Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Monday, May 13, 2019 3:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Adina Mariana wrote:
Vai Miha cat ma bucur pt.tine.Felicitari si sarcina usoara,sa fie totul bine pana la capat.Bafta la betacomputerlove abia astept sa vi la gravidute.Se pare ca locul 3 (cel pe care nu a mai vrut Carlita sa fie ca so scos de pe listasic ) ti-a purtat si tie noroc.O bucurie mai mare ca vestea asta nu mi-ai putut face.Doamne Ajutacomputerlove pupici pupici pupici copilas copilas copilas

Multumesc draga mea! Pe Carlita, daca s-o scos de pe lista, drept pedeapsa ras o prafuim sa se prinda si de ea praful asta magic! Ii doresc atat ei cat si celorlalte fete sa traiasca momentele astea, ca e extraordinar!!

Georgy multumesc!pupici
Roser
Scris: Monday, May 13, 2019 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:

Multumesc Alle! E o minune sa obtin o sarcina naturala dupa doi ani jumate de lupta cu infertilitatea, cu un amh de 0,093 ng/mL , inainte de fiv... e o minune si sunt plina de recunostinta pt asta!

Mihaela, am uitat sa te intreb: mai luai ceva suplimente/ vitamine in ultimul timp?
Roser
Scris: Monday, May 13, 2019 4:39 PM
Nivel

carlita wrote:
Mihaelaaaa, m-ai lasat masca! Am citit tot pana la capatul postarilor sa vad detaliile .... traduc ca functioneaza si locul 3, si asta cu ”atunci cand te astepti mai putin” ..... plus ca ti-am zis eu ca nu degeaba ti s-a amanat demararea protocolului pt fiv. Oricum, felicitari din tot sufletul! coeur
PS: cum de ai testat? Ai avut ceva simptome care ti-au dat de gandit?
Roser, ai prins ceva curaj acum? computerlove

Hehe Carlita, am prins putin dar e grea asteptarea asta sic
Mihaela a avut multa rabdare, doi ani si jumatate..., eu nu am niciun an de incercari si mi se pare o vesnicie Lol De tine nici nu mai zic Cheek Kiss
carlita
Scris: Monday, May 13, 2019 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:

Hehe Carlita, am prins putin dar e grea asteptarea asta sic
Mihaela a avut multa rabdare, doi ani si jumatate..., eu nu am niciun an de incercari si mi se pare o vesnicie Lol De tine nici nu mai zic Cheek Kiss

E bine si cu putin curaj, decat cu deloc! Eu sper sa nu apuci anul de incercari si sa vii cu liniute roz! Cheek Kiss
Daca stau bine si ma gandesc, eu is pe-aproape de Mihaela cu perioada de cand lucram la bebe, ras adica din 2016, deci, m-as potrivi pe locul 3, dupa TTC Lol
App, Adina Mariana, eu am vrut sa reintru in lista dar numai pe locul 3 .... insa, din bunatatea inimii Lol , m-am gandit sa cedez locul altor aspirici.
Mihaela, felicitari pt beta, se vede ca evolueaza frumos cu asa valoare! dance Progesteronul nu e chiar mic, dar trebuie suplimentat, mai ales ca in istoricul tau ai mai intervenit in ajutorarea progesteronului. computerlove
Mihaela14
Scris: Monday, May 13, 2019 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Roser wrote:

Mihaela, am uitat sa te intreb: mai luai ceva suplimente/ vitamine in ultimul timp?

Stii ca am luat dhea (ian,feb,mar), de doua luni iau acidul folic si altceva n-am mai luat in ultima luna. Dar sunt convinsa ca au contribuit la calitatea ovocitului toate tratamentele mele din dec-ian :maca, laptisor de matca, l-arginina, coenzima Q10, antooxidantul de la fares, vit d si vit c. Am luat destule. Si am combinat cu yoga pt relaxare.
Laurammm
Scris: Monday, May 13, 2019 6:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/23/2019
Beta1 :4.7 joi
Beta2 :26.9 sambata
Beta3 :107 astazi
Acum am o întrebare, nu ar fi trebuit doar sa se dubleze?
carlita
Scris: Monday, May 13, 2019 6:24 PM
Nivel

Laurammm wrote:
Beta1 :4.7 joi
Beta2 :26.9 sambata
Beta3 :107 astazi
Acum am o întrebare, nu ar fi trebuit doar sa se dubleze?

Felicitari! E foarte bine! Trebuie sa fie minimum dubla valoarea la 48 de ore, pana ajunge beta la 1000. De obicei, creste mai mult decat dublu, ceea ce indica buna evolutie a sarcinii. computerlove
carlita
Scris: Monday, May 13, 2019 6:26 PM
Nivel

Fetelor, acusica se schimba casuta la burtici si plecati in masa de aici ... sa fiti pe faza sa fiti trecute in lista ca imi place sa urmaresc tickerele gravidutelor. computerlove
Claudia, mai ai crampe? Testul de azi e incurajator. Buddy1
Claudiaileee
Scris: Monday, May 13, 2019 6:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
Laurammm wrote:

Am dureri ca la menstrua?ie, dar la mine este ciudat pt ca mai am 2 zile pana la menstrua?ie ?i de obicei nu aveam nici un simtom pana în ziua cu pricina... Durerile sunt destul de mari câteodata dar ma ?i lasa repede

Asa da , eu am deja câteva zile bune de întârziere , dar am ?i câteva zile bune de durere ?i mai mult stat in pat . Ca la orice mi?care brusca sau la stat mult in picioare îmi
Încep durerile , balonarile . E foarte ciudat ?i un sentiment urâtel , dar sa speram ca o sa ne treaca cât de repdd
Claudiaileee
Scris: Monday, May 13, 2019 6:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
carlita wrote:
Fetelor, acusica se schimba casuta la burtici si plecati in masa de aici ... sa fiti pe faza sa fiti trecute in lista ca imi place sa urmaresc tickerele gravidutelor. computerlove
Claudia, mai ai crampe? Testul de azi e incurajator. Buddy1

Buna , mul?umesc ce întrebare . Da , mai am crampe ?i mai mult stau in pat , beau 3 no Spa pe zi ?i nu fac nici un efort mare , sper sa fie totul bine ?i in regula . Oricum nu ?tiu când o sa se termine ?i daca o sa se termine repede
Roser
Scris: Monday, May 13, 2019 6:36 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Stii ca am luat dhea (ian,feb,mar), de doua luni iau acidul folic si altceva n-am mai luat in ultima luna. Dar sunt convinsa ca au contribuit la calitatea ovocitului toate tratamentele mele din dec-ian :maca, laptisor de matca, l-arginina, coenzima Q10, antooxidantul de la fares, vit d si vit c. Am luat destule. Si am combinat cu yoga pt relaxare.

Important e ca a functionat ras
M-am gandit sa fac si eu analiza la dhea si daca imi lipseste cred ca ma apuc din nou de el.
Acum nu mai iau atatea suplimente, doar niste multivitamine, CoQ10 si melatonina si incerc sa nu mai mananc mancaruri nesanatoase, fast food, dulciuri, cola etc.

Asteptam valoarea beta de miercuri, sunt sigura ca o sa creasca bine pupici
Adina Mariana
Scris: Monday, May 13, 2019 6:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
carlita wrote:

E bine si cu putin curaj, decat cu deloc! Eu sper sa nu apuci anul de incercari si sa vii cu liniute roz! Cheek Kiss
Daca stau bine si ma gandesc, eu is pe-aproape de Mihaela cu perioada de cand lucram la bebe, ras adica din 2016, deci, m-as potrivi pe locul 3, dupa TTC Lol
App, Adina Mariana, eu am vrut sa reintru in lista dar numai pe locul 3 .... insa, din bunatatea inimii Lol , m-am gandit sa cedez locul altor aspirici.
Mihaela, felicitari pt beta, se vede ca evolueaza frumos cu asa valoare! dance Progesteronul nu e chiar mic, dar trebuie suplimentat, mai ales ca in istoricul tau ai mai intervenit in ajutorarea progesteronului. computerlove
Si eu tot din 2016 august incercasem si am ramas dupa 2 ani si 7 luni de incercari.Carlita locul 3 era al tau defapt.Uite cat bine ai lasat in urma.Laura,Eu,Nella,Miha..nu crezi ca ar fi cazul sa iti ocupul locul 3 sa ai putin mai mult noroc?alcool doamne ajuta Carlita,sa reusesti si tu si toate aspirantele care isi doresc bebei ca toate meritampupici
Rox
Scris: Monday, May 13, 2019 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2018
Fetelor, am nevoie de parerea voastra. Mi a iesit beta, este 40, progesteronul este 19, dar merg acum sa iau utrogestan. Ideea e ca sunt în ziua 18 dupa ovulatie. Oare este posibil sa fi avut o implantare f târzie? Gen în ziua 14?Sunt cam speriata, dar cred ca daca se dubleaza miercuri e bine. Va pup
Laurammm
Scris: Monday, May 13, 2019 6:57 PM
Nivel

Claudiaileee wrote:

Asa da , eu am deja câteva zile bune de întârziere , dar am ?i câteva zile bune de durere ?i mai mult stat in pat . Ca la orice mi?care brusca sau la stat mult in picioare îmi
Încep durerile , balonarile . E foarte ciudat ?i un sentiment urâtel , dar sa speram ca o sa ne treaca cât de repdd

Eu sunt inainte de menstruatie cu 2 zile. ?i eu am dureri de burta, ciudat ii ca nu ma dor sanii
Laurammm
Scris: Monday, May 13, 2019 7:15 PM
Nivel

Ella cum e?ti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.