Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Wednesday, March 13, 2019 3:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Nella wrote:
Fetelor am venit de la control. Foliculi antrali am cate 10 pe fiecare ovar, foliculi pt acest FIV am cate 5 pe fiecare ovar, deci nici vorba de hiperstimulare.
Pe dreptul cel mai mare este 15 mm ?i cel mai mic este de 9 mm, iar pe stângul to?i îs intre 10 ?i 11 mm. Pana acum doctorul este f mul?umit. Peste 2 zile iar eco. Ne dorim sa creasca to?i, sa fie buni ?i sa reu?im mul?i embrioni Hands. De azi am mai adaugat o injec?ie pe care o fac diminea?a. Medicul meu va fi plecat din ?ara pentru weekend, dar monitorizarea va fi facuta de o colega de-a lui. Saptamâna viitoare pe mar?i cred ca vom face punc?ia.
Nu va mai ame?esc cu cheltuieli acum, va voi scrie la final totul pt ca pastrez toate bonurile.

Nella ce productie frumusica ai tu acoloClap
Inca un picdance
carlita
Scris: Wednesday, March 13, 2019 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Aleahim wrote:

Ma indoiesc ca o sa vina cum trebuie, fara progesteron, dar asta este.Ascult de medic.
Unde o sa faci laparo?

Tot la Maftei as vrea.

Nella, e foarte frumoasa si roz situatia!
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 13, 2019 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Irina31313 wrote:
Fetelor, i s-a pozitivat cuiva testul Viola în ziua 9 dpo? Nu stiu daca o sa am rabdare sa mai astept 2 sapt pana la testare, ma gândeam sa testez saptamâna viitoare.

Eu n-am avut test pozitiv, dar parerea mea e ca depinde de implantare. Cu o implantare in ziua 7 cred ca s-ar vedea ceva in 9 dpo , numai ca nu poti sti cand are loc implantarea ,iar daca are loc mai tarziu te amagesti degeaba cu test in z 9. Acum faci cum crezi si cum simti.. important e sa se pozitiveze. Bafta multa, sa fie cu doua liniute!

Krissu si eu zic ca poti sa iei fara probleme ce ti-a dat medicul. Sanatate!

Nella f frumos ai reactionat la stimulare. Sa dea D-zeu sa vii cu un test pozitiv!
Irina31313
Scris: Wednesday, March 13, 2019 4:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Mihaela14 wrote:

Eu n-am avut test pozitiv, dar parerea mea e ca depinde de implantare. Cu o implantare in ziua 7 cred ca s-ar vedea ceva in 9 dpo , numai ca nu poti sti cand are loc implantarea ,iar daca are loc mai tarziu te amagesti degeaba cu test in z 9. Acum faci cum crezi si cum simti.. important e sa se pozitiveze. Bafta multa, sa fie cu doua liniute!

Krissu si eu zic ca poti sa iei fara probleme ce ti-a dat medicul. Sanatate!

Nella f frumos ai reactionat la stimulare. Sa dea D-zeu sa vii cu un test pozitiv!

Multumesc, Mihaela14! Sper sa rezist cât mai mult. Stiu ca ideal ar fi sa testez dupa o zi de întârziere, dar e greu cu rabdarea asta.

Krissu, sustin si eu ce spun fetele. Ia linistita ce ti-a dat medicul si fa-te bine.

Nella, mult succes! Îti tin pumnii.
maria2013
Scris: Wednesday, March 13, 2019 5:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Irina31313 wrote:
Fetelor, i s-a pozitivat cuiva testul Viola în ziua 9 dpo? Nu stiu daca o sa am rabdare sa mai astept 2 sapt pana la testare, ma gândeam sa testez saptamâna viitoare.

Am mai scris pe aici...eu am avut o linie ffff palida pe test de 2 lei Onedia în 10dpo, iar în 11 dpo beta era 43 virgula ceva. Am simtit implantarea în 7dpo, seara, timp de câteva minute, sub forma unor intepaturi in zona ovarului drept.
maria2013
Scris: Wednesday, March 13, 2019 5:12 PM
Nivel

Irina31313 wrote:

Multumesc, Mihaela14! Sper sa rezist cât mai mult. Stiu ca ideal ar fi sa testez dupa o zi de întârziere, dar e greu cu rabdarea asta.......

Uneori, când sunt alte probleme, e bine sa afli cat mai repede, pt a începe eventuale tratamente. Eu am trombofilie, iar sarcina era fixata fff jos. Am avut nevoie de marirea dozei de progesteron si de tratament pt trombofilie. Prima sarcina am pierdut-o la 7 saptamâni, în ideea ca aveam ciclul de 33 de zile si am asteptat sa întârzie pt a testa. Poate daca testam din timp, azi aveam doi copilasi...
Nella
Scris: Wednesday, March 13, 2019 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Mul?umesc mult fetelor! Sa creasca to?i Mari, frumo?i, plini ?i sa se divida to?i, a mai apoi sa avem cultura bogataHands love
maria2013
Scris: Wednesday, March 13, 2019 5:17 PM
Nivel

Nella wrote:
Mul?umesc mult fetelor! Sa creasca to?i Mari, frumo?i, plini ?i sa se divida to?i, a mai apoi sa avem cultura bogataHands love

Succes, Nella! Ma bucur ca totul merge perfect! Tinem pumnii!
Irina31313
Scris: Wednesday, March 13, 2019 5:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
maria2013 wrote:

Uneori, când sunt alte probleme, e bine sa afli cat mai repede, pt a începe eventuale tratamente. Eu am trombofilie, iar sarcina era fixata fff jos. Am avut nevoie de marirea dozei de progesteron si de tratament pt trombofilie. Prima sarcina am pierdut-o la 7 saptamâni, în ideea ca aveam ciclul de 33 de zile si am asteptat sa întârzie pt a testa. Poate daca testam din timp, azi aveam doi copilasi...

Of, îmi pare rau. Eu din fericire nu am probleme de sanatate. M-ai speriat totusi pu?in cu povestea ta, asa ca o sa testez de azi într-o saptamâna, nu am nimic de pierdut în afara de câtiva zeci de lei pe care ii dau pe teste.
maria2013
Scris: Wednesday, March 13, 2019 5:46 PM
Nivel

Irina31313 wrote:

Of, îmi pare rau. Eu din fericire nu am probleme de sanatate. M-ai speriat totusi pu?in cu povestea ta, asa ca o sa testez de azi într-o saptamâna, nu am nimic de pierdut în afara de câtiva zeci de lei pe care ii dau pe teste.

Când e sarcina, iese pozitiv si testul ieftin... Patru ani am dat banii pe teste scumpe, sensibile... Am ramas de doua ori gravida si de fiecare data am aflat folosind test ieftin- prima sarcina, test de pe ebay, a doua, test Onedia de doi lei. Când e sa fie...E!
Ella123
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Am avut o experienta groaznica. Am fost la doctorita de care îmi zicea mama.. Si care am zis ca e de treaba ca asa era pe vremuri.. Nu zic si acum a fost calma ?i m a ascultat dar.. Sa va povestesc. Am ajuns la ea i am explicat sarcina pierduta stimulari sop si toate analizele de trombofilie.. Se uita la mine de parca ii vorbeam cine stie ce studiu.. A vazut colul a zis ca e ok mi a facut eco dar nu mi a masurat nimic. A facut o f repede.. Tot asteptam sa scrie asistenta sau sa zica ceva.. Nimic. A zis doar ai 2 foliculi unu dominant pe stângul.. Dreptul nu îl vad bine a marait un pic si gata. Mi a zis sa ma dau jos.. Am întrebat o cât are endometrul a zis.. E subtire..nu l am masurat Trebuia sa l ai 9 10 mm dar nu e atat.. Zic si luna asta ovulez? Nu cred.. E un folicul dar nu pot sa zic ca o sa creasca.. Poate intr o sapt. Am ramas masca... Zic si ce parere aveti cum sunt? Mi a zis ca sunt un caz greu ca nu e pe specialitatea ei dar ca ea îmi recomanda fiv. Mi a picat cerul in cap. E primul medic din cati am fost care imi spune de fiv. Sunt foarte demoralizata.. Fiv il vedeam ca ultima solutie.. A zis ca rezerva ovariana scade.. Ca la stimulare trebuia sa obtin mai multi foliculi nu 2 cum aveam eu. Practic am mers degeaba la ea ba chiar sunt f suparata...oare chiar un caz pierdut sunt? Am facut o stimulare cu rezultat si una facuta aiurea esuata si atat.. E caz de fiv direct?
Aleahim
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:19 PM
Nivel

Ella ma enervez si eu cand aud.
Medicul ala se poate sterge cu diploma un chiur.Cum adica nu masoara foliculii, endometrul?Ca doar nu ai mers acolo sa se uite in aia ta ca curca in lemne.
Linisteste-te si asteapta pana ajungi la un medic competent.Fiv nu se face asa cu una cu doua.Parerea mea e ca o sa faci din nou stimulare, eventual niste suplimente pe langa si o sa vina sarcina.Ai ramas o data, deci se poate.Incearca sa iei luna asta pana ajungi la medic ca pe o pauza, o relaxare, fa ceva ca sa te linistesti un pic.Stiu cum e, dar crede-ma nu esti un caz pierdut.Nici vorba
Aleahim
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:21 PM
Nivel

Aaaa si inca ceva.La stimulare cu contac dirijat nu se urmareste numar mare de foliculi.Stimulare e una mai usoara, nu ca la fiv, unde tre sa ai un nr mare ca sa aiba ce fecunda si eventual congela.Pfff ce maxim am luat
Aleahim
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:23 PM
Nivel

carlita wrote:

Tot la Maftei as vrea.

Nella, e foarte frumoasa si roz situatia!

Super. O sa vezi ca e un super om.
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Ella123 wrote:
Am avut o experienta groaznica. Am fost la doctorita de care îmi zicea mama.. Si care am zis ca e de treaba ca asa era pe vremuri.. Nu zic si acum a fost calma ?i m a ascultat dar.. Sa va povestesc. Am ajuns la ea i am explicat sarcina pierduta stimulari sop si toate analizele de trombofilie.. Se uita la mine de parca ii vorbeam cine stie ce studiu.. A vazut colul a zis ca e ok mi a facut eco dar nu mi a masurat nimic. A facut o f repede.. Tot asteptam sa scrie asistenta sau sa zica ceva.. Nimic. A zis doar ai 2 foliculi unu dominant pe stângul.. Dreptul nu îl vad bine a marait un pic si gata. Mi a zis sa ma dau jos.. Am întrebat o cât are endometrul a zis.. E subtire..nu l am masurat Trebuia sa l ai 9 10 mm dar nu e atat.. Zic si luna asta ovulez? Nu cred.. E un folicul dar nu pot sa zic ca o sa creasca.. Poate intr o sapt. Am ramas masca... Zic si ce parere aveti cum sunt? Mi a zis ca sunt un caz greu ca nu e pe specialitatea ei dar ca ea îmi recomanda fiv. Mi a picat cerul in cap. E primul medic din cati am fost care imi spune de fiv. Sunt foarte demoralizata.. Fiv il vedeam ca ultima solutie.. A zis ca rezerva ovariana scade.. Ca la stimulare trebuia sa obtin mai multi foliculi nu 2 cum aveam eu. Practic am mers degeaba la ea ba chiar sunt f suparata...oare chiar un caz pierdut sunt? Am facut o stimulare cu rezultat si una facuta aiurea esuata si atat.. E caz de fiv direct?

Off Doamne ,Ella imi pare rau ca ai trait experienta asta, nu e deloc ceea ce aveai nevoie si ma oftica ceea ce am citit. Pai daca "nu e pe specialitatea ei" trebuia sa se opreasca acolo si sa-ti recomande un alt medic de competenta ,nicidecum fiv. Cred ca i-a fost ciuda pe tine ca stii prea multe Lol
Nu te descuraja , e clar ca o depaseste "cazul tau" ,ai incredere ca va fi bine! Eu nu cred ca ai nevoie de fiv, ci doar de un medic bun specializat pe infertilitate . Si eu am patit ceva asemanator cand am facut in noiembrie stimularea cu menopur si am fost la un ginecolog oarecare sa-mi maroare foliculii, am avut senzatia ca eu sunt medicul si el pacientul Big Laugh
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.