Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Blondyb wrote:Progesteron 11,47 ng./ml 36,475nmol/l Valori de referinta : ng/ml. Nmol/l
Faza foliculara <=1,40. (<=4,452)nmol Faza luteala 3,34 - 25,56(10,621-81,281) Mijlocul fazel luteale 4,44-28,03(14,119-89,135) Menopauza <= 0,73. (<=2,321) nmol/L
Femei însarcinate trim1 11,22-90,00 35,680-286,0 Testosteron : <0,20 ng /ml 0,60nmol Valori de referinta : Premenopauza <=0,70 ( <=2,53) Menopauza <=0,43 (<=1,49) Prolactina : 28,69 ng /ml 608,2 mUi/l Valori referin?a : >21 ani 2,80-29,20 59,4-619,0) mUL/L Sarcina : 2,80 - 29,20 ng /ml (59,4-619,0) mUI L Menopauza : 1,80-20,30 ng./ml (38,2-430,4) mUI/ L Imi pare ok rezultatele. Prolactina pare cam la limita superioara.O sa iti spuna medicul daca incurca cu ceva. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Dxc wrote:din pacate nu am o veste buna! Rezultatul beta este negativ  nici nu stiu ce sa mai fac , sunt debusolata cu toate ca nu aveam a?teptari asa mari totusi in sufletul meu speram....
Of... Eram convinsa ca vii cu o veste buna! Te imbratisez cu drag. O sa vina si ziua noastra odata |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Dxc wrote:din pacate nu am o veste buna! Rezultatul beta este negativ  nici nu stiu ce sa mai fac , sunt debusolata cu toate ca nu aveam a?teptari asa mari totusi in sufletul meu speram.... Imi pare rau Dxc capul sus,anul asta este anul tau cum tot spuneai si tu.Imbratisari |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| galiopiaduo@yahoo.com wrote:Duminica acum pleaca roser . Dar mie tare frica cu sângerarea asta de mor mie frica sa nu fie alt ceva . Ori cum recunosc am facut abuz seara de seara . A?a am sim?it sa fac pentru ca înainte nu puteam din cauza durerilor de burta .mâine seara ar însemna sa fac iara?i . Ce crezi roser as avea ?anse sa se prinda ceva chiar daca mai este pâna la data fertila . ??? Pup????
Daca o faceti duminica inainte sa plece ar fi sanse, poate pana atunci ti se opreste si sangerarea. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Dxc wrote:din pacate nu am o veste buna! Rezultatul beta este negativ  nici nu stiu ce sa mai fac , sunt debusolata cu toate ca nu aveam a?teptari asa mari totusi in sufletul meu speram....
Dxc imi pare rau ca nu a functionat nici acum. O sa mai faci si a 3-a IA? Cu ce ai facut stimularea? |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:din pacate nu am o veste buna! Rezultatul beta este negativ  nici nu stiu ce sa mai fac , sunt debusolata cu toate ca nu aveam a?teptari asa mari totusi in sufletul meu speram.... Imi pare f rau ! Am sperat din suflet pt tine, dar te rog nu te lasa batuta, capul sus si lupta in continuare. Trebuie sa reusesti! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Aleahim wrote: Imi pare ok rezultatele. Prolactina pare cam la limita superioara.O sa iti spuna medicul daca incurca cu ceva.
mul?umesc Aleahim, ma gandeam la prolactina ca eram treaza doar de 1 h ?i 30 in momentul recoltarii, nu stiu daca si aia afecteaza |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2019 Mesaje: 124
| î?i ramân datoare roser mersi mult de raspunsuri . Ma bate gândul sa cumpar diseara un test de sarcina . ce am mai observat am niste crampe care ma sâcâie pe la ovare . In fine am luat-o razna de tot . o zi buna fetelor va urmaresc din umbra mereu . pupici ?i spor la bebelit . |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| galiopiaduo@yahoo.com wrote: î?i ramân datoare roser mersi mult de raspunsuri . Ma bate gândul sa cumpar diseara un test de sarcina .  ce am mai observat am niste crampe care ma sâcâie pe la ovare . In fine am luat-o razna de tot .  o zi buna fetelor va urmaresc din umbra mereu . pupici ?i spor la bebelit . Test de sarcina de ce sa cumperi daca urmeaza sa ovulezi? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:din pacate nu am o veste buna! Rezultatul beta este negativ  nici nu stiu ce sa mai fac , sunt debusolata cu toate ca nu aveam a?teptari asa mari totusi in sufletul meu speram.... Offff dxc imi pare rau.... aduna puterile si ia o de la capat . Vom fi si noi fericite intr-o buna zi, doar ca doamne doamne ne testeaza mult de tot. Noi trebuie sa facem tot ce putem. Te imbratisez strans |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Blondyb wrote: mul?umesc Aleahim, ma gandeam la prolactina ca eram treaza doar de 1 h ?i 30 in momentul recoltarii, nu stiu daca si aia afecteaza Sincer iti spun, ca eu cand am recoltat, habar nu aveam ca exista conditii de recoltare.Si a iesit bine Acum o sa vezi ce spune si medicul |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2019 Mesaje: 124
| ai dreptate ?tiu ca nu am cum sa fiu însarcinata o data ce am fost la menstrua?ie . Offff ce mult îmi doresc un bebita . de multe ori ma cert cu Dumnezeu ?i ii spun ca este nedrept . Dece la alte femei le da copii ?i pe urma îi avorteaza . |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Îmi pare rau, Dxc. Speram sa fie cu veste buna luna aceasta.. Dar se pare ca nu e cand vrem noi ci când vrea Dumnezeu. Sigur are El un plan cu fiecare dintre noi. Nu te lasa! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote:Fetelor ia lasati casuta asta si haideti la gravidute ca eu va tot astept.Va pup si prafuiesc pe toate sa se prinda repede si sa sariti garduletul Carlita si eu consider ca e randul tau sa ocupi locul 3 ca sa iti fie cu noroc.Laura,Eu,Nella,Miha,urmezi tu,dupa Aleahim,Adina,Dxc,Rose si dati norocul mai departe.Bafta fetelor Adina, multumesc de sustinere, si eu cred ca se apropie timpul cand o sa invadam casuta burticilor, eu inca sper sa te prindem pe acolo sa ne mai sfatuiesti intr-ale sarcinii.
Dxc, tare rau imi pare ca nu a fost cu succes procedura, daaaaaaar luna asta ai sanse mult mai mari, asa ca iti tin pumnii sa fie o luna fara stres, injectii, dar cu rezultat mega pozitiv!
Aleahim, m-am gandit eu ca e Andreea in concediu ca ea totdeauna e pe faza. Cred ca nu se astepta nici ea sa ne apuce vorbaraia pe final de casuta ....
Blondy, sunt bunisoare rezultatele, intr-adevar sunt ceva conditii de recoltare la prolactina, cu min 2 ore de la trezire, fara atingeri pe sani dimineata la spalat, etc .... Eu cand am respectat intocmai conditiile alea (inclusiv am recoltat pe nemancate si fara sa beau cafea), valoarea a iesit mai mica comparativ cu cateva zile inainte. So far so good! Urmatorul pas: dozarile de z2 si spermograma sot. Apoi, determinarea ovulatiei, stabilire lungime faze: foliculara si luteala. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote:Adina, multumesc de sustinere, si eu cred ca se apropie timpul cand o sa invadam casuta burticilor, eu inca sper sa te prindem pe acolo sa ne mai sfatuiesti intr-ale sarcinii. Carlita ma prindeti ca pana in octombrie mai este si daca nu ma prindeti o sa intru asa cand o sa pot sa mai ajut |
|
|