Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Andreea06 wrote:Am updatat listuta, Nella e burtica. Mai trebuie cineva adaugat?
Mihaela14, esti pe fericita pozitie 3 de unde au tot plecat burtici in ultima vreme. Sper sa iti poarte noroc! Eu de scos ca sunt la burtici :) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Madalina3012 wrote:Casu?a noua!!! Fetelor va doresc cât mai multe teste pozitive. Eu m am programat la histero pe 24 mai ?i tot atunci face ?i so?ul spermograma ?i spermocultura. O sa fac hiterosapinogografie. Sper ca am scris corect. A m ai facut cineva? Care e procedura? Madalina, stiu ca aveai cm uri lungi si haotice. Ti le-ai reglat? Sau o sa fortezi menstra sa te incadrezi cu programarea? Ca HSG ul se face de prin z6,7 pana in z12 a cm. Secretiile le-ai facut? |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| carlita wrote:Casuta noua! Sa fie primitoare si cu rod mult! Andra, n-ai mai luat temperatura in ultimele 2 zile? Ai intrerupt progesteronul? Eu zic ca vii cu vesti bune de la beta! Mihaela, toate se intampla cu un rost; acum esti si pe un loc prafuit bine, deci, simt ca ne vei face surprize luna asta! Da, are ceva istorie locul asta cu nr 3 :) Da de ma molipsesc si eu !! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2019 Mesaje: 22
| Am mai facut un test de ovulatie mai devreme si mie imi pare tot pozitiv.Mi se pare ciudat sa iasa pe 19 pozitiv,apoi clar negativ si apoi iar pozitiv.Voi ce ziceti? Sa ma duc la un control sa vad daca am ovulat sau nu?
https://ibb.co/vVBRw40 https://ibb.co/m47hMxq |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| BeatriceAndreea wrote:Am mai facut un test de ovulatie mai devreme si mie imi pare tot pozitiv.Mi se pare ciudat sa iasa pe 19 pozitiv,apoi clar negativ si apoi iar pozitiv.Voi ce ziceti? Sa ma duc la un control sa vad daca am ovulat sau nu? https://ibb.co/vVBRw40https://ibb.co/m47hMxq da ciudat...Nu as sti ce sa ti zic ... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote: Da, are ceva istorie locul asta cu nr 3 :) Da de ma molipsesc si eu !!
Miha te pandesc din umbra si ma rog pt.tine.E locul meu norocos..ii l-am dat la nella iar acum tie. Doamne Ajuta! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote: Miha te pandesc din umbra si ma rog pt.tine.E locul meu norocos..ii l-am dat la nella iar acum tie. Doamne Ajuta! Multumesc draga mea, sa stii ca si eu te urmaresc pe tine si ma bucur ca sunteti bine ! Doamne ajuta sa sar si eu gardul ala odata!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| carlita wrote: Madalina, stiu ca aveai cm uri lungi si haotice. Ti le-ai reglat? Sau o sa fortezi menstra sa te incadrezi cu programarea? Ca HSG ul se face de prin z6,7 pana in z12 a cm. Secretiile le-ai facut?
O sa for?ez menstra ca sa îmi vina. A fost ciudat luna asta. Ultimul cm a fost de vreo 70 de zile ?i surpriza dupa imensitatea asta mi s venit acum la 14 zile. Nu mai în?eleg nimic din corpul meu. Secretiile le am mai facut în dec dar o sa le refac dupa Pa?te. |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| eugeia wrote: Eu de scos ca sunt la burtici :)
Te-am scos, sarcina usoara si la termen! |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Multumesc draga mea, sa stii ca si eu te urmaresc pe tine si ma bucur ca sunteti bine ! Doamne ajuta sa sar si eu gardul ala odata!! Te astept cu mare drag |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Andreea06 wrote:Am updatat listuta, Nella e burtica. Mai trebuie cineva adaugat?
Mihaela14, esti pe fericita pozitie 3 de unde au tot plecat burtici in ultima vreme. Sper sa iti poarte noroc! Doamne ajuta sa fie cu noroc pentru toate aspiricile. Va |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Ieri am ajuns prea tarziu la laborator si nu mai recoltau (punct de recoltare,nu laborator), am mers aiurea 120 km Este frustrant. Astazi sunt de munca si nu am nici o sansa sa pot face astazi, am vorbit si cu dr mea, a zis ca testele sunt pozitive, sa iau progesteron, no-spa,magneb6 si aspenterul si sa merg saptamana viitoare la un eco sa vedem unde e bobita. (pana nu vad, nu pot sa cred ) |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Andra09 wrote:Ieri am ajuns prea tarziu la laborator si nu mai recoltau (punct de recoltare,nu laborator), am mers aiurea 120 km Este frustrant. Astazi sunt de munca si nu am nici o sansa sa pot face astazi, am vorbit si cu dr mea, a zis ca testele sunt pozitive, sa iau progesteron, no-spa,magneb6 si aspenterul si sa merg saptamana viitoare la un eco sa vedem unde e bobita. (pana nu vad, nu pot sa cred ) Am vazut si eu testele tale si mi se par pozitive.. iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| fetelor.. prietena mea se confrunta cu urmatoarea problema. din august a tot avut menstruatii neregulate..la ultima eco facuta prin luna ianuarie i s-a pus diagnostcul de ovare micropolichistice, fara alte investigatii. Ultima menstruatie a avut-o pe 15 martie iar din ziua 16 a luat pana in ziua 25 2cp duphaston. Astazi ar fi a 14 a zi de cand l-a oprit si menstruatia tot nu a aparut. teste de sarcina negative, beta hcg negativ. tot de luna aceasta a inceput sa ia Myo sun.. posibil de la el sa nu vina? voi ce parere aveti? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Scumpe doamne, multumesc ca m-ati adaugat si pe mine in noua listuta va citesc zilnic si ma bucur ca suntem atat de apropiate, ne uneste dorinta pt cea mai frumoasa Minune! Aceea de a fi mamica si de a ne tine puiutul in brate! Mie mi s-a spart galma aceea pe care o banuiam a fi de la glanda Bartholin, s-a dovedit a fi doar o inflamatie a unei labii. Am terminat si cu antibioticul Zinnat, ultimul CM a fost pe 15 Aprile, deci ovulatia ar fi pe la sfarsitul lui Aprilie.. sa vedem. Eu si El continuam cu Fertilovit si pudra Maca, eu mai iau si buline de Napraznic |
|
|