Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adina1109
Scris: Friday, June 7, 2019 5:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
[quote=carlita]Salutare tuturor! Iar lipsesc cu zilele de pe aici. Vad ca multe din aspirantele cu vechime sunt in vacanta de la forum... e buna si detasarea
Adina, Dxc, nu vreau sa va stresez, doar intru sa vad daca mai scrieti noutati.

Carlita eu sunt in perioada de asteptare, incerc sa ma detasez cum pot. Da, e cam trist acum forumul , dar ma bucur ca fetele vechi sunt implinite . Ramane sa le urmam si noi. Buddy1
Dna Dr mi-a dat sa fac beta hcg pe 17 , asa ca astept cu nerabdare.
Dxc cum merge stimularea? Va imbratisez
Rose
Scris: Friday, June 7, 2019 8:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Buna fetelor!
Iti tin pumnii Trestiuta sa primesti o veste buna la testare!
Adina, te urmaresc si eu si iti tin pumnii!

Despre mine, nu prea am noutati decat ca astept voucher-ul de la primarie si ne apucam de FIV. Probabil intr-o luna incepem. Am toate analizele la zi, astept.

Va urmaresc si va mai scriu cand am noutati!
Aleahim
Scris: Friday, June 7, 2019 11:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:

Am priceput... ma gandeam eu ca nu ma programeaza imediat, dar tot am alergatura pt alte diverse analize pe care mi le-ar putea cere ....
Asta cu dereglatul cum urilor am mai auzit, chiar si la mine s-a decalat ovulatia, dar doar cu cateva zile nu asa zdravan ca in cazul tau, dar ce putem face? pale N-ai vrea sa incerci cu mladite de zmeur si coacaz cm ul urmator? grup

Nu as vrea sa incalc indicatiile medicului. El mi-a zis clar ca doar vitex si pana acum am reusit sa il ascult. Vedem de luna viitoare ce mai facem.
Dxc
Scris: Saturday, June 8, 2019 12:49 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
carlita wrote:
Salutare tuturor! Iar lipsesc cu zilele de pe aici. Vad ca multe din aspirantele cu vechime sunt in vacanta de la forum... e buna si detasarea .... computerlove
Trestiuta, ar fi bine daca ai sti cand ai ovulat, asa calculezi mai sigur intarzierea. Dar ai putea incerca un test si maine dimineata ... Buddy1 majoreta majoreta majoreta
Aleahim, daca iau legatura cu dr, cred ca se asteapta sa fiu disponibila pt ce-mi va zice si nu am cum ... as zice ceva gen: ”stiti, vreau sa ma ajutati ...., asta am facut pana acum, pt ce ar urma, mi-as putea face loc in agenda peste 2-3 luni ...” uff Tu inca esti pe progesteron?
iubita eu am inceput stimularea...in rest nu prea am ce va povesti...astept teste pozitive sa ma mai incarc cu energie pozitiva SimplyLove
Dxc
Scris: Saturday, June 8, 2019 12:52 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:
[quote=carlita]Salutare tuturor! Iar lipsesc cu zilele de pe aici. Vad ca multe din aspirantele cu vechime sunt in vacanta de la forum... e buna si detasarea

Carlita eu sunt in perioada de asteptare, incerc sa ma detasez cum pot. Da, e cam trist acum forumul , dar ma bucur ca fetele vechi sunt implinite . Ramane sa le urmam si noi. Buddy1
Dna Dr mi-a dat sa fac beta hcg pe 17 , asa ca astept cu nerabdare.
Dxc cum merge stimularea? Va imbratisez
iti tin pumnii!!! SimplyLove Sunt pe injec?ii, abia pe miercuri am primul eco sa vad evolu?ia si daca totul e ok o sa facem pe sfâr?itul saptamânii iuilove
Mihaela14
Scris: Saturday, June 8, 2019 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Rose wrote:
Buna fetelor!
Iti tin pumnii Trestiuta sa primesti o veste buna la testare!
Adina, te urmaresc si eu si iti tin pumnii!

Despre mine, nu prea am noutati decat ca astept voucher-ul de la primarie si ne apucam de FIV. Probabil intr-o luna incepem. Am toate analizele la zi, astept.

Va urmaresc si va mai scriu cand am noutati!

Hei Rose!Cheek Kiss
Se apropie momentul mult asteptat. Sunt pe faza sa-ti fac galerie! pupici

Amaria2511
Scris: Saturday, June 8, 2019 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2017
Salutari, luptatoarelor!
Nu am scris de foarte mult timp dar v.am urmarit "din umbra"!
Va voi scrie pe scurt povestea mea :
Incercam din mai 2017 sa facem un copila?, însa din pacate so?ul are probleme, mai exact teratozoospermie severa 2% forme normale ... Am incercat doua inseminari fara rezultat. Cu multe sacrificii, ne.am apucat de primul FIV pentru ca alta ?ansa nu am fi avut.
Pe 30.05 am facut primul embriotransfer cu embrion de ziua 5(congelat)
La 6 zile dupa transfer am facut primul beta (desi trebuia sa fac in ziua 12 dupa transfer): valoare beta:36,4
Am repetat beta la 48h, valoare 141,7
Azi, in ziua 9 dupa transfer testul de sarcina s.a pozitivat.
Fetelor, merita toate sacrificiile ?i nu renun?a?i!!
Va urez multa sanatate ?i putere sa lupta?i pâna va vede?i visul împlinit!
Rose
Scris: Saturday, June 8, 2019 5:36 PM
Nivel

Amaria2511 wrote:
Salutari, luptatoarelor!
Incercam din mai 2017 sa facem un copila?, însa din pacate so?ul are probleme, mai exact teratozoospermie severa 2% forme normale ... Am incercat doua inseminari fara rezultat. Cu multe sacrificii, ne.am apucat de primul FIV pentru ca alta ?ansa nu am fi avut.
La 6 zile dupa transfer am facut primul beta (desi trebuia sa fac in ziua 12 dupa transfer): valoare beta:36,4

Felicitari Ana Maria! Sarcina usoara si la termen! computerlove
Povestile noastre sunt asemanatoare. Si noi tot din acest motiv ne indreptam spre FIV. Sper sa pot povesti si eu un astfel de final pozitiv de poveste in curand :)
Unde ai facut procedura? Cum te-ai simtit?
Rose
Scris: Saturday, June 8, 2019 5:39 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Hei Rose!Cheek Kiss
Se apropie momentul mult asteptat. Sunt pe faza sa-ti fac galerie! pupici

Ce draguta esti Mihaela ca te gandesti inca la noi :) Mersi, mai e putin intr-adevar, parca nu realizez. Sarcina usoara in continuare! Buddy1
Trestiuta
Scris: Saturday, June 8, 2019 7:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/9/2019
Fetelor, declar Z1. Sunt ok.. nu am apucat sa fac testul, ca am început sa am dureri înca de aseara.. începe o noua luna, o noua ?ansa. Începem sa facem programari pentru luna Iulie la clinici, pentru ca deja se face un an.. Doamne ajuta la toate sa vedem teste pozitive ?i cât mai multa bucurie ????
Madalina3012
Scris: Saturday, June 8, 2019 8:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Trestiuta wrote:
Fetelor, declar Z1. Sunt ok.. nu am apucat sa fac testul, ca am început sa am dureri înca de aseara.. începe o noua luna, o noua ?ansa. Începem sa facem programari pentru luna Iulie la clinici, pentru ca deja se face un an.. Doamne ajuta la toate sa vedem teste pozitive ?i cât mai multa bucurie ????

Imi pare rau Trestiuta. ?tim toate cât de grea e ziua 1. Doamne ajuta sa iasa bine luna urmatoarecomputerlove
Amaria2511
Scris: Saturday, June 8, 2019 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2017
Rose wrote:

Felicitari Ana Maria! Sarcina usoara si la termen! computerlove
Povestile noastre sunt asemanatoare. Si noi tot din acest motiv ne indreptam spre FIV. Sper sa pot povesti si eu un astfel de final pozitiv de poveste in curand :)
Unde ai facut procedura? Cum te-ai simtit?

Sa te ajute Dumnezeu!
La origine
AndreV
Scris: Saturday, June 8, 2019 10:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Amaria2511 wrote:
Salutari, luptatoarelor!

Wooow... Ce veste buna! Felicitari!!! computerlove

Trestiuta, lasa ca o luna noua e o sansa noua! Sa fie asta ultima aici! dance
Trestiuta
Scris: Saturday, June 8, 2019 10:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/9/2019
AndreV wrote:

Wooow... Ce veste buna! Felicitari!!! computerlove

Trestiuta, lasa ca o luna noua e o sansa noua! Sa fie asta ultima aici! dance

Doamne ajuta! Sa te auda Dumnezeu. Acela?i lucru va doresc fiecareia dintre voi..
Nu a fost a?a greu.. ca am ?tiut ca nu e.. am avut sentimentul ala ca e prea frumos sa fie adevarat mai ales ca aseara am avut dureri mari..
Va pupacesc fetelor, va doresc o saptamâna frumoasa ?i succes la testari iloveyou SimplyLove computerlove
Albinutza30
Scris: Saturday, June 8, 2019 11:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
Fetelor eu trec printr-o perioada grea in urma unui abces dentar la radacina unui dinte care o fost tratat acum cativa ani am avut dureri groaznice c si mi-a amortit o parte din buza de jos si o parte din barbie, chiar daca durerea s-a ameliorat amorteala tot a ramas, sunt speriata sa nu raman asaCray , precizez ca nu am facut anestezie nimic , am tinut lipit acolo gheata. Stiti cazuri in care a revenit sensibilitatea la normal sunt disperatapale . Fac tratament cu antibiotice si analgezice. Va multumesc si multa sanatate e foarte importanta.computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.