Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Primavera7
Scris: Tuesday, April 9, 2019 1:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Ella123 wrote:
bunaaa! Bine ai revenit. Sper sa iti fi prins bine gura de aer.

Da, am reusit cu greu sa-mi ridic moralul... Dar am reusit si luna asta ma pun pe treaba serios Lol
Ella123
Scris: Tuesday, April 9, 2019 2:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Primavera7 wrote:

Da, am reusit cu greu sa-mi ridic moralul... Dar am reusit si luna asta ma pun pe treaba serios Lol
asa. Foarte bine. Toate am avut cate un moment cand ne a fost greu sa ne mobilizam dar dorinta de a fi mame ne ridica mereu si ne da forta de lupta. DistanceKiss
Andra09
Scris: Tuesday, April 9, 2019 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
eugeia wrote:
55 beta Hilar yes dance
Oare trebuie sa il repet? mâine merg la ginecolog si întreb :) sau sa merg maine la laborator direct

Felicitari! Bravoo sarcina u?oara ?i bebe sanatos! se repeta beta la 48 de ore.
Andia
Scris: Tuesday, April 9, 2019 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Mihaela14 wrote:

Elena scumpa imi pare rau ca esti dezamagita, iti inteleg starile perfect. Analize hormonale care se cer de obicei sunt:
- in ziua 3 a cm: Lh, Fsh, Estradiol;
- in orice zi a cm : tsh, prolactina, amh;
- la 7 zile dupa ovulatie( in cazul in care stii cand o ulezi) progesteronul.
Capul sus si nu te da batuta! computerlove

Si AMH tot in z3 se face. Medicul ginecolog specializat pe infertilitate mi-a cerut clar sa nu il fac asa aiurea in orice zi, ci la inceput de ciclu cand sunt toti foliculii antrali mici.
Andra09
Scris: Tuesday, April 9, 2019 2:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Primavera7 wrote:

Asta e tot ce conteaza. Toate avem momente în care simtim ca nu mai putem si suntem efectiv la pamânt, dar conteaza sa te poti mobiliza si sa te ridici. Bine ai revenit si iti urez sedere cât mai scurta aici, asteptam vesti bune computerlove
Ellena20
Scris: Tuesday, April 9, 2019 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc mult, fetelor!
Astept menstruatia acum ca sa le pot face.
Ella, tu cate zile de intarziere ai?
Ellena20
Scris: Tuesday, April 9, 2019 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
eugeia wrote:
55 beta Hilar yes dance
Oare trebuie sa il repet? mâine merg la ginecolog si întreb :) sau sa merg maine la laborator direct

Felicitari!!! Sa stea cuminte bebica acolo pana la termen!
Asteptam si beta 2 newclap hearts
Rox4n1k4
Scris: Tuesday, April 9, 2019 3:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
eugeia wrote:
55 beta Hilar yes dance

Felicitariiii!!yes sarcina usoara si la termenmajoreta
eugeia
Scris: Tuesday, April 9, 2019 3:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
Mul?umesc mult! computerlove
Atunci merg mâine si la beta 2 la acela?i laborator ca sa fie relevanta :)
Ella123
Scris: Tuesday, April 9, 2019 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Ellena20 wrote:
Multumesc mult, fetelor!
Astept menstruatia acum ca sa le pot face.
Ella, tu cate zile de intarziere ai?
ultima menstruatie a fost pe 1 martie.. Cel mai mult în ultimele 6 7 luni a venit la 34 zile.. Deci cam maxim pe 3 aprilie trebuia sa vina..
carlita
Scris: Tuesday, April 9, 2019 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
eugeia, felicitari! Bafta pe maine sa fie cel putin dublu beta! Clap Clap Clap
Primavera, bine ai revenit si sa ai spor! computerlove

Aleahim, iau si eu de luna asta Vitex, in principal pt ca prolactina mea are tendinta de a da peste margini Crazy si imi cam deregelaza cm ul. Am trecut de z20 si inca n-am ovulat. Am mai patit asta si data trecuta cand am luat Vitex, dar alte simptome n-am avut .... Nu te-a lasat durerea pana acum?
Roser, multumesc de grafic, am mai invatat ceva despre manifestarile LH ului ... simti ca urmeaza sa-si faca aparitia urata? Uite ce grafic tampit am si eu luna asta ... daca erai in tara, spuneam ca e ceva in aer! Buddy1
Roser
Scris: Tuesday, April 9, 2019 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Andia wrote:

Roser, va apucati de FIV? Scuze, am cam citit asa pe diagonala si in graba ultimele pagini.

Da Andia, cat de repede posibil, doctorita vroia luna asta dar uite ce am patit, nu mai imi vine menstruatia si mi-a vazut doar 2 foliculi antrali si doar cu atat nu poate sa inceapa. Sper sa am mai multi foliculi luna viitoare si sa nu fie prea tarziu uff
Oricum doua clinici diferite ne-au dat intre 5-10% posibilitate de succes cu FIV, dar trebuie sa incercam si asa...
Voi cum mai sunteti? Ceva noutati la spermograma?
Roser
Scris: Tuesday, April 9, 2019 6:14 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Nici mie nu mi-a dat f multe, probabil pt ca m-am dus cu tot arsenalul de analize facute in toamna Crazy . Pun o poza cu lista de analize:

Cam astea mi le-a dat si mie, inafara de micoplasma, ureaplasma si testul de supravietuire a spermatozoizilor.
Ce am facut in plus atat eu cat si sotul meu a fost cariotipul (al meu e normal, al lui inca nu a iesit ca l-a facut mai tarziu si dureaza o luna) si eu am mai facut analiza genetica pt gena FMR1 care a iesit bine (normala).
Roser
Scris: Tuesday, April 9, 2019 6:21 PM
Nivel

Hehe Carlita, vad ca imi copiezi graficul (poate totusi are legatura cu primavara sic), oare tu faceai teste de ovulatie?
Nu simt ca ar veni, doar dupa prima doza de progesteron am simtit niste crampe, de atunci deloc. Astept cu nerabdare Hands
Daca imi vine duminica/luni ar fi bine ca ma scap de menstruatie pe cand mergem in vacanta saptamana viitoare.
Roser
Scris: Tuesday, April 9, 2019 6:27 PM
Nivel

eugeia wrote:
55 beta Hilar yes dance

Felicitari eugeia dance
Sarcina usoara! Abia asteptam beta de maine pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.