Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Saturday, April 20, 2019 5:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:

Multumesc frumos! Incerc sa fiu cât se poate de pozitiva cu toate ca sunt si putin îngrozita. Voi venii, dupa prima ecografie, sa vedem ca totul e ok. computerlove
O sa fie binecoeur te asteptam cu dragpupici
Andreea06
Scris: Saturday, April 20, 2019 8:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andra09 wrote:
Pentru prima data dupa luni bune in care inaintea ovulatiei aveam dureri groaznice cate 4-5 zile, luna aceasta se pare ca am fost pacalita de propriul corp hohot . Dupa un singur contact neprotejat in ziua a 17 (nu mi-a trecut nici o clipa prin cap ca voi ovula cateva ore mai tarziu), am stat destul de "relaxata" pana cand in 6 dpo au inceput greturile pe care le-am avut si sarcina trecuta. Am tot dat vina pe mancare, pe faptul ca am avut mult de munca la serviciu, dar se pare ca altcineva era de vina hearts ... testul tip caseta este facut ieri(deja uscat, dar linia a aparut in timpul precizat), iar cel tip banda astazi (pozat in primele 5 minute, este o idee mai intens fata de cel de ieri inainte sa se usuce)... dar voi mai face inca unul luni dimineata, cand teoretic ar trebui sa imi vina menstruatia. par pozitive, nu? nu imi imaginez?
https://imgur.com/NFkv95V

Wow! Ce ma bucur Andra!! Ai avut parte de atata suferinta, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa fiti sanatosi si tu si bobita din burtica hearts sarcina usoara!!
Dxc
Scris: Saturday, April 20, 2019 9:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Andra09 wrote:

Multumesc frumos! Sunt hotarata sa parasesc pagina asta doar cu inca cel putin o burtica! Iti trimit si tie o sclipire de speranta si poate ma urmezi! computerlove
vin dupa tine! coeur mergi si fa mi intrarea acolo la gravidute ca vin si eu fuguta SimplyLove
Anitta76
Scris: Saturday, April 20, 2019 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Felicitari Andra! Sarcina u?oara ?i la termen! Ne vedem la gravi!
Miha abia Te astept si pe tine sa te trag la gravidute! Vreau in fiecare luna sa iau cate o aspirica! Hai sa fie cu noroc! Va tin pumnii!Cheek Kiss
Andia
Scris: Sunday, April 21, 2019 1:48 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Mihaelaalin wrote:
Buna fetelor,nici nu stiu kum s inkep...trebuia s imi vina menstruatia de ieri dar niki urma si niki vreun simptom nu am,adik am o stare asa k si kum stiu k ar trebui sa imi vina dar nu e asa..ma simpt uda dar inacelasi timp sunt si uscata nu mai inteleg nimicBig Surprise cm meu este unde va la 27 28 de zile,nu am mai avut un ciclu lung de 30 maxim 33 de zile de un an..si knd imk venea ma durea burta si stiam k gata e momentul dar acum nus ce s cred o fi vreo dereglare neplakuta sau o fi o bunecuvantare de mult asteptata.test nu am facut si as vrea sa fac si nu as vrea sa fac k s n fiu dezamagita,simptome nus ce s zic am si nu am in accelasi timp:de ex usoare dureri de burta urinari mai dese k d obiki(eu mergem des la baie )sani mai plini (de obicei sunt moi)azi usoara senzatie de voma kam de 2 ori astazi.voi ce kredeti ar putea fi cv sau nu?am avut cm pe 20 martie.

Mihaela te rog eu mult, renunta sa mai inlocuiesti c cu k.... Este extrem de deranjant sa citesti asa ceva!
Ce cuvinte sunt astea... kum, inkep, niki, adik, k, knd, neplakuta, obiki, kam, kredeti, cv.... si as putea continua aceasta lista minunata cu greselile gramaticale... Va rog mult, hai sa incercam sa pastram o comunicare curata pe forum, ce naiba... Stiu ca se folosea un limbaj de genul asta candva pe yahoo messenger dar credeam ca s-a dus moda asta! Pur si simplu imi este greu sa citesc ce ai scris mai sus!
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 7:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Dragele mele, uneori o minune nu tine decât 3 zile, asa este si în cazul meu. Din pacate testul de astazi este clar negativ... bine ca nu am apucat sa ii zic si sotului, ca dupa moartea lui Vladimir a fost distrus. Deci astept menstruatia. Dilema mea este ca am apucat sa iau 2 seri Arefam 200mg, în cazul asta ce e de facut? Cam în cata vreme ar trebui sa îmi vina menstruatia? Am sunat doctorita dar nu imi raspunde. Va rog, voi sa nu va pierdeti speranta, chiar si dupa cele întâmplate cred ca nu era sa fie, mai ales ca imi doream sa ramân însarcinata din iulie încolo... Trebuia sa astept sa îmi întârzie menstruatia, nu sa îmi fac speran?e, ca apoi sa cad de la extaz la agonie.
Aleahim
Scris: Sunday, April 21, 2019 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Andra09 wrote:
Dragele mele, uneori o minune nu tine decât 3 zile, asa este si în cazul meu. Din pacate testul de astazi este clar negativ... bine ca nu am apucat sa ii zic si sotului, ca dupa moartea lui Vladimir a fost distrus. Deci astept menstruatia. Dilema mea este ca am apucat sa iau 2 seri Arefam 200mg, în cazul asta ce e de facut? Cam în cata vreme ar trebui sa îmi vina menstruatia? Am sunat doctorita dar nu imi raspunde. Va rog, voi sa nu va pierdeti speranta, chiar si dupa cele întâmplate cred ca nu era sa fie, mai ales ca imi doream sa ramân însarcinata din iulie încolo... Trebuia sa astept sa îmi întârzie menstruatia, nu sa îmi fac speran?e, ca apoi sa cad de la extaz la agonie.

Of Andra nu imi vine sa cred. Nici nu stiu ce as putea sa iti spun.testele acelea erau clar pozitive.Nu exista sansa sa fie asta defect? Nu stiu, zic si eu.Multa putereuff
Dxc
Scris: Sunday, April 21, 2019 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Andra09 wrote:
parerea mea e sa faci luni beta. Nu i zice so?ului pana nu vezi rezultatul. Tin pumnii sa fie bine !coeur
Mihaela14
Scris: Sunday, April 21, 2019 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Andra09 wrote:

Andra, draga de tine, imi pare rau ca treci prin astfel de stari. Daca a fost sarcina chimica, se va elimina odata cu menstra . Doua zile de aferam nu cred ca o sa intarzie tare menstruatia.
Era cel mai ok daca puteai sa faci azi un beta sa stii o treaba, dar e duminica.. multa putere draga mea!
adina1109
Scris: Sunday, April 21, 2019 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Andia wrote:

Mihaela te rog eu mult, renunta sa mai inlocuiesti c cu k.... Este extrem de deranjant sa citesti asa ceva!
Ce cuvinte sunt astea... kum, inkep, niki, adik, k, knd, neplakuta, obiki, kam, kredeti, cv.... si as putea continua aceasta lista minunata cu greselile gramaticale... Va rog mult, hai sa incercam sa pastram o comunicare curata pe forum, ce naiba... Stiu ca se folosea un limbaj de genul asta candva pe yahoo messenger dar credeam ca s-a dus moda asta! Pur si simplu imi este greu sa citesc ce ai scris mai sus!

Total de acord cu tine, eu sincer nici nu o citesc pentru ca ma oboseste, sar peste.
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 10:18 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Of Andra nu imi vine sa cred. Nici nu stiu ce as putea sa iti spun.testele acelea erau clar pozitive.Nu exista sansa sa fie asta defect? Nu stiu, zic si eu.Multa putereuff

Nu stiu. Doar ca am fost neinspirata si am facut 3 teste diferite. Ar fi trebui sa iau acceasi firma. Sa înlatur orice dubiu, voi mai lua mâine 2 teste identice cu primul si sa vedem. Nu prea am sperante, dar cine stie.
Laurammm
Scris: Sunday, April 21, 2019 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/23/2019
Nea?a fetelor... Am nevoie de ajutor ca am un blocaj,.
Am vb cu medicul sa merg la control a 5a zi de menstrua?ie.... Se calculeaza a 5 zi de când îmi vine menstruatia sau 5 zile dupa ce se termina...
Cray
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 10:27 AM
Nivel

Dxc wrote:
parerea mea e sa faci luni beta. Nu i zice so?ului pana nu vezi rezultatul. Tin pumnii sa fie bine !coeur

As face, dar stau la 60 km de primul laborator. Voi mai face 2 teste mâine si ce o fi o fi Cray . Sunt trista dar totusi nu foarte descurajata. O sa ne punem serios pe treaba si o sa vina minunea pana la urma
Andra09
Scris: Sunday, April 21, 2019 10:28 AM
Nivel

Laurammm wrote:
Nea?a fetelor... Am nevoie de ajutor ca am un blocaj,.
Am vb cu medicul sa merg la control a 5a zi de menstrua?ie.... Se calculeaza a 5 zi de când îmi vine menstruatia sau 5 zile dupa ce se termina...
Cray

A 5-a zi calculata luând în considerare prima zi de menstruatie ca fiind ziua 1.
Laurammm
Scris: Sunday, April 21, 2019 10:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/23/2019
Andra09 wrote:

A 5-a zi calculata luând în considerare prima zi de menstruatie ca fiind ziua 1.

Asa am facut programarea dar ma luat panica de dimi ca nu am calculat bine.
Ma simt lini?tita Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.