Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Multumesc draga mea! Pe Carlita, daca s-o scos de pe lista, drept pedeapsa o prafuim sa se prinda si de ea praful asta magic! Ii doresc atat ei cat si celorlalte fete sa traiasca momentele astea, ca e extraordinar!!
Georgy multumesc! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Mihaela14 wrote: Multumesc Alle! E o minune sa obtin o sarcina naturala dupa doi ani jumate de lupta cu infertilitatea, cu un amh de 0,093 ng/mL , inainte de fiv... e o minune si sunt plina de recunostinta pt asta!
Mihaela, am uitat sa te intreb: mai luai ceva suplimente/ vitamine in ultimul timp? |
|

| carlita wrote:Mihaelaaaa, m-ai lasat masca! Am citit tot pana la capatul postarilor sa vad detaliile .... traduc ca functioneaza si locul 3, si asta cu ”atunci cand te astepti mai putin” ..... plus ca ti-am zis eu ca nu degeaba ti s-a amanat demararea protocolului pt fiv. Oricum, felicitari din tot sufletul! PS: cum de ai testat? Ai avut ceva simptome care ti-au dat de gandit? Roser, ai prins ceva curaj acum?
Hehe Carlita, am prins putin dar e grea asteptarea asta Mihaela a avut multa rabdare, doi ani si jumatate..., eu nu am niciun an de incercari si mi se pare o vesnicie De tine nici nu mai zic |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:Hehe Carlita, am prins putin dar e grea asteptarea asta Mihaela a avut multa rabdare, doi ani si jumatate..., eu nu am niciun an de incercari si mi se pare o vesnicie  De tine nici nu mai zic E bine si cu putin curaj, decat cu deloc! Eu sper sa nu apuci anul de incercari si sa vii cu liniute roz! Daca stau bine si ma gandesc, eu is pe-aproape de Mihaela cu perioada de cand lucram la bebe, adica din 2016, deci, m-as potrivi pe locul 3, dupa TTC App, Adina Mariana, eu am vrut sa reintru in lista dar numai pe locul 3 .... insa, din bunatatea inimii , m-am gandit sa cedez locul altor aspirici. Mihaela, felicitari pt beta, se vede ca evolueaza frumos cu asa valoare! Progesteronul nu e chiar mic, dar trebuie suplimentat, mai ales ca in istoricul tau ai mai intervenit in ajutorarea progesteronului.
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:
Mihaela, am uitat sa te intreb: mai luai ceva suplimente/ vitamine in ultimul timp?
Stii ca am luat dhea (ian,feb,mar), de doua luni iau acidul folic si altceva n-am mai luat in ultima luna. Dar sunt convinsa ca au contribuit la calitatea ovocitului toate tratamentele mele din dec-ian :maca, laptisor de matca, l-arginina, coenzima Q10, antooxidantul de la fares, vit d si vit c. Am luat destule. Si am combinat cu yoga pt relaxare. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Beta1 :4.7 joi Beta2 :26.9 sambata Beta3 :107 astazi Acum am o întrebare, nu ar fi trebuit doar sa se dubleze? |
|
| Laurammm wrote:Beta1 :4.7 joi Beta2 :26.9 sambata Beta3 :107 astazi Acum am o întrebare, nu ar fi trebuit doar sa se dubleze? Felicitari! E foarte bine! Trebuie sa fie minimum dubla valoarea la 48 de ore, pana ajunge beta la 1000. De obicei, creste mai mult decat dublu, ceea ce indica buna evolutie a sarcinii. |
|
| Fetelor, acusica se schimba casuta la burtici si plecati in masa de aici ... sa fiti pe faza sa fiti trecute in lista ca imi place sa urmaresc tickerele gravidutelor. Claudia, mai ai crampe? Testul de azi e incurajator. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Laurammm wrote: Am dureri ca la menstrua?ie, dar la mine este ciudat pt ca mai am 2 zile pana la menstrua?ie ?i de obicei nu aveam nici un simtom pana în ziua cu pricina... Durerile sunt destul de mari câteodata dar ma ?i lasa repede
Asa da , eu am deja câteva zile bune de întârziere , dar am ?i câteva zile bune de durere ?i mai mult stat in pat . Ca la orice mi?care brusca sau la stat mult in picioare îmi Încep durerile , balonarile . E foarte ciudat ?i un sentiment urâtel , dar sa speram ca o sa ne treaca cât de repdd |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| carlita wrote:Fetelor, acusica se schimba casuta la burtici si plecati in masa de aici ... sa fiti pe faza sa fiti trecute in lista ca imi place sa urmaresc tickerele gravidutelor. Claudia, mai ai crampe? Testul de azi e incurajator. Buna , mul?umesc ce întrebare . Da , mai am crampe ?i mai mult stau in pat , beau 3 no Spa pe zi ?i nu fac nici un efort mare , sper sa fie totul bine ?i in regula . Oricum nu ?tiu când o sa se termine ?i daca o sa se termine repede |
|

| Mihaela14 wrote: Stii ca am luat dhea (ian,feb,mar), de doua luni iau acidul folic si altceva n-am mai luat in ultima luna. Dar sunt convinsa ca au contribuit la calitatea ovocitului toate tratamentele mele din dec-ian :maca, laptisor de matca, l-arginina, coenzima Q10, antooxidantul de la fares, vit d si vit c. Am luat destule. Si am combinat cu yoga pt relaxare.
Important e ca a functionat M-am gandit sa fac si eu analiza la dhea si daca imi lipseste cred ca ma apuc din nou de el. Acum nu mai iau atatea suplimente, doar niste multivitamine, CoQ10 si melatonina si incerc sa nu mai mananc mancaruri nesanatoase, fast food, dulciuri, cola etc.
Asteptam valoarea beta de miercuri, sunt sigura ca o sa creasca bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote:E bine si cu putin curaj, decat cu deloc! Eu sper sa nu apuci anul de incercari si sa vii cu liniute roz! Daca stau bine si ma gandesc, eu is pe-aproape de Mihaela cu perioada de cand lucram la bebe,  adica din 2016, deci, m-as potrivi pe locul 3, dupa TTC App, Adina Mariana, eu am vrut sa reintru in lista dar numai pe locul 3 .... insa, din bunatatea inimii  , m-am gandit sa cedez locul altor aspirici. Mihaela, felicitari pt beta, se vede ca evolueaza frumos cu asa valoare!  Progesteronul nu e chiar mic, dar trebuie suplimentat, mai ales ca in istoricul tau ai mai intervenit in ajutorarea progesteronului. Si eu tot din 2016 august incercasem si am ramas dupa 2 ani si 7 luni de incercari.Carlita locul 3 era al tau defapt.Uite cat bine ai lasat in urma.Laura,Eu,Nella,Miha..nu crezi ca ar fi cazul sa iti ocupul locul 3 sa ai putin mai mult noroc? doamne ajuta Carlita,sa reusesti si tu si toate aspirantele care isi doresc bebei ca toate meritam |
|
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Fetelor, am nevoie de parerea voastra. Mi a iesit beta, este 40, progesteronul este 19, dar merg acum sa iau utrogestan. Ideea e ca sunt în ziua 18 dupa ovulatie. Oare este posibil sa fi avut o implantare f târzie? Gen în ziua 14?Sunt cam speriata, dar cred ca daca se dubleaza miercuri e bine. Va pup |
|
| Claudiaileee wrote: Asa da , eu am deja câteva zile bune de întârziere , dar am ?i câteva zile bune de durere ?i mai mult stat in pat . Ca la orice mi?care brusca sau la stat mult in picioare îmi Încep durerile , balonarile . E foarte ciudat ?i un sentiment urâtel , dar sa speram ca o sa ne treaca cât de repdd
Eu sunt inainte de menstruatie cu 2 zile. ?i eu am dureri de burta, ciudat ii ca nu ma dor sanii |
|
| Ella cum e?ti? |
|
|