Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Irina31313 wrote:

Multumesc. Sunt pe grup de ceva vreme :).
Medicul deja ne-a recomandat mai multe investigatii hormonale si genetice, o sa le faca sotul saptamâna viitoare.

Ok atunci..:)
Mihaela14
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:15 PM
Nivel

Fetelor eu am dozat azi progesteronul. Sunt a 7-a zi dupa ovulatie daca ma iau dupa testul de ovulatie pozitiv din ziua 10 si consider ovulatia in ziua 11. Rezultatul mi-a confirmat ca am ovulat luna asta, dar cred ca e prea mica valoarea, asa ca nu m-am bucurat prea tare. uff
Voi ce parere aveti de valoare??

Mihaela14 attached the following image(s):
2019-04-13-16-09-02.jpg

Dxc
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:
Fetelor eu am dozat azi progesteronul. Sunt a 7-a zi dupa ovulatie daca ma iau dupa testul de ovulatie pozitiv din ziua 10 si consider ovulatia in ziua 11. Rezultatul mi-a confirmat ca am ovulat luna asta, dar cred ca e prea mica valoarea, asa ca nu m-am bucurat prea tare. uff
Voi ce parere aveti de valoare??
un pic cam mica valoarea! Ai nevoie sa suplimentezi progesteronul in a doua parte a ciclului.
Andia
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Dxc wrote:
un pic cam mica valoarea! Ai nevoie sa suplimentezi progesteronul in a doua parte a ciclului.

De acord, daca e chiar a saptea zi dupa ovulatie.
Mihaela14
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:37 PM
Nivel

Dxc wrote:

Luna asta, desi am simtit ca am ovulat, nu am luat nimic suplimentar tocmai pt ca am vrut sa dozez in 7dpo.
Sa concep natural sansele mele sunt extrem de mici, stiu asta. Bye2
Fiv-ul sper sa-mi aduca implinirea. Hands
Andia
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:43 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Luna asta, desi am simtit ca am ovulat, nu am luat nimic suplimentar tocmai pt ca am vrut sa dozez in 7dpo.

Sigur da!! Hai ca nu e asa de bau bau FIV-ul asta. Pana la urma sunt doar cateva injectii si te arde un pic la buzunar, dar oricum dam banii pe multe alte chestii :)
Andia
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:45 PM
Nivel

Irina31313 wrote:

Later edit: am reusit sa încarc poza
Am încercat sa pun poza de la prima postare de azi, dar e prea mare. Mai încerc.
Pe rezultat scrie 0% forme tipice...

Din screenshot-ul pus de tine inteleg ca in toata proba sunt doar opt spermatozoizi dintre care sapte total imobili si unul care se misca pe loc... si 0% forme normale :( De ce nu au completat toate campurile acolo si au pus linuta "-" ? Nu scrie nicaieri ca sunt 80.000 de spermatozoizi/ml

La poza cu recomandarile pt analize, ce e trecut la punctul 1?

Noi pe langa analizele hormonale din recomandarile voastre am mai facut si inhibina B, SHBG, cortizol, testosteron liber, estradiol pentru a avea o imagine completa.

Cand si-a facut el cariotip-ul l-am facut si eu, ca vorba aia, daca ajung la FIV probabil ca mi-l vor cere.
Dxc
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:46 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

doamne ajuta draga mea! Chiar nu e de speriat fiv-ul! Si eeu ma gandesc la fiv daca nu reusesc lla iui 2...orice pt a ne implinicoeur
Irina31313
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Andia wrote:

Din screenshot-ul pus de tine inteleg ca in toata proba sunt doar opt spermatozoizi dintre care sapte total imobili si unul care se misca pe loc... si 0% forme normale :( De ce nu au completat toate campurile acolo si au pus linuta "-" ? Nu scrie nicaieri ca sunt 80.000 de spermatozoizi/ml

La poza cu recomandarile pt analize, ce e trecut la punctul 1?

Noi pe langa analizele hormonale din recomandarile voastre am mai facut si inhibina B, SHBG, cortizol, testosteron liber, estradiol pentru a avea o imagine completa.

Cand si-a facut el cariotip-ul l-am facut si eu, ca vorba aia, daca ajung la FIV probabil ca mi-l vor cere.

Nu în toata proba sunt 8,ci în fiecare câmp. Au analizat 10 câmpuri. Mi-au explicat ca un câmp înseamna o microparticula dintr un ml si ca în total, daca un câmp are 8,inseamna ca într un ml are 80.000.
Referitor la pct 1, RP e prescurtarea de la rețeta - i-a dat sa ia Fertilovit.
Mihaela14
Scris: Saturday, April 13, 2019 6:23 PM
Nivel

Andia wrote:

Sigur da!! Hai ca nu e asa de bau bau FIV-ul asta. Pana la urma sunt doar cateva injectii si te arde un pic la buzunar, dar oricum dam banii pe multe alte chestii :)

Merci Andia :) ai dreptate!computerlove
Mihaela14
Scris: Saturday, April 13, 2019 6:26 PM
Nivel

Dxc wrote:
doamne ajuta draga mea! Chiar nu e de speriat fiv-ul! Si eeu ma gandesc la fiv daca nu reusesc lla iui 2...orice pt a ne implinicoeur

Multumesc pupici pupici pupici
Cand incepeti iui2, de luna urmatoare?
Dxc
Scris: Saturday, April 13, 2019 6:36 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Multumesc pupici pupici pupici
Cand incepeti iui2, de luna urmatoare?
Daa, ciclul urmator! Luna asta nu ne sincronizam cu venirea so?ului, ajunge teoretic dupa ovulatie , dar poate am o sansa pe natural...Poate ovulez mai tarziu si ma sincronizez cu elras sper si eu! Lol
Mihaela14
Scris: Saturday, April 13, 2019 6:46 PM
Nivel

Dxc wrote:
Daa, ciclul urmator! Luna asta nu ne sincronizam cu venirea so?ului, ajunge teoretic dupa ovulatie , dar poate am o sansa pe natural...Poate ovulez mai tarziu si ma sincronizez cu elras sper si eu! Lol

Eu cred ca tu nu mai ajungi sa faci fiv, vei ramane la iui2, daca nu cumva sunteti foarte norocosi sa prindeti ovulatia ciclul asta si vei ramane acum SimplyLove ..sper sa am gura aurita !
Dxc
Scris: Saturday, April 13, 2019 7:00 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Eu cred ca tu nu mai ajungi sa faci fiv, vei ramane la iui2, daca nu cumva sunteti foarte norocosi sa prindeti ovulatia ciclul asta si vei ramane acum SimplyLove ..sper sa am gura aurita !
ufff!! Sa te auda doamne doamne! Imi doresc din suflet pt noi toate sa reusim !coeur
MinnieMouse
Scris: Saturday, April 13, 2019 8:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/14/2019
Buna fetelor !
Luna aceasta am avut ovulatia in ziua 12 confirmata ecografic. Am avut un folicul de 1,98 . Astazi sunt in ziua 27 si in scurgerea aceea alba am vazut niste firisoare de sange. Ieri mi.am facut un test dar era negativ. Iar menstruatia de obicei in ziua 30 vine. Oare mai am vreo sansa sa fi ramas însarcinata?Bye2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.