Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Fetelor , Ista e semn bun ? A crescut de la 1-2 la 2-3 ... ce spuneti Claudiaileee attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Claudiaileee wrote:Fetelor , Ista e semn bun ? A crescut de la 1-2 la 2-3 ... ce spuneti Ce ma bucur!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Claudiaileee wrote:Fetelor , Ista e semn bun ? A crescut de la 1-2 la 2-3 ... ce spuneti spunem ca e bine! Înca o data te felicit ! P.s mai fetelor, cele noi cu burtici, aruncati cu prafulet si pe cealalte locuri, si pe locul 2, ca tot acolo sunt de câteva luni bune.... |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Am primit rez la beta si progesteron. Ce parere aveti? Mihaela14 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Am primit rez la beta si progesteron. Ce parere aveti?
Super Beta!! Progesteronul nu e cam micut??? Intreb nu ma pricep |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Am primit rez la beta si progesteron. Ce parere aveti? beta e bunnn!!! Repeta la 48 h. Cat despre progesteron si mie imi pare cam micu?, dar vb cu medicul sigur iti va suplimenta!doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Mihaela14 wrote:Am primit rez la beta si progesteron. Ce parere aveti? ma asteptam la un beta grasunel... de progsteron dupa parerea mea e cam mititel si o sa ai nevoie de utrogestan. oricum nu e sub limita deci nu e motiv de ingrijorare. inca o data felicitari! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Mihaela14 wrote:Am primit rez la beta si progesteron. Ce parere aveti? Mihaaaaa ce beta perfect!!!!! pfff, superb! eu zic ca progesteronul e cam micut, dar nici nu vad foarte bine valorile de referinta.Dar asta se regleaza, nu-i mare bai
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Cu inima in gat, cu ochii in lacrimi, dar cu o bucurie imensa vreau sa impartasesc cu voi asta: Mihaaaaa ce bucurie !!!! Felicitari din tot sufletul . Te imbratisez |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Claudiaileee wrote: Felicitari , Laura ! Ma bucur . As vrea sa te întreb cum te sim?i ? Nu ai dureri ca ?i de menstrua?ie ? Ca la mine tot persista ?i sper sa fie bine
Am dureri ca la menstrua?ie, dar la mine este ciudat pt ca mai am 2 zile pana la menstrua?ie ?i de obicei nu aveam nici un simtom pana în ziua cu pricina... Durerile sunt destul de mari câteodata dar ma ?i lasa repede |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Mihaela14 wrote:Cu inima in gat, cu ochii in lacrimi, dar cu o bucurie imensa vreau sa impartasesc cu voi asta:
Mihaela... Ce surpriza placuta!!!! Felicitari! |
|
| Dxc wrote:beta e bunnn!!! Repeta la 48 h. Cat despre progesteron si mie imi pare cam micu?, dar vb cu medicul sigur iti va suplimenta!doamne ajuta! O sa merg miercuri sa repet beta si sa vad cum reusesc sa vb cu un dr pt progesteron, dar oricum o sa pun deseara utrogestan. Multumesc! |
|
| Aleahim wrote:Mihaaaaa ce beta perfect!!!!! pfff, superb! eu zic ca progesteronul e cam micut, dar nici nu vad foarte bine valorile de referinta.Dar asta se regleaza, nu-i mare bai Multumesc!! Am schimbat poza. Am facut printsceen si n-am prins cum trebuie valorile. Ps: multumesc Mada, Ella, Andre. Va pup! |
|
| adina1109 wrote: Mihaaaaa ce bucurie !!!! Felicitari din tot sufletul . Te imbratisez
Adina multumesc! Te imbratisez si eu! |
|
| Alle.p wrote:Miha, felicitari sarcina usoara si la termen înca o data dovada ca minunile exsta Multumesc Alle! E o minune sa obtin o sarcina naturala dupa doi ani jumate de lupta cu infertilitatea, cu un amh de 0,093 ng/mL , inainte de fiv... e o minune si sunt plina de recunostinta pt asta! |
|
|