Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Friday, June 14, 2019 7:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
adina1109 wrote:

Fetelor eu de vreo 3 zile am crampe , unele destul de puternice si le potolesc cu nospa. Luni pe 17 mi-a recomandat Dna Dr sa fac direct beta, dar e liber national si e inchis peste tot , asa ca voi face beta marti. Azi cand am fost la baie am vazut un firicel roz. Hands
Am emotii din ce in ce mai mari, aseara chiar am visat un test pozitiv si il aratam mamei. Love Doamne ajuta
Va pup

Imi dai emotii Adina! topai
Si eu am avut crampe puternice la implantare, ma rog sa fie bebe in burtica ta! Hands Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Friday, June 14, 2019 7:20 AM
Nivel

Dxc wrote:
Eu numai am emotii!ce o fi ,o fi!!! Anul asta sigur raman insarcinata intr un fel sau altul !coeur

Imi place mult atitudinea ta. love
Sa fie cu noroc si sa vii cu vesti bune!computerlove
adina1109
Scris: Friday, June 14, 2019 8:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Mihaela14 wrote:

Imi dai emotii Adina! topai
Si eu am avut crampe puternice la implantare, ma rog sa fie bebe in burtica ta! Hands Cheek Kiss

Ce ma bucur sa vad ca si tu ai avut crampe puternice, sunt increzatoare , stimularea a fost facuta ca la carte , ovitrelle ul si inseminarea la timp exact. Doamne ajuta. Cheek Kiss
Dxc tin pumnii, fii increzatoare te imbratisez
Madalina3012
Scris: Friday, June 14, 2019 4:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Hai Adina da ne o veste buna.majoreta

Eu cred ca maine declar ziua 1Bye2
AndreV
Scris: Friday, June 14, 2019 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Madalina3012 wrote:
Hai Adina da ne o veste buna.majoreta

Eu cred ca maine declar ziua 1Bye2

Adina, te a?teptam cu vesti bune! majoreta

Madalina, tu ai mai facut test?
Anitta76
Scris: Friday, June 14, 2019 6:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
adina1109 wrote:

Ce ma bucur sa vad ca si tu ai avut crampe puternice, sunt increzatoare , stimularea a fost facuta ca la carte , ovitrelle ul si inseminarea la timp exact. Doamne ajuta. Cheek Kiss
Dxc tin pumnii, fii increzatoare te imbratisez

Hei! Ca mine nu cred ca a avut nimeni crampe:)) Mai aveam pu?in si le potoleam cu ketonal dar noroc ca m-am ab?inut sa nu iau! Eu eram mai mult ca sigura ca va veni iar menstruatia si cand colo surpriza! yes
Iti tin pumnii! Ai încercat un test?ras
adina1109
Scris: Friday, June 14, 2019 6:46 PM
Nivel

AndreV wrote:

Fetelor nu am mai cumparat testul de sarcina, am zis sa respect indicatia Dr si sa merg direct la beta. Multumesc de sustinere Buddy1
Dxc cum a fost ?
adina1109
Scris: Friday, June 14, 2019 6:57 PM
Nivel

Apropo fetelor , am citit zilele astea pe fb pe pagina infertilitatea ca branca ursului nu este buna daca vrem sa ramanem insarcinate, din contra ar face mult rau. Stiu ca am citit si pe aici cum ca ar lua cineva. Va rog informati va inainte sa incercati produsele naturiste.
Mihaela14
Scris: Friday, June 14, 2019 9:52 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Fetelor nu am mai cumparat testul de sarcina, am zis sa respect indicatia Dr si sa merg direct la beta. Multumesc de sustinere Buddy1
Dxc cum a fost ?

Daca te poti abtine, poate e mai bine asa. Daca testezi prea repede si nu se vede a doua liniuta, numai te amagesti.
Si eu am testat doar in ziua cand trebuia sa vina menstruatia. Fa cum simti, asculta-ti instinctul!Buddy1
Eu sunt cu gandul la tine si ma rog sa vii cu vesti bune! coeur
Madalina3012
Scris: Friday, June 14, 2019 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2018
AndreV wrote:

Nu mai este nevoie. A venit cm.
Dxc
Scris: Friday, June 14, 2019 10:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:

Dxc cum a fost ?
a.fost ok. Greul acum incepe ....tic tac asteptarea de 14 Zile....de maine duphaston.tu ce progesteron ai luat?SimplyLove
adina1109
Scris: Friday, June 14, 2019 10:58 PM
Nivel

Dxc wrote:
a.fost ok. Greul acum incepe ....tic tac asteptarea de 14 Zile....de maine duphaston.tu ce progesteron ai luat?SimplyLove

Seara iau utrogestan iar de dimineata imi pun crinone. De asemenea mi-a dat femosun ( are concentra?ie mare de dhea) , aspirina ( ajuta la fluidizarea sangelui) si carcel stop ( contine mult magneziu si potasiu ) . La nevoie nospa ras
Doamne ajuta Buddy1 Buddy1
Dxc
Scris: Saturday, June 15, 2019 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:

Seara iau utrogestan iar de dimineata imi pun crinone. De asemenea mi-a dat femosun ( are concentra?ie mare de dhea) , aspirina ( ajuta la fluidizarea sangelui) si carcel stop ( contine mult magneziu si potasiu ) . La nevoie nospa ras
Doamne ajuta Buddy1 Buddy1
doamne ajuta! Sa fie cu noroc! Pe tine te astept luni cu vestea cea buna !!!
Mihaela89
Scris: Saturday, June 15, 2019 11:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/6/2019
adina1109 wrote:
Apropo fetelor , am citit zilele astea pe fb pe pagina infertilitatea ca branca ursului nu este buna daca vrem sa ramanem insarcinate, din contra ar face mult rau. Stiu ca am citit si pe aici cum ca ar lua cineva. Va rog informati va inainte sa incercati produsele naturiste.
Buna Adina eu am luat branca ursului înainte sa ramân însarcinata cu baiatul cel Mare acum 9 ani din câte îmi aduc aminte am luat t o lingura pe zi timp de 1 luna în vara lu 2010yes cu un gust foarte aiurea ,dar nu ?tiu daca a fost de la branca ursului sau poate a ajutat un pic... Am ramas însarcinata în februarie anul urmator 2011. hohot
eve23
Scris: Sunday, June 16, 2019 8:51 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Nea?a fetelor? Ce parere ave?i de testul asta. E un sure check streamer? Sa fie adevarat? Daca e adevarat ce e de facut pentru ca mâine diminea?a plecam in vacan?a ?i nu am cum sa fac beta. Precizez ca iau tratament cu euthyrox ai vitex dar l am început dupa ovulatie la vreo 3 zile pentru ca atunci am aflat ca am hipotiroidism autoimun ?i ovare polichistice. Nici nu ma pot bucura cu gândul ca poate e ceva mic acolo dar cu tratamentul început dupa ovulatie.
https://ibb.co/ZMt3Y45
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.