Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Friday, March 22, 2019 1:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Roser wrote:

Mersi Dxc sic
Ai aproape o saptamana de la iui, nu? Ceva simptome, cum te simti?
Daa...aproape o sapt a trecut, de simptome nu stiu ce sa zic...doar ca merg mai des la baie, dar ?i beau multa apa....de acum isi face el locsorul lui coeur
Nella,vesti minunate. Doamne ajuta SimplyLove
Irina31313
Scris: Friday, March 22, 2019 3:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Fetelor, va tin pumnii! Sa fie cu ochisori la toate
carlita
Scris: Friday, March 22, 2019 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Nella, si noi suntem emotionate alaturi de tine ... sa ne spui pe cand ati programat transferul sa iti telepatiem emotii pozitive. Clap Clap Clap
Roser, spor si sa fie cu rezultate! Buddy1
AndreV
Scris: Friday, March 22, 2019 4:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Mult succes fetelor! Sa veniti cu vesti bune! majoreta
Roser
Scris: Friday, March 22, 2019 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:
Nella, si noi suntem emotionate alaturi de tine ... sa ne spui pe cand ati programat transferul sa iti telepatiem emotii pozitive. Clap Clap Clap

Mersi Carlita Cheek Kiss

Mi-a spus sotul ca ieri un coleg de al lui a venit si i-a spus ca l-a visat cu un bebe, apoi azi femeia de serviciu l-a oprit sa ii spuna ca l-a visat cu un copil mic de mana. Nimeni de la el de la lucru nu stie ca incercam pt bebe sau ca avem probleme. Doamne da sa fie un semn Hands
adina1109
Scris: Friday, March 22, 2019 5:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Ce frumos Nella...Doamne ajuta.
DXC iti tin galerie ... astept vesti bune.
Roser... visele se pot împlini... trebuie sa credem.
Sa curga cu teste pozitive fetelor
Nella
Scris: Friday, March 22, 2019 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
carlita wrote:

Duminica avem transferul, ora o voi afla mâine si cu siguran?a va voi scrie ?i voua... Emo?iile cresc...
Astazi am aflat de o fata care a facut Et acum 2 saptamâni ?i rezultatul ei a fost negativ... Toata ziua am fost afectata de vestea asta... Am început fara sa vreau sa ma gândesc la tot ce este mai rau... Chiar daca mi-am impus tot m-a afectat... Offf... Greu cu tratamentul, dupa iar o perioada stresanta pâna afli ca pui?orii sunt buni, dar greul cel mai mare este dupa embriotransfer... 12-14 zile de emo?ii, de vise ?i de speran?e...
Dxc
Scris: Friday, March 22, 2019 5:59 PM
Nivel

Nella wrote:

Duminica avem transferul, ora o voi afla mâine si cu siguran?a va voi scrie ?i voua... Emo?iile cresc...
Astazi am aflat de o fata care a facut Et acum 2 saptamâni ?i rezultatul ei a fost negativ... Toata ziua am fost afectata de vestea asta... Am început fara sa vreau sa ma gândesc la tot ce este mai rau... Chiar daca mi-am impus tot m-a afectat... Offf... Greu cu tratamentul, dupa iar o perioada stresanta pâna afli ca pui?orii sunt buni, dar greul cel mai mare este dupa embriotransfer... 12-14 zile de emo?ii, de vise ?i de speran?e...
heyyy...Nu te gândi la altele, fii pozitiva! O sa fie bine majoreta si poti testa dupa 9 zile de la transferSimplyLove
Nella
Scris: Friday, March 22, 2019 6:13 PM
Nivel

Încerc sa fiu cat mai pozitiva...
Vei testa înaintea mea... A?tept cu multa nerabdare rezultatul tau... Imbratisari
Mihaelaalin
Scris: Friday, March 22, 2019 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Buna fetelor,sunt ziua 3 a cm si ieri in ziua a 2 am facut analizele hormonale,si mai trebuie sa mai fac progesteronul dupa ovulatie .as vrea sa va intreb cand saa ma apuc sa fac testele de ovulatie la cate zile dupa cm.mia venit cm la 27 d zile.
eugeia
Scris: Friday, March 22, 2019 7:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
Mihaelaalin wrote:
Buna fetelor,sunt ziua 3 a cm si ieri in ziua a 2 am facut analizele hormonale,si mai trebuie sa mai fac progesteronul dupa ovulatie .as vrea sa va intreb cand saa ma apuc sa fac testele de ovulatie la cate zile dupa cm.mia venit cm la 27 d zile.
Eu la ciclu ce 27 de zile am ovulatia in ziua 12, cred ca din ziua 10 poti testa :), dar daca ai ovare polichistice s-ar putea sa nu fie concludente testele de ovulatie, sa vezi si cum iti iese lh ul daca ai facut in ziua 3.
Mihaelaalin
Scris: Friday, March 22, 2019 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Doctorul cand am facut o eco mia spus ca am ovare micropolochistrice si analizele(fiind lh fsh tsh prolactina estradiol progesteron si oh) leam facut in ziua 2 toate.eu am mai facut teste de ovulatie si din cate imi aduc aminte imi ieseau negativ si acum parca 2 luni cand am facut asa sa vad dak ies pozitive leam avut 2 sau 3 zile pozitive.dar n mai stiu ziua knd leam inceput
Roser
Scris: Friday, March 22, 2019 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Nella wrote:

Nella nu stiu daca ti-au spus de la clinica dar rata de succes la transfer chiar daca e perfect emrionul e de cam 30% (e destul de ok daca stai sa te gandesti ca natural e de 15-20%).Cel putin asa e in cazul meu cu amaratele mele de ovule :) Dar nu te descuraja, tu o sa ai multi embrioni si daca D-ne fereste (punem raul in fata) nu reusesti la primul transfer, reusesti dupa cu siguranta.
O sa urmeze o perioada plina de emotii dar don't worry la anul cu siguranta iti vei tine bebelusul in brate, sunt foarte sigura de asta pupici
Nella
Scris: Friday, March 22, 2019 8:00 PM
Nivel

Mersi mult Roser. Mi-au spus toate detaliile, dar na... ?tii cum suntem noi... Mereu vrem sa grabim timpul ?i sa se întâmple totul dupa voia inimii...
Dxc
Scris: Friday, March 22, 2019 8:25 PM
Nivel

Nella wrote:
Încerc sa fiu cat mai pozitiva...
Vei testa înaintea mea... A?tept cu multa nerabdare rezultatul tau... Imbratisari
multumesc mult! Abia astept sa vad cele 2 linii pe testSimplyLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.