Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Monday, May 13, 2019 7:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Roser wrote:

Important e ca a functionat ras
M-am gandit sa fac si eu analiza la dhea si daca imi lipseste cred ca ma apuc din nou de el.
Acum nu mai iau atatea suplimente, doar niste multivitamine, CoQ10 si melatonina si incerc sa nu mai mananc mancaruri nesanatoase, fast food, dulciuri, cola etc.

Asteptam valoarea beta de miercuri, sunt sigura ca o sa creasca bine pupici

Mie imi era in parametrii analiza dhea, am avut 8,360 ng/mL(1,300-9,800) si tot am luat.
Am bagat cateva chestii in mine, am tot citit diverse articole (cele mai multe in limba engleza, din pacate in romana nu prea sunt) despre imbunatatirea calitatii ovocitelor si asa mi-am facut o lista si am luat de toate ,mi le-am asumatras si uite ca au avut rezultat. Eu am simtit sa fac asta si nu-mi pare rau nici o clipa. Am zis de la inceput ca fac tot ce tine de mine.
Sper sa fie ok miercuri!pupici
PS: Q10 am luat si eu vreo sase luni( augu-dec 2018)
Mihaela14
Scris: Monday, May 13, 2019 8:25 PM
Nivel

Rox wrote:
Fetelor, am nevoie de parerea voastra. Mi a iesit beta, este 40, progesteronul este 19, dar merg acum sa iau utrogestan. Ideea e ca sunt în ziua 18 dupa ovulatie. Oare este posibil sa fi avut o implantare f târzie? Gen în ziua 14?Sunt cam speriata, dar cred ca daca se dubleaza miercuri e bine. Va pup

Rox draga mea esti sigura ca ai 18dpo, oare n-ai calculat gresit ziua ovulatiei? Ce lungime are faza ta luteala?
Doamne ajuta sa fie bine!Hands
Rox
Scris: Monday, May 13, 2019 8:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/20/2018
Mihaela14 wrote:

Rox draga mea esti sigura ca ai 18dpo, oare n-ai calculat gresit ziua ovulatiei? Ce lungime are faza ta luteala?
Doamne ajuta sa fie bine!Hands

Nu cred ca am gresit.. Pe 25 aprilie am avut ultimul contact sexual si atunci am avut si durerea sugestiva ovulatiei. Faza luteala are 14 - 15 zile. Sunt ingrijorata, nici nu stiu ce sa cred. Poate a fost in ziua 13 implantarea, dar oricum mi se pare tarziu. Imi doresc atat de mult sa se dubleze beta miercuri.. Ar fi o minune mult asteptata. Stau ca pe ace si nu am liniste.. pupici
Ella123
Scris: Monday, May 13, 2019 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Laurammm wrote:
Ella cum e?ti?
Multumesc de întrebare, Laura. Sunt bine. Maine merg la Bucure?ti la dr Uscatescu ?i pe seara la eco sa vedem cum evolueaza. Am emo?ii mari mai ales ca nu prea am simptome.. Doar asa uneori arsuri la stomac ?i sânii sensibili dar nu rau. Sper doar sa fie bine. Felicitari ?i pt beta 3. E foarte bune cum a crescut. Buddy1
alina89
Scris: Monday, May 13, 2019 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Wooow, fetelor ce de teste frumoase!!! Felicitari din suflet si sarcini usoare!

Miha.. am ramas fara cuvinte si eu m-am uitat de multe ori sa vad daca nu te confund cu altcineva.

Abea astept sa veniti toate la gravidute, daca nici ce se intampla in grupul asta nu e dovada ca minunile exista.. coeur

Prafusor magic tuturor! Si la locul 1 si 2 ca sa se elibereze mai multe deodata majoreta
Mihaela14
Scris: Monday, May 13, 2019 9:52 PM
Nivel

Rox wrote:

Nu cred ca am gresit.. Pe 25 aprilie am avut ultimul contact sexual si atunci am avut si durerea sugestiva ovulatiei. Faza luteala are 14 - 15 zile. Sunt ingrijorata, nici nu stiu ce sa cred. Poate a fost in ziua 13 implantarea, dar oricum mi se pare tarziu. Imi doresc atat de mult sa se dubleze beta miercuri.. Ar fi o minune mult asteptata. Stau ca pe ace si nu am liniste.. pupici

Nu e imposibil, doar ca se intampla rar . Imi doresc din suflet sa fie bine atat pt mine cat si pt tine! Te imbratisez!computerlove
Rox
Scris: Monday, May 13, 2019 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2018
Mihaela14 wrote:

Nu e imposibil, doar ca se intampla rar . Imi doresc din suflet sa fie bine atat pt mine cat si pt tine! Te imbratisez!computerlove

Sper ca eu sa fiu exceptia de la regula:).Am mai ramas eu insarcinata cu ovulatie în ziua 36, poate ?i implantarea in ziua 14 e posibila pentru mine:)). Incerc sa fiu optimista. Si eu te imbratisez si tin pumnii stransi pentru amandoua, sa fie bine. Te pup
Rose
Scris: Monday, May 13, 2019 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Mihaela, nu-mi vine sa cred! :) Felicitari!!! Sa fie totul bine in continuare si sa ai sarcina usoara si la termen! Optimismul tau a dat roade cand nu te asteptai! :) Ne-ai dat sperante ca se intampla minuni si ca vom reusi intr-un fel sau altul.
Bravoo
Merry89
Scris: Monday, May 13, 2019 10:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
Felicitari tuturor gravidutelor!!! Ma bucur pt fiecare dintre voi! Hilar
Mihaela14
Scris: Monday, May 13, 2019 10:30 PM
Nivel

alina89 wrote:
Wooow, fetelor ce de teste frumoase!!! Felicitari din suflet si sarcini usoare!

Miha.. am ramas fara cuvinte si eu m-am uitat de multe ori sa vad daca nu te confund cu altcineva.

Abea astept sa veniti toate la gravidute, daca nici ce se intampla in grupul asta nu e dovada ca minunile exista.. coeur

Prafusor magic tuturor! Si la locul 1 si 2 ca sa se elibereze mai multe deodata majoreta

Alina multumesc!love pupici
Mihaela14
Scris: Monday, May 13, 2019 10:32 PM
Nivel

Rose wrote:
Mihaela, nu-mi vine sa cred! :) Felicitari!!! Sa fie totul bine in continuare si sa ai sarcina usoara si la termen! Optimismul tau a dat roade cand nu te asteptai! :) Ne-ai dat sperante ca se intampla minuni si ca vom reusi intr-un fel sau altul.
Bravoo

Multumesc Rose! Imi doresc pt fiecare din voi sa reusiti! Eu inca trebuie sa ma ciupesc, am senzatia ca felicitarile sunt pt altcineva Crazy
Rose
Scris: Monday, May 13, 2019 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Mihaela14 wrote:

Multumesc Rose! Imi doresc pt fiecare din voi sa reusiti! Eu inca trebuie sa ma ciupesc, am senzatia ca felicitarile sunt pt altcineva Crazy

Te cred, este minunat si e real, nu esti intr-un vis! :)

Felicitari si mult succes si celorlalte proaspate gravidute: Claudia, Laura, Rox! hearts
AnaVeli
Scris: Monday, May 13, 2019 11:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2019
Felicitari doamnelor dragi! Ma bucur nespus pentru noile gravidute! Minunea s-a intamplat! Sanatate multa, ganduri frumoase, liniste sufleteasca! DistanceKiss
Irina31313
Scris: Monday, May 13, 2019 11:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Felicitari noilor gravidute!Clap Casuta asta vad ca e super norocoasa! Va doresc sarcina usoara tuturor!
Mihaela14
Scris: Tuesday, May 14, 2019 5:36 AM
Nivel

Rose wrote:

Te cred, este minunat si e real, nu esti intr-un vis! :)

Felicitari si mult succes si celorlalte proaspate gravidute: Claudia, Laura, Rox! hearts

Tu cum esti? Ce-ai mai facut ?

Ps: AnaVeli, Irina multumesc!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.