Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Tuesday, March 19, 2019 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Adina Mariana wrote:
da,da totul bine.Bebe creste.Ieri am fost la eco...tura viitoare posibil sa aflu sexul.Sunt atat de nerabdatoare sa stiu ce este.Acum iti tin si tie pumnii sa reusesti cu acest iui.Doamne Ajutacomputerlove coeur
doamne ajuta! Sunt optimista ca voi reu?i coeur vin peste voi dincolosic
carlita
Scris: Tuesday, March 19, 2019 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaela14 wrote:

Asa este Carlita, azi am fost la endo cu rezultatele si mi-a marit doza de euthyrox voi lua o zi una pastila(25mg) ,o zi doua pastile(50mg), iar pt prolactina dostinex una tableta pe sapt.
Tot azi am facut si eco mamar si e totul ok.newclap
Adina tun pumnii stransi pt test !Hands

Roser nu te descuraja, doctorii spun ca se poate intampla o luna sau doua pe an sa fie anovulatorii. Capul sus ca va fi bine!computerlove

Asadar, n-ai scapat de Dostinex. Sper sa fii printre norocoasele care n-au reactii neplacute.

Lui Roser si eu voiam sa-i scriu ca prea ovulam noi luna de luna, eu chiar ma miram ca stiam ca e normal sa fie macar 1 luna anovulatorie/an, dar cum noi luam tot felul de suplimente sa ne fortam ovarele ....

Adina, condoleante! Era musai sa ai parte si de o experienta negativa, chiar nu se poate sa mearga totul struna ... Offfff! pale Ma bucur ca bebe e ok si abia astept sa ne confirmi daca e cu fundita! mami de fetita floare3 Lol Cheek Kiss
carlita
Scris: Tuesday, March 19, 2019 3:51 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Singurul care e putin marit e amh-ul ,acesta iese marit in cazul ov polichistice. In rest imi par ok analizele. Dar avand in vedere varsta de 37 un an de asteptari e prea mult. Sase luni se recomanda de obicei la cele peste 35. Eu iti recomand sa consulti un medic specializat pe infertilitate. Analizele de trombofilie le-ai facut?

De acord cu ce a zis Mihaela.
Mie mi se mai pare ciudat ca raportul FSH/LH e destul de echilibrat pt ovare polichistice. AMH ul indica ovare polichistice, oricum rezultatele se coreleaza cu ce se vede la eco.
AnaVeli, esti destul de bine cu analizele, prolactina e la limita, dar poate n-ai respectat intocmai cerintele dinainte de recoltare si conteaza sau poate ai fost mi stresata. Dar hormonal, pari ok. Eu as sugera o mica stimulare. computerlove
carlita
Scris: Tuesday, March 19, 2019 3:58 PM
Nivel

Dxc, Doamne-ajuta!
Adina, diseara testezi, da? majoreta majoreta majoreta
Flore, sanatatea e pe primul loc. Si eu am avut o per mai proasta, am fost si eu destul de anxioasa, dar nu prea avem alternative decat sa ne continuam traseul.
Nella, asteptam bilantul ovocitelor! topai topai topai
Roser
Scris: Tuesday, March 19, 2019 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:

Asadar, n-ai scapat de Dostinex. Sper sa fii printre norocoasele care n-au reactii neplacute.

Lui Roser si eu voiam sa-i scriu ca prea ovulam noi luna de luna, eu chiar ma miram ca stiam ca e normal sa fie macar 1 luna anovulatorie/an, dar cum noi luam tot felul de suplimente sa ne fortam ovarele ....

Adina, condoleante! Era musai sa ai parte si de o experienta negativa, chiar nu se poate sa mearga totul struna ... Offfff! pale Ma bucur ca bebe e ok si abia astept sa ne confirmi daca e cu fundita! mami de fetita floare3 Lol Cheek Kiss

Da, stiu ca mai sunt luni anovulatorii dar daca nu ovulez luna asta cum imi vine menstruatia? E ciudat, ca intotdeauna ma plangeam pe aici ca ovulez prea repede, mai bine taceam din gura ca acum nu mai ovulez deloc sic
Z16 si nimic...
Adina Mariana
Scris: Tuesday, March 19, 2019 4:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Dxc wrote:
doamne ajuta! Sunt optimista ca voi reu?i coeur vin peste voi dincolosic
Te astept cu mult,mult dragpupici

Carlita asa a fost sa fie.Este greu dar timpul vindeca ranile,iar noi traim cu amintirile.Sunt curioasa si eu.Fundita sau papioncomputerlove
carlita
Scris: Tuesday, March 19, 2019 4:15 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Te astept cu mult,mult dragpupici

Carlita asa a fost sa fie.Este greu dar timpul vindeca ranile,iar noi traim cu amintirile.Sunt curioasa si eu.Fundita sau papioncomputerlove

Da, e greu.
Ce va fi, sanatos sa fie! Buddy1 Ai anuntat rudele de sarcina cu ocazia inmormantarii?
carlita
Scris: Tuesday, March 19, 2019 4:19 PM
Nivel

Roser wrote:

Da, stiu ca mai sunt luni anovulatorii dar daca nu ovulez luna asta cum imi vine menstruatia? E ciudat, ca intotdeauna ma plangeam pe aici ca ovulez prea repede, mai bine taceam din gura ca acum nu mai ovulez deloc sic
Z16 si nimic...

Da, si eu la fel patesc .... Crazy
Poate totusi ovulezi mai tarziu luna asta ... iar daca nu, poate iti vine mai repede si luna viitoare ovarele vor fi mai odihnite. De ieri tot incerc sa-ti vad graficul, dar imi zice page not found. L-ai sters?
Roser
Scris: Tuesday, March 19, 2019 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:

Da, si eu la fel patesc .... Crazy
Poate totusi ovulezi mai tarziu luna asta ... iar daca nu, poate iti vine mai repede si luna viitoare ovarele vor fi mai odihnite. De ieri tot incerc sa-ti vad graficul, dar imi zice page not found. L-ai sters?

Sper totusi sa ovulez mai tarziu decat deloc. Saptamana trecuta mi-a vazut pe ovarul drept doar 2 foliculi amarati, probabil deaia.
Graficul nu l-am stres dar nu stiu ce am umblat pe la setari in ff si nu mai mi-l arata la semnatura. Incerc sa-l pun cum era inainte dar nu reusesc.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, March 19, 2019 5:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
carlita wrote:

Da, e greu.
Ce va fi, sanatos sa fie! Buddy1 Ai anuntat rudele de sarcina cu ocazia inmormantarii?
Acolo nu era momentul dar dupa o zi am spus pt.ca am stiut ca o veste buna o sa mai atenueze putin durerea resimtita.Si asa a si fost...s-au bucurat.
BeatriceAndreea
Scris: Tuesday, March 19, 2019 5:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2019
Buna fetelor!Sunt noua pe forumAngel ,de 3 luni incerc sa raman insarcinata dupa o pierdere de sarcina acum 4 luni,la jumatatea lunii am avut niste dereglari hormonale cu niste scurgeri rozalii ,dupa ce m am dus la doctor mi s a spus ca urmeaza ovulatia avand foliculii de 13 mm,am facut cateva teste doar ca ma duc mult in eroare.Cand am ovulat,sau urmeaza?Ultimul test este facut in dimineata aceasta.
https://ibb.co/XXG0czG
adina1109
Scris: Tuesday, March 19, 2019 6:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
carlita wrote:
Dxc, Doamne-ajuta!
Adina, diseara testezi, da? majoreta majoreta majoreta
Flore, sanatatea e pe primul loc. Si eu am avut o per mai proasta, am fost si eu destul de anxioasa, dar nu prea avem alternative decat sa ne continuam traseul.
Nella, asteptam bilantul ovocitelor! topai topai topai

Nella tin pumnii sa fie totul perfect si asteptam vesti.
Da Carlita, am facut acum test si e negativ. Insa nu mi-am pierdut total speranta pentru ca de dimineata am avut o secretie pal rozalie si acum pe seara la fel. Am cateva zile cu dureri de ovare iar secretiile sunt cremoase si mult mai abundente decat de obicei. Voi mai face un test joi daca nu vin uratii.
DXC cum esti? Cum te simti?coeur
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate
Irina31313
Scris: Tuesday, March 19, 2019 7:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
BeatriceAndreea wrote:
Buna fetelor!Sunt noua pe forumAngel ,de 3 luni incerc sa raman insarcinata dupa o pierdere de sarcina acum 4 luni,la jumatatea lunii am avut niste dereglari hormonale cu niste scurgeri rozalii ,dupa ce m am dus la doctor mi s a spus ca urmeaza ovulatia avand foliculii de 13 mm,am facut cateva teste doar ca ma duc mult in eroare.Cand am ovulat,sau urmeaza?Ultimul test este facut in dimineata aceasta.
https://ibb.co/XXG0czG

Dupa parerea mea, al treilea este pozitiv. Deci ai ovulat azi.
Dar atentie, spre deosebire de testele de sarcina, testele de ovulatie nu se fac dimineata, ci dupa amiaza, la aceeasi ora zilnic. De asemenea, trebuie sa ai grija sa nu bei multe lichide cu 2 ore înainte.
Dxc
Scris: Tuesday, March 19, 2019 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:

Nella tin pumnii sa fie totul perfect si asteptam vesti.
Da Carlita, am facut acum test si e negativ. Insa nu mi-am pierdut total speranta pentru ca de dimineata am avut o secretie pal rozalie si acum pe seara la fel. Am cateva zile cu dureri de ovare iar secretiile sunt cremoase si mult mai abundente decat de obicei. Voi mai face un test joi daca nu vin uratii.
DXC cum esti? Cum te simti?coeur
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate
ma simt normal, poate un pic mai balonata...in rest numar zilele pana la testare amr11 ras
BeatriceAndreea
Scris: Tuesday, March 19, 2019 7:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2019
Multumesc mult pentru raspuns, Irina31313 .Le am facut in jur de ora 10,sper din toata inima sa fie cu noroc luna asta.angel
Inca o intrebare:Mi a iesit la trombifilie ,mutatia factorului V Lender pozitiv,doctora nu mi a dat nici un tratament pentru asta,eu totusi am inceput de 1 luna si ceva sa iau aspenter(sunt si fumatoare) si natalvit.Este bine?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.