|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| ruxy_ wrote:
Buna! Am o intrebare: Sambata m-am programat la Medsana pentru AMH, atunci voi fi in ziua 14 a cm, pot face fsh, estradiol si lh, chiar daca acestea se fac in z15 a cm?
Eu am facut z2 primele apoi z15 apoi z21 sa vad cum incepe luna si cum merg hormoni,cred ca e mai important z2 sa vada cum incep! Nu are nimic nici z14 , dar le citesti la faza de ovulatie ! Eugenia felicitari din toata inima ! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Am vb cu medicul ginecolog. Ma trimis sa îmi fac beta ?i sa iau progesteron... A?tept rezultatul testului... Am emo?ii de?i nu cred ca iasa ceva |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote: Laura in poza asta mie nu-mi pare linie de uscare, linia e roz. Cel de azi e aceeasi marca, aceeasi sensibilitate?
Cum vedeti testul ??? Eu nu reusesc :(( Puneti una dintre voi sa vedem si noi !! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/7/2019 Mesaje: 35
| M2m2m2 wrote:Eu am facut z2 primele apoi z15 apoi z21 sa vad cum incepe luna si cum merg hormoni,cred ca e mai important z2 sa vada cum incep! Nu are nimic nici z14 , dar le citesti la faza de ovulatie ! Eugenia felicitari din toata inima !
Multumesc mult! Cred ca ma incadrez sa-mi iasa rezultatele si la cele din z21 pana la programarea pt gineco, insa pana atunci as vrea sa ma programez la un endocrinolog, imi puteti recomanda ceva in Bucuresti? |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| carlita wrote: Beta 2 la cate zile diferenta de beta 1 e facut? 3?
Diferen?a dintre beta 1 si 2 este aproximativ 48 de ore. Nu stiu daca sa mai fac si beta 3, am întrebat medicul. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| M2m2m2 wrote: Cum vedeti testul ??? Eu nu reusesc :(( Puneti una dintre voi sa vedem si noi !!
Am copiat adresa direct in browser . LE : am atasat printscreenuri cu testele Mihaela14 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| eugeia wrote: Diferen?a dintre beta 1 si 2 este aproximativ 48 de ore. Nu stiu daca sa mai fac si beta 3, am întrebat medicul.
Aaa, buuun! E ok atunci. Ai scris ca beta 1 ai facut in 11dpo su beta 2 in 14dpo, deci, la distanta de 3 zile.... Te felicit si eu si iti urez sarcina usoara si la termen! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| eugeia wrote: Diferen?a dintre beta 1 si 2 este aproximativ 48 de ore. Nu stiu daca sa mai fac si beta 3, am întrebat medicul.
Felicitari! Oficial e?ti graviduta. Sarcina usoara si un bebe sanatos! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mihaela14 wrote: Am copiat adresa direct in browser . LE : am atasat printscreenuri cu testele
Ooo, Mihaela, ce teste frumoase ne arati! Ne prezinti asa un preview ...
Laurammm, e pozitiv testul si beta va iesi sigur pozitiva ca Sure Checkul nu gafeaza. Pune progesteron cu toata increderea. Felicitari!
LAURA0202, n-ai mai scris pe forum de ceva vreme. Daca citesti postul meu, da un semnal ca sunteti bine. |
|

| carlita wrote:Ooo, Mihaela, ce teste frumoase ne arati! Ne prezinti asa un preview ...
Chiar m-am gandit sa specific ca testele nu sunt ale mele, dar am zis "las' ca se prind ele"
|
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| carlita wrote:Aaa, buuun! E ok atunci. Ai scris ca beta 1 ai facut in 11dpo su beta 2 in 14dpo, deci, la distanta de 3 zile.... Te felicit si eu si iti urez sarcina usoara si la termen! Da asa e am gre?it era 13 :). Multumesc mult pentru urari! Si a?tept sa ne întâlnim toate la gravidute |
|
| Beta hcg negativ :( Înca nu îmi pierd speran?a, asa am pa?it ?i la prima sarcina... Testele erau pozitive ?i beta negativ |
|

| Laurammm wrote:Beta hcg negativ :( Înca nu îmi pierd speran?a, asa am pa?it ?i la prima sarcina... Testele erau pozitive ?i beta negativ Imi pare rau, dar poate nu e totul pierdut |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Laurammm wrote:Beta hcg negativ :( Înca nu îmi pierd speran?a, asa am pa?it ?i la prima sarcina... Testele erau pozitive ?i beta negativ Imi pare rau! Ai facut cumva ovitrelle sau pregnyl ? Ca prea frumoasa au ie?it testele in urina.... |
|
| Dxc wrote:Imi pare rau! Ai facut cumva ovitrelle sau pregnyl ? Ca prea frumoasa au ie?it testele in urina.... Sincer nici nu ?tiu ce sunt alea ?? oricum nu mi-am pierdut speran?a. Pana nu îmi vine menstruatia nu ma demoralizez
|
|
|