Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Mihaela14 wrote: Cate zile dupa ovulatie ai? N-are treaba cafeaua, nu influenteaza. Si eu cred ca ar fi potrivit sa faci beta, poate e pozitiv si ai nevoie de sustinere.
Testele de ovula?ie au ie?it pozitive în ziua 11 respectiv 12 |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Mihaela14 wrote: Cate zile dupa ovulatie ai? N-are treaba cafeaua, nu influenteaza. Si eu cred ca ar fi potrivit sa faci beta, poate e pozitiv si ai nevoie de sustinere.
La mine la 11 dpo a iesit beta bine |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Aleahim wrote:Carlita tot ma doare in continuare. Nu e insuportabila durerea, dar ma deranjeaza. Ma inteapa ovarul stang si am crampe ca la menstruatie. Draga mea, asa am avut si eu vreo 2 saptamani dar pe urma trece. Tot am zis ca “lucreaza” vitex ul. In prima luna dupa vitex am avut menstruatia ceva mai abundenta si cu ceva cheaguri, eu zic ca a curatat. Acum sunt a 2 a luna si nu mai am nici o durere. |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| eugeia wrote: La mine la 11 dpo a iesit beta bine
Cât va ie?it dupa 11 zile? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| adina1109 wrote: Draga mea, asa am avut si eu vreo 2 saptamani dar pe urma trece. Tot am zis ca “lucreaza” vitex ul. In prima luna dupa vitex am avut menstruatia ceva mai abundenta si cu ceva cheaguri, eu zic ca a curatat. Acum sunt a 2 a luna si nu mai am nici o durere.
Mersi Adina. Azi de ex sunt mai ok, doar mici intepaturi cand si cand in partea stanga
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Claudiaileee wrote: Buna, fetelor ! Am fost la hsg înca saptamâna trecuta , s fost o interven?ie foarte foarte dureroasa ?i dubla , deoarece pentru prima data când mi-au introdus lichidul ila s-a stricat ceva la calculator ?i nu au putut sa vada la radiografie , iar mai apoi am a?teptat pe masa vreo 10 minute , dupa aceea m-am îmbracat ?i a?teptat pe hol pana s-a reparat ce au avut ei acolo , dupa aia iara?i la treaba , iar baga lichidul , iar durere mare . ?tiu ca a?i mai trecut fetelor , dar la mine a fost o durere insuportabila . Ieri am fost la ginecolog , deoarece M avut programare ?i ea mi-a spus ca trompele sunt normale ?i nu au nici o probleme , Slava Domnului ! Mi-am luat testele frumos cu mine , i-am aratat ?i a zis ca toate sunt pozitive , astea ultimele ?i ca probabil am facut un avort spontan , m-a verificat la ecograf,a zis ca totul e curat . ?i asteptam urmatoare menstrua?ie , iar ei o sa îmi faca un tratament pentru a veni menstrua?ia mai repede , mai regulat , iar mai apoi ceva pentru sus?inere . Pentru ca este clar ca e greu sa duc o sarcina pana la capat . Analizele mele , ecograful toate sunt bune , de ce ramân însarcinata ?i pierd asta nu ?tiu  Va pup
Buna Imi pare rau ca a fost greu...Sa stii ca si eu sunt in aceeasi oala cu tine. Analiza bune, totusi pierd sarcina. Eu am hotarat sa mai incerc o data. Asa m-a sfatuit si ginecologul meu. Daca nici de data asta nu merge, probabil o sa fugim la bucuresti. Daca nici la bucuresti nu rezolvam nimic o sa adoptam.
|
|
| Beta 1: 55 (11 zile dpo) Beta 2: 136 (14 zile dpo) Aproximativ datele dupa ovulatie, am folosit doar teste |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/7/2019 Mesaje: 35
| M2m2m2 wrote: Z3 : Fsh, lh,estradiol,prolactina,tsh, Amh Z15: fsh,estradiol,lh Z21: dheas, tostesteron,progesteron ( ziua a 7 de la ovulatie) Eu asa am facut ! Lh in ziua 21 nu are relevanta dupa ovulatie el scade !
Buna! Am o intrebare: Sambata m-am programat la Medsana pentru AMH, atunci voi fi in ziua 14 a cm, pot face fsh, estradiol si lh, chiar daca acestea se fac in z15 a cm? Atasamente:
chart (2).pdf 257 KB, salvati 127 ori.
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| eugeia wrote:Beta 1: 55 (11 zile dpo) Beta 2: 136 (14 zile dpo) Aproximativ datele dupa ovulatie, am folosit doar teste
Felicitari! La gravidute cu tine ! Sa ai sarcina usoara si la termen! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| eugeia wrote:Beta 1: 55 (11 zile dpo) Beta 2: 136 (14 zile dpo) Aproximativ datele dupa ovulatie, am folosit doar teste felicitariii !!!! |
|

Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| eugeia wrote:Beta 1: 55 (11 zile dpo) Beta 2: 136 (14 zile dpo) Aproximativ datele dupa ovulatie, am folosit doar teste
Felicitari!!! Sarcina usoara si la termen |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
Felicitari sa stea cumintel acolo la caldurica 9 lunite..mai ia cateva fete cu tine chear si pe toate daca se pOte |
|
| Mul?umesc mult, pe toate v-as pe toate daca s-ar putea 
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Eugeia, felicitari pentru liniute si beta. Fugi la gravidute. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| eugeia wrote:Beta 1: 55 (11 zile dpo) Beta 2: 136 (14 zile dpo) Aproximativ datele dupa ovulatie, am folosit doar teste Beta 2 la cate zile diferenta de beta 1 e facut? 3? |
|
|