Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:acum am ajuns acasa dupa un drum lung ?i obositor. Vesti relativ bune. Azi z11 am un folicul de 16 so unul de 17, continui cu stimularea si joi inca o eco....sâmbata iui Hei vesti foarte bune pentru ziua 11. Tin pumnii. Mihaela nu am mai fost la eco, nici nu m-a chemat. Dar am hotarat sa facem o pauza de inca 1- 2 luni pentru ca avem foarte multe cheltuieli si nu ne permitem inca o inseminare. Va tin pumnii stransi. Haideti cu teste pozitive |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Dxc iti facem galerie sa aduci un test frumos peste 2 sapt |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| adina1109 wrote: Hei vesti foarte bune pentru ziua 11. Tin pumnii. Mihaela nu am mai fost la eco, nici nu m-a chemat. Dar am hotarat sa facem o pauza de inca 1- 2 luni pentru ca avem foarte multe cheltuieli si nu ne permitem inca o inseminare. Va tin pumnii stransi. Haideti cu teste pozitive
Da, te inteleg perfect. Profitati de perioada asta si sa va relaxati ! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Multumesc mult fetelor! Doamne ajuta tuturor! E luna mea asta stiu Si va iau dupa mine pe toate |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Fetelor, i s-a pozitivat cuiva testul Viola în ziua 9 dpo? Nu stiu daca o sa am rabdare sa mai astept 2 sapt pana la testare, ma gândeam sa testez saptamâna viitoare. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Multumim de prafusor burticute!!! Carlita astept z1 sa incep cu vitexul.Nu mi se par asa maaari pastilele.Metforminul era mai mare Momentan parca nu imi vine sa cred ca nu iau nici o pastila Tu ce mai faci? Ce faci in continuare? Urmeaza sa faci si tu laparo? Sper sa apara si Primavera printre noi cu vesti bune Eu am ramas putin in urma cu cititul, dar rezuperez imediat. Asa ma gandeam si eu ca o sa incepi vitexul din z1. Daca nu apar dereglari ca ai intrerupt progesteronul, e perf! La mine, da, laparo urmeaza ...
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| M2m2m2 wrote: Eu recomamd dr.infertilitate si inceput stimulare! Analize hormonale , verificat trompe si sperma le ai facute ????
Decat sperma care este buna. Nu stiu la ce doctor sa merg, in Craiova chiar nu stiu unde sa mai merg. Imi puteti recomanda un doctor bun? Indiferent unde se afla. Aseara tot citind pe internet, mi-a aparut pur si simplu pagina de la clinica Avicena Profertis din Iasi.. m-a pus pe ganduri ca am citit mai multe lucruri bune. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Dxc, adina, bafta luna asta! Nella, fii barbata! Ellena, si eu votez pt o mica stimulare. Marga, multa bafta sa ti se aprobe dosarul! |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Fetelor am venit de la control. Foliculi antrali am cate 10 pe fiecare ovar, foliculi pt acest FIV am cate 5 pe fiecare ovar, deci nici vorba de hiperstimulare. Pe dreptul cel mai mare este 15 mm ?i cel mai mic este de 9 mm, iar pe stângul to?i îs intre 10 ?i 11 mm. Pana acum doctorul este f mul?umit. Peste 2 zile iar eco. Ne dorim sa creasca to?i, sa fie buni ?i sa reu?im mul?i embrioni . De azi am mai adaugat o injec?ie pe care o fac diminea?a. Medicul meu va fi plecat din ?ara pentru weekend, dar monitorizarea va fi facuta de o colega de-a lui. Saptamâna viitoare pe mar?i cred ca vom face punc?ia. Nu va mai ame?esc cu cheltuieli acum, va voi scrie la final totul pt ca pastrez toate bonurile. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Ella123 wrote: elena si eu sunt in aceeasi situatie.. Ovulez haotic sau deloc. Cat timp ai de incercari? Asteapta macar 6 luni doar cu myosun sau inofolic ?i metformin daca ti a recomandat si fara stres. Abia apoi mergi pe stimulare. Eu asa zic.. Stiu ca e grea asteptarea... Din iulie 2018 incercam. Doctora asta mi-a zis sa continui cu myo-sun, dar eu nu mai vreau. Eu cred ca sansa mea este stimularea, insa intai caut acel medic cu care sa ma conectez 100%. M-am mai interesat de drilling ul ovarian, dar nu stiu ce sa zic. Iar cu stresul stau foarte prost. Dorm doar 5 ore pe noapte, in rest sunt ocupata si muncesc mai mereu. Ella, eu sper din suflet ca luna asta tu sa vii cu test pozitiv. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Buna fetelor. M-am pricopsit cu o minunata raceala. Mi-a dat doctorul de familie paracetamol, strepsils/trachisan pentru gat si Erdomed pentru tuse. Sunt in Z3, pe nici un prospect nu scrie ca nu se recomanda in sarcina. Doream sa ma sfatuiesc si cu voi daca e ok sa le iau acum, inainte de ovulatie.
|
|

| carlita wrote:Eu am ramas putin in urma cu cititul, dar rezuperez imediat. Asa ma gandeam si eu ca o sa incepi vitexul din z1. Daca nu apar dereglari ca ai intrerupt progesteronul, e perf! La mine, da, laparo urmeaza ... Ma indoiesc ca o sa vina cum trebuie, fara progesteron, dar asta este.Ascult de medic. Unde o sa faci laparo? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Ellena20 wrote: Decat sperma care este buna. Nu stiu la ce doctor sa merg, in Craiova chiar nu stiu unde sa mai merg. Imi puteti recomanda un doctor bun? Indiferent unde se afla. Aseara tot citind pe internet, mi-a aparut pur si simplu pagina de la clinica Avicena Profertis din Iasi.. m-a pus pe ganduri ca am citit mai multe lucruri bune.
in craiova am auzit de clinica Hitmed, dr vaduva ca ar fi bun, dar eu iti recomand bucure?ti sau sibiu. Atata ca la dr buni trb sa astepti 2, 3 luni pt prima programare  L.E.daca tot vr sa te îndrepți spre iasi recomand orygin sau omini ca si alehim, am auzit numai de bine |
|

| Ellena20 wrote: Din iulie 2018 incercam. Doctora asta mi-a zis sa continui cu myo-sun, dar eu nu mai vreau. Eu cred ca sansa mea este stimularea, insa intai caut acel medic cu care sa ma conectez 100%. M-am mai interesat de drilling ul ovarian, dar nu stiu ce sa zic. Iar cu stresul stau foarte prost. Dorm doar 5 ore pe noapte, in rest sunt ocupata si muncesc mai mereu. Ella, eu sper din suflet ca luna asta tu sa vii cu test pozitiv. Ellena eu m-am interesat chiar muuuult pe tema drillingului.Nu recomand.Suntem una din putinele tari unde se mai practica procedura asta.In alte tari este interzisa.Se considera o tehnica invechita si care afecteaza rezerva ovariana. Referitor la clinici, daca tot esti dispusa la mergi la iasi, eu te-as sfatui sa te indrepti spre origyn sau omini.Sunt super bune ambele, super dotate si cu super medici.La omini am auzit de dr Adrian Bors si la origyn Radu Maftei sau Bogdan Doroftei.
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| kryssu92 wrote:Buna fetelor. M-am pricopsit cu o minunata raceala. Mi-a dat doctorul de familie paracetamol, strepsils/trachisan pentru gat si Erdomed pentru tuse. Sunt in Z3, pe nici un prospect nu scrie ca nu se recomanda in sarcina. Doream sa ma sfatuiesc si cu voi daca e ok sa le iau acum, inainte de ovulatie.
Fara grija ia-le. Nella este foarte bine, oricum mai cresc Dxc, ma bucur ca raspunzi bine la stimulare! De drilling am tot citit si eu ca nu se mai practica cu atata succes ca si instilatiile pentru desfundarea trompelor. Si se pare drillingul scade si rezerva ovariana. |
|
|
|