Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 21, 2019 10:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:

As face, dar stau la 60 km de primul laborator. Voi mai face 2 teste mâine si ce o fi o fi Cray . Sunt trista dar totusi nu foarte descurajata. O sa ne punem serios pe treaba si o sa vina minunea pana la urma
Oh Andra cat de trista m-ai facut.Am fost atat de fericita ieri pt.tine.Si eu am patit ce patesti tu de 3 ori.Se numesc sarcini chimicepale cica multe femei au dar nu stiu pt.ca nu fac test de sarcina ca noi inainte de menstra sa vada asta.Eu totusi mai sper pt.tine putin.Cand faceam eu testele de sarcina acuma cand am ramas dimi imi aparea aproape negativ abia se zarea linia si seara ft. pozitiv.Si cand am mers la beta am fost sigura ca este negativ dar surpriza...Incearca sa mai faci unul deseara,la multe pers.seara este mai ok urina ca dimi.Tin pumniipupici
Laurammm
Scris: Sunday, April 21, 2019 10:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/23/2019
Andra09 wrote:
Dragele mele, uneori o minune nu tine decât 3 zile, asa este si în cazul meu. Din pacate testul de astazi este clar negativ... bine ca nu am apucat sa ii zic si sotului, ca dupa moartea lui Vladimir a fost distrus. Deci astept menstruatia. Dilema mea este ca am apucat sa iau 2 seri Arefam 200mg, în cazul asta ce e de facut? Cam în cata vreme ar trebui sa îmi vina menstruatia? Am sunat doctorita dar nu imi raspunde. Va rog, voi sa nu va pierdeti speranta, chiar si dupa cele întâmplate cred ca nu era sa fie, mai ales ca imi doream sa ramân însarcinata din iulie încolo... Trebuia sa astept sa îmi întârzie menstruatia, nu sa îmi fac speran?e, ca apoi sa cad de la extaz la agonie.

Cu câte zile înainte de menstrua?ie ai facut testele?
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 11:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Laurammm wrote:

Cu câte zile înainte de menstrua?ie ai facut testele?

3-4 zile. Primul pozitiv a fost pe 19, al doilea pe 20 si cel de azi negativ. Mâine, cel târziu poimâine ar trebui sa îmi vina menstruatia.
Laurammm
Scris: Sunday, April 21, 2019 11:28 AM
Nivel

Andra09 wrote:

3-4 zile. Primul pozitiv a fost pe 19, al doilea pe 20 si cel de azi negativ. Mâine, cel târziu poimâine ar trebui sa îmi vina menstruatia.

Si astazi ce test ai facut? (marca)
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 11:29 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Oh Andra cat de trista m-ai facut.Am fost atat de fericita ieri pt.tine.Si eu am patit ce patesti tu de 3 ori.Se numesc sarcini chimicepale cica multe femei au dar nu stiu pt.ca nu fac test de sarcina ca noi inainte de menstra sa vada asta.Eu totusi mai sper pt.tine putin.Cand faceam eu testele de sarcina acuma cand am ramas dimi imi aparea aproape negativ abia se zarea linia si seara ft. pozitiv.Si cand am mers la beta am fost sigura ca este negativ dar surpriza...Incearca sa mai faci unul deseara,la multe pers.seara este mai ok urina ca dimi.Tin pumniipupici

Voi încerca si asa. O sa merg dupa menstruatie si la un control sa fie totul ok. Sper sa fie cum zici tu si sa nu am ectopica sau alte probleme. Am numai idei cretine de când am facut testul.
Dxc
Scris: Sunday, April 21, 2019 11:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Andra09 wrote:

mai incearca si maine un test! Hai ca poate o sa fie bine. Nu o fi fost bun cel de azi
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 11:32 AM
Nivel

Laurammm wrote:

Si astazi ce test ai facut? (marca)

Primul a fost de la fildas(singurul din farmacie), al doilea test banda minut si cel de azi test caseta minut. Decât astea le aveau aici la farmacie. Dar mâine voi merge în alta localitate sa caut alt tip, de preferat 2
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 11:34 AM
Nivel

Dxc wrote:
mai incearca si maine un test! Hai ca poate o sa fie bine. Nu o fi fost bun cel de azi

Mai fac sigur. Dar daca cel de azi a fost defect înseamna ca sunt cea mai ghinionista persoana ras
Adina Mariana
Scris: Sunday, April 21, 2019 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:

Voi încerca si asa. O sa merg dupa menstruatie si la un control sa fie totul ok. Sper sa fie cum zici tu si sa nu am ectopica sau alte probleme. Am numai idei cretine de când am facut testul.
Ah nu...stai linistita.La ectopica testele apar in continuare pozitive.La cele chimice corpul nici nu realizeaza ca ar fi fost ceva.Menstruatia vine cand trebuia sa vina maxim cu 1,2 zile intarziere.La inceput beta creste si daca se deprinde si scade in cateva ore.Hai ca te lamuresti tu imediat,dar eu sper sa fie un bebe timid in burtica ta.Nu te gandi la rau,citeam un articol ca femeile in toata viata lor de conceptie patesc de multe ori asta,este normal.Corpul elimina ceea ce nu este ok atata ca femeile nu sunt afectate pt. ca nu fac test numai daca intarzie menstruatia.Noi facem ca suntem nerabdatoare si ne dorim mult si aflam inainte ca ar fi ceva.
Laurammm
Scris: Sunday, April 21, 2019 12:07 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Primul a fost de la fildas(singurul din farmacie), al doilea test banda minut si cel de azi test caseta minut. Decât astea le aveau aici la farmacie. Dar mâine voi merge în alta localitate sa caut alt tip, de preferat 2

Nu î?i pierde sparanta, poate fi diferen?a de detectare a hormonului din urina. Având în vedere ca testul sa pozitiva ca în instruc?iuni ii sarcina ??
Andreea06
Scris: Sunday, April 21, 2019 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.