Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laurammm
Scris: Wednesday, May 1, 2019 10:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/23/2019
Ella123 wrote:
am recoltat astazi am gasit deschis la synevo. Am mai facut de diminea?a 2 teste ?i au ie?it parca un pic mai slabe decât cele de aseara.. Sunt în ceata. Am pus aseara Utrogestan de 200 si înca unul de dimineata. A?tept rezultatul sper sa nu ma tina în suspans pana diseara ?i sa apara mai devreme.

Ne ara?i ?i noua cum au ie?it?
Î?i ?in pumnii pt beta!
Mihaela14
Scris: Wednesday, May 1, 2019 10:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Laurammm wrote:

Ne ara?i ?i noua cum au ie?it?
Î?i ?in pumnii pt beta!

Ella si eu vreau sa vad un test pozitiv, le atasezi te rog?ras

Dxc cat mai ai pana la testare? mai bine zis o sa testezi sa astepti sa vezi daca intarzie menstra??

M2 cum mai esti?? coeur
carlita
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ella123 wrote:
am recoltat astazi am gasit deschis la synevo. Am mai facut de diminea?a 2 teste ?i au ie?it parca un pic mai slabe decât cele de aseara.. Sunt în ceata. Am pus aseara Utrogestan de 200 si înca unul de dimineata. A?tept rezultatul sper sa nu ma tina în suspans pana diseara ?i sa apara mai devreme.

Ella, te felicit pt teste si sper sa fie bine si sa te vezi cu bebe in bra?e la termen! Cel de azi, daca e hylan, mai bine ignora-l. Stii ca si cele de ovula?ie marca asta te arunca in confuzie. Astept cu interes rezultatul la beta si zic si eu ca si fetele sa pui arefam si la nevoie, in caz de crampe, no spa si magne b6. Stiu ca esti fara medic acum si e greu sa te lamureasca cineva ce s-a intamplat, dar n-ai putea face maine un eco la cineva sa-ti verifice endometrul? computerlove
carlita
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:13 AM
Nivel

Georgy06 wrote:
Multumesc, fetelor! A iesit si beta 1: 192,5. Mai fac unul joi si apoi cred ca pot sa ma bucur. Spor la bebelit si sa fie cu noroc la toata lumea!

Felicitari, Georgy! Sa verifici mai des TSH ul de acum, ca in sarcina oscileaza mai rau, dar cred ca iti va spune si dr asta. De fapt, ai putea sa il testezi chiar mâine, cand te intepi pt beta 2. Iti tinem pumnii!
Laurammm
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:18 AM
Nivel

carlita wrote:

Felicitari, Georgy! Sa verifici mai des TSH ul de acum, ca in sarcina oscileaza mai rau, dar cred ca iti va spune si dr asta. De fapt, ai putea sa il testezi chiar mâine, cand te intepi pt beta 2. Iti tinem pumnii!

Scuze ca ma bag.. Îmi po?i spune ?i mie mai multe despre TSH ?i cu ce influentaza el...
Georgy06
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2018
carlita wrote:

Multumesc mult! Il fac maine si pe el, caci mi-a marit doza de euthyrox luna trecuta. Desi era in limite, crescuse putin tsh si am insistat sa imi mareasca doza, ca sa nu il scap iar. Sper sa fie totul ok. Imi doresc sa ma pot bucura cum trebuie de minune.
Georgy06
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:25 AM
Nivel

Si abia astept sa ajung la doctor, pentru ca nu mi-a zis ce sa fac cu celelalte pastile in caz de test pozitiv..
carlita
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:41 AM
Nivel

Laurammm wrote:

Scuze ca ma bag.. Îmi po?i spune ?i mie mai multe despre TSH ?i cu ce influentaza el...

Nu trebuie sa te scuzi ca aici ne consultam. Nu trebuie sa-ti incarci memoria cu foarte multe informatii ca poate nu e cazul tau. Dozeaza-ti TSH ul si daca e in limite, inseamna ca n-ai probleme cu tiroida. Pt sarcina, medicii spun ca valoarea ar trebui sa fie sub 2.5, cel mai bine in jur de 2. La Georgy, trebuie verificat ca ea are tiroidita autoimuna si e sub tratament, asta înseamna ca oscileaza valorile, iar in sarcina ar putea oscila si mai rau, pe fond hormonal, sau nu e neaparat. Dar e bine de verificat. Buddy1
carlita
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:43 AM
Nivel

Georgy06 wrote:
Si abia astept sa ajung la doctor, pentru ca nu mi-a zis ce sa fac cu celelalte pastile in caz de test pozitiv..

Uuuups, renunta imediat la Profecund si myo sun. Ramai cu euthyrox, acid folic, arefam.
Dxc
Scris: Wednesday, May 1, 2019 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:

Ella si eu vreau sa vad un test pozitiv, le atasezi te rog?ras

Dxc cat mai ai pana la testare? mai bine zis o sa testezi sa astepti sa vezi daca intarzie menstra??

M2 cum mai esti?? coeur
nu testez....astept sa vad daca întârzie pupici
Laurammm
Scris: Wednesday, May 1, 2019 12:19 PM
Nivel

carlita wrote:

Nu trebuie sa te scuzi ca aici ne consultam. Nu trebuie sa-ti incarci memoria cu foarte multe informatii ca poate nu e cazul tau. Dozeaza-ti TSH ul si daca e in limite, inseamna ca n-ai probleme cu tiroida. Pt sarcina, medicii spun ca valoarea ar trebui sa fie sub 2.5, cel mai bine in jur de 2. La Georgy, trebuie verificat ca ea are tiroidita autoimuna si e sub tratament, asta înseamna ca oscileaza valorile, iar in sarcina ar putea oscila si mai rau, pe fond hormonal, sau nu e neaparat. Dar e bine de verificat. Buddy1

Si pe mine ma pus medicul sa le fac... Am avut teste de sarcina pozitive ?i dupa îmi venea menstrua?ia. A spus sa eliminam orice cauza dar TSH mi-a ie?it 0.93.... Ne chinuim de 7 luni sa facem bebe 2 Cray am încercat ?i luna asta la ovula?ie, daca nu iasa merg în prima sau a 2 zi de menstruatie pt stimulare... Ma rog la doamne doamne sa iasa fara, pt ca medicul meu e la 100 km de mn ?i numai 1 data pe saptamâna vine la noi în ora?.... Am în?eles ca trebuie sa merg destul de des
Georgy06
Scris: Wednesday, May 1, 2019 1:14 PM
Nivel

carlita wrote:

Uuuups, renunta imediat la Profecund si myo sun. Ramai cu euthyrox, acid folic, arefam.

Da da, eu nu am mai luat.dar nu stiam daca e bine sau nu. Am pastrat arefam, euthyrox, acid folic si seleniul, care imi face bine la tiroida, mi-a scazut anticorpii. Acum, daca zice doctorul, il las si pe el.
Kissnicol
Scris: Wednesday, May 1, 2019 1:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetelor..eu v am tot citit asa in mare..n am mai scris aici de cv vreme..felicitari celor cu testulete pozitive eu cam de o saptamana..am o stare de greata imi vine sa vomit..dar nimic..de la anumite mirosuri..sau asa din senin..sau dupa ce mananc..ciudat..pentru ca sunt in zilele fertile..ciuclu mi a trecut ovulatia ar cam fii in 2 zile..si alte semne nu am..sa mi dea de inteles ..doar lipsa poftei de mancare...in orice caz merg azi sa iau un test..va pup si hristos a inviat
carlita
Scris: Wednesday, May 1, 2019 1:24 PM
Nivel

Georgy06 wrote:

Da da, eu nu am mai luat.dar nu stiam daca e bine sau nu. Am pastrat arefam, euthyrox, acid folic si seleniul, care imi face bine la tiroida, mi-a scazut anticorpii. Acum, daca zice doctorul, il las si pe el.

Perfect! Despre seleniu nu stiu ce sa zic, nu-s in tema. Poate vede Adina Mariana si te ajuta cu un sfat.
Roser
Scris: Wednesday, May 1, 2019 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Buna fetelor, ce mai faceti? Trebuie sa citesc o gramada de pagini ca sunt in urma. Noi ieri ne-am intors din concediu, au fost 12 zile perfecte, relaxante in care am uitat de toate.
Carlita vrei sa auzi ceva SF? Stii ca luna trecuta nu mai imi venea menstruatia si am luat 5 zile progesteron? A 4-a zi dupa ce am terminat progesteronul mi-a venit, dar foarte putin si a durat 3 zile. Dar ce sa vezi? A 3a zi din asa zisa menstruatie am ovulat ras iar acum dupa 13 zile mi-a venit menstruatia (in astea 13 zile temperatura a fost ridicata deci sunt sigura ca a fost ovulatie). Nu prea inteleg cum s-a produs ovulatia daca doar cu cateva zile inainte luasem progesteron dar sunt happy ca vineri am programare la clinica sa vedem daca incepem FIV-ul. Sper sa am mai mult de 4 foliculi, daca nu, mai trebuie sa astept o luna.

Acum ma pun la citit ca am pagini si din casuta anterioara Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.