Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Ella123 wrote:
Am avut o experienta groaznica. Am fost la doctorita de care îmi zicea mama.. Si care am zis ca e de treaba ca asa era pe vremuri.. Nu zic si acum a fost calma ?i m a ascultat dar.. Sa va povestesc. Am ajuns la ea i am explicat sarcina pierduta stimulari sop si toate analizele de trombofilie.. Se uita la mine de parca ii vorbeam cine stie ce studiu.. A vazut colul a zis ca e ok mi a facut eco dar nu mi a masurat nimic. A facut o f repede.. Tot asteptam sa scrie asistenta sau sa zica ceva.. Nimic. A zis doar ai 2 foliculi unu dominant pe stângul.. Dreptul nu îl vad bine a marait un pic si gata. Mi a zis sa ma dau jos.. Am întrebat o cât are endometrul a zis.. E subtire..nu l am masurat Trebuia sa l ai 9 10 mm dar nu e atat.. Zic si luna asta ovulez? Nu cred.. E un folicul dar nu pot sa zic ca o sa creasca.. Poate intr o sapt. Am ramas masca... Zic si ce parere aveti cum sunt? Mi a zis ca sunt un caz greu ca nu e pe specialitatea ei dar ca ea îmi recomanda fiv. Mi a picat cerul in cap. E primul medic din cati am fost care imi spune de fiv. Sunt foarte demoralizata.. Fiv il vedeam ca ultima solutie.. A zis ca rezerva ovariana scade.. Ca la stimulare trebuia sa obtin mai multi foliculi nu 2 cum aveam eu. Practic am mers degeaba la ea ba chiar sunt f suparata...oare chiar un caz pierdut sunt? Am facut o stimulare cu rezultat si una facuta aiurea esuata si atat.. E caz de fiv direct?
draga mea nu fi suparata! E doar un medic ginecolog ...si atat poate! Mergi la medic specializat în infertilitate si ai sa vezi ca o sa fie bine! Fiv nu se recomanda asa imediat. Subscriu ce a zis ?i alehim , la stimulare se urmare?te sa fie max 2 foliculi domina?i pt ca altfel exista riscul de sarcina multipla si astfel apar complicatii...deci fi zenlove
Nella
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Carlita din tot sufletul î?i recomand sa mergi la el. E departe de tine, ?tiu, asta presupune costuri suplimentare, dar merita fiecare banut... Este extrem de atent cu toate pacientele, deschis si implicat în fiecare caz în parte.
Mi-e ciuda ca nu am mers la el de acum 2 ani ?i ceva când o prietena mi l-a recomandat cu toata încrederea, dar am fost sceptica pt ca atunci era medic rezident si am zis ca este novice, mare gre?eala, mare....
Ella123
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Aleahim wrote:
Ella ma enervez si eu cand aud.
Medicul ala se poate sterge cu diploma un chiur.Cum adica nu masoara foliculii, endometrul?Ca doar nu ai mers acolo sa se uite in aia ta ca curca in lemne.
Linisteste-te si asteapta pana ajungi la un medic competent.Fiv nu se face asa cu una cu doua.Parerea mea e ca o sa faci din nou stimulare, eventual niste suplimente pe langa si o sa vina sarcina.Ai ramas o data, deci se poate.Incearca sa iei luna asta pana ajungi la medic ca pe o pauza, o relaxare, fa ceva ca sa te linistesti un pic.Stiu cum e, dar crede-ma nu esti un caz pierdut.Nici vorba
Multumesc Aleahim. Mi s a parut total depasita de situatie, am vazut ca nu stia ce sa îmi zica.. dar eu credeam ca am ?anse ?i natural deci nu mi a picat deloc bine treaba cu fiv. Abia a?tept sa vina luna mai sa merg la Bucuresti.. De fapt tot sper sa ma auda Dumnezeu sa raman natural cum tot visez, pana atunci.
L. E Dxc, Mihaela acum am citit. Stiam eu ca cel mai bine ma linistesc cu voi aici. Dupa o porție zdravana de plans m am adunat si uit experienta asta urata. Va imbatisez pe toate și va multumesc mult pt raspunsuri
AndreV
Scris: Wednesday, March 13, 2019 9:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Ella123 wrote:
Multumesc Aleahim. Mi s a parut total depasita de situatie, am vazut ca nu stia ce sa îmi zica.. dar eu credeam ca am ?anse ?i natural deci nu mi a picat deloc bine treaba cu fiv. Abia a?tept sa vina luna mai sa merg la Bucuresti.. De fapt tot sper sa ma auda Dumnezeu sa raman natural cum tot visez, pana atunci.
L. E Dxc, Mihaela acum am citit. Stiam eu ca cel mai bine ma linistesc cu voi aici. Dupa o por?ie zdravana de plans m am adunat si uit experienta asta urata. Va imbatisez pe toate ?i va multumesc mult pt raspunsuri

Ella, n-o baga in seama, nu te necaji. Unii doctori au diploma degeaba. Nu stiu cum au putut face 6 ani + rezidentiatulBig Surprise ....Cauta un medic bun. Trebuie sa fie si din aceia, doar ca sunt ei mai ascunsi. O sa vezi ce puisor frumos o faci cu ajutorul lui, fara fiv. computerlove
Dumica
Scris: Wednesday, March 13, 2019 9:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2019
Salut fetelor. Sunt noua pe aici. Eu vin cu asa o intrebare. Am CM regulat de 29 zile. Astazi am a 6-a zi intarziere. Luni am facut doua teste, unul dintre care nu era clar. Adtazi, am mai facut unul. Este o a doua liniuta insa se vede doar la lumina. (O sa ataez linkuri cu poze). Mi-a spus cineva aici, ca l-am tinut prea mult in urina, si da, am cam incalcat doza. Insa linia aia se vede foarte dreapta si foarte clara la lumina(in poza oricum nu e ft clar, C- calitate)
https://ibb.co/2sqMpnL
https://ibb.co/0cwytmmn
sa imi maninc ochii ca aia este.
Din ce am observat eu pina acum: am mai avut dereglari hormonale mai demult, insa este un DAR. De data aceasta nu am simtit nici un sindrom premenstrual. Deobicei cu doua saptamini inainte de M, ma dureau siinii de nu mai puteam, dar luna aceasta, abea astazi au inceput sa ma doara asa surd, la fel si abdomenul.
Sunt foarte confuza asa cum e prima, potentiala sarcina, si nustiu cum sa reactionez.
Dxc
Scris: Wednesday, March 13, 2019 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Dumica wrote:
Salut fetelor. Sunt noua pe aici. Eu vin cu asa o intrebare. Am CM regulat de 29 zile. Astazi am a 6-a zi intarziere. Luni am facut doua teste, unul dintre care nu era clar. Adtazi, am mai facut unul. Este o a doua liniuta insa se vede doar la lumina. (O sa ataez linkuri cu poze). Mi-a spus cineva aici, ca l-am tinut prea mult in urina, si da, am cam incalcat doza. Insa linia aia se vede foarte dreapta si foarte clara la lumina(in poza oricum nu e ft clar, C- calitate)
https://ibb.co/2sqMpnL
https://ibb.co/0cwytmmn
sa imi maninc ochii ca aia este.
Din ce am observat eu pina acum: am mai avut dereglari hormonale mai demult, insa este un DAR. De data aceasta nu am simtit nici un sindrom premenstrual. Deobicei cu doua saptamini inainte de M, ma dureau siinii de nu mai puteam, dar luna aceasta, abea astazi au inceput sa ma doara asa surd, la fel si abdomenul.
Sunt foarte confuza asa cum e prima, potentiala sarcina, si nustiu cum sa reactionez.
cel mai sigur mergi maine sa faci beta. Bafta multa
Irina31313
Scris: Wednesday, March 13, 2019 10:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Ella123 wrote:
L. E Dxc, Mihaela acum am citit. Stiam eu ca cel mai bine ma linistesc cu voi aici. Dupa o por?ie zdravana de plans m am adunat si uit experienta asta urata. Va imbatisez pe toate ?i va multumesc mult pt raspunsuri

Ella, din experienta mea, doctorii se enerveaza când pacientul e prea informat si poate vorbi în termeni medicali. Tanti doctor e clar dusa, s-a enervat si probabil a vrut sa te necajeasca intentionat. Capul sus si cauta alt doctor.
Irina31313
Scris: Wednesday, March 13, 2019 11:00 PM
Nivel

Dxc wrote:
cel mai sigur mergi maine sa faci beta. Bafta multa

Dumica, acelasi sfat si de la mine. Mergi diminea?a si fa beta HCG. Te asteptam cu vesti bune!
M2m2m2
Scris: Thursday, March 14, 2019 6:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Ella123 wrote:

Ella am iesit din multe cabinete de imi venea sa ii bat , cum a fost ultimul a zis ca e extrauterina eu cu pete de nidatie in z 23 , a zis ca nu e bine ca trebuia sa fie z 21 nidarea hohot , el nu vedea sarcina in uter deci de multe ori te fac cu capul asa ca considera ca a fost un esec aceasta vizita !

Irina testul viola da pozitiv ziua a 9 doar daca implantarea a fost z 7 daca cumperi cel cu 2 teste in cutie mi se pare ok si la pret ca e 28 , un test sensibil e ok la bani astia dar sa stii ca are linie de uscare si timpul de citire e mai mare decat la celelalte ! Noroc iti doresc si 2 liniute aceasta luna !
Roser
Scris: Thursday, March 14, 2019 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor am fost si noi ieri la clinica fiv si am si vesti rele si vesti bune.
Cele rele sunt ca mi-a vazut doar doi foliculi antrali pe ovarul drept si niciunul pe stangul. Doctorita mi-a spus sa nu imi fac griji ca difera de la un ciclu la altul si se pare ca asta e un ciclu mai prost. Partea buna e ca e foarte increzatoare ca chiar daca sunt putine ovule, ar fi sanse sa fie de calitate, nici nu mi-a pomenit de ovule donate ca si la cealalta clinica. A spus ca a mai avut paciente ca si mine. Cum sunt un caz mai dificil mi-a recomandat sa merg cat de repede la un imunoneurolog specializat in medicina ortomoleculara ca sa imi faca o dieta specifica pt imbunatatirea calitatii ovulelor (mi-a iesit ca am sensibilitate la gluten si asta ar fi o problema). Si ea mi-a dat o reteta sa merg la farmacie sa imi faca niste ovule cu CoQ10,resveratrol,vitamina D3 si Pentravan si sa-mi pun unul pe zi pana facem fiv-ul. Mi-a spus ca ciclul asta cum am doar doi foliculi nu are rost sa incepem, luna viitoare nu putem ca suntem plecati in concediu si a ramas pe mai, merg in z1 a cm si daca vede cel putin 4 foliculi incepem stimularea pt fiv. Daca nu, continui sa merg la ea in z1 in fiecare luna si cand vede ca am destui foliculi ii dam bataie. Pana una alta ne-a dat sa ne facem o gramada de analize genetice, serologie etc. Pretul ar fi 5500 de euro plus tratamentul ( in jur de 1500). Daca mai pun analizele si tot felul de ecografii nici nu vreau sa mai adun ca ma deprim. Dar trebuie sa incercam, nu avem incotro.
Aleahim
Scris: Thursday, March 14, 2019 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Roser eu zic ca sunt chiar bune vestile.Ma bucur sa aud ca ti-a dat sanse cu ovulele tale.Asta e cea mai buna veste.Inca un picut mai ai si tuHands
Mult mult mult succesClap
Roser
Scris: Thursday, March 14, 2019 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Aleahim wrote:
Roser eu zic ca sunt chiar bune vestile.Ma bucur sa aud ca ti-a dat sanse cu ovulele tale.Asta e cea mai buna veste.Inca un picut mai ai si tuHands
Mult mult mult succesClap

Mersi Aleahim, eu o sa fac tot ce tine de mine ca sa fie un fiv de succes, o sa-mi fie greu cu dieta ca mie imi cam place sa mananc Lol

Am uitat sa spun ca mi-a vazut valoarea scazuta la progesteron din z7 dpo (7.43 ng/ml), i-am spus si de spotting si mi-a dat progesteron ovule. Valoarea ar trebui sa fie peste 10 ng/ml pt o posibila sarcina.
Iar de spermograma a spus ca e buna, sa nu ne facem griji (deja 4 ginecologi si un androlog au vazut-o si toti ne-au asigurat ca e buna) deci imi iau gandul de la asta si ma concentrez doar pe ouale mele sic
Aleahim
Scris: Thursday, March 14, 2019 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Roser wrote:

Mersi Aleahim, eu o sa fac tot ce tine de mine ca sa fie un fiv de succes, o sa-mi fie greu cu dieta ca mie imi cam place sa mananc Lol

Am uitat sa spun ca mi-a vazut valoarea scazuta la progesteron din z7 dpo (7.43 ng/ml), i-am spus si de spotting si mi-a dat progesteron ovule. Valoarea ar trebui sa fie peste 10 ng/ml pt o posibila sarcina.
Iar de spermograma a spus ca e buna, sa nu ne facem griji (deja 4 ginecologi si un androlog au vazut-o si toti ne-au asigurat ca e buna) deci imi iau gandul de la asta si ma concentrez doar pe ouale mele sic

Vai ce bine te inteleg la faza cu mancatul.Si eu ar trebui sa tin o dieta super drastica pt SOP, dar efectiv nu pot.Mi se pare imposibila pt mine.Asa ca incerc momentan sa mananc mai sanatos si sa mai dau cateva kg jos.
Abia astept vestile bune si de la tine.Doamne ce bine incepe primavara, cu optimismhearts
Irina31313
Scris: Thursday, March 14, 2019 10:22 AM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Ella am iesit din multe cabinete de imi venea sa ii bat , cum a fost ultimul a zis ca e extrauterina eu cu pete de nidatie in z 23 , a zis ca nu e bine ca trebuia sa fie z 21 nidarea hohot , el nu vedea sarcina in uter deci de multe ori te fac cu capul asa ca considera ca a fost un esec aceasta vizita !

Irina testul viola da pozitiv ziua a 9 doar daca implantarea a fost z 7 daca cumperi cel cu 2 teste in cutie mi se pare ok si la pret ca e 28 , un test sensibil e ok la bani astia dar sa stii ca are linie de uscare si timpul de citire e mai mare decat la celelalte ! Noroc iti doresc si 2 liniute aceasta luna !

Multumesc, M2! Da, la ala cu 2 teste în cutie ma gândeam si eu. Oricum, o sa urmaresc si posibilele simptome de implantare.
Irina31313
Scris: Thursday, March 14, 2019 10:25 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Vai ce bine te inteleg la faza cu mancatul.Si eu ar trebui sa tin o dieta super drastica pt SOP, dar efectiv nu pot.Mi se pare imposibila pt mine.Asa ca incerc momentan sa mananc mai sanatos si sa mai dau cateva kg jos.
Abia astept vestile bune si de la tine.Doamne ce bine incepe primavara, cu optimismhearts

Fetelor, eu am slabit acum 2 ani 15 kg în 6 luni. Ideea e sa reduceti treptat cantitatea de mâncare, nu brusc pt ca nu functioneaza - în câteva zile sigur cazi prada tentatiei, si sa renuntati la bombele calorice gen zahar, fast food. Va recomand aplicatia My Fitness Pal, e gratuita si de mare ajutor la slabit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.