Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
M2m2m2
Scris: Friday, April 12, 2019 11:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
eve23 wrote:
Buna fetelor. Iar se întâmpla ceva ciudat cu ovulatia mea. Oare luna asta sa ovulez mai repede? Ar fi super in condi?iile in care in ultimele luni ovulatia a fost in zilele 23,28.... numai ca de data asta nu au mai ie?it atât de închise liniu?ele ca cele de lunile trecute daca va mai amintit de ele. Voi ce zice?i? Ata?ez câteva poze cu testele de ovulatie. Cel cu a doua liniuta mai închisa e de mar?i, apoi miercuri ?i azi...la cel de azi am facut poza mai tarziu dar era vizibil negativ...specific ca mar?i am fost in ziua 17 a cm
https://ibb.co/7t2cXLN
https://ibb.co/9NrmnV1
https://ibb.co/WD82D56

Dupa teste miercuri ai avut ovulatia ,pt ca primul e pozitiv parerea mea !

Si la mine e ceva ciudat , azi am avut niste firicele maro in mucus egg sunt z22 a ciclului , nu am avut contacte in perioada fertila ( primul z 6 apoi
pauza si contact in z17) ovulatia o banuiesc in z 12 , nu stiu ce este ,nu mai vreau controale m-am saturat , sarcina nu are cum , e SF sa raman!
eve23
Scris: Saturday, April 13, 2019 12:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
M2m2m2 wrote:

Dupa teste miercuri ai avut ovulatia ,pt ca primul e pozitiv parerea mea !

Si la mine e ceva ciudat , azi am avut niste firicele maro in mucus egg sunt z22 a ciclului , nu am avut contacte in perioada fertila ( primul z 6 apoi
pauza si contact in z17) ovulatia o banuiesc in z 12 , nu stiu ce este ,nu mai vreau controale m-am saturat , sarcina nu are cum , e SF sa raman!

Secre?ie egg oricum nu am observat sau cel pu?in nu am fost atenta pt ca ma a?teptam sa apara mai tarziu...ini?ial nu am luat de pozitiv testul ala pt ca la mine când era pozitiv testul arata cam a?a... acum deja dupa cel de mar?i linia a doua începe sa dispara deci probabil a fost deja...ata?ez o poza cu testul de luna trecuta care era mega poZitiv
https://ibb.co/F7q4HFc
Ar putea însemna ceva pe undeva...dar dacă știi sigur când a fost ovulatia...dacă întârzie merge un test...eu deja m am plictisit de teste de in an de zile...pt mine ar fi o minune de pa Dumnezeu sa rămân luna asta... am avut contacte pe 4,5,6,9,11 luna asta... as fi prins ovulatia teoretic...dar și lunile trecute am prins o și tot degeaba.
Raza
Scris: Saturday, April 13, 2019 9:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Trestiuta wrote:
Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta..computerlove grup

Si noi incercam tot din iulie 2018, si chiar ii ziceam sotului meu ca daca as fi ramas din prima incercare acuma nasteam, nu de alta dar avem 3 cunostiinte care au nascut sau urmeaza sa nasca luna aceasta.
Si mie mi-a iesit prolactina marita, 937 si vreau sa te intreb daca ai facut ceva sa o scazi sau s-au schimbat valorile fara sa faci ceva anume? Intreb pentru ca stiu ca prolactina este influentata si de stres si alti factori. Doctorita mi-a recomandat tratament pe care momentan nu l-am luat pentru ca vreau sa refac analiza luna viitoare.
Eu i-au doar myo sun iar sotul ia Profertil la recomadarea urologlui.
Multa bafta! :-)
Irina31313
Scris: Saturday, April 13, 2019 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2019
Fetelor, vin cu vesti triste. Am fost ieri cu sotul la Columna. Diagnosticul, în urma spermogramei facute acolo, e crunt: Oligoastenoteratospermie foarte severa.
Au fost examinate 10 câmpuri. Are extrem de putini spermatozoizi (cam 80.000/ml). În fiecare câmp erau 8 spermatozoizi, din care 7 nu miscau deloc (categoria D) si 1 misca pe loc (categoria C). Medicul i-a recomandat mai multe analize hormonale si genetice, în urma carora spera sa poata stabili cauza si sa gaseasca un tratament care sa îmbunatateasca spermograma.
Dar si daca avem succes cu tratamentul, iar sotul meu va produce spermatozoizi viabili, singura solutie e FIV ICSI si nici asa nu garanteaza 100% succes. Exclus sa ramân insarcinata natural sau prin inseminare.
Cunoasteti astfel de cazuri care au avut final fericit? Pot sa mai sper?
AlexandraRr
Scris: Saturday, April 13, 2019 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Irina31313 wrote:
Fetelor, vin cu vesti triste. Am fost ieri cu sotul la Columna. Diagnosticul, în urma spermogramei facute acolo, e crunt: Oligoastenoteratospermie foarte severa.
Au fost examinate 10 câmpuri. Are extrem de putini spermatozoizi (cam 80.000/ml). În fiecare câmp erau 8 spermatozoizi, din care 7 nu miscau deloc (categoria D) si 1 misca pe loc (categoria C). Medicul i-a recomandat mai multe analize hormonale si genetice, în urma carora spera sa poata stabili cauza si sa gaseasca un tratament care sa îmbunatateasca spermograma.
Dar si daca avem succes cu tratamentul, iar sotul meu va produce spermatozoizi viabili, singura solutie e FIV ICSI si nici asa nu garanteaza 100% succes. Exclus sa ramân insarcinata natural sau prin inseminare.

Imi pare rau pentru vestile proaste primite :( A mers a urolog sa vada daca nu e vorba de varicocel? Poate e bilateral si de asta spermograma asa proasta, daca asta este se rezolva cu operatie si se imbunatateste spermograma. A facut si spermocultura?
eve23
Scris: Saturday, April 13, 2019 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Irina31313 wrote:

Buna. Citisem undeva ca spermogarma so?ului s a îmbunata?it ca prin minunile după ce s au rugat sf nectarie. Nu ?tiu daca crezi in minuni sau ce religie ave?i dar mi s a parut chiar minune. La urmatoarea vizita la medic spermograma era extraordinara.
Le: de fapt era sfântul Ilie lacatusu. Găsești povestea pe site parinteleilielacatusu.blogspot.com
Irina31313
Scris: Saturday, April 13, 2019 12:14 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Imi pare rau pentru vestile proaste primite :( A mers a urolog sa vada daca nu e vorba de varicocel? Poate e bilateral si de asta spermograma asa proasta, daca asta este se rezolva cu operatie si se imbunatateste spermograma. A facut si spermocultura?

Da, spermograma a fost interpretata de dr Mihai Bucur, care i-a si facut consult si ecografie. Nu are varicocel. Tocmai de aceea am si întrat în panica-dacă era varicocel stiam cauza si eram constienti ca e tratabil.
Spermocultura si anticorpii antispermatici sunt ok.
Irina31313
Scris: Saturday, April 13, 2019 12:15 PM
Nivel

eve23 wrote:

Buna. Citisem undeva ca spermogarma so?ului s a îmbunata?it ca prin minunile dupa ce s au rugat sf nectarie. Nu ?tiu daca crezi in minuni sau ce religie ave?i dar mi s a parut chiar minune. La urmatoarea vizita la medic spermograma era extraordinara.
Le: de fapt era sfântul Ilie lacatusu. Gase?ti povestea pe site parinteleilielacatusu.blogspot.com

Multumesc pt recomandare :) suntem de religie ortodoxa, o sa caut sa citesc.
Mihaela14
Scris: Saturday, April 13, 2019 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Irina31313 wrote:

Irina, imi pare nespus de rau :(
Iti recomand sa intri pe grupul SOSI si sa intrbi acolo ce solutii si ce investigatii sunt recomandate, cu siguranta iti vor raspunde fetele:
https://www.facebook.com/groups/sustinSOSInfertilitatea/
Irina31313
Scris: Saturday, April 13, 2019 12:25 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Irina, imi pare nespus de rau :(
Iti recomand sa intri pe grupul SOSI si sa intrbi acolo ce solutii si ce investigatii sunt recomandate, cu siguranta iti vor raspunde fetele:
https://www.facebook.com/groups/sustinSOSInfertilitatea/

Multumesc. Sunt pe grup de ceva vreme :).
Medicul deja ne-a recomandat mai multe investigatii hormonale si genetice, o sa le faca sotul saptamâna viitoare.
Andia
Scris: Saturday, April 13, 2019 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Irina31313 wrote:

Multumesc. Sunt pe grup de ceva vreme :).
Medicul deja ne-a recomandat mai multe investigatii hormonale si genetice, o sa le faca sotul saptamâna viitoare.

Mda... urata treaba. Si la noi e asa, am sperat sa fie varicocelul cauza si sa isi revina dupa operatie dar uite ca nu e. Un an si jumatate de la operatie si degeaba, e chiar mai rau, cu 0% forme normale.

Ce analize trebuie sa fac pt profilul hormonal si ce analize genetice?
Irina31313
Scris: Saturday, April 13, 2019 2:53 PM
Nivel

Andia wrote:

Mda... urata treaba. Si la noi e asa, am sperat sa fie varicocelul cauza si sa isi revina dupa operatie dar uite ca nu e. Un an si jumatate de la operatie si degeaba, e chiar mai rau, cu 0% forme normale.

Ce analize trebuie sa fac pt profilul hormonal si ce analize genetice?

Ai mai jos fotografia cu analizele recomandate.

Irina31313 attached the following image(s):
img_20190413_145423.jpg

Trestiuta
Scris: Saturday, April 13, 2019 3:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/9/2019
Raza wrote:

Si noi incercam tot din iulie 2018, si chiar ii ziceam sotului meu ca daca as fi ramas din prima incercare acuma nasteam, nu de alta dar avem 3 cunostiinte care au nascut sau urmeaza sa nasca luna aceasta.
Si mie mi-a iesit prolactina marita, 937 si vreau sa te intreb daca ai facut ceva sa o scazi sau s-au schimbat valorile fara sa faci ceva anume? Intreb pentru ca stiu ca prolactina este influentata si de stres si alti factori. Doctorita mi-a recomandat tratament pe care momentan nu l-am luat pentru ca vreau sa refac analiza luna viitoare.
Eu i-au doar myo sun iar sotul ia Profertil la recomadarea urologlui.
Multa bafta! :-)

Hei! Sincer..prietena mea are probleme cu glanda ?i mi-a explicat ca din acela?i motiv iese mare. Este influen?ata de stres. Nu am facut nimic in sensul medicamentos, doar lini?te ?i am încercat sa ma rup de tot ce producea stresul acesta. Mi-am repetat analizele intr-o sâmbata diminea?a, lini?tita. Adevarul e ca am fost super mirata ?i totu?i speram in sinea mea ca asta sa fie cauza ?i sa gasesc o scuza..dar nu..pana acum totul pare doar prea multa grija in sensul asta. Ideea e ca so?ul meu e super slab..are 55 de kg ?i in 3 saptamâni de când ia fertilovit s-a îngra?at 4 kg. Adica..poate înseamna ?i asta ceva.
Multa sanatate ?i sper ca ?i la tine sa se rezolve de la sine.. grup
Andia
Scris: Saturday, April 13, 2019 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Irina31313 wrote:

Irina, cat % are forme normale? poti pune rezultatul dupa ce stergi numele si datele personale ale sotului tau? :)

Este exclus sa ramai insarcinata natural chiar acum, dar daca se descopera cauzele si se trateaza, poate isi revine la normal si nu mai discutam despre FIV...
Irina31313
Scris: Saturday, April 13, 2019 5:06 PM
Nivel

Andia wrote:

Irina, cat % are forme normale? poti pune rezultatul dupa ce stergi numele si datele personale ale sotului tau? :)

Este exclus sa ramai insarcinata natural chiar acum, dar daca se descopera cauzele si se trateaza, poate isi revine la normal si nu mai discutam despre FIV...

Later edit: am reusit sa încarc poza
Am încercat sa pun poza de la prima postare de azi, dar e prea mare. Mai încerc.
Pe rezultat scrie 0% forme tipice...

Irina31313 attached the following image(s):
img_20190413_170908.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.