Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nella
Scris: Tuesday, March 12, 2019 3:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
carlita wrote:

Asadar, e musai sa tragi lozul cel mare acum! Clap Clap Clap
Cum esti azi emotional? Mergi si la servici sau ti-ai luat concediu? grup

Azi sunt lini?tita. Am reu?it sa ma odihnesc cât de cât mai bine, am dureri de ovare u?or mai pronun?ate. Diminea?a am avut o secre?ie egg, ff ciudat pt ziua 6... Maine diminea?a merg sa recolteze iar estradiol, progesteron, lh, dupa încep ?i injec?iile cu orgalutran ?i la 10.10 am programare la eco.
Merg la serviciu ?i îmi urmez cursul vie?ii în mod normal, nu vrea sa stau degeaba ca o voi lua razna. În ziua punc?iei îmi voi lua liber pt ca îmi va face anestezie generala ?i nu ?tiu cum o sa fiu dupa. În rest sa ma ajute bunul Dumnezeu sa decurga totul foarte bine, ca dupa mine as merge la serviciu pana in luna a 9-a. ras topai
eugeia
Scris: Tuesday, March 12, 2019 5:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
AnaVeli wrote:
Dragelor, am fost la medic azi, al 3-lea si mi-a zis sa stau linistita, sa nu fac nshpe mii de analize pt ovare polichistice, daca ovulez si am menstre relativ regulate, acum astept CM, treb sa vina din zi in zi. Mi-a dat 4 analize: Prolactina, Estradiol, FSH si AMH. Astea cica se fac in intervaluk 2-5 zile de cand vine ciclul. Voi ce spuneti? Bye2
Si sa urmaresc ovulatia cu teste de ov sau ecograf transv.

Încearca sa le faci in ziua 2-3, eu le-am facut in ziua 5 si a iesit fsh ul mai mare si lh si m-am speriat degeaba. Ovulatia mea e mai repede si au început sa creasca mai repede ca si standardul.
Ellena20
Scris: Tuesday, March 12, 2019 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Am fost la monitorizare, iar o luna anovulatorie.
Nu mai suport.
Ce imi recomandati sa fac? Nu mai vreau sa pierd vremea ca poate luna urmatoare.. cum a zis doctora. Vreau sa se intample o data..
M2m2m2
Scris: Tuesday, March 12, 2019 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Ellena20 wrote:
Nu mai suport.
Ce imi recomandati sa fac? Nu mai vreau sa pierd vremea ca poate luna urmatoare.. cum a zis doctora. Vreau sa se intample o data..

Eu recomamd dr.infertilitate si inceput stimulare!
Analize hormonale , verificat trompe si sperma le ai facute ????
AnaVeli
Scris: Tuesday, March 12, 2019 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2019
Va multumesc pt sfaturi si incurajarile voastre! Ma rog la bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toate, sa ne daruiasca putere, rabdare si incredere ca o sa fie bine! Tineti-va curajul si vom reusi! Va imbratisez pe toate, chiar daca nu va cunosc personal! Am prins drag de voi! DistanceKiss
Ella123
Scris: Tuesday, March 12, 2019 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Ellena20 wrote:
Nu mai suport.
elena si eu sunt in aceeasi situatie.. Ovulez haotic sau deloc. Cat timp ai de incercari? Asteapta macar 6 luni doar cu myosun sau inofolic ?i metformin daca ti a recomandat si fara stres. Abia apoi mergi pe stimulare. Eu asa zic.. Stiu ca e grea asteptarea...
Marga22
Scris: Tuesday, March 12, 2019 9:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/29/2016
Salutare fetelor.. Carlita nu am nici o noutate.. a?tept sa se aprobe bugetul pt FIV ?i atunci voi începe procedura, pana atunci sper sa se întâmple natural dar din pacate nu vrea sa treaca barzuta de buna voie pe la mine doar for?ata sic în rest va urmaresc zilnic ?i ma bucur de fiecare data când vad pe aici cate un test pozitiv (chiar daca, din pacate, tot mai rar vedem)
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 12, 2019 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Ellena20 wrote:
Nu mai suport.

Mie mi-e destul de clar ca ai nevoie de stimulare ovariana, iar pt asta ai nevoie, cum zicea si M2 ,de un medic specializat pe infertilitate. Imi dau seama cat e de greu sa astepti cand stii ca nici macar n-ai ovulat. Fii puternica si ia atitudine! Te pupcomputerlove
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 12, 2019 10:18 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Bafta multa multa .... pupici

Adina tu ai mai fost la eco pt confirmare ovulatie?
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 12, 2019 10:24 PM
Nivel

Dxc wrote:
deseara merg iubita! Va tin la curent , cu siguran?a! majoreta

Nu ai vesti pt noi? computerlove
Dxc
Scris: Wednesday, March 13, 2019 1:22 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:

Nu ai vesti pt noi? computerlove
acum am ajuns acasa dupa un drum lung ?i obositor. Vesti relativ bune. Azi z11 am un folicul de 16 so unul de 17, continui cu stimularea si joi inca o eco....sâmbata iui topai
Ella123
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:25 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Dxc wrote:
acum am ajuns acasa dupa un drum lung ?i obositor. Vesti relativ bune. Azi z11 am un folicul de 16 so unul de 17, continui cu stimularea si joi inca o eco....sâmbata iui topai
Ma bucur ca vestile sunt bune! sper sa fie luna ta. fetelor azi merg si eu la eco... am emotii ca nu se stie daca va sta medicul pana la 17 30 cand ajung eu.. uff va tin la curent! Buddy1
Nella
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Dxc wrote:

Mult succes în continuare! ?inem pumnii ?i facem galerie!!! computerlove topai majoreta
mdspa
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:47 AM
Nivel

Inregistrat: 11/21/2018
neata fetele, eu citesc dar nu am nimic de spus despre mine, doar ca ma dor sanii, habar nu am de ce ca teoretic,am ovulat in we deci prea devreme pentuur orice. Practic nu stiu ca nu am facut teste luna asta pupici
Va urmaresc cu drag zilnic si abia astept testele pozitive.love
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 13, 2019 8:50 AM
Nivel

Dxc wrote:

E foarte bine ! Hai ca trebuie sa fie luna ta asta!Clap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.