Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Friday, June 28, 2019 2:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Adina Mariana wrote:
Carlita ma prindeti ca pana in octombrie mai este si daca nu ma prindeti o sa intru asa cand o sa pot sa mai ajutpupici

Cheek Kiss Doamne-ajuta! computerlove
Dxc
Scris: Friday, June 28, 2019 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Multumesc fetelor pt incurajari....nu stiu daca o sa mai fac si a 3 iui sau trec direct la fiv...momentan iau o pauza, astept concediul din august sa ma relaxez si apoi voi vedea ce voi face....va pup fete dragi si ma rog pt toate sa reusim Hands
L.e. roser cu puregon am făcut stimularea de data aceasta
Andreeea14
Scris: Saturday, June 29, 2019 8:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/28/2019
Buna fetelor, mi am facut beta Hcg pe 26.06 ?i mi a ie?it 3310 ?i astazi, pe 29 am facut ?i mi a ie?it 4866. Nu s a dublat. Crede?i ca s a întâmplat ceva? Mul?umesc frumos
eve23
Scris: Saturday, June 29, 2019 8:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Andreeea14 wrote:
Buna fetelor, mi am facut beta Hcg pe 26.06 ?i mi a ie?it 3310 ?i astazi, pe 29 am facut ?i mi a ie?it 4866. Nu s a dublat. Crede?i ca s a întâmplat ceva? Mul?umesc frumos

Buna. Ai facut la acela?i laborator? Posibil sa se fi oprit din evolu?ie sau s a întâmplat altceva. Sau o eroare.
Andreeea14
Scris: Saturday, June 29, 2019 9:06 AM
Nivel

Buna, am facut la acela?i laborator. Daca se oprea din evolu?ie mai aveam simptome? Nu ?tiu ce sa mai fac. Am doua sarcini pierdute ?i chiar nu pot sa mai trec peste înca una.. iau tratament acum, utrogestan 200mg de doua ori pe zi, elevit1, mgB6, Aspenter ?i acid folic.
Roser
Scris: Saturday, June 29, 2019 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Andreeea14 wrote:

Daca creste si nu se dubleaza, de obicei e extrauterina. Mai bine mergi la eco, poate se vede unde e pozitionata. Si mai repeta beta, poate cine stie, e o eroare de laborator.
Andreeea14
Scris: Saturday, June 29, 2019 9:35 AM
Nivel

Roser wrote:

Daca creste si nu se dubleaza, de obicei e extrauterina. Mai bine mergi la eco, poate se vede unde e pozitionata. Si mai repeta beta, poate cine stie, e o eroare de laborator.

Am fost la ecograf înainte sa fac beta Hcg ?i a zis ca e acolo unde trebuie dar e cam mica, 4,4 mm ?i de aceea am facut beta hcg..eu am trimbofilie ?i hematologul mi a spus ca atunci când ramân însarcinata sa iau Aspenter..
Dxc
Scris: Saturday, June 29, 2019 11:02 AM
Nivel

Andreeea14 wrote:
a cata zi dupa ovulatie ai facut primul beta? De la o anumita valoare , ea nu se mai dubleaza. Deci poate fi bine, nu te îngrijora, conteaza mult la cate zile sunt valorile astea
Andreeea14
Scris: Saturday, June 29, 2019 11:12 AM
Nivel

Dxc wrote:
a cata zi dupa ovulatie ai facut primul beta? De la o anumita valoare , ea nu se mai dubleaza. Deci poate fi bine, nu te îngrijora, conteaza mult la cate zile sunt valorile astea

Ziua ovula?iei a fost pe 1.06, ar însemna aproximativ 4 saptamâni, cred ca ar fi trebuit sa se dubleze sau cel pu?in sa creasca mai mult valoarea, nu? uff
Dxc
Scris: Saturday, June 29, 2019 12:36 PM
Nivel

Andreeea14 wrote:

Ziua ovula?iei a fost pe 1.06, ar însemna aproximativ 4 saptamâni, cred ca ar fi trebuit sa se dubleze sau cel pu?in sa creasca mai mult valoarea, nu? uff
parerea mea este ca e ok valoarea....La 14 , 16, 18 zile de la ovulatie se dubleaza, apoi doar creste semnificativ iar in cazul tau a crescut....mergi la eco , eu zic ca este bine!
P.s vezi ca este un calculator pe net in care introduci exact datele si ti spune cum ar trebui sa evolueze beta...Nu stiu exact cum se numeste dar cauta pe google SimplyLove
Andreeea14
Scris: Saturday, June 29, 2019 1:05 PM
Nivel

Dxc wrote:
parerea mea este ca e ok valoarea....La 14 , 16, 18 zile de la ovulatie se dubleaza, apoi doar creste semnificativ iar in cazul tau a crescut....mergi la eco , eu zic ca este bine!
P.s vezi ca este un calculator pe net in care introduci exact datele si ti spune cum ar trebui sa evolueze beta...Nu stiu exact cum se numeste dar cauta pe google SimplyLove

Mul?umesc din suflet, mi ai dat înca putina speran?acoeur
Andia
Scris: Saturday, June 29, 2019 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Irina31313 wrote:
Fetelor, au venit primele rezultate la analizele sotului - cele hormonale. Are Prolactina mare, ce înseamna?
Asteptam si rezultatele la analizele genetice si abia apoi facem programare la medic. Analizele sunt facute la Columna.

Buna Irina, eu vad si un testosteron catre limita de jos, mergeti sa discutati cu medicul. De asemenea, intreaba daca FSH-ul lui este in regula, chiar daca e in limitele de referinta.
Prolactina nu e atat de marita, cred ca era doar stresat.

Problema este ca daca dai peste un medic care nu are nici o treaba cu infertilitatea, o sa iti spuna ca este totul in regula pentru ca nu ies din intervalul de referinta, ceea ce nu ai sa vezi la un medic androlog sau chiar embriolog, ei vad altfel aceste valori. Adica le interpreteaza mai bine, se uita cum pot influenta aceste valori spermatogeneza la barbati.
Andreea06
Scris: Sunday, June 30, 2019 12:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.