|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Va trimit la toate prafulet de minuni si va astept la gravidute, de unde sper sa nu plec prea curand. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Andra si Monica felicitari inca o data , sa aveti sarcini usoare si duse la termen! Ma bucur pt fiecare din voi, Doamne ajuta! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Monica, pe tine cred ca n-am apucat sa te felicit. Atat tie cat si Andrei, va urez sarcini usoare si sa va vedem la termen cu bebeii in brate! S-a dat frumos startul in casuta asta, speram sa continue tot asa! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Multumesc mult fetelor! Dar nu plec de aici pana nu mai iau pe cineva |
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Felicitari fetelor si sarcina usoara !!!!! |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Felicitari fetelor si sarcina usoara !!!!! hey adina ce faci?cum esti? Ceva nouta?i? |
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:hey adina ce faci?cum esti? Ceva nouta?i? Draga mea nimic nou, astept pe 3 mai sa merg la Dr sa vad ce zice si ea. Pana la fiv ( peste 4-5 luni) sunt in pauza. Nu mai iau nici vitex, nici omega 3 (m-am ingrasat 5 kg), nu mai fac teste de ovulatie. Vad ca tu mai ai putin pana la testare. Multa multa bafta te pup |
| adina1109 wrote: Draga mea nimic nou, astept pe 3 mai sa merg la Dr sa vad ce zice si ea. Pana la fiv ( peste 4-5 luni) sunt in pauza. Nu mai iau nici vitex, nici omega 3 (m-am ingrasat 5 kg), nu mai fac teste de ovulatie. Vad ca tu mai ai putin pana la testare. Multa multa bafta te pup
da ce sa zic...am prins cred ultima zi De ovulatie...acum tine doar de karma daca se întâmpla luna asta minunea...Daca nu urmeaza iui2 |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Buna dimineața!Fetelor, eu va urez de pe acum un Paste Fericit cu multe bucurii si iepurașul sa va aduca cadoul mult visat ! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| Pa?te binecuvântat! |
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Dupa cateva luni in care n-am mai avut dureri inainte de ciclu, iar au început...Ce imi strica mie tot cheful. Oare e de la Profertil? Am si ovulat devreme, cred... Am avut egg in zilele 11, 12, 13, deci, probabil in 14, 15 am ovulat, eu ovulam in zilele 18+. Off, greu e sa fii femeie
Paste fericit, dragele mele |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Paste fericit, fetelor! |
| Un Paste fericit si linistit alaturi de familie! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 83
| Buna fetelor, am ?i eu o întrebare legata de testele de ovulatie, ?tiu ca pt a fi pozitive este nevoie ca linia sa fie mai pronun?ata fata de cea de control, dar, linia de test apare oricum sau când urmeaza sa se apropie acea perioada? Întreb pt ca având ov polichistice am fost sceptica însa am zis ia hai sa încerc ?i am luat teste de ov de la bebetei marca profecund... Nu ?tiu cât de bune sunt îmi pute?i spune voi, iar linia de test a ie?it colora?ica asa, dar nu este foarte pregnanta, deci nu este pozitiv. Eu trebuie sa continui ?i în urmatoarele zile? Înseamna ca urmeaza sau sa încerc iar peste câteva zile? Sper sa nu râde?i de mine, dar este noua treaba cu aceste teste ?i ma cam imbarlig AlexaT attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| AlexaT wrote:Buna fetelor, am ?i eu o întrebare legata de testele de ovulatie, ?tiu ca pt a fi pozitive este nevoie ca linia sa fie mai pronun?ata fata de cea de control, dar, linia de test apare oricum sau când urmeaza sa se apropie acea perioada? Întreb pt ca având ov polichistice am fost sceptica însa am zis ia hai sa încerc ?i am luat teste de ov de la bebetei marca profecund... Nu ?tiu cât de bune sunt îmi pute?i spune voi, iar linia de test a ie?it colora?ica asa, dar nu este foarte pregnanta, deci nu este pozitiv. Eu trebuie sa continui ?i în urmatoarele zile? Înseamna ca urmeaza sau sa încerc iar peste câteva zile? Sper sa nu râde?i de mine, dar este noua treaba cu aceste teste ?i ma cam imbarlig Buna, linia de test ar trebui sa fie la fel sau mai intensa ca cea de control. Incerca sa le faci cat de cat la aceasi ora, si asociaza metoda cu urmarirea secre?ie cand ai secre?ie transparenta de tipul albusului de ou. |
|
|