Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Ella123 wrote: Eve nu e obligatoriu sa ai simptome mai ales atat de devreme. Poate doar sanii ar trebui sa fie un pic durerosi dar din cate am citit .. te dor de la progesteron si daca ai un usor deficit posibil nici durerea sa nu fie. dupa 8 martie ai mai facut teste de ovulatie si au iesit negative? ai sop? . Da am mai facut ?i au ie?it negative. Nu am sop din câte Č™tiu eu. La ultimul control din Ianuarie nu aveam |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| eve23 wrote:. Da am mai facut ?i au ie?it negative. Nu am sop din câte ?tiu eu. La ultimul control din Ianuarie nu aveam mai asteapta putin si fa un test ultrasensibil. sau direct beta cum au zis fetele. sa fie cu ochisori! |
|
| Ella123 wrote:mai asteapta putin si fa un test ultrasensibil. sau direct beta cum au zis fetele. sa fie cu ochisori! . Probabil ca luni o sa fac ca atunci o da pot ajunge diminea?a la o clinica... Mul?umesc frumos fetelor pentru raspunsuri. Ce frumos ar fi sa nu mai vina deloc ?i sa se pozitivele odata testele:) |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| eve23 wrote:. Da am mai facut ?i au ie?it negative. Nu am sop din câte ?tiu eu. La ultimul control din Ianuarie nu aveam eve scuza-ma daca ai spus cumva pana acum si nu imi amintesc eu.analizele hormonale sunt ok?intreb pentru ca diagnosticul de sop nu se pune doar pe baza eco. |
|
| Aleahim wrote: eve scuza-ma daca ai spus cumva pana acum si nu imi amintesc eu.analizele hormonale sunt ok?intreb pentru ca diagnosticul de sop nu se pune doar pe baza eco.
Sincer nu ?tiu. Urma sa merg sa le fac acum când îmi venea daca îmi venea...sa le fac prin ziua 3 ...dar....de ovulat teoretic ovulez lunar confirmat doar de testele de ovulatie...?i daca m as lua dupa teste atâta timp cât ies negative ma gândesc ca nu am sop ca Parca ?tiam ca la cele cu sop ies mereu pozitive |
|
| Acum ca vorbesc despre asta parca simt a?a un u?or disconfort pe sub burtica exact ca la menstrua?ie...probabil ca o sa vina zilele viitoare |
|

| eve23 wrote: Sincer nu ?tiu. Urma sa merg sa le fac acum când îmi venea daca îmi venea...sa le fac prin ziua 3 ...dar....de ovulat teoretic ovulez lunar confirmat doar de testele de ovulatie...?i daca m as lua dupa teste atâta timp cât ies negative ma gândesc ca nu am sop ca Parca ?tiam ca la cele cu sop ies mereu pozitive
Nu ies mereu pozitive.Exista riscul asta.Mie de exemplu nu mi-au iesit niciodata pozitive desi am sop Neaparat facute analizele hormonala, pentru ca poti avea sop si fara aspect micropolichistic al ovarelor.Ciclurile lungi si neregulate nu sunt ok.Nivelul de lh poate creste in asa fel incat testul tau de ovulatie sa iasa pozitiv, dar nu inseamna ca foliculul s-a si spart.De accea se monitorizeaza ecografic ovulatia |
|

| nella ce vesti mai ai? |
|
| Aleahim wrote: Nu ies mereu pozitive.Exista riscul asta.Mie de exemplu nu mi-au iesit niciodata pozitive desi am sop Neaparat facute analizele hormonala, pentru ca poti avea sop si fara aspect micropolichistic al ovarelor.Ciclurile lungi si neregulate nu sunt ok.Nivelul de lh poate creste in asa fel incat testul tau de ovulatie sa iasa pozitiv, dar nu inseamna ca foliculul s-a si spart.De accea se monitorizeaza ecografic ovulatia
Da ?tiu ca monitorizarea ecografica ar fi indicata dar doctori?a la care merg eu e din Bucure?ti ?i doar o data pe saptamâna vine aici in zona pt ca are un Cabinet...?i nici nu prea avem medici buni pe aici...daca vine cm merg sigur sa le fac |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| neata fetele Nella, ce ne mai spui despre puisorii tai?
|
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Nella, nu mai stiu care era planul, transfer de z3 sau z5? Transfer acum sau cu inghetate mai tarziu?
Am vazut ieri o mamica care avea tripleti nou nascuti, doamne ce frumosi erau. Obtinuti prin fiv bineinteles. M-am gandit la fetele de aici care sunt in focurile fivului. Bafta sa aveti la 1-2-3 pui, sa ii tineti sanatoase in brate |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Dxc wrote:Roser spor la bebelit! Adina e foarte bine ca ai mers si ai discutat cu un profesionist, uneori ne e greu sa ne descarcam si celor mai apropia?i noua ....Sa incercam sa nu ne mai gândim la problemele noastre este greu dar trebuie sa înva?am sa mai si zambim ?i sa speram din toata inima ca intr o zi toate lucrurile astea vor fi doar o poveste. Te îmbra?i?ez draga mea Mersi Dxc Ai aproape o saptamana de la iui, nu? Ceva simptome, cum te simti? |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Aleahim wrote:nella ce vesti mai ai? Azi înca nu am primit vesti. Ieri to?i 9 de dezvoltau frumos. Embriologul era ff bucuros, de parca erau ai ei puii no?tri. |
|

| Nella wrote: Azi înca nu am primit vesti. Ieri to?i 9 de dezvoltau frumos. Embriologul era ff bucuros, de parca erau ai ei puii no?tri.
Super nella!!! Doamne ce vesti bune! Doamne ajuta in continuare sa fie bine |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| AriaM wrote:Nella, nu mai stiu care era planul, transfer de z3 sau z5? Transfer acum sau cu inghetate mai tarziu? Am vazut ieri o mamica care avea tripleti nou nascuti, doamne ce frumosi erau. Obtinuti prin fiv bineinteles. M-am gandit la fetele de aici care sunt in focurile fivului. Bafta sa aveti la 1-2-3 pui, sa ii tineti sanatoase in brate Facem transfer în ziua 5 fresh cu 1 singur embrion... Ce ramâne congelam. Doamne ajuta sa reu?im toate!!! |
|
|