|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| AlexaT wrote:Buna fetelor, am ?i eu o întrebare legata de testele de ovulatie, ?tiu ca pt a fi pozitive este nevoie ca linia sa fie mai pronun?ata fata de cea de control, dar, linia de test apare oricum sau când urmeaza sa se apropie acea perioada? Întreb pt ca având ov polichistice am fost sceptica însa am zis ia hai sa încerc ?i am luat teste de ov de la bebetei marca profecund... Nu ?tiu cât de bune sunt îmi pute?i spune voi, iar linia de test a ie?it colora?ica asa, dar nu este foarte pregnanta, deci nu este pozitiv. Eu trebuie sa continui ?i în urmatoarele zile? Înseamna ca urmeaza sau sa încerc iar peste câteva zile? Sper sa nu râde?i de mine, dar este noua treaba cu aceste teste ?i ma cam imbarlig Buna Alexa!Pe testele de ovulatie apare mereu linia de test pentru ca detecteaza hormonul lh,el este prezent in organism tot timpul, avand o crestere semnificativa chiar inainte de ovulatie si apoi scade din nou. Continua sa testezi si maine, poimaine..pana se pozitiveaza. Avand ovare polichistice e posibil sa fie linia de test tot timpul mai pronuntata, de aceea ar fi bine sa urmaresti si mucusul cervical sau temperatura bazala odata cu testele de ov. Si mai e o chestie: e important sa nu bei lichide cu aprox doua ore inainte sa faci testul, iar testele sa le faci dupamasa cam la aceeasi ora , asa poti sa urmaresti evolutia lh..Din momentul pozitivarii testului in urmatoarele 12 -36 de ore poate urma ovulatia. Succes , sa fie cum iti doresti!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 83
| Mihaela14 wrote:Buna Alexa!Pe testele de ovulatie apare mereu linia de test pentru ca detecteaza hormonul lh,el este prezent in organism tot timpul, avand o crestere semnificativa chiar inainte de ovulatie si apoi scade din nou. Continua sa testezi si maine, poimaine..pana se pozitiveaza. Avand ovare polichistice e posibil sa fie linia de test tot timpul mai pronuntata, de aceea ar fi bine sa urmaresti si mucusul cervical sau temperatura bazala odata cu testele de ov. Si mai e o chestie: e important sa nu bei lichide cu aprox doua ore inainte sa faci testul, iar testele sa le faci dupamasa cam la aceeasi ora , asa poti sa urmaresti evolutia lh..Din momentul pozitivarii testului in urmatoarele 12 -36 de ore poate urma ovulatia. Succes , sa fie cum iti doresti!!
Mul?umesc mult!!
|
|
| AlexaT wrote:Mul?umesc mult!! Cu drag! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Hristos a inviat! Va doresc tutor sa aveti parte de un Paste fericit, cu multa liniste in suflete! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne i deplinim visul! Va pup |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Salutare fetelor, mi-am dat seama de curand ca stau foarte prost cu libidoul, cred ca as fi in stare sa fac sex doar la ovulatie pentru ca stiu ca e musai daca ne dorim un bebe. Nu stiu, parca cursa asta pentru conceperea unui copil care dureaza de vreo 9 - 10 luni mi-a omorat orice dorinta sexuala, sunt deprimata la gandul ca poate nu o sa reusim sa concepem vreodata iar sexul este asa un must nu o bucurie desi cand o facem ma simt chiar foarte bine, mobilizarea pana acolo este grea. Voi cum stati la capitolul acesta, cum va motivati, cum va mentineti moralul sus ca pe mine simt ca ma copleseste si numai gandul la toata situatia aceasta ma face sa plang. Aveti ceva solutii pe incercate pentru asa ceva? Multumesc! O zi frumoasa! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Raza wrote:Salutare fetelor, mi-am dat seama de curand ca stau foarte prost cu libidoul, cred ca as fi in stare sa fac sex doar la ovulatie pentru ca stiu ca e musai daca ne dorim un bebe. Nu stiu, parca cursa asta pentru conceperea unui copil care dureaza de vreo 9 - 10 luni mi-a omorat orice dorinta sexuala, sunt deprimata la gandul ca poate nu o sa reusim sa concepem vreodata iar sexul este asa un must nu o bucurie desi cand o facem ma simt chiar foarte bine, mobilizarea pana acolo este grea. Voi cum stati la capitolul acesta, cum va motivati, cum va mentineti moralul sus ca pe mine simt ca ma copleseste si numai gandul la toata situatia aceasta ma face sa plang. Aveti ceva solutii pe incercate pentru asa ceva? Multumesc! O zi frumoasa! Buna. Dupa parerea mea tocmai asta e cauza ptr care nu se intampla...Eu am ramas dupa 10 luni, luni in care am trecut prin multe stari, inclusiv prin asa ceva...la un moment dat nu mai faceam de placere...in luna in care am ramas am facut exact in ziua ovulatiei pentru ca asa am simtit...cam uitasem sa zic asa pentru ce ne luptam iar contacte prea multe nu am mai avut in luna aia, însa în lunile anterioare faceam o zi da una nu si probabil de aceea ne plictisisem la un moment dat. Eu zic sa lasi putin deoparte ovulatia si sa faci cand simti, macar o luna, doua, sa mai dati putin uitarii stresul. Sa stii ca bebe va veni cand este destinat asa ca nu va mai stresa?i! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor si Hristos a inviat! Ma confrunt cu o problema.. Sau sper sa nu.. Am scurgeri maronii si nu în?eleg de ce. Dureri nu am.. .poate o mica jena pe partea dreapta. Voi ce spune?i? Poate fi un chist?.. |
|
| Raza wrote:Salutare fetelor, mi-am dat seama de curand ca stau foarte prost cu libidoul, cred ca as fi in stare sa fac sex doar la ovulatie pentru ca stiu ca e musai daca ne dorim un bebe. Nu stiu, parca cursa asta pentru conceperea unui copil care dureaza de vreo 9 - 10 luni mi-a omorat orice dorinta sexuala, sunt deprimata la gandul ca poate nu o sa reusim sa concepem vreodata iar sexul este asa un must nu o bucurie desi cand o facem ma simt chiar foarte bine, mobilizarea pana acolo este grea. Voi cum stati la capitolul acesta, cum va motivati, cum va mentineti moralul sus ca pe mine simt ca ma copleseste si numai gandul la toata situatia aceasta ma face sa plang. Aveti ceva solutii pe incercate pentru asa ceva? Multumesc! O zi frumoasa! Salutare! Am trecut si eu prin asta in primul an de incercari, pana am inteles ca nu e ok ca viata noastra sa se rezume doar la conceperea copilului. E totul de natura psihologica si poti schimba asta prin dialog deschis cu sotul si sa va amintiti impreuna ce va atrage unul la celalalt. Incercati sa aveti activitati care va elibereaza de stres si incet va trece starea. Eu asa am procedat si acum viata noastra sexuala a revenit la normal. |
|
| Ella123 wrote:Buna fetelor si Hristos a inviat! Ma confrunt cu o problema.. Sau sper sa nu.. Am scurgeri maronii si nu în?eleg de ce. Dureri nu am.. .poate o mica jena pe partea dreapta. Voi ce spune?i? Poate fi un chist?.. Adevarat a inviat! Poate fi un chist dupa simptome, doar ca nu stiu in a cata zi a ciclului esti? daca ai ovulat sau urmeaza? La mine cand am chisturi este prezent spottingul aproape pe toata durata cm.
|
|
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Buna fetelor! Hristos a inviat! Nu am mai scris aici, intrucat tratamentul pentru scaderea ths este de durata,dar v-am citit zilnic. Luna aceasta am fost la ginecolog, care mi-a dat pe langa acid folic, profecund si myo-sun, si arefam de 200 din ziua 16 pana in ziua 25, desi la eco erau cativa foliculi mai mici si unul de 12,6mm in ziua 13. Am luat tratamentul exact, iar in ziua in care trebuia sa vina menstruatia am facut un test, ca sa vad daca mai pun progesteron. Test care, surpriza, a fost pozitiv pentru prima oara in aproape 2 ani. Intrebarea mea este, progesteronul il pun in continuare pana merg la control? Ideea e ca nu as vrea sa merg prea devreme, stiu ca nu se vede nimic la eco asa repede. Ce sfat imi puteti da? Scuzati pentru tot carnatul de mai sus:). |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Georgy06 wrote:Buna fetelor! Hristos a inviat! Nu am mai scris aici, intrucat tratamentul pentru scaderea ths este de durata,dar v-am citit zilnic. Luna aceasta am fost la ginecolog, care mi-a dat pe langa acid folic, profecund si myo-sun, si arefam de 200 din ziua 16 pana in ziua 25, desi la eco erau cativa foliculi mai mici si unul de 12,6mm in ziua 13. Am luat tratamentul exact, iar in ziua in care trebuia sa vina menstruatia am facut un test, ca sa vad daca mai pun progesteron. Test care, surpriza, a fost pozitiv pentru prima oara in aproape 2 ani. Intrebarea mea este, progesteronul il pun in continuare pana merg la control? Ideea e ca nu as vrea sa merg prea devreme, stiu ca nu se vede nimic la eco asa repede. Ce sfat imi puteti da? Scuzati pentru tot carnatul de mai sus:). adevarat a înviat! In primul rand felicitari pt testul pozitiv! Si da, dupa parerea mea r bine sa pui ovule in continuare pana se confirma sarcina eco, dar zic sa iei legatura cu medicul care sigur stie mai bine ce trebuie sa faci! Înca o data te felicit si sarcina usoara ! |
|
| Mihaela14 wrote: Adevarat a inviat! Poate fi un chist dupa simptome, doar ca nu stiu in a cata zi a ciclului esti? daca ai ovulat sau urmeaza? La mine cand am chisturi este prezent spottingul aproape pe toata durata cm.
Miha sunt în ziua 16.. Ovulatie n am mai monitorizat am zis luna asta ca stau relaxata ?i a?tept controlul la Bucure?ti. Ma bucurasem ca am scapat de candida dar zilele trecute iar am avut scurgeri branzoase asa ?i u?oare mancarimi. Ma gândesc ca ?i asta ar putea sa dea u?oare sângerari din câte am citit sau chiar chistul... Deocamdata vad ca sunt spre trecere. |
|
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Dxc wrote:adevarat a înviat! In primul rand felicitari pt testul pozitiv! Si da, dupa parerea mea r bine sa pui ovule in continuare pana se confirma sarcina eco, dar zic sa iei legatura cu medicul care sigur stie mai bine ce trebuie sa faci! Înca o data te felicit si sarcina usoara ! Multumesc! Doamne ajuta! Minunile se pare ca se intampla cand te astepti mai putin. Inca pare ireal. Astept rezultatul la beta si fac si o programare la doctor, nu am nr lui personal sa il pot intreba prin mesaj, trebuie sa sun la clinica.
|
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| https://i.imgur.com/EC59Mch.jpg
Test de ovula?ie. Pozitiv sau nu? Ziua 14 |
|
| Fetelor.. Ajutor! Oare e pozitiv ?i pierd iar sarcina din cauza sangerarii?? Ella123 attached the following image(s):
|
|
|