Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Fetele gravidute, voi cum va simtiti? Eu am crampe care tin cateva secunde, dupa care trec.. Parca s au inmultit astazi, sunt mai dese decat ieri. Ma sperie asta.. |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Si eu am avut la fel, sunt normale. Sa nu te speri daca dispar :) |
|
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| eugeia wrote:Si eu am avut la fel, sunt normale. Sa nu te speri daca dispar :)
Sper din suflet sa dispara. Pe mine ma sperie pt ca in ianuarie, cand am avut avortul spontan avut crampe tot asa.. |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Mihaela14 wrote:Tu cum esti? Ce-ai mai facut ? Ps: AnaVeli, Irina multumesc!
Bine, astept sa inceapa programul primariei de vreo 6 luni aproape. Intre timp, nu prea mai sper la vreo minune dar cand vad cazuri asa fericite ca la tine devin mai optimista :) Se implinesc in iulie doi ani de cand am inceput sa fiu mai atenta la calendar. M-am uitat sa vad daca ma apropii si eu de acest miraculos loc 3 :) Mult succes la urmatorul beta! Te urmaresc in continuare si o sa trec sa ma uit si dupa gard la gravidute sa vad ce faci :) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Rose wrote:
Bine, astept sa inceapa programul primariei de vreo 6 luni aproape. Intre timp, nu prea mai sper la vreo minune dar cand vad cazuri asa fericite ca la tine devin mai optimista :) Se implinesc in iulie doi ani de cand am inceput sa fiu mai atenta la calendar. M-am uitat sa vad daca ma apropii si eu de acest miraculos loc 3 :) Mult succes la urmatorul beta! Te urmaresc in continuare si o sa trec sa ma uit si dupa gard la gravidute sa vad ce faci :)
Nu stiam ca asa de greoi e si programul asta, ca dureaza atat Trebuie sa ai nervi de otel. Ai ceva vechime si tu ,insemanare nu mai faceti? Iti multumesc ca esti alaturi de mine! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Am primit rez la beta si progesteron. Ce parere aveti? Felicitari pentru beta ! Ai fost azi si la beta 2 ? Eu m am programat azi sa fac eco la tiroida ...Luna asta e ciudata si la mine pentru ca am avut dureri de ovulatie în z 8-9 dar azi ,z 14,am avut dureri mari la ovarul drept și mai devreme am observat secretii rozalii. ..Eu fff rar ovulez în z 14 si mai ales cu secretii. ...Acum ma doare burta ff tare... si ieri ma intrebase o fata de la banca ce face bebe?Ma confundase. .. |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Ella123 wrote:Multumesc de întrebare, Laura. Sunt bine. Maine merg la Bucure?ti la dr Uscatescu ?i pe seara la eco sa vedem cum evolueaza. Am emo?ii mari mai ales ca nu prea am simptome.. Doar asa uneori arsuri la stomac ?i sânii sensibili dar nu rau. Sper doar sa fie bine. Felicitari ?i pt beta 3. E foarte bune cum a crescut. Sa ne ?i ?i pe noi la curent |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Felicitari fetelor!!
Miha, ce surpriza placuta |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Întrebare pt fetele însarcinate, am tratament cu crinone gel (progesteron) astazi am avut odata cu scurgerea cauzata de acest gel câteva firicele roz somon... Am dureri de burta normale sarcinii... Ma sperie aceasta scurgere rozalie. Va pup |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/9/2019 Mesaje: 56
| Mihaela14 wrote: Stii ca am luat dhea (ian,feb,mar), de doua luni iau acidul folic si altceva n-am mai luat in ultima luna. Dar sunt convinsa ca au contribuit la calitatea ovocitului toate tratamentele mele din dec-ian :maca, laptisor de matca, l-arginina, coenzima Q10, antooxidantul de la fares, vit d si vit c. Am luat destule. Si am combinat cu yoga pt relaxare.
Ce dragut ca ne repeti tratamentele pe care le-ai facut. Felicitari din inima pentru reusita . Mi-am luat notite si incep si eu sa iau din cele naturiste, macar asa, sa stiu ca am facut eu tot ce este posibil. Mult noroc si liniste, sa ne dai vestea cea buna peste 9 lunite, ca acus trec <3 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Multe minuni mi-a fost dat sa vad pe acest forum... citesc si ma ia fericirea instant cand vad teste pozitive Felicitari gravidutelor, sarcini usoare si frumoase sa aveti! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote: Si eu tot din 2016 august incercasem si am ramas dupa 2 ani si 7 luni de incercari.Carlita locul 3 era al tau defapt.Uite cat bine ai lasat in urma.Laura,Eu,Nella,Miha..nu crezi ca ar fi cazul sa iti ocupul locul 3 sa ai putin mai mult noroc?  doamne ajuta Carlita,sa reusesti si tu si toate aspirantele care isi doresc bebei ca toate meritam Da da, astept sa vina ziua cand sa imi primesc rasplata! Daca stau bine si ma gandesc, chiar ar trebui sa probez si eu locul asta norocos .... si, daca se intampla minunea si in cazul meu, apoi chiar ca e prafuit bine. Sper doar sa nu ii intorc norocul! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Madalina, wow ce grafic ai luna asta! In afara de progesteron, ce ai mai facut pt reglare? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| carlita wrote:Madalina, wow ce grafic ai luna asta!  In afara de progesteron, ce ai mai facut pt reglare?
Am luat la inceputul lunii vreo cateva zile vitex si luminita de seara. Dar progesteron am luat special sa mi vina, ca pe 24 mai am programare la histero si cu ciclurile mele lungi nimic nu e sigur. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| La cât timp ar trebui sa se vada ceva la ecograf ? Are ceva daca am ovulat foarte târziu ? Eu înca nu ma pot bucura de sarcina mea , dar sper sa fie bine , am in fiecare zi crampe , uneori dureroase , iar uneori mai linistite . Ah , azi am fost la moa?a aici , dar nu mi/a dat decât ce trebuie , vitamine ?i astea cu ce am voie sa manânc ?i ce nu. Problema e ca am fost la 4 saptamâni la ecograf ?i nu sa vazut nimic , oare o sa se vada vinerea asta? |
|
|