Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Trestiuta wrote:Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta.. Bine ai venit , Dumnezeu sa va dea o minune si sa sari gardul repede! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Trestiuta wrote:Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta.. Bine ai venit printre noi. Sedere cât mai scurta la aspirante! Îmi pare rau pt testul negativ, dar nu te descuraja, vine o noua luna cu o noua sansa. Te imbratisez |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Trestiuta wrote:Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta.. Hei! Bine ai venit si ?edere cat mai scurta! Eu abia in martie am vazut 2 liniute pe test si incercam din iunie 2018, deci daca totul este bine ai rabdare ?i nu va mai stresa?i! Succes! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Buna, fetelor ! Am fost la hsg înca saptamâna trecuta , s fost o interven?ie foarte foarte dureroasa ?i dubla , deoarece pentru prima data când mi-au introdus lichidul ila s-a stricat ceva la calculator ?i nu au putut sa vada la radiografie , iar mai apoi am a?teptat pe masa vreo 10 minute , dupa aceea m-am îmbracat ?i a?teptat pe hol pana s-a reparat ce au avut ei acolo , dupa aia iara?i la treaba , iar baga lichidul , iar durere mare . ?tiu ca a?i mai trecut fetelor , dar la mine a fost o durere insuportabila . Ieri am fost la ginecolog , deoarece M avut programare ?i ea mi-a spus ca trompele sunt normale ?i nu au nici o probleme , Slava Domnului ! Mi-am luat testele frumos cu mine , i-am aratat ?i a zis ca toate sunt pozitive , astea ultimele ?i ca probabil am facut un avort spontan , m-a verificat la ecograf,a zis ca totul e curat . ?i asteptam urmatoare menstrua?ie , iar ei o sa îmi faca un tratament pentru a veni menstrua?ia mai repede , mai regulat , iar mai apoi ceva pentru sus?inere . Pentru ca este clar ca e greu sa duc o sarcina pana la capat . Analizele mele , ecograful toate sunt bune , de ce ramân însarcinata ?i pierd asta nu ?tiu Va pup |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| https://i.imgur.com/TyNqMt4.jpg
Buna fetelor, a?i mai vazut sa apara linia de uscare asa? 5 zile înainte de menstrua?ie. Astazi l-am repetat ?i este negativ ?? nu ?tiu ce sa cred |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Mihaela14 wrote:Important e sa creasca frumos si beta sa se dubleze. Probabil ai mai scris, dar nu mai stiu de cat timp incercati? In a 7-a luna de încercari am reu?it, dar urmaream si ovulatia cu teste tot, degeaba tot cand a vrut el a venit :).
Inca a?tept rezultatul de la beta, ieri am primit si de la ginecolog ovule cu progesteron azi nu am mai avut asa crampe, si nici sânii nu ma mai dor asa tare acuma nu stiu daca e semn bun sau nu. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Laurammm wrote:https://i.imgur.com/TyNqMt4.jpg Buna fetelor, a?i mai vazut sa apara linia de uscare asa? 5 zile înainte de menstrua?ie. Astazi l-am repetat ?i este negativ ?? nu ?tiu ce sa cred Laura in poza asta mie nu-mi pare linie de uscare, linia e roz. Cel de azi e aceeasi marca, aceeasi sensibilitate? |
|
| eugeia wrote: In a 7-a luna de încercari am reu?it, dar urmaream si ovulatia cu teste tot, degeaba tot cand a vrut el a venit :).
Inca a?tept rezultatul de la beta, ieri am primit si de la ginecolog ovule cu progesteron azi nu am mai avut asa crampe, si nici sânii nu ma mai dor asa tare acuma nu stiu daca e semn bun sau nu.
Un timp rezonabil :) Simptomele astea sunt relative, eu n-am trait inca experienta asta minunata dar din ce stiu de la fetele de aici nu e obligatoriu sa te doara sanii sau pot sa te doara seara si dimineata nu. Astept dublarea beta sa te mai felicit o data |
|
Inregistrat: 2/12/2019 Mesaje: 124
| M2M2 ai în?eles gre?it am spus ca au vrut sa îmi faca pe data de 9 .ca se vede puroi in trompe eu nu sunt doctor eu î?i spun doar ce mi sa spus de catre ei .ok |
|
| Mihaela14 wrote: Laura in poza asta mie nu-mi pare linie de uscare, linia e roz. Cel de azi e aceeasi marca, aceeasi sensibilitate?
https://i.imgur.com/kcFusrQ.jpg Asa arata cel de astazi ?i da este acceasi firma ?? |
|
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| Lauram, incearca si unul maine dimineata, parerea mea e ca e pozitiv. |
|
| Laurammm wrote:https://i.imgur.com/kcFusrQ.jpg Asa arata cel de astazi ?i da este acceasi firma ?? Pe cutie scrie ca detecteaza la 10zile dupa concep?ie |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Laurammm wrote: Pe cutie scrie ca detecteaza la 10zile dupa concep?ie
Si eu cred ca este pozitiv. Nu faci beta? |
|
| Irina31313 wrote:
Si eu cred ca este pozitiv. Nu faci beta?
Mi-e frica ca la prima sarcina beta a ie?it dupa 4 zile de la testul pozitiv. Am ?i baut cafea, influen?eaza cu ceva? |
|
| Laurammm wrote: Mi-e frica ca la prima sarcina beta a ie?it dupa 4 zile de la testul pozitiv. Am ?i baut cafea, influen?eaza cu ceva?
Cate zile dupa ovulatie ai? N-are treaba cafeaua, nu influenteaza. Si eu cred ca ar fi potrivit sa faci beta, poate e pozitiv si ai nevoie de sustinere. |
|
|