Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Tuesday, June 11, 2019 9:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Fetele... Pe unde sunteti? Nu e nimeni la testare, nu va doare nimic, nu ati patit nimic sa ne povestiti? Asa e de liniste aici...
AnaVeli
Scris: Wednesday, June 12, 2019 9:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Neata, doamnelor! De povestit.. vedeti in semnatura mea in ce stadiu “avansat” sunt, mi-e frica de histerosonografie, de un rezultat negativ pt ca laparoscopie nu sunt pregatita sa merg, dar sa speram ca trompele sunt desfundate.
Heterozigotii aceia nu stiu ce inseamna, in ce pericol sunt.
Acum ma confrunt cu o infectie urinara, ma ustura cand urinez si azi dimineata am avut o secretie rozalie, o fi de la infectie? In urina nu este sange. Am ovulat in 28 May- 2 Iunie.. sa ma gandesc la ceva?! Sau astept ciclul pe 16 Iunie.. si, totodata, programarea la histerosonografie Cray
AndreV
Scris: Wednesday, June 12, 2019 9:29 AM
Nivel

AnaVeli wrote:
Neata, doamnelor! De povestit.. vedeti in semnatura mea in ce stadiu “avansat” sunt, mi-e frica de histerosonografie, de un rezultat negativ pt ca laparoscopie nu sunt pregatita sa merg, dar sa speram ca trompele sunt desfundate.
Heterozigotii aceia nu stiu ce inseamna, in ce pericol sunt.
Acum ma confrunt cu o infectie urinara, ma ustura cand urinez si azi dimineata am avut o secretie rozalie, o fi de la infectie? In urina nu este sange. Am ovulat in 28 May- 2 Iunie.. sa ma gandesc la ceva?! Sau astept ciclul pe 16 Iunie.. si, totodata, programarea la histerosonografie Cray

Ana, curaj! Gandeste-te, ca fiecare pas te duce mi aproape de copilasul mult dorit!
Probabil e de la infectie secretia, dar nu ma supar daca nu am dreptate si e cu ochisori. computerlove
AnaVeli
Scris: Wednesday, June 12, 2019 9:45 AM
Nivel

Multumesc mult, AndreV!
Nu stiu ce sa iau pt infectia urinara, am luat acum 2 zile un UrinalForte cred, dar mi-e frica sa mai iau altceva, poate s-a prins ceva. Voi ce imi recomandati sa iau? Ceaiuri, creme ..
poate ar trebui sa fac urocultura.. stau ffoarte prost cu timpul.
Nu este in regula nici sa stau asa cu durerea, sanu se agraveze ceva..
Mihaela89
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:59 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/6/2019
AndreV wrote:
Fetele... Pe unde sunteti? Nu e nimeni la testare, nu va doare nimic, nu ati patit nimic sa ne povestiti? Asa e de liniste aici...
uff Buna eu ?i cu dubiile mele... Crampe u?oare, alaltaieri scurgere maronie deschis nu mirositoare (eram la ovula?ie), sâni durero?i si azi colac peste pupaza o mica umflatura la sânul drept albicioasa în partea inferioara . Nu vreau sa ma amagesc sau poate doar este în capul meu si o iau razna. O zi frumoasa. Ps:uitasem iau doar multicentrum pre mama sunt integratoare sau ceva de genul pentru a pregăti organismul la o viitoare sarcina sper sa nu ma fii exprimat gresithohot
AndreV
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:02 AM
Nivel

AnaVeli wrote:
Multumesc mult, AndreV!
Nu stiu ce sa iau pt infectia urinara, am luat acum 2 zile un UrinalForte cred, dar mi-e frica sa mai iau altceva, poate s-a prins ceva. Voi ce imi recomandati sa iau? Ceaiuri, creme ..

Cand trebuie sa-ti vina ciclul? Ca nici nu ar fi ok sa fie bebe si sa iei pastile fara prescriptie... Cel mai bine asa ar fi, sa faci urocultura. Ceai de codite de cirese, de merisor, musetel...
AnaVeli
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:15 AM
Nivel

AndreV, ciclul treb sa vina acum in weekend, pe 16 Iunie.
O sa iau ceaiurile de care mi-ai spus, merci muult! pupici
carlita
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Salutare, fetelor! Citesc si eu pe fuga pe aici si mai intervin din cand in cand.
AnaVeli, chiar daca e o per aglomerata, sanatatea e pe primul loc. Cum zic fetele, musai sa faci o urocultura cu antibiograma. Colectezi dimineata urina si o duci la un laborator in drum spre serviciu sau chiar rogi sotul sau pe altcineva sa o duca. Daca ai asa simptome, deja is scapati de sub control balaurii si nu mai rezolvi cu Urinal. Clar iti da antibiotic, altfel se va agrava. Intre timp, fa un test de sarcina ca maine vei avea cel putin 11 dpo sa stii cum te tratezi mai departe. Iti tin pumnii sa scapi de HSG, desi nu-i de speriat nici ala. Legat de mutatiile alea, stiu ca hetero e o forma mai usoara, dar trebuie interpretate rezultatele impreuna.
Roser, ma bucur sa-ti ”aud glasul” pe aici. Stiu ca ne zici tu cand mai ai noutati.
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna fetelor,la cate zile dupa cm se face pap?
carlita
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:57 AM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Buna fetelor,la cate zile dupa cm se face pap?

Cel mai indicat e z10-12 a cm, fara bebelit 36-48 ore inainte.
carlita
Scris: Wednesday, June 12, 2019 12:02 PM
Nivel

Merry89 wrote:
Buna, dragelor! Nu am mai scris demult, asta pt ca nu am nicio noutate. Cum luna asta se împlinesc 2 ani de când a?teptam cele doua linii pe test, vom merge la un centru specializat pe infertilitate pt urmatorii pa?i (inseminare), dar mai întâi, as vrea sa iau supliment Dhea, asta ca sa se îmbunata?easca ovocitele, daca e cazul. Numai ca nu ?tiu ce concentra?ie ?i de la ce firma producatoare ar fi cel mai bine sa iau. Poate ma puteti ajuta cu un sfat... Mul?umesc!

Buna!
1. DHEA e eficient la femeile cu varsta de peste 35 de ani. Nu mai stiu ce varsta ai tu ...
2. Banuiesc ca nu il iei la recomandarea vreunui medic. Eu am luat de la Swanson, am comandat online ca nu l-am gasit prin farmacii sau naturiste si eram ok cu doza de 50 mg/zi. Am mai luat si doza de 75 pana la ovulatie, dar parca imi dadea stari nasoale de anxietate.
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, June 12, 2019 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
carlita wrote:

Cel mai indicat e z10-12 a cm, fara bebelit 36-48 ore inainte.
multumesc mult,stiam eu ceva dar nu sigur.
Anitta76
Scris: Wednesday, June 12, 2019 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
AnaVeli wrote:
Multumesc mult, AndreV!

Urisan este recomandat in sarcina! Poti lua linistita! Daca s-a prins ceva e mai bine sa fii precauta! Iti tin pumnii!
Madalina3012
Scris: Wednesday, June 12, 2019 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2018
Fetelor eu sunt a 10 zi de utrogestan ?i azi îl ?i întrerup. Am facut azi un test de sarcina ?i a fost bineîn?eles negativ. Pe 31 am fost la doctora ?i aveam un folicul de 24 mm. Dumneaei a zis ca în ziua aia o sa se sparga ?i am sim?it în?epaturi in seara aceea. Ce crede?i mai exista vreo ?ansa?
Mie îmi vine la vreo 4 zile dupa utrogestan. Adica duminica ar trebui sa mi vina.
Ella123
Scris: Wednesday, June 12, 2019 5:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Madalina3012 wrote:
Fetelor eu sunt a 10 zi de utrogestan ?i azi îl ?i întrerup. Am facut azi un test de sarcina ?i a fost bineîn?eles negativ. Pe 31 am fost la doctora ?i aveam un folicul de 24 mm. Dumneaei a zis ca în ziua aia o sa se sparga ?i am sim?it în?epaturi in seara aceea. Ce crede?i mai exista vreo ?ansa?
Mie îmi vine la vreo 4 zile dupa utrogestan. Adica duminica ar trebui sa mi vina.
diminea?a cu prima urina e facut testul? Ar fi trebuit sa iasa macar ceva slabut dar poate a fost o implantare mai tarzie. Prin ziua 14dpo eu zic ca ai stii un raspuns clar. Mai repeta peste 2 zile deci.. Oricum pana nu e rosu sunt sperante. Eu î?i ?in pumnii. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.