Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote: Aaaa doxiciclina parca am luat cand am facut HSG.Acuma am luat zinat parca, 7 zile.Nu stiu ce sa zic.Ideea e ca am deja aproape o luna jumate de la operatie si pana acum nu am avut nici o problema, nici macar sangerari dupa.O sa vad, daca persista durerile ii scriu
Da da, se poate ... le-am amestecat Ia totusi 1 ketonal si vezi la 8 ore distanta cum e ... |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Da da, se poate ... le-am amestecat Ia totusi 1 ketonal si vezi la 8 ore distanta cum e ... ieri am luat un nospa, da ala e apa de ploaie si aseara am luat un nurofen si mi-a trecut, nu m-a durut peste noapte, pana dimineata pe la vreo 9 cand a inceput din nou |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote: ieri am luat un nospa, da ala e apa de ploaie si aseara am luat un nurofen si mi-a trecut, nu m-a durut peste noapte, pana dimineata pe la vreo 9 cand a inceput din nou
incearca si ketonal (ca e antiinflamator) + no spa. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2019 Mesaje: 124
| Buna fetelor sper sa nu va deranjez . Ieri am fost la clinica med live uniri la doctor ple? liana pentru histerografie dar nu a putut sa îmi faca pentru ca este trompele uterine pline cu lichid . Faza este ca ma programat mar?i pentru laparoscopie mie o frica de mor ce parere ave?i despre opera?ia in sine ??? Tot ce a aberat nebuna de a doua doctora nu este nimic adevarat doar ca sunt probleme cu analizele de sânge care spune doctora sunt normale pentru ovare polichistice .va ?? |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| galiopiaduo@yahoo.com wrote:Buna fetelor sper sa nu va deranjez . Ieri am fost la clinica med live uniri la doctor ple? liana pentru histerografie dar nu a putut sa îmi faca pentru ca este trompele uterine pline cu lichid . Faza este ca ma programat mar?i pentru laparoscopie mie o frica de mor ce parere ave?i despre opera?ia in sine ??? Tot ce a aberat nebuna de a doua doctora nu este nimic adevarat doar ca sunt probleme cu analizele de sânge care spune doctora sunt normale pentru ovare polichistice . va ?? Ai facut Rmn?? Ma bucur ca te-a linistit ! Vezi ca esti ok! Ai plans degeaba! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Fetelor... Azi am recoltat betahcg, acum am primit rezultatul.. Cum ma asteptam negativ. Eu am luat 4 zile progesteron azi ar fi a 5 a.. Medicul a zis 7-10zile.oare e suficient 7 ?i apoi sa astept sa vina? |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Carlita am cautat si eu graficul lui Lale , e tare frumos... Lale ne dai o veste buna? Mai esti cu noi ? Un beta pozitiv vreau!
Am primit rezultatele la secretii, am scapat de candida, sunt curata ca lacrima In prima zi de menstruatie voi suna la clinica sa ne programam pt cele doua teste( de transfer si de supravietuire). Sper sa fie totul bine de acum !
Ella eu zic ca ajung si 7 zile. |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Mihaela14 wrote:Carlita am cautat si eu graficul lui Lale , e tare frumos... Lale ne dai o veste buna? Mai esti cu noi ? Un beta pozitiv vreau! Am primit rezultatele la secretii, am scapat de candida, sunt curata ca lacrima In prima zi de menstruatie voi suna la clinica sa ne programam pt cele doua teste( de transfer si de supravietuire). Sper sa fie totul bine de acum ! Ella eu zic ca ajung si 7 zile. Multumesc Miha. Ma bucur ca esti bine cu candida! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ella123 wrote:Fetelor... Azi am recoltat betahcg, acum am primit rezultatul.. Cum ma asteptam negativ. Eu am luat 4 zile progesteron azi ar fi a 5 a.. Medicul a zis 7-10zile.oare e suficient 7 ?i apoi sa astept sa vina? Mie mi-a dat doar 5 zile. Abia astept sa imi vina odata |
|
| M2M2 nu miau mai facut .doar ca miau facut o ecografie vaginala 4e8 a?a se nume?te care sau vazut clar ovarele ?i trompele .of am scapat de un hop acum mie frica de laparoscopie am vb in seara asta cu doctora ?i mi-a spus sa ma pregatesc pentru mar?i cu tot ce îmi trebuie papuci hainu?e . Este un înger de doctora sa ii de-a Dumnezeu sanatate este profesor conferen?iar la maternitatea Bucur Bucure?ti vo recomand din suflet |
|
| doar ca dupa aceasta interven?ie trebuie sa merg la un endocrinolog pentru medicamente . probabil ca îmi va da ?i ia ceva . La hematologie nu am putut face programare decât peste 3 luni. Care din voi a?i facut laparoscopie este dureroasa , eu sunt ?i o fire fricoasa . Eu ma agit toata barbatemiu îmi spune sa nu mai fiu a?a ?i sa nu mai stau toata ziua cu telefonul in mana pe YouTube sa ma uit la aceste operati laparoscopice. Sunt a?a din cauza cezarienei care am avut-o acum 11 ani a fost horror . Pentru mine a ramas o trauma eram ?i mica din cauza asta . Va pup dulce fetelor multa sanatate ?i bebei la toate .poate cu ?ansa asta de la Dumnezeu voi ramâne ?i eu însarcinata |
|
| eugeia wrote:Am fost la ginecolog azi, dar inca nu s-a vazut nimic, doar un punct negru ce poate fi si de la sângerarea care am avut-o. Mi-a dat si progesteron ovule pentru sus?inere :), cum am sângerat. A spus ca beta 55 e valoare buna pentru o sarcina viabila. :) Important e sa creasca frumos si beta sa se dubleze. Probabil ai mai scris, dar nu mai stiu de cat timp incercati? |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| galiopiaduo@yahoo.com wrote: doar ca dupa aceasta interven?ie trebuie sa merg la un endocrinolog pentru medicamente . probabil ca îmi va da ?i ia ceva . La hematologie nu am putut face programare decât peste 3 luni. Care din voi a?i facut laparoscopie este dureroasa , eu sunt ?i o fire fricoasa . Eu ma agit toata barbatemiu îmi spune sa nu mai fiu a?a ?i sa nu mai stau toata ziua cu telefonul in mana pe YouTube sa ma uit la aceste operati laparoscopice. Sunt a?a din cauza cezarienei care am avut-o acum 11 ani a fost horror . Pentru mine a ramas o trauma eram ?i mica din cauza asta . Va pup dulce fetelor multa sanatate ?i bebei la toate .poate cu ?ansa asta de la Dumnezeu voi ramâne ?i eu însarcinata Laparascopia se face cu anestezie generala ,deci nu ai ce sa simti ,ai face sa bine sa nu mai citesti si sa nu vezi nimic ca stie medicul ce trebuie sa faca ! Ai scris ca ai facut hsg si trompele au lichid ,acum scrii ca doar un eco 4d , ai spus ca ai infectie nici un dr.din acesta romanie nu poate face hsg cu infectie, lichidul pe trompe nu se vede la eco ...sincer nu inteleg nimic , asta e ultimul mesaj la care iti raspund ! E o cacialma in tot ce zici , si nu esti coerenta in nimic ! Sincer am obosit !
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/9/2019 Mesaje: 56
| Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta.. |
|
| Trestiuta wrote:Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta.. Bun venit in grup! Sa-ti poarte noroc si La multi ani sotului ! Sotul a facut o spermograma? |
|
|