Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Saturday, March 23, 2019 12:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Buna fetele!
Cele care ati avut infectie urinara M2 tu parca ai mai avut, spuneti-mi va rog daca mi-au iesit pozitiv nitritii va trebui sa mai fac si alte investigatii? Urocultura sau ce se face ? Ce tratament ati primit si pt cate zile?
Multumesc !computerlove
M2m2m2
Scris: Saturday, March 23, 2019 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Mihaela14 wrote:
Buna fetele!
Cele care ati avut infectie urinara M2 tu parca ai mai avut, spuneti-mi va rog daca mi-au iesit pozitiv nitritii va trebui sa mai fac si alte investigatii? Urocultura sau ce se face ? Ce tratament ati primit si pt cate zile?
Multumesc !computerlove

Miha la mine erau pozitivi nitriti zice ca se ia din mancare sare apa etc.( era 2 valuarea)
Cand se face analiza de urina se face si urocultura ca sa vezi daca e bacterie la ce e sensibila si ce antibiotic e bun !
De ff multe ori era pozitiva urocultura cu bacteria e-coli, am scapat dupa vreun 1an ,mereu 7 zile de antibiotic ,pauza si repetare la 2 sapt.si din nou aparea din nou antibiotic.
Dupa sarcina fara embrion aveam leucocite , nitrii si hematii pozitive dar urocultura negativa si nu am primit nici un tratament a zis ca nu e nevoie doar de ceaiuri si multa apa !
Lale13
Scris: Saturday, March 23, 2019 3:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2018
Buna fetelor!
Stie careva daca exista vreo importanta faptul ca mucusul din preajma ovulatiei este f redus cantitativ,(acel albus de ou) in schimb inainte de menstruatie cu 3-4 zile devine abundent( cel cremos) Asta se intampla de cate luni. Conform graficului de temperatura am ovulat in fiecare luna totusi. In luna asta, nu imi pot da seama daca a fost ovulatia sau nu, conform graficului as zice ca ori nu a avut loc ori este anovulator
Multumesc.
M2m2m2
Scris: Saturday, March 23, 2019 3:59 PM
Nivel

Lale13 wrote:
Buna fetelor!
Stie careva daca exista vreo importanta faptul ca mucusul din preajma ovulatiei este f redus cantitativ,(acel albus de ou) in schimb inainte de menstruatie cu 3-4 zile devine abundent( cel cremos) Asta se intampla de cate luni. Conform graficului de temperatura am ovulat in fiecare luna totusi. In luna asta, nu imi pot da seama daca a fost ovulatia sau nu, conform graficului as zice ca ori nu a avut loc ori este anovulator
Multumesc.

Daca temp de azi e ok at ar fi putut fi ieri , sunt femei care nu au deloc mucus , eu nu cred ca e rau ca nu il ai abundent parca si Adina il avea putin cat unghia , dupa ov. mucusul cremos este dat de progesteron si estradiol!
Mihaela14
Scris: Saturday, March 23, 2019 4:12 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Miha la mine erau pozitivi nitriti zice ca se ia din mancare sare apa etc.( era 2 valuarea)
Cand se face analiza de urina se face si urocultura ca sa vezi daca e bacterie la ce e sensibila si ce antibiotic e bun !
De ff multe ori era pozitiva urocultura cu bacteria e-coli, am scapat dupa vreun 1an ,mereu 7 zile de antibiotic ,pauza si repetare la 2 sapt.si din nou aparea din nou antibiotic.
Dupa sarcina fara embrion aveam leucocite , nitrii si hematii pozitive dar urocultura negativa si nu am primit nici un tratament a zis ca nu e nevoie doar de ceaiuri si multa apa !

Multumesc pentru raspuns! pupici

Dxc
Scris: Saturday, March 23, 2019 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Lale13 wrote:
Buna fetelor!
Multumesc.
eu cred ca are importanta. La fel am si eu de aia incerc cu iui pt ca pe natural cred ca e greu sa ramâi cu mucusul redus, practic spermatozoizi asa aluneca mai rapid spre destinatie....cel putin asta e parerea mea neavizata ras
eve23
Scris: Saturday, March 23, 2019 5:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Fetelor la mine cred ca apar urâ?i. Tocmai am vazut o pata mica maronie deschis l. Ciudat mi se pare ca nu ma doare burta decât sânii ii am pu?in tari ?i sensibili
M2m2m2
Scris: Saturday, March 23, 2019 5:53 PM
Nivel

Dxc wrote:
eu cred ca are importanta. La fel am si eu de aia incerc cu iui pt ca pe natural cred ca e greu sa ramâi cu mucusul redus, practic spermatozoizi asa aluneca mai rapid spre destinatie....cel putin asta e parerea mea neavizata ras

Dxc ai dreptate , uitasem ca aluneca mai bine , clar e asa cum zici , si parerea mea era neavizata dar e mai ok a ta !
Ma gandeam fix din punctul de a obtine o sarcina fara mucus si se ramane graviduta ... acolo imi era capul.
grup
Nella
Scris: Saturday, March 23, 2019 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Am promis ca va anunt... Dimineata la ora 10 trebuie sa fim la clinica pentru transfer... Au început emo?iile, filmele si tot felul de gânduri. Domnul sa ne ajute! Va pup!
Andreea06
Scris: Saturday, March 23, 2019 11:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Nella wrote:
Am promis ca va anunt... Dimineata la ora 10 trebuie sa fim la clinica pentru transfer... Au început emo?iile, filmele si tot felul de gânduri. Domnul sa ne ajute! Va pup!

Mult succes Nella, sa va binecuvanteze Dumnezeu cu bebelul mult dorit!
Nella
Scris: Saturday, March 23, 2019 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Doamne ajuta!!! Toate sa avem parte de aceasta minune! computerlove
Mihaela14
Scris: Saturday, March 23, 2019 11:22 PM
Nivel

Nella wrote:

Sa fie intr-un ceas bun Nella sa va impliniti visul!Hands
Dxc
Scris: Sunday, March 24, 2019 8:17 AM
Nivel

Nella wrote:
iti tin pumnii! Doamne ajuta computerlove
Mihaela14
Scris: Sunday, March 24, 2019 8:26 AM
Nivel

Dxc wrote:
iti tin pumnii! Doamne ajuta computerlove

Neata Dxc! Tu cand vei testa?coeur
Dxc
Scris: Sunday, March 24, 2019 8:49 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Neata Dxc! Tu cand vei testa?coeur
neata iubita...Mai am o saptamâna ras ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.