Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Ella123 wrote:bunaaa! Bine ai revenit. Sper sa iti fi prins bine gura de aer.
Da, am reusit cu greu sa-mi ridic moralul... Dar am reusit si luna asta ma pun pe treaba serios |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Primavera7 wrote:Da, am reusit cu greu sa-mi ridic moralul... Dar am reusit si luna asta ma pun pe treaba serios asa. Foarte bine. Toate am avut cate un moment cand ne a fost greu sa ne mobilizam dar dorinta de a fi mame ne ridica mereu si ne da forta de lupta. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| eugeia wrote:55 beta Oare trebuie sa il repet? mâine merg la ginecolog si întreb :) sau sa merg maine la laborator direct Felicitari! sarcina u?oara ?i bebe sanatos! se repeta beta la 48 de ore. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Mihaela14 wrote:Elena scumpa imi pare rau ca esti dezamagita, iti inteleg starile perfect. Analize hormonale care se cer de obicei sunt: - in ziua 3 a cm: Lh, Fsh, Estradiol; - in orice zi a cm : tsh, prolactina, amh; - la 7 zile dupa ovulatie( in cazul in care stii cand o ulezi) progesteronul. Capul sus si nu te da batuta!
Si AMH tot in z3 se face. Medicul ginecolog specializat pe infertilitate mi-a cerut clar sa nu il fac asa aiurea in orice zi, ci la inceput de ciclu cand sunt toti foliculii antrali mici. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Primavera7 wrote:Da, am reusit cu greu sa-mi ridic moralul... Dar am reusit si luna asta ma pun pe treaba serios Asta e tot ce conteaza. Toate avem momente în care simtim ca nu mai putem si suntem efectiv la pamânt, dar conteaza sa te poti mobiliza si sa te ridici. Bine ai revenit si iti urez sedere cât mai scurta aici, asteptam vesti bune |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1866
| Multumesc mult, fetelor! Astept menstruatia acum ca sa le pot face. Ella, tu cate zile de intarziere ai?
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1866
| eugeia wrote:55 beta Oare trebuie sa il repet? mâine merg la ginecolog si întreb :) sau sa merg maine la laborator direct Felicitari!!! Sa stea cuminte bebica acolo pana la termen! Asteptam si beta 2 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| eugeia wrote:55 beta Oare trebuie sa il repet? mâine merg la ginecolog si întreb :) sau sa merg maine la laborator direct
Felicitariiii!! sarcina usoara si la termen |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Mul?umesc mult! Atunci merg mâine si la beta 2 la acela?i laborator ca sa fie relevanta :) |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Ellena20 wrote:Multumesc mult, fetelor! Astept menstruatia acum ca sa le pot face. Ella, tu cate zile de intarziere ai?
ultima menstruatie a fost pe 1 martie.. Cel mai mult în ultimele 6 7 luni a venit la 34 zile.. Deci cam maxim pe 3 aprilie trebuia sa vina.. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| eugeia, felicitari! Bafta pe maine sa fie cel putin dublu beta! Primavera, bine ai revenit si sa ai spor!
Aleahim, iau si eu de luna asta Vitex, in principal pt ca prolactina mea are tendinta de a da peste margini si imi cam deregelaza cm ul. Am trecut de z20 si inca n-am ovulat. Am mai patit asta si data trecuta cand am luat Vitex, dar alte simptome n-am avut .... Nu te-a lasat durerea pana acum? Roser, multumesc de grafic, am mai invatat ceva despre manifestarile LH ului ... simti ca urmeaza sa-si faca aparitia urata? Uite ce grafic tampit am si eu luna asta ... daca erai in tara, spuneam ca e ceva in aer! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Andia wrote:
Roser, va apucati de FIV? Scuze, am cam citit asa pe diagonala si in graba ultimele pagini.
Da Andia, cat de repede posibil, doctorita vroia luna asta dar uite ce am patit, nu mai imi vine menstruatia si mi-a vazut doar 2 foliculi antrali si doar cu atat nu poate sa inceapa. Sper sa am mai multi foliculi luna viitoare si sa nu fie prea tarziu Oricum doua clinici diferite ne-au dat intre 5-10% posibilitate de succes cu FIV, dar trebuie sa incercam si asa... Voi cum mai sunteti? Ceva noutati la spermograma? |
|
| Mihaela14 wrote:Nici mie nu mi-a dat f multe, probabil pt ca m-am dus cu tot arsenalul de analize facute in toamna . Pun o poza cu lista de analize: Cam astea mi le-a dat si mie, inafara de micoplasma, ureaplasma si testul de supravietuire a spermatozoizilor. Ce am facut in plus atat eu cat si sotul meu a fost cariotipul (al meu e normal, al lui inca nu a iesit ca l-a facut mai tarziu si dureaza o luna) si eu am mai facut analiza genetica pt gena FMR1 care a iesit bine (normala). |
|
|
Hehe Carlita, vad ca imi copiezi graficul (poate totusi are legatura cu primavara ), oare tu faceai teste de ovulatie? Nu simt ca ar veni, doar dupa prima doza de progesteron am simtit niste crampe, de atunci deloc. Astept cu nerabdare Daca imi vine duminica/luni ar fi bine ca ma scap de menstruatie pe cand mergem in vacanta saptamana viitoare. |
|
| eugeia wrote:55 beta Oare trebuie sa il repet? mâine merg la ginecolog si întreb :) sau sa merg maine la laborator direct Felicitari eugeia Sarcina usoara! Abia asteptam beta de maine |
|
|