Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella123
Scris: Thursday, March 21, 2019 9:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Irina31313 wrote:
Neata fetelor, am refacut testul Viola cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Am tot cautat pe net explicatii pt ce s-a întâmplat ieri, cu liniuta care a aparut si a disparut, dar n-am avut succes de lamuriri. Asta e, merg mai departe.
imi pare rau,irina.. totusi e cam devreme, implantarea din cate stiu se poate face pana in ziua 12... mai ai destul timp pana la menstruatie! pupici
Madalina3012
Scris: Thursday, March 21, 2019 10:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Irina31313 wrote:
Neata fetelor, am refacut testul Viola cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Am tot cautat pe net explicatii pt ce s-a întâmplat ieri, cu liniuta care a aparut si a disparut, dar n-am avut succes de lamuriri. Asta e, merg mai departe.

Nu e timpul pierdut. Mai încearca unul în câteva zile. ?inem pumnii!!
Mihaela14
Scris: Thursday, March 21, 2019 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Irina31313 wrote:

Irina imbratisari calde de la mine!computerlove
Inca mai putem spera intr-o implantare tarzie!
Irina31313
Scris: Thursday, March 21, 2019 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2019
Multumesc pt încurajari, fetelor! Da, timp mai e, sunt abia în ziua 10dpo,dar nu vreau nici sa îmi fac sperante false. Daca nu îmi vine menstruatia pana miercuri, o sa testez atunci.
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Thursday, March 21, 2019 11:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2019
AngelNot buna fetelor va urmaresc din umbra am zis sa ma deta?ez de absolut toate lucrurile ?i sa las totul în voia lui Dumnezeu .ce o vrea el .am observat ca ca menstrua?ia mi-a fost slab cantitativ ?i de culoare maro. Nu a fost nimic asta dupa trei zile a trecut . Ce am zis eu ca este timpul sa bebelim dar am observat ceva foarte ciudat nu mi sa întâmplat pâna acum a?a ceva dupa terminarea actului sexual am câteva picaturi de sânge nu mult doar ca nu ?tiu de la ce . O fi din cauza natalvitului sau profecundului .va rog o parere mul?umesc frumos.uff
Ella123
Scris: Thursday, March 21, 2019 11:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
galiopiaduo@yahoo.com wrote:
AngelNot buna fetelor va urmaresc din umbra am zis sa ma deta?ez de absolut toate lucrurile ?i sa las totul în voia lui Dumnezeu .ce o vrea el .am observat ca ca menstrua?ia mi-a fost slab cantitativ ?i de culoare maro. Nu a fost nimic asta dupa trei zile a trecut . Ce am zis eu ca este timpul sa bebelim dar am observat ceva foarte ciudat nu mi sa întâmplat pâna acum a?a ceva dupa terminarea actului sexual am câteva picaturi de sânge nu mult doar ca nu ?tiu de la ce . O fi din cauza natalvitului sau profecundului .va rog o parere mul?umesc frumos.uff
nu cred ca are legatura cu pastilele. menstruatie slab cantitativa si maro poate fi pusa pe seama lipsei de progesteron dupa parerea mea.. iar sangerarea dupa actul sexual daca este dupa fiecare data, nu stiu ce sa zic.. daca s-a intamplat doar o data nu cred ca e caz de ingrijorare..
Irina31313
Scris: Thursday, March 21, 2019 11:38 AM
Nivel

Cel mai bine întreaba medicul care ti-a prescris tratamentul. El este singurul care iti poate da un raspuns.
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Thursday, March 21, 2019 11:50 AM
Nivel

Nu vreau sa va stresez cu problema mea o ultima întrebare ?i ma retrag in umbra Clap de trei ori am avut contact într-o saptamâna ?i de trei ori am sângerat asta ma supara pe mine . Dece? Cauza ?pale
Aleahim
Scris: Thursday, March 21, 2019 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Nu vreau sa va stresez cu problema mea o ultima întrebare ?i ma retrag in umbra Clap de trei ori am avut contact într-o saptamâna ?i de trei ori am sângerat asta ma supara pe mine . Dece? Cauza ?pale

Cel mai bine te adresezi unui medic pentru ca nu e normal.Nu vad legatura intre suplimentele luate si sangerare dupa contact.Se poate sa ai o rana, ceva.
M2m2m2
Scris: Thursday, March 21, 2019 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Irina31313 wrote:

Irina , explicatia ti-am dat eu ieri , cand desfaci plasticul se misca acolo de unde pleaca substanta pt a 2 linie( daca apesi acolo cu degetul unde e substanta ai imediat test pozitiv )am avut multe asa , am spus mereu ca e mai greu cu acest test , daca e pozitiv ramane linia acolo!
Si era linia pre tare pt z 9 dop , deasta am si spus sa nu iti faci sperante !
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Thursday, March 21, 2019 11:56 AM
Nivel

Gossip mul?umesc din suflet aleahim multa sanatate ?i cât mai curând posibil un bebehearts
carlita
Scris: Thursday, March 21, 2019 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016

De acord cu fetele, faptul ca se repeta sangerarea la contact nu e de bine, cauze pot fi mai multe: rana pe col, poate chiar un fibrom care e deranjat in timpul actului. E musai sa verifice medicul si sa caute cauza.
Irina31313
Scris: Thursday, March 21, 2019 2:47 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Irina , explicatia ti-am dat eu ieri , cand desfaci plasticul se misca acolo de unde pleaca substanta pt a 2 linie( daca apesi acolo cu degetul unde e substanta ai imediat test pozitiv )am avut multe asa , am spus mereu ca e mai greu cu acest test , daca e pozitiv ramane linia acolo!
Si era linia pre tare pt z 9 dop , deasta am si spus sa nu iti faci sperante !

Cel mai probabil asta s-a întâmplat...
eugeia
Scris: Thursday, March 21, 2019 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/2/2019
Irina31313 wrote:

Cel mai probabil asta s-a întâmplat...
eu le scot înainte sa le fac din plastic :) si le fac in paharel
Roser
Scris: Thursday, March 21, 2019 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Aaaahhhh I'm so happyyes
In sfarsit un test de ovulatie pozitiv in z18, deci maine z19 ar trebui sa ovulez. Niciodata nu am ovulat asa tarziu, atatea ganduri negre mi-am facut...Am crezut ca deja intru la menopauza Lol

Roser attached the following image(s):
20190321_142240-2016x980.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.