Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Irina31313 wrote:Neata fetelor, am refacut testul Viola cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Am tot cautat pe net explicatii pt ce s-a întâmplat ieri, cu liniuta care a aparut si a disparut, dar n-am avut succes de lamuriri. Asta e, merg mai departe.
imi pare rau,irina.. totusi e cam devreme, implantarea din cate stiu se poate face pana in ziua 12... mai ai destul timp pana la menstruatie! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Irina31313 wrote:Neata fetelor, am refacut testul Viola cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Am tot cautat pe net explicatii pt ce s-a întâmplat ieri, cu liniuta care a aparut si a disparut, dar n-am avut succes de lamuriri. Asta e, merg mai departe.
Nu e timpul pierdut. Mai încearca unul în câteva zile. ?inem pumnii!! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
Irina imbratisari calde de la mine! Inca mai putem spera intr-o implantare tarzie! |
|

Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Multumesc pt încurajari, fetelor! Da, timp mai e, sunt abia în ziua 10dpo,dar nu vreau nici sa îmi fac sperante false. Daca nu îmi vine menstruatia pana miercuri, o sa testez atunci. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2019 Mesaje: 124
| buna fetelor va urmaresc din umbra am zis sa ma deta?ez de absolut toate lucrurile ?i sa las totul în voia lui Dumnezeu .ce o vrea el .am observat ca ca menstrua?ia mi-a fost slab cantitativ ?i de culoare maro. Nu a fost nimic asta dupa trei zile a trecut . Ce am zis eu ca este timpul sa bebelim dar am observat ceva foarte ciudat nu mi sa întâmplat pâna acum a?a ceva dupa terminarea actului sexual am câteva picaturi de sânge nu mult doar ca nu ?tiu de la ce . O fi din cauza natalvitului sau profecundului .va rog o parere mul?umesc frumos. |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| galiopiaduo@yahoo.com wrote: buna fetelor va urmaresc din umbra am zis sa ma deta?ez de absolut toate lucrurile ?i sa las totul în voia lui Dumnezeu .ce o vrea el .am observat ca ca menstrua?ia mi-a fost slab cantitativ ?i de culoare maro. Nu a fost nimic asta dupa trei zile a trecut . Ce am zis eu ca este timpul sa bebelim dar am observat ceva foarte ciudat nu mi sa întâmplat pâna acum a?a ceva dupa terminarea actului sexual am câteva picaturi de sânge nu mult doar ca nu ?tiu de la ce . O fi din cauza natalvitului sau profecundului .va rog o parere mul?umesc frumos. nu cred ca are legatura cu pastilele. menstruatie slab cantitativa si maro poate fi pusa pe seama lipsei de progesteron dupa parerea mea.. iar sangerarea dupa actul sexual daca este dupa fiecare data, nu stiu ce sa zic.. daca s-a intamplat doar o data nu cred ca e caz de ingrijorare.. |
|

| galiopiaduo@yahoo.com wrote: buna fetelor va urmaresc din umbra am zis sa ma deta?ez de absolut toate lucrurile ?i sa las totul în voia lui Dumnezeu .ce o vrea el .am observat ca ca menstrua?ia mi-a fost slab cantitativ ?i de culoare maro. Nu a fost nimic asta dupa trei zile a trecut . Ce am zis eu ca este timpul sa bebelim dar am observat ceva foarte ciudat nu mi sa întâmplat pâna acum a?a ceva dupa terminarea actului sexual am câteva picaturi de sânge nu mult doar ca nu ?tiu de la ce . O fi din cauza natalvitului sau profecundului .va rog o parere mul?umesc frumos.
Cel mai bine întreaba medicul care ti-a prescris tratamentul. El este singurul care iti poate da un raspuns. |
|
| Nu vreau sa va stresez cu problema mea o ultima întrebare ?i ma retrag in umbra de trei ori am avut contact într-o saptamâna ?i de trei ori am sângerat asta ma supara pe mine . Dece? Cauza ? |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| galiopiaduo@yahoo.com wrote:Nu vreau sa va stresez cu problema mea o ultima întrebare ?i ma retrag in umbra  de trei ori am avut contact într-o saptamâna ?i de trei ori am sângerat asta ma supara pe mine . Dece? Cauza ? Cel mai bine te adresezi unui medic pentru ca nu e normal.Nu vad legatura intre suplimentele luate si sangerare dupa contact.Se poate sa ai o rana, ceva. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
Irina , explicatia ti-am dat eu ieri , cand desfaci plasticul se misca acolo de unde pleaca substanta pt a 2 linie( daca apesi acolo cu degetul unde e substanta ai imediat test pozitiv )am avut multe asa , am spus mereu ca e mai greu cu acest test , daca e pozitiv ramane linia acolo! Si era linia pre tare pt z 9 dop , deasta am si spus sa nu iti faci sperante !
|
|
| mul?umesc din suflet aleahim multa sanatate ?i cât mai curând posibil un bebe |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| galiopiaduo@yahoo.com wrote:Nu vreau sa va stresez cu problema mea o ultima întrebare ?i ma retrag in umbra  de trei ori am avut contact într-o saptamâna ?i de trei ori am sângerat asta ma supara pe mine . Dece? Cauza ? De acord cu fetele, faptul ca se repeta sangerarea la contact nu e de bine, cauze pot fi mai multe: rana pe col, poate chiar un fibrom care e deranjat in timpul actului. E musai sa verifice medicul si sa caute cauza. |
|

| M2m2m2 wrote: Irina , explicatia ti-am dat eu ieri , cand desfaci plasticul se misca acolo de unde pleaca substanta pt a 2 linie( daca apesi acolo cu degetul unde e substanta ai imediat test pozitiv )am avut multe asa , am spus mereu ca e mai greu cu acest test , daca e pozitiv ramane linia acolo! Si era linia pre tare pt z 9 dop , deasta am si spus sa nu iti faci sperante !
Cel mai probabil asta s-a întâmplat... |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Irina31313 wrote:
Cel mai probabil asta s-a întâmplat...
eu le scot înainte sa le fac din plastic :) si le fac in paharel |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Aaaahhhh I'm so happy In sfarsit un test de ovulatie pozitiv in z18, deci maine z19 ar trebui sa ovulez. Niciodata nu am ovulat asa tarziu, atatea ganduri negre mi-am facut...Am crezut ca deja intru la menopauza Roser attached the following image(s):

|
|
|