Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| FloreFlore wrote:Hei !Multumesc mult !!!Nu renunt!!!...desi vineri am împlinit 42 ani  Voi ramâne mereu o optimista indiferent de deznodamântul tuturor întâmplarilor din viata mea !V a pup ?i pe tine ?i pe Domi Flore in primul rand iti zic si eu "La multi ani" sa ai parte numai de lucruri bune in viata ta! In al doilea rand eu cred ca ovulatia in z12 poate fi un semn bun, un ovocit mai matur si de calitate mai buna. Eu mereu am asteptat o luna diferita de celelalte, in care lucrurile sa nu se intample ca de obicei, ca aceea sa fie luna magica. Asa ca sper si la tine sa fie aceea luna diferita si norocoasa care sa-ti implineasca dorinta
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Flore in primul rand iti zic si eu "La multi ani" sa ai parte numai de lucruri bune in viata ta! In al doilea rand eu cred ca ovulatia in z12 poate fi un semn bun, un ovocit mai matur si de calitate mai buna. Eu mereu am asteptat o luna diferita de celelalte, in care lucrurile sa nu se intample ca de obicei, ca aceea sa fie luna magica. Asa ca sper si la tine sa fie aceea luna diferita si norocoasa care sa-ti implineasca dorinta Mulțumesc !!! Și eu sper sa fie de bun augur Și iți doresc din suflet sa reusesti cu FIV si sigur așa v a fi !Hai ca ne vine si noua rândul încet încet |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lili Eu wrote: Hai cu testul pozitiv  daca vad un test pozitiv de la tine si de la Carlita ..promit ca nu mai intri pe forum  pe voi 2 va urmaresc....si sper sa vine barzoiul tepejor acum ca tot vin berzele  te pup si sa nu renunti la visul tau... Hey, multumim ca te gandesti la noi! Speram sa nu ne apuce pensia pe aici! A facut deja 2 anisori Domi? La multi ani, sa fie sanatos si sa va umple casa de bucurie!
Flore, la multi ani! Sa fii sanatoasa in primul rand ca asta e cel mai important si sa ai parte de implinirea dorintelor! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FloreFlore wrote:Ella ,Lili ,va multumesc din inima !!!!D ne ajuta ,tuturor Daca eu am reusit cu siguranta o sa reisesti si tu eu acum sunt cu sanatatea la pamant... si ma doare foarte mult sufletul pt Domi si tati...pt ca stau la pat de o luna pana la urma am facut RMN si am 3 hernii de disc ...si o frumusete de durere care nu imi da pace....am fost la 5 neurochirurgi...pararile sunt inpartite 2 zic ca e de operat 3 nu asa ca fac tot ce pot sa scap de operatie....am facut fizioterapie si Kinetoterapie un esec total...mi.a rascolit tot corpul acum fac terspe tecar cu 3 proceduri si infiltratii cu ozon ... azi sunt la a4a sedinta...sper sa ma fac bine...Dominic are mare nevoie de mami scuzatimi romanul...dar am simtit sa ma descarc .. |
|
| Multumesc din suflet !!!Asa e ,sanatate e cea mai importanta apoi le aranjeaza D zeu cum stie El mai bine !Te pup |
|
| Lili Eu wrote: Daca eu am reusit cu siguranta o sa reisesti si tu  eu acum sunt cu sanatatea la pamant...  si ma doare foarte mult sufletul pt Domi si tati...pt ca stau la pat de o luna  pana la urma am facut RMN si am 3 hernii de disc ...si o frumusete de durere care nu imi da pace....am fost la 5 neurochirurgi...pararile sunt inpartite 2 zic ca e de operat 3 nu  asa ca fac tot cr pot sa scap de operatie....am facut fizioterapie si Kinetoterapie en esec...mi.a rascolit tot corpul  acum fac terspe tecar cu 3 proceduri si infiltratii cu ozon ... azi sunt la a4a sedinta...sper sa ma fac bine...Dominic are mare nevoie de mami  scuzatimi romanul...dar am simtit sa ma descarc .. Offff îmi pare rau sa aflu ca nu esti bine ! Stiam ca ai ceva probleme de spate si ca ai renuntat la visul de a mai avea un bebe dar nu credeam ca se vor agrava...Nu stiu ce sa zic în situatii de genul doar faptul ca trebuie sa fii puternica pentru Domi si nu numai ...Ai încredere în D zeu si v a fi bine La multi ani sanatosi si fericiti puiutului tau Scuze ca nu am observat mai devreme |
|

| Eu mereu am zis ca, cine are dorinta si lupta reuseste....nu conteaza cum dar va reusi Daaaa are 2 anisori si o luna...a facut acum pe 21... dar a avut o zi mai rea sa zic asa...pt ca am comandat tot pt ziua lui...eu nu am putut sa fac nimic si a fost asa intre noi si nasi...nu ma simteam in stare de mai mult...dar acum sa fim sanatosi vb lui tati ca trecem noi si peste asta Lili Eu attached the following image(s):

|
|

| FloreFlore wrote:Offff îmi pare rau sa aflu ca nu esti bine !  Stiam ca ai ceva probleme de spate si ca ai renuntat la visul de a mai avea un bebe dar nu credeam ca se vor agrava...Nu stiu ce sa zic în situatii de genul doar faptul ca trebuie sa fii puternica pentru Domi si nu numai ...Ai încredere în D zeu si v a fi bine  La multi ani sanatosi si fericiti puiutului tau  Scuze ca nu am observat mai devreme Multumesc! ehh trecem noi si peste astea...am trecut peste altele mai rele...e rau ca el e mic si nu realizeaza dar mergem inainte...ma cheama mereu sa merg cu el la bucatarie la bebei (in parc) sa dansam sa facem lego ..sper sa imi mearga bn cu terapia si infiltratiile sa scap de operatie...ce sa zic e bn sa fim sanatosi...pretuim sanatatea cand nu o avem sti cum e |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| La mul?i ani binecuvânta?i draga Flore! Sa ai parte de tot ce este mai bun pt tine, sa fii împlinita pe toate planurile! |
|
| D ne ajuta !!!Mulțumesc mult! !! Te aștept pe tine mai întâi cu testul pozitiv |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/7/2019 Mesaje: 35
| Buna fetelor! Sunt noua aspiranta. Astept cateva sfaturi din partea voastra, va urmaresc de ceva timp insa nu am reusit sa ma adaptez forumului, sper ca postarea mea sa fie in topicul care trebuie. Numele meu este Ruxandra, am 38 ani si sotul meu 40, avem o fetita de 12 anisori, ne mai dorim un bebe, dar nu prea ne iese. Am inceput treaba de prin noiembrie, am inceput cu un test pap ( a iesit bine), ecografie mamara ( a iesit bine), analiza col, secretie vaginala, mycoplasma, ureaplasma, toate foarte bine. Sotului, spermograma, spermocultura-Usoara astenozoospermie. Tratament pt mine: Femicur, Vit.E, Vit.C 500mg, Acid Folic, de 10 zile am inceput sa iau si Myo-Sun (un gust oribil), la recomandarea medicului.... Sotului, i-a recomandat sa renunte la fumat.
Problema mea este ca am un ciclu neregulat, cu greu reusesc sa identific perioda fertila, folosesc teste de ovulatie de ceva timp. Lungimea ciclului: noiembrie- 23 zile decembrie - 24 zile ianuarie - 19 zile In februarie -02.02-06.02.2019, dupa care am avut din nou menstruatie pe 22.02-26.02 februarie 1 - 20 zile februarie 2 - 17 zile martie , ultima menstruatie a fost pe 11.03-15.03
Mentionez ca la fiecare inceput de menstruatie, am o secretie maro inchis care dureaza uneori chiar si 5-7 zile... De exemplu: acum conform testului de ovulatie, as fi ovulat pe data de 18, sunt in a 7-a zi de dupa ovulatie, de ieri a reaparut acea secretie maro inchis.
Graficul meu, am sa incerc sa-l atasez.
Va multumesc! Atasamente:
chart.pdf 103 KB, salvati 103 ori.
|
|
Inregistrat: 3/19/2019 Mesaje: 22
| Buna fetelor,saptamana trecuta in urma unor scurgeri rozalii timp de 2 zile am facut un test de sarcina care era negativ..M am uitat la el cam 10 min dupa care l am pus in dulap si l am gasit astazi cand faceam curatenie si arata asa https://ibb.co/RBWsrbs
Ce credeti?este acea linie de uscare despre care am tot auzit?eu am citit ca Sure Check streamer nu are asa ceva.Nu stiu ce sa cred dar imi este frica sa fac alt test momentan.. Mentionez ca am mai facut teste Sure Chek streamer si in trecut pe care le am si acum acasa si la nici unul nu se vede a -2 linie chiar si dupa 2 luni.. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| BeatriceAndreea wrote:Buna fetelor,saptamana trecuta in urma unor scurgeri rozalii timp de 2 zile am facut un test de sarcina care era negativ..M am uitat la el cam 10 min dupa care l am pus in dulap si l am gasit astazi cand faceam curatenie si arata asa https://ibb.co/RBWsrbsCe credeti?este acea linie de uscare despre care am tot auzit?eu am citit ca Sure Check streamer nu are asa ceva.Nu stiu ce sa cred dar imi este frica sa fac alt test momentan.. Mentionez ca am mai facut teste Sure Chek streamer si in trecut pe care le am si acum acasa si la nici unul nu se vede a -2 linie chiar si dupa 2 luni.. Cel mai sigur e sa faci un nou test cu prima urina de diminea?a ;). Altfel doar banuie?ti. Dupa cate zile dupa ovulatie a fost facut?
Ruxy eu cred ca ar trebui sa te adresezi direct la un medic specializat pe infertilitate, cred ca ciclurile mai mici de 24 de zile sunt cel mai probabil fara ovulatie. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| ruxy_ wrote:Buna fetelor! Sunt noua aspiranta. Astept cateva sfaturi din partea voastra, va urmaresc de ceva timp insa nu am reusit sa ma adaptez forumului, sper ca postarea mea sa fie in topicul care trebuie. Numele meu este Ruxandra, am 38 ani si sotul meu 40, avem o fetita de 12 anisori, ne mai dorim un bebe, dar nu prea ne iese. Am inceput treaba de prin noiembrie, am inceput cu un test pap ( a iesit bine), ecografie mamara ( a iesit bine), analiza col, secretie vaginala, mycoplasma, ureaplasma, toate foarte bine. Sotului, spermograma, spermocultura-Usoara astenozoospermie. Tratament pt mine: Femicur, Vit.E, Vit.C 500mg, Acid Folic, de 10 zile am inceput sa iau si Myo-Sun (un gust oribil), la recomandarea medicului.... Sotului, i-a recomandat sa renunte la fumat.
Problema mea este ca am un ciclu neregulat, cu greu reusesc sa identific perioda fertila, folosesc teste de ovulatie de ceva timp. Lungimea ciclului: noiembrie- 23 zile decembrie - 24 zile ianuarie - 19 zile In februarie -02.02-06.02.2019, dupa care am avut din nou menstruatie pe 22.02-26.02 februarie 1 - 20 zile februarie 2 - 17 zile martie , ultima menstruatie a fost pe 11.03-15.03
Mentionez ca la fiecare inceput de menstruatie, am o secretie maro inchis care dureaza uneori chiar si 5-7 zile... De exemplu: acum conform testului de ovulatie, as fi ovulat pe data de 18, sunt in a 7-a zi de dupa ovulatie, de ieri a reaparut acea secretie maro inchis.
Graficul meu, am sa incerc sa-l atasez.
Va multumesc!
Ciclurile mai scurte de 24 de zile in cele mai multe cazuri sunt anovulatorii si secretia maro indica faptul ca ai insuficienta de progesteron ceea ce cel mai probabil e data de lipsa ovulatiei sau de o ovulatie de proasta calitate. Ai facut analizele din z2-3 si progesteronul in ziua 7 dupa ovulatie? AMH-ul? |
|

Inregistrat: 3/7/2019 Mesaje: 35
| Nu, deocamdata doar acele analize mi le.a recomandat medicul si tratamentul pt 3 luni. Myo.sun este prima luna. |
|
|