|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:nu testez....astept sa vad daca întârzie Aha, pai atunci asteptam intarzierea menstruatiei Eu ciclul asta nu stiu daca am avut ovulatie, s-a suprapus cu perioada Pastelui si n-am urmarit nici cu teste de ov nici mucus Sunt la voia Domnului ! Dar sunt pe faza si va urmaresc pe voi |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:Buna fetelor, ce mai faceti? Trebuie sa citesc o gramada de pagini ca sunt in urma. Noi ieri ne-am intors din concediu, au fost 12 zile perfecte, relaxante in care am uitat de toate. Carlita vrei sa auzi ceva SF? Stii ca luna trecuta nu mai imi venea menstruatia si am luat 5 zile progesteron? A 4-a zi dupa ce am terminat progesteronul mi-a venit, dar foarte putin si a durat 3 zile. Dar ce sa vezi? A 3a zi din asa zisa menstruatie am ovulat  iar acum dupa 13 zile mi-a venit menstruatia (in astea 13 zile temperatura a fost ridicata deci sunt sigura ca a fost ovulatie). Nu prea inteleg cum s-a produs ovulatia daca doar cu cateva zile inainte luasem progesteron dar sunt happy ca vineri am programare la clinica sa vedem daca incepem FIV-ul. Sper sa am mai mult de 4 foliculi, daca nu, mai trebuie sa astept o luna. Acum ma pun la citit ca am pagini si din casuta anterioara Roser bine ai revenit! Ceva de genul a patit si Ella cu ovulatia. Multa bafta Vineri sa vii cu vesti bune!! |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Mihaela14 wrote:Roser bine ai revenit! Ceva de genul a patit si Ella cu ovulatia. Multa bafta Vineri sa vii cu vesti bune!! Mersi Mihaela Eu pe de o parte sper sa putem incepe sa ma scap odata sa stiu ca am facut-o si pe asta, dar pe alta parte mi-e frica de esec, de injectii ca nu stiu daca o sa mi le pot face singura si trebuie, pt ca vreo 2 nopti o sa fiu plecata si trebuie sa le iau cu mine. Iar apoi nu mai zic ca o sa ramanem cu contul gol, ne-a prins chiar acum dupa concediu Sper din tot sufletul sa fie bine! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser, ma bucur ca ti-a priit concediul si ca te-ai intors pusa pe treaba. Chiar ca e o luna cu SF uri, poate ai apucat sa citesti ce ciuda?enie de cm a avut si Ella si acum are test pozitiv. La tine, daca faci media cm urilor, rezultatul va fi foarte bun. Dar e de domeniul trecutului de acum, iti tinem pumnii la numaratoarea foliculilor! Ella, n a iesit beta inca? |
| Laurammm wrote:Si pe mine ma pus medicul sa le fac... Am avut teste de sarcina pozitive ?i dupa îmi venea menstrua?ia. A spus sa eliminam orice cauza dar TSH mi-a ie?it 0.93.... Ne chinuim de 7 luni sa facem bebe 2  am încercat ?i luna asta la ovula?ie, daca nu iasa merg în prima sau a 2 zi de menstruatie pt stimulare... Ma rog la doamne doamne sa iasa fara, pt ca medicul meu e la 100 km de mn ?i numai 1 data pe saptamâna vine la noi în ora?.... Am în?eles ca trebuie sa merg destul de des Cu endometrul si progesteronul dupa ovulatie cum stai? |
| Kissnicol wrote:buna fetelor..eu v am tot citit asa in mare..n am mai scris aici de cv vreme..felicitari celor cu testulete pozitive eu cam de o saptamana..am o stare de greata imi vine sa vomit..dar nimic..de la anumite mirosuri..sau asa din senin..sau dupa ce mananc..ciudat..pentru ca sunt in zilele fertile..ciuclu mi a trecut ovulatia ar cam fii in 2 zile..si alte semne nu am..sa mi dea de inteles ..doar lipsa poftei de mancare...in orice caz merg azi sa iau un test..va pup si hristos a inviat Starile tale ar putea avea si alte cauze, gen mancare care a picat greu, etc. Daca suspectezi un ciclu peste sarcina, fa un test. Asteptam rezultatul. Adevarat a inviat! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carlita wrote: Starile tale ar putea avea si alte cauze, gen mancare care a picat greu, etc. Daca suspectezi un ciclu peste sarcina, fa un test. Asteptam rezultatul. Adevarat a inviat!
nu cred ca este de la mancare picat greu...pe lng starea mea de greata..am si dureri ca la ciclu..doar ca mai usoare..si nu constante ciclu mi a venit pe 16..si pe 18 deja se terminase..:* |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| Cristos a Inviat! Bravo pentru teste pozitve, tin pumnii la beta!
Eu tot intr-o asteptare sunt, daca vine cm luna asta, ma duc la o noua testare de hormoni si apoi din nou la gineco. Cum nu cred ca ajung inainte de cm la dr, stiu ca s-a discutat de multe ori, dar spuneti-mi , va rog, exact ce analize sa fac si in care zile, sa nu ratez si luna asta.Eu le-am facut prin octombrie, dar in a 11 a zi si nu sunt sigura daca tot pe alea tre s ae fac. (tsh, prolactina, amh si inca vreo 2, dar nu am hartiile la mine sa verific) Multam.
Kissnicol, eu in ultimele luni experimentez aceasta greata in perioada ovulatie si apoi dureri de sfarcuri pana la cm, ceea ce e foarte neobisnuit pentru mine.
|
|
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| Mi-am editat si eu un pic profilul, pentru ca intre timp s-au mai schimbat din date |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Andreea06 wrote:Cum mai esti Andra? Hristos a Inviat! Chiar foarte bine, am zile in care greata este prietena mea cea mai buna si zile în care nu am nimic sI intru in panica. De joi pana astazi am fost in concediu, am fost 3 zile in Bulgaria si 3 zile am stat la parintii mei in Constanta. Dar tot v-am citit fugitiv sa nu pierd prea multe. Initial am zis ca nu anuntam pe nimeni de bebe pana când nu mergem la eco si sa trecem de primul trimestru, dar planurile ne-au fost date peste cap de mama, care dupa 10 min de când m-a vazut, m-a întrebat ce face bebe. . Eu nu si nu, ca nu cred ca sunt însarcinata . M-a trimis sa îmi iau un test si sa il fac, ca ea, a visat o garofita rosie în gradina si ca sigur sunt gravida si mai mult ca sigur e convinsa ca e fetita... ce sa mai facem, i-am zis ca are dreptate, dar ca nu stim nici noi prea multe ca abea am aflat. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Felicitari noilor gravidute, sarcina usoara si la termen! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mdspa wrote:Cristos a Inviat! Bravo pentru teste pozitve, tin pumnii la beta! Eu tot intr-o asteptare sunt, daca vine cm luna asta, ma duc la o noua testare de hormoni si apoi din nou la gineco. Cum nu cred ca ajung inainte de cm la dr, stiu ca s-a discutat de multe ori, dar spuneti-mi , va rog, exact ce analize sa fac si in care zile, sa nu ratez si luna asta.Eu le-am facut prin octombrie, dar in a 11 a zi si nu sunt sigura daca tot pe alea tre s ae fac. (tsh, prolactina, amh si inca vreo 2, dar nu am hartiile la mine sa verific) Multam. Kissnicol, eu in ultimele luni experimentez aceasta greata in perioada ovulatie si apoi dureri de sfarcuri pana la cm, ceea ce e foarte neobisnuit pentru mine. ...eu nu prea le am experimentat :))) si deaia mi se pare ciudat...de o saptamana...o singura zi am fost ok..ca au revenit ier greturile de paste am stat numai in greturi :))) mi a venit sa vomit si de la mirosul de carne.. mancam..si in 10 min treb sa merg la baie..ametesc pret de ctv secunde..brusc..si dureri menstruale..doar ca mai usoare...sanii is moi..dar simt un usssooor da fff usor disconfort in rest...pofta mare de mancare nu prea am....ahh mi s a fct pofta de 3in1 aseara :))) si akm ctv zile d portocale..doar ca le am vazut la tv :))) |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| carlita wrote: Cu endometrul si progesteronul dupa ovulatie cum stai?
Sincer nu ?tiu. La mine de abea cum începe stresul.pana acum a zis sa facem sa vina de la sine pt ca având 1 sarcina anterioara nu ne-am prea stresat. Pot sa ii cer medicului sa îmi faca? În a cata zi dupa ovula?ie se face? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Heyyy ella ce veste ne dai ? |
|

Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| mdspa wrote:Cristos a Inviat! Bravo pentru teste pozitve, tin pumnii la beta! Eu tot intr-o asteptare sunt, daca vine cm luna asta, ma duc la o noua testare de hormoni si apoi din nou la gineco. Cum nu cred ca ajung inainte de cm la dr, stiu ca s-a discutat de multe ori, dar spuneti-mi , va rog, exact ce analize sa fac si in care zile, sa nu ratez si luna asta.Eu le-am facut prin octombrie, dar in a 11 a zi si nu sunt sigura daca tot pe alea tre s ae fac. (tsh, prolactina, amh si inca vreo 2, dar nu am hartiile la mine sa verific) Multam. Kissnicol, eu in ultimele luni experimentez aceasta greata in perioada ovulatie si apoi dureri de sfarcuri pana la cm, ceea ce e foarte neobisnuit pentru mine. Buna! Eu am facut in ziua 3 prolactina, progesteron, tsh, amh, estradiol, lh si fsh. Si extra, de la mine puse, anti tpo si indicele homa ( astea doar pentru ca am citit eu niste chestii care pareau ca mi se aplica- paradoxal a fost ca am cam avut dreptate cu ambele). Sa fie cu noroc! |
|
|