|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| adina1109 wrote:Fetelor eu de vreo 3 zile am crampe , unele destul de puternice si le potolesc cu nospa. Luni pe 17 mi-a recomandat Dna Dr sa fac direct beta, dar e liber national si e inchis peste tot , asa ca voi face beta marti. Azi cand am fost la baie am vazut un firicel roz. Am emotii din ce in ce mai mari, aseara chiar am visat un test pozitiv si il aratam mamei.  Doamne ajuta Va pup Imi dai emotii Adina! Si eu am avut crampe puternice la implantare, ma rog sa fie bebe in burtica ta! |

| Dxc wrote:Eu numai am emotii!ce o fi ,o fi!!! Anul asta sigur raman insarcinata intr un fel sau altul ! Imi place mult atitudinea ta. Sa fie cu noroc si sa vii cu vesti bune! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Imi dai emotii Adina! Si eu am avut crampe puternice la implantare, ma rog sa fie bebe in burtica ta! Ce ma bucur sa vad ca si tu ai avut crampe puternice, sunt increzatoare , stimularea a fost facuta ca la carte , ovitrelle ul si inseminarea la timp exact. Doamne ajuta. Dxc tin pumnii, fii increzatoare te imbratisez |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Hai Adina da ne o veste buna.
Eu cred ca maine declar ziua 1 |

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Madalina3012 wrote:Hai Adina da ne o veste buna.  Eu cred ca maine declar ziua 1
Adina, te a?teptam cu vesti bune! 
Madalina, tu ai mai facut test? |
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| adina1109 wrote:Ce ma bucur sa vad ca si tu ai avut crampe puternice, sunt increzatoare , stimularea a fost facuta ca la carte , ovitrelle ul si inseminarea la timp exact. Doamne ajuta. Dxc tin pumnii, fii increzatoare te imbratisez Hei! Ca mine nu cred ca a avut nimeni crampe:)) Mai aveam pu?in si le potoleam cu ketonal dar noroc ca m-am ab?inut sa nu iau! Eu eram mai mult ca sigura ca va veni iar menstruatia si cand colo surpriza! Iti tin pumnii! Ai încercat un test? |
| AndreV wrote:Adina, te a?teptam cu vesti bune!  Madalina, tu ai mai facut test? Fetelor nu am mai cumparat testul de sarcina, am zis sa respect indicatia Dr si sa merg direct la beta. Multumesc de sustinere Dxc cum a fost ? |
| Apropo fetelor , am citit zilele astea pe fb pe pagina infertilitatea ca branca ursului nu este buna daca vrem sa ramanem insarcinate, din contra ar face mult rau. Stiu ca am citit si pe aici cum ca ar lua cineva. Va rog informati va inainte sa incercati produsele naturiste. |

| adina1109 wrote:Fetelor nu am mai cumparat testul de sarcina, am zis sa respect indicatia Dr si sa merg direct la beta. Multumesc de sustinere Dxc cum a fost ? Daca te poti abtine, poate e mai bine asa. Daca testezi prea repede si nu se vede a doua liniuta, numai te amagesti. Si eu am testat doar in ziua cand trebuia sa vina menstruatia. Fa cum simti, asculta-ti instinctul! Eu sunt cu gandul la tine si ma rog sa vii cu vesti bune! |

Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| AndreV wrote:Adina, te a?teptam cu vesti bune!  Madalina, tu ai mai facut test? Nu mai este nevoie. A venit cm. |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Fetelor nu am mai cumparat testul de sarcina, am zis sa respect indicatia Dr si sa merg direct la beta. Multumesc de sustinere Dxc cum a fost ? a.fost ok. Greul acum incepe ....tic tac asteptarea de 14 Zile....de maine duphaston.tu ce progesteron ai luat? |
| Dxc wrote:a.fost ok. Greul acum incepe ....tic tac asteptarea de 14 Zile....de maine duphaston.tu ce progesteron ai luat? Seara iau utrogestan iar de dimineata imi pun crinone. De asemenea mi-a dat femosun ( are concentra?ie mare de dhea) , aspirina ( ajuta la fluidizarea sangelui) si carcel stop ( contine mult magneziu si potasiu ) . La nevoie nospa Doamne ajuta
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Seara iau utrogestan iar de dimineata imi pun crinone. De asemenea mi-a dat femosun ( are concentra?ie mare de dhea) , aspirina ( ajuta la fluidizarea sangelui) si carcel stop ( contine mult magneziu si potasiu ) . La nevoie nospa Doamne ajuta doamne ajuta! Sa fie cu noroc! Pe tine te astept luni cu vestea cea buna !!! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/6/2019 Mesaje: 7
| adina1109 wrote:Apropo fetelor , am citit zilele astea pe fb pe pagina infertilitatea ca branca ursului nu este buna daca vrem sa ramanem insarcinate, din contra ar face mult rau. Stiu ca am citit si pe aici cum ca ar lua cineva. Va rog informati va inainte sa incercati produsele naturiste. Buna Adina eu am luat branca ursului înainte sa ramân însarcinata cu baiatul cel Mare acum 9 ani din câte îmi aduc aminte am luat t o lingura pe zi timp de 1 luna în vara lu 2010 cu un gust foarte aiurea ,dar nu ?tiu daca a fost de la branca ursului sau poate a ajutat un pic... Am ramas însarcinata în februarie anul urmator 2011. |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Nea?a fetelor? Ce parere ave?i de testul asta. E un sure check streamer? Sa fie adevarat? Daca e adevarat ce e de facut pentru ca mâine diminea?a plecam in vacan?a ?i nu am cum sa fac beta. Precizez ca iau tratament cu euthyrox ai vitex dar l am început dupa ovulatie la vreo 3 zile pentru ca atunci am aflat ca am hipotiroidism autoimun ?i ovare polichistice. Nici nu ma pot bucura cu gândul ca poate e ceva mic acolo dar cu tratamentul început dupa ovulatie. https://ibb.co/ZMt3Y45 |
|
|