Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Georgy06 wrote:Daa, am slabit 10kg cu dieta, apoi a venit caldura si m-am spurcat la inghetata si alte nebunii, iar din toamna 2018( octombrie mai exact) m-am apucat de rina, cu care am mai dat 19kg. Ajunsesem mult peste greutatea normala dupa ce m-am lasat de fumat. Acum mai aveam 2 saptamani de rina 2, dar iepurasul a vrut sa nu o mai tin si mi-a dat un test super pozitiv in duminica Pastelui. Sper sa fie totul ok si sa ma bucur de minunatia pe care o visez inca dinainte sa am iubit si apoi sot :) Super! Felicitari si pt kg lasate in drum! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| carlita wrote:Georgy, ai raspunsul Adinei despre seleniu in sarcina: ”Carlita daaaa sa ia neaparat.Si mie mi-a dat.Este ft.important pt.ca in sarcina glanda o ia razna si seleniul regleaza glanda mai ales daca o are autoimuna.Daca citeste si pe google "seleniul in sarcina" o sa vada ca ajuta mult in reglarea glandei tiroidiene.Mai jos iti arat reteta mea dupa ce am ramas gravida dar sa mearga cat mai repede la endocrinolog pt ca in functie de ce valori ies la analize se stabileste doza de seleniu potrivita pt.ea.Eu am refacut toate analizele de glanda si mi-a dat seleniu de 100 dar eu nu am luat pt.ca in urma analizelor so constatat ca nu am autoimuna si cu Euthyrox pot regla doar Tsh-ul dar daca o are autoimuna neaparat sa ia.Medicul meu endocrinolog asa mi-a spus.”
Multumesc tare mult! Il iau in continuare pana ajung sa vorbesc cu ea. Programarile la noi se fac la 2 saptamani, cel putin la doctorita la care merg eu, e atat de ocupata ca nu poate baga printre. Sa vad cum iese tsh-ul si daca nu e ok, sun si insist sa isi faca timp sau sa imi spuna telefonic ce sa fac. |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| carlita wrote: Ai zis ca ai avut teste pozitive urmate de avort menstrual si m-am gandit ca poate e prea subtire endometrul, e prea mic progesteronul sau te confrunti cu trombofilia. Am zis sa mergi prin eliminare si sa incepi cu cele mai simple: verifici endometrul la eco in preajma ovulatiei sa fie de min 7 mm; dozezi progesteronul in 7dpo sa fii sigura ca nu e nevoie de suplimentare. Daca astea sunt ok, mergi mai departe si incepi sapaturile pt mutatii, dar astea sunt ceva mai costisitoare.
Într-adevar am trombofilie... Multumesc mult pt sfaturi |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| carlita wrote: offf, dar a identificat medicul tau vreo problema la tine? nici una care sa ma împiedice sa ramân insarcinata . Mi au ie?it niste mutatii la trombofilie dar sunt cu risc minor , bine astea in eventualitatea in care as ramane insarcinata, sa stiu ce tratament sa iau....in rest nici o problema, pe scurt infertilitate inexplicabila...trist dar adevarat! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Dxc iti tinem pumnii, sa vii cu liniu?e duble. 
Ela, ne tii in suspans... |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Aleahim, imi pare rau ... nu ma pricep la alergii, dar nu e ceva tratament care sa te ajute cand se manifesta prea urat? Aud din ce in ce mai multe persoane care se plang de diverse alergii... Ba da. Iau claritine, desi am incercat sa nu iau tare multe medicamente, daca incercam la bebe.Dar am aflat ca asta e permis chiar si in sarcina.Doar ca nu isi face efectul.Efectiv plang de cat de rau ma simt. Ce mai faci? Te-ai programat la Maftei? |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Fetelor astazi am fost la consult la noua Dr. Voi mai face o inseminare la urmatoarea menstruatie. A analizat dosarul si a spus ca doza de stimulare pe care am facut o pana acum a fost foarte mica (37,5) si ca foliculii au fost prea mici pt inseminare ( 15-18 maxim). Practic bani aruncati pe geam pe stimulare si inseminare. Simteam , stiam ca nu e ok. Deci undeva pe 16- 17 mai incep iar batalia. Am plecat mult mai optimista din cabinetul ei. Va pup |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Am o rugaminte, ma puteti ajuta cu o informatie, unde se fac spermograme lucrate de embriolog in Bucuresti si sa fie ok. Am facut acum o luna la Columna, vrem si la alta clinica. Multumesc! |
|
| adina1109 wrote:Fetelor astazi am fost la consult la noua Dr. Voi mai face o inseminare la urmatoarea menstruatie. A analizat dosarul si a spus ca doza de stimulare pe care am facut o pana acum a fost foarte mica (37,5) si ca foliculii au fost prea mici pt inseminare ( 15-18 maxim). Practic bani aruncati pe geam pe stimulare si inseminare. Simteam , stiam ca nu e ok. Deci undeva pe 16- 17 mai incep iar batalia. Am plecat mult mai optimista din cabinetul ei. Va pup doamne ajuta adina!!! Asa trebuie sa fi optimista!!! E luna noastra, presimt |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:doamne ajuta adina!!! Asa trebuie sa fi optimista!!! E luna noastra, presimt Dumnezeu sa te auda . |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Care dintre voi ave?i trombofilie? Ce tratament ave?i? Eu : acid folic Tarosin de 3xpe zi Dupa confirmarea sarcinii clexane 0.4 MTHFR C677T pozitiv CBS 844ins68 pozitiv PAI1 4G/5G pozitiv (genotip heterozigot) ACE DEL/INS pozitiv (genotip heterozigot) ApoE pozitiv (genotip E3/E4) Fibrinogen 455G>A pozitiv (genotip heterozigot)
|
|
| Aleahim wrote: Ba da. Iau claritine, desi am incercat sa nu iau tare multe medicamente, daca incercam la bebe.Dar am aflat ca asta e permis chiar si in sarcina.Doar ca nu isi face efectul.Efectiv plang de cat de rau ma simt. Ce mai faci? Te-ai programat la Maftei? Esti mai bine azi? Stii daca ai ovulat luna asta? Ca ai putea incerca un tratament mai puternic doar luna asta ca e mai mult polen in aer .... nici sa te chinui asa .... Nu m-am programat, am fost cam aglomerata, am lasat sa treaca si sarbatorile .... si sapt viitoare incerc sa-mi fac curaj ... |
|

Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Fetelor, Beta 2 e 554,8. M-au luat emotiile. |
|
| Georgy06 wrote:Fetelor, Beta 2 e 554,8. M-au luat emotiile. felicitariii!!! |
|
| Georgy06 wrote:Fetelor, Beta 2 e 554,8. M-au luat emotiile.
Wow, e foarte bine, ma ingrijorasem cand am vazut ca n-ai mai scris valoarea 2. Ar trebui sa se poata face analiza asta cu titlu de urgenta, sa nu stea mamicile in stres atata ... Te felicit pt rezultat, pt bebe, pt ca vei fi sexy mama cu atatea kg pierdute .... si te predam la burtici! Adina, Dxc, vad ca s-au pus pe treaba berzele ... Va tinem pumnii luna asta! |
|
|