Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Fetelor va urez multa multa bafta , sa va impliniti visul stiu ca e greu ,dar sunteti curajoase si va apreciez din toata inima ..sunt langa voi si ma rog ca visul vostru sa devina realitate! Va pup si asteptam vesti bune |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Acum am fost sunata de embriolog ?i din cei 9 puisori, 8 se dezvolta foarte pentru ziua în care suntem, iar cel de al 9-lea se dezvolta mai încet, înca nu ?tim cum va evolua: poate creste pana la urma,ori... se poate opri din evolutie... Maine a spus ca nu ma mai suna pentru ca vrea sa nu mai umble la ei, vrea sa ii lase la incubator pana în ziua transferului. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Nella wrote:Acum am fost sunata de embriolog ?i din cei 9 puisori, 8 se dezvolta foarte pentru ziua în care suntem, iar cel de al 9-lea se dezvolta mai încet, înca nu ?tim cum va evolua: poate creste pana la urma,ori... se poate opri din evolutie... Maine a spus ca nu ma mai suna pentru ca vrea sa nu mai umble la ei, vrea sa ii lase la incubator pana în ziua transferului. sunt vesti bune! Cresc puiutii tai frumos |
|
| M2m2m2 wrote:Fetelor va urez multa multa bafta , sa va impliniti visul stiu ca e greu ,dar sunteti curajoase si va apreciez din toata inima ..sunt langa voi si ma rog ca visul vostru sa devina realitate! Va pup si asteptam vesti bune doamne ajuta m2. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Nella wrote:Acum am fost sunata de embriolog ?i din cei 9 puisori, 8 se dezvolta foarte pentru ziua în care suntem, iar cel de al 9-lea se dezvolta mai încet, înca nu ?tim cum va evolua: poate creste pana la urma,ori... se poate opri din evolutie... Maine a spus ca nu ma mai suna pentru ca vrea sa nu mai umble la ei, vrea sa ii lase la incubator pana în ziua transferului. Nella chiar daca al 9-lea nu se mai dezvolta, pana aici ai rezultate suuuuuper Doamneeee ce emotii am pt tine si ma rog sa fie totul perfect pana la capat |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Nella, sunt foarte bune rezultatele de pana acum. Situatia e foarte promitatoare. O singura intrebare am: de ce iti transfera doar 1 voinicel, si nu 2? Roser, si eu am un feeling bun cu privire la tine luna asta. Speram sa se adevereasca visele voastre si ale colegilor sotului. |
|
| carlita wrote:Nella, sunt foarte bune rezultatele de pana acum. Situatia e foarte promitatoare. O singura intrebare am: de ce iti transfera doar 1 voinicel, si nu 2? Roser, si eu am un feeling bun cu privire la tine luna asta. Speram sa se adevereasca visele voastre si ale colegilor sotului. Carlita imi permit sa iti spun ce stiu eu.Conform ultimelor reglementari, asa se procedeaza.Nu se transfera femeilor sub 40 de ani si fara probleme serioase de sanatate 2 sau mai multi embrioni.Si mai ales la primul et.Unul din motive ar fi si ca sarcinile gemelare prezinta numeroase riscuri atata pt bebei cat si pt mamica.Si conteaza si calitatea embrionului.Asta imi place maxim la maftei ca face totul ca la carte. Acum, eu asta am tot citit cand m-am interesat de fiv si am citit multe articole scrise de el.Daca altul este motivul la Nella, o sa ne spuna ea. |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Nella, savureaza ultima sambata in 2. |
|
| Fetele mele dragi va mul?umesc pentru încurajari!!! Îmi transfera doar unul singur pt ca, exact cum a spus ?i Aleahim, sarcina gemelara în sine este greu de dus, da multe complica?ii atât copiilor cât ?i mamei, plus ca eu am ni?te kg în plus, plus faptul ca ma apropii de 37...nu vrea sa î?i asume nici un risc. Prefera sa fac 2 pe rând decât 2 odata ?i sa stau aproape toata sarcina la pat. Apoi... Embrionii mei sunt de calitate buna, fiind deja balstocist în ziua transferului exista posibilitatea sa se divida ?i în situa?ia asta... Ce as face cu 3 sau cu 4?as fi supusa unei interven?ii de eliminare a unui pui... ?i ca sa evitam toate aceste complica?ii insista sa punem doar 1. Si de obicei transfera 2 când sunt de calitate slaba ?i produc?ie redusa de embrioni... Ca sa aiba ?anse macar unul din ei, ?i atunci îi baga în ziua 3... Sincer eu as vrea gemeni, i-am spus ca îmi doresc asta de când am ajuns la el, dar de atunci a spus ca e un risc prea mare în situa?ia data... Acum merg pe mana lui Fetelor am visat-o pe bunica, care nu mai este printre noi de aproape 6 ani... Am rugat-o aproape plângând sa se roage sa ramân însarcinata. ?i ea era mai departe de mine ?i îmi spunea sa stau lini?tita ca mereu e lânga mine... ?i pe urma parca a disparut. Mereu o visez pe buni când trec printr-o perioada grea, cu încarcare mare emo?ionala ?i mereu îmi merge bine. Of ce emo?ie am... Parca i-am sim?it mângâierea pe cre?tetul capului ?i m-am trezit. |
|
| Nella wrote:Fetele mele dragi va mul?umesc pentru încurajari!!! Îmi transfera doar unul singur pt ca, exact cum a spus ?i Aleahim, sarcina gemelara în sine este greu de dus, da multe complica?ii atât copiilor cât ?i mamei, plus ca eu am ni?te kg în plus, plus faptul ca ma apropii de 37...nu vrea sa î?i asume nici un risc. Prefera sa fac 2 pe rând decât 2 odata ?i sa stau aproape toata sarcina la pat. Apoi... Embrionii mei sunt de calitate buna, fiind deja balstocist în ziua transferului exista posibilitatea sa se divida ?i în situa?ia asta... Ce as face cu 3 sau cu 4?as fi supusa unei interven?ii de eliminare a unui pui... ?i ca sa evitam toate aceste complica?ii insista sa punem doar 1. Si de obicei transfera 2 când sunt de calitate slaba ?i produc?ie redusa de embrioni... Ca sa aiba ?anse macar unul din ei, ?i atunci îi baga în ziua 3... Sincer eu as vrea gemeni, i-am spus ca îmi doresc asta de când am ajuns la el, dar de atunci a spus ca e un risc prea mare în situa?ia data... Acum merg pe mana lui Fetelor am visat-o pe bunica, care nu mai este printre noi de aproape 6 ani... Am rugat-o aproape plângând sa se roage sa ramân însarcinata. ?i ea era mai departe de mine ?i îmi spunea sa stau lini?tita ca mereu e lânga mine... ?i pe urma parca a disparut. Mereu o visez pe buni când trec printr-o perioada grea, cu încarcare mare emo?ionala ?i mereu îmi merge bine. Of ce emo?ie am... Parca i-am sim?it mângâierea pe cre?tetul capului ?i m-am trezit. Nella draga m-au trecut toti fiorii cand am citit ce ai visat FFF emotionant.Eu nu mi-am mai visat bunica de ani de zile, si asa as vrea Sper sa fie un semn bun si bunica ta de acolo de unde este sa te ajute |
|
| Referitor la transfer.Sunt medici care nu tin cont de etica.Care transfera 2 sau chiar 3 embrioni, uneori unul sau doi ajung sa se divida si se recomanda cu usurinta embrio reductia.Cu ce suflet poti tu, care ai dus o lupta sa ramai insarcinata, sa renunti la puii tai?La care renunti?Pe ce criteriu se face reductia?Mi se pare horror. |
|
| Tocmai de aceea dr nu vrea sa riscam. Prefera mai multe transferuri decât sa ma supuna unei proceduri ce poate lasa urme adânci în suflet... Visul m-a emo?ionat mult, de aceea v-am scris, totul pare atât de real... Emo?iile sunt mari pe zi ce trece ?i tot ce îmi doresc e ca pui?orul meu sa se cuibareasca la caldurica, eu iau cuminte toate vitaminele ?i îi pregatesc patu?ul pt urmatoarele 9 luni... |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Nella, Aleahim, foarte buna argumentatia si logica! Ma bucur ca nu merge la risc medicul, inseamna ca embrionii sunt de foarte buna calitate, deci, ai sanse maxime, Nella! Cu 3 nu as risca nici eu iar reduc?ia iese din discutie din punctul meu de vedere, chiar daca s-ar impune stat la pat toata sarcina. Aaa, si nu-i exclus sa se divida in 2 embrioni, nu? Ar rezulta gemeni identici... |
|
| Mi-a povestit embriologul ca ?i unul singur se poate divide. Au avut cazuri fericite de gemeni siamezi sanato?i ?i au avut ?i cazut de siamezi lipi?i... Ceea ce nu e deloc placut pentru nimeni. La fel exista riscul ca embrionul sa migreze spre trompe... Nu ne ramâne decat sa ne rugam sa se prinda din prima ?i sa decurga totul normal. |
|
| Nella wrote:Mi-a povestit embriologul ca ?i unul singur se poate divide. Au avut cazuri fericite de gemeni siamezi sanato?i ?i au avut ?i cazut de siamezi lipi?i... Ceea ce nu e deloc placut pentru nimeni. La fel exista riscul ca embrionul sa migreze spre trompe... Nu ne ramâne decat sa ne rugam sa se prinda din prima ?i sa decurga totul normal. bafta multa draga mea! Mâine toate gândurile pozitive vor merge spre tine si ai sa vezi ca dupa atata ploaie va iesi curcubeul |
|
|