Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Irina31313 wrote:
Am facut acum un test barza ultrasensibil si a iesit negativ. Faza e ca barza detecteaza de la o concentratie de 10 unitati de hcg, viola de la 5. Mai mult m-am zapacit... Mai vad si mâine. Orice e posibil, eu una ma pregatesc pt scenariul nefericit. Menstruatia ar trebui sa îmi vina saptamâna viitoare, pana atunci mai e destul de mult. Pana una alta, vineri so?ul e programat la spermograma si spermocultura, deci si mai multe emotii.
Lasa ca poate maine ii zici ca nu mai e nevoie sa mearga
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Roser wrote:Lasa ca poate maine ii zici ca nu mai e nevoie sa mearga
În sufletul meu eu asa sper... |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Irina31313 wrote:
Am facut acum un test barza ultrasensibil si a iesit negativ. Faza e ca barza detecteaza de la o concentratie de 10 unitati de hcg, viola de la 5. Mai mult m-am zapacit... Mai vad si mâine. Orice e posibil, eu una ma pregatesc pt scenariul nefericit. Menstruatia ar trebui sa îmi vina saptamâna viitoare, pana atunci mai e destul de mult. Pana una alta, vineri so?ul e programat la spermograma si spermocultura, deci si mai multe emotii.
Irina alea 5 daca era se vedea si pe barza te asigur , nu e totul pierdut inca e devreme se mai poate implanta.. Sa fi puternica ! Adina nu am cuvinte , speram sa fie bine acum ..te inbratisez strans |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Irina31313 wrote:
Si daca nu e bebica acum , va fi curand. Dar eu tot nu pot sa cred ca viola acela a fost un test fals pozitiv. Doamne ajuta!! |
|
| Nella wrote:Nouta?i!!! Din 15, maturi erau 12 ?i s-au fecundat 9.Maine ma suna pt noi informatii. Noua puiuti pana acum! Sa fie puternici ca mami si tati!! |
|
| Mihaela14 wrote: Si daca nu e bebica acum , va fi curand. Dar eu tot nu pot sa cred ca viola acela a fost un test fals pozitiv. Doamne ajuta!!
Multumesc pt încurajari! |
|
| adina1109 wrote:Multumesc, sper sa gasesc iar putere ca am impresia ca niciodata nu se va intampla....decat cu fiv. Sunt atat de abatuta si dezamagita. Momentan nu avem bani de fiv asa ca.....nu voi deveni prea curand mama. Te inteleg perfect, eu daca-ti amintesti am fost in pragul depresiei pentru ca am sperat pana in ultima clipa ca voi ramane natural, si eu nici macar nu stiu daca am ovulat. Si totusi am gasit putere sa ma ridic si sa demarez procedura fiv. Vei gasi si tu putere, te asigur ,pt ca suntem niste luptatoare!!! |
|
| M2m2m2 wrote:Irina alea 5 daca era se vedea si pe barza te asigur , nu e totul pierdut inca e devreme se mai poate implanta.. Sa fi puternica ! Adina nu am cuvinte , speram sa fie bine acum ..te inbratisez strans
Sunt puternica. Într-adevar, înca se mai poate implanta, din câte stiu eu implantarea are loc într-un interval de 6-12 zile. Acum nu-mi ramâne decât sa încerc sa am rabdare si sa treaca timpul. Multumesc mult pt încurajari. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Te inteleg perfect, eu daca-ti amintesti am fost in pragul depresiei pentru ca am sperat pana in ultima clipa ca voi ramane natural, si eu nici macar nu stiu daca am ovulat. Si totusi am gasit putere sa ma ridic si sa demarez procedura fiv. Vei gasi si tu putere, te asigur ,pt ca suntem niste luptatoare!!! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Nella wrote:Nouta?i!!! Din 15, maturi erau 12 ?i s-au fecundat 9.Maine ma suna pt noi informatii. hai ca suna bine ! O sa fie bine |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Buna gagici! Am intrat doar sa va salut! Adina cum te simti azi, ceva noutati?? Madalina am vazut pe graficul tau ca inca n-a venit menstruatia, ai mai avut asa ciclu lung?? Astept sa vad deznodamantul in cazul Nellei si al lui Dxc
Nu e nimic. Am fost azi la doctora ?i se pare ca ne pregatim de o stimulare dar trebuie întâi sa fac hsg ?i so?ul spermatograma. Mi a dat sa iau utrogestan ca sa vina ciclonul.
Sper sa iasa toate bune ?i anul asta sa vina ?i o minune. |
|
| Madalina3012 wrote:
Nu e nimic. Am fost azi la doctora ?i se pare ca ne pregatim de o stimulare dar trebuie întâi sa fac hsg ?i so?ul spermatograma. Mi a dat sa iau utrogestan ca sa vina ciclonul.
Sper sa iasa toate bune ?i anul asta sa vina ?i o minune.
Ma bucur ca ati luat atitudine, chiar ma gandeam ca ar trebui sa mergi la doctor sa fortezi menstruatia. Succes cu hsg si spermigrama, sa ne scrii cand ai vesti sau chiar mai des :) Va doresc sa reusiti cu stimulare si sa sari gardul la gravidute anul acesta! |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Ma bucur ca ati luat atitudine, chiar ma gandeam ca ar trebui sa mergi la doctor sa fortezi menstruatia. Succes cu hsg si spermigrama, sa ne scrii cand ai vesti sau chiar mai des :) Va doresc sa reusiti cu stimulare si sa sari gardul la gravidute anul acesta! Multumesc mult. O scriu mai des. A?tept cu nerabdare sa mai vad un testul et pozitiv pe aici. Cu fiecare fata care ramâne ma gândesc ca mai e pu?in ?i se apropie ?i rândul meu. |
|
| Neata fetelor, am refacut testul Viola cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Am tot cautat pe net explicatii pt ce s-a întâmplat ieri, cu liniuta care a aparut si a disparut, dar n-am avut succes de lamuriri. Asta e, merg mai departe.
|
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Irina31313 wrote:Neata fetelor, am refacut testul Viola cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Am tot cautat pe net explicatii pt ce s-a întâmplat ieri, cu liniuta care a aparut si a disparut, dar n-am avut succes de lamuriri. Asta e, merg mai departe.
îmi pare rau pt rezultatul de azi , dar nu mi vine sa cred cat de frumos arata cel de ieri...zic ca mai e timp sa se pozitiveze |
|
|