Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Clubul anterior nr. 73 il gasiti aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Andia - TTC sept '15
2. Dxc - TTC 3 ani
3. Mihaela14 - TTC 2 ani (dec '16)
4. Rox - TTC 2 ani (dec '16)
5. Albinutza30 - TTC 2 ani
6. AndreV - TTC 2 ani ('16)
7. Amaria2511 - TTC 1,5 ani (mai '17)
8. Adina1109 - TTC 1,5 ani (mai '17)
9. Merry89 - TTC 1,5 ani
10. Monican - TTC 1 an (sep '17)
11. Ella123 - TTC 1 an (noi '17)
12. Madalina3012 - TTC 1 an (noi '17)
13. Andreea2929a - TTC 1 an (ian ‘18)
14. Ellena20 - TTC iul '18
15. GabiF - TTC iul '18
16. Aleahim - TTC aug '18
17. Roser - TTC aug '18
18. mdspa - TTC oct '18
19. Primavera7
20. Rose
21. elena2695
22. Kissnicol - TTC oct '18
23. Andra09 24. Marga22 25. Eve23 26. kryssu92 - TTC ian ‘19 27. Irina31313 - TTC ian ‘19 28. AnaVeli 29. galiopiaduo
Ultima actualizare: 21.04.2019 Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Casu?a noua!!! Fetelor va doresc cât mai multe teste pozitive. Eu m am programat la histero pe 24 mai ?i tot atunci face ?i so?ul spermograma ?i spermocultura. O sa fac hiterosapinogografie. Sper ca am scris corect. A m ai facut cineva? Care e procedura? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andra, nu vrea sa-ti dau sperante, dar chiar asa brusc a disparut linia? Se vedea bine. Mai pun fetele cateodata teste cu linii pe care nu le vad nici daca ma chiorasc tare. Ale tale se vedeau bine. Daca e stricat testul? Eu cand am avut sarcina chimica, se vedea tot mai slab si in 2-3zile nu se mai vedea...oricum, nu te lasa. O sa iti tii copila?ul in brate |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| AndreV wrote:Andra, nu vrea sa-ti dau sperante, dar chiar asa brusc a disparut linia? Se vedea bine. Mai pun fetele cateodata teste cu linii pe care nu le vad nici daca ma chiorasc tare. Ale tale se vedeau bine. Daca e stricat testul? Eu cand am avut sarcina chimica, se vedea tot mai slab si in 2-3zile nu se mai vedea...oricum, nu te lasa. O sa iti tii copila?ul in brate O sa încerc sa atasez o poza cu toate 3, poate vedeti voi ceva, ca eu nu vad
https://imgur.com/oPHSvAd |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Sunt asa fericita ca pentru prima data dupa un an de când am lasat pastilele mi a venit menstruatia la 28 de zile...pe de o parte sunt ai dezamagita ca ma asteptam sa iasa ceva dar tot e bine. De o luna jumate am lasat ?i profecund si myo sun pt ca mie nu mi ajutau cu nimic. Sper sa fie luna asta cu noroc si menstruatia sa se regleze de acum in colo. Andra, e posibil ca testul de azi sa nu poata detecta sarcina...nu te îngrijora. Mâine mai fac un test si pt linistea ta dozeaza si beta ca e cel mai sigur. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Maine merg la stimulare ovariana.... Cine a facut asa ceva? A?i facut analize înainte? Caut cât mai multe informa?ii... Experiente prin care a?i trecut... Am emotii |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2019 Mesaje: 22
| Buna seara,fetelor,ce ziceti de testele astea de ovulatie? Ultimul este facut acum cateva minute,mentionez ca toate au fost facutr seara.
https://ibb.co/xLVP3fy |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Poate e beta inca mic si depinde si de sensibilitatea testelor.. poate mai sigur incerci beta, ca banii pe alte teste tot acolo ajungi. Sau sa astepti menstra si daca nu vine in cateva zile sa vezi beta, cum crezi tu ca te simti mai comfortabil. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| intr-adevar nu se vede nimic pe ultimul....Dar poate mai e vreo sansa |
|
| BeatriceAndreea wrote:Buna seara,fetelor,ce ziceti de testele astea de ovulatie? Ultimul este facut acum cateva minute,mentionez ca toate au fost facutr seara. https://ibb.co/xLVP3fy cel din 19 este pozitiv, deci ai ovulat in 20,21...hai la treaba , mai ai timp |
|
| Laurammm wrote:Maine merg la stimulare ovariana.... Cine a facut asa ceva? A?i facut analize înainte? Caut cât mai multe informa?ii... Experiente prin care a?i trecut... Am emotii stimularea ovariana se face in urma rezultatelor analizelor hormonale si a analizelor de secretie pt a nu avea vreo bacterie ceva ....dar daca medicul tau nu ti a recomandat inainte aceste analize eu zic sa te îndrep?i spre altul mai competent!multa bafta |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2019 Mesaje: 22
| Dxc wrote:cel din 19 este pozitiv, deci ai ovulat in 20,21...hai la treaba , mai ai timp
Multumesc mut pentru ajutor Doamne ajuta la toate sa ne indeplinim visul |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Dxc wrote:stimularea ovariana se face in urma rezultatelor analizelor hormonale si a analizelor de secretie pt a nu avea vreo bacterie ceva ....dar daca medicul tau nu ti a recomandat inainte aceste analize eu zic sa te îndrep?i spre altul mai competent!multa bafta Sincer ?i eu sunt foarte curioasa... Poate îmi da manine sa fac analizele, poate imi recolteaza direct acolo... Nu ?tiu ce sa zic... Eram curioasa in ce consta stimularea aceasta... Ce se întâmpla, care sunt pa?ii ?i zilele în care trebuie sa mergi la consult... Nu ?tiu foarte multe despre acest subiect iar pe net nu m-am prea lamurit |
|
| Laurammm wrote: Sincer ?i eu sunt foarte curioasa... Poate îmi da manine sa fac analizele, poate imi recolteaza direct acolo... Nu ?tiu ce sa zic... Eram curioasa in ce consta stimularea aceasta... Ce se întâmpla, care sunt pa?ii ?i zilele în care trebuie sa mergi la consult... Nu ?tiu foarte multe despre acest subiect iar pe net nu m-am prea lamurit
pai in primele 3 zile mergi la o eco, iti da tratamentul iar apoi inca 2 eco sa vada cum au evoluat foliculii si in functie de asta restul...faci cu contact dirijat? |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Buna, eu nu mai sunt pe listuta aici . Va a?tept la gravidute pe toate |
|
|