Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
M2m2m2
Scris: Wednesday, April 10, 2019 11:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
Trestiuta wrote:
Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta..computerlove grup

Bine ai venit , Dumnezeu sa va dea o minune si sa sari gardul repede! grup
Andra09
Scris: Thursday, April 11, 2019 7:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Trestiuta wrote:
Hei dragutelor. Sunt noua aici, dar de ieri am citit tot ce înseamna postari in acest grup. Eu ?i so?ul meu încercam din Iulie 2018 sa avem o mini-minuna?ie ?i deocamdata minunea nu s-a întâmplat. Analizele ies super, am avut in Septembrie prolactina dubla fata de limita de sus, aproximativ 890 dar la repetarea analizelor a fost 245. Acum eu sunt pe Profecund ?i so?ul pe Fertilovit Mplus. Nu prea ?tim cum sa ne ab?inem sa o luam razna.. ideea e ca ieri dupa ce v-am citit am avut un presentiment ca asta e momentul ala de bucurie ?i am luat pe ascuns un test doar doar ii pot face o surpriza so?ului, ca mâine este ziua lui de na?tere..dar..aceea?i liniu?a singura de care m-am saturat.. ceva sfaturi, gânduri de bine? Ma bucur enorm pentru fiecare fata ce a ie?it de aici gravidu?a ?i ma rog pentru fiecare aspiranta..computerlove grup

Bine ai venit printre noi. Sedere cât mai scurta la aspirante! Îmi pare rau pt testul negativ, dar nu te descuraja, vine o noua luna cu o noua sansa. Te imbratisez computerlove
Anitta76
Scris: Thursday, April 11, 2019 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Trestiuta wrote:

Hei! Bine ai venit si ?edere cat mai scurta! Eu abia in martie am vazut 2 liniute pe test si incercam din iunie 2018, deci daca totul este bine ai rabdare ?i nu va mai stresa?i! Succes!
Claudiaileee
Scris: Thursday, April 11, 2019 9:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
Buna, fetelor ! Am fost la hsg înca saptamâna trecuta , s fost o interven?ie foarte foarte dureroasa ?i dubla , deoarece pentru prima data când mi-au introdus lichidul ila s-a stricat ceva la calculator ?i nu au putut sa vada la radiografie , iar mai apoi am a?teptat pe masa vreo 10 minute , dupa aceea m-am îmbracat ?i a?teptat pe hol pana s-a reparat ce au avut ei acolo , dupa aia iara?i la treaba , iar baga lichidul , iar durere mare . ?tiu ca a?i mai trecut fetelor , dar la mine a fost o durere insuportabila . Ieri am fost la ginecolog , deoarece M avut programare ?i ea mi-a spus ca trompele sunt normale ?i nu au nici o probleme , Slava Domnului ! Mi-am luat testele frumos cu mine , i-am aratat ?i a zis ca toate sunt pozitive , astea ultimele ?i ca probabil am facut un avort spontan , m-a verificat la ecograf,a zis ca totul e curat . ?i asteptam urmatoare menstrua?ie , iar ei o sa îmi faca un tratament pentru a veni menstrua?ia mai repede , mai regulat , iar mai apoi ceva pentru sus?inere . Pentru ca este clar ca e greu sa duc o sarcina pana la capat . Analizele mele , ecograful toate sunt bune , de ce ramân însarcinata ?i pierd asta nu ?tiu computerlove Va pup
Laurammm
Scris: Thursday, April 11, 2019 10:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/23/2019
https://i.imgur.com/TyNqMt4.jpg

Buna fetelor, a?i mai vazut sa apara linia de uscare asa? 5 zile înainte de menstrua?ie. Astazi l-am repetat ?i este negativ ?? nu ?tiu ce sa cred
eugeia
Scris: Thursday, April 11, 2019 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/2/2019
Mihaela14 wrote:

Important e sa creasca frumos si beta sa se dubleze.hearts
Probabil ai mai scris, dar nu mai stiu de cat timp incercati?

In a 7-a luna de încercari am reu?it, dar urmaream si ovulatia cu teste tot, degeaba tot cand a vrut el a venit :).

Inca a?tept rezultatul de la beta, ieri am primit si de la ginecolog ovule cu progesteron azi nu am mai avut asa crampe, si nici sânii nu ma mai dor asa tare acuma nu stiu daca e semn bun sau nu.
Mihaela14
Scris: Thursday, April 11, 2019 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Laurammm wrote:
https://i.imgur.com/TyNqMt4.jpg

Buna fetelor, a?i mai vazut sa apara linia de uscare asa? 5 zile înainte de menstrua?ie. Astazi l-am repetat ?i este negativ ?? nu ?tiu ce sa cred

Laura in poza asta mie nu-mi pare linie de uscare, linia e roz. Cel de azi e aceeasi marca, aceeasi sensibilitate?
Mihaela14
Scris: Thursday, April 11, 2019 10:50 AM
Nivel

eugeia wrote:

In a 7-a luna de încercari am reu?it, dar urmaream si ovulatia cu teste tot, degeaba tot cand a vrut el a venit :).

Inca a?tept rezultatul de la beta, ieri am primit si de la ginecolog ovule cu progesteron azi nu am mai avut asa crampe, si nici sânii nu ma mai dor asa tare acuma nu stiu daca e semn bun sau nu.

Un timp rezonabil :)
Simptomele astea sunt relative, eu n-am trait inca experienta asta minunata Love dar din ce stiu de la fetele de aici nu e obligatoriu sa te doara sanii sau pot sa te doara seara si dimineata nu.
Astept dublarea beta sa te mai felicit o data computerlove
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Thursday, April 11, 2019 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2019
M2M2 ai în?eles gre?it am spus ca au vrut sa îmi faca pe data de 9 .ca se vede puroi in trompe eu nu sunt doctor eu î?i spun doar ce mi sa spus de catre ei .ok campfire
Laurammm
Scris: Thursday, April 11, 2019 10:54 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Laura in poza asta mie nu-mi pare linie de uscare, linia e roz. Cel de azi e aceeasi marca, aceeasi sensibilitate?

https://i.imgur.com/kcFusrQ.jpg
Asa arata cel de astazi ?i da este acceasi firma ??
mdspa
Scris: Thursday, April 11, 2019 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/21/2018
Lauram, incearca si unul maine dimineata, parerea mea e ca e pozitiv.
Laurammm
Scris: Thursday, April 11, 2019 11:01 AM
Nivel

Laurammm wrote:

https://i.imgur.com/kcFusrQ.jpg
Asa arata cel de astazi ?i da este acceasi firma ??

Pe cutie scrie ca detecteaza la 10zile dupa concep?ie
Irina31313
Scris: Thursday, April 11, 2019 11:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Laurammm wrote:

Pe cutie scrie ca detecteaza la 10zile dupa concep?ie

Si eu cred ca este pozitiv. Nu faci beta?
Laurammm
Scris: Thursday, April 11, 2019 11:17 AM
Nivel

Irina31313 wrote:

Si eu cred ca este pozitiv. Nu faci beta?

Mi-e frica ca la prima sarcina beta a ie?it dupa 4 zile de la testul pozitiv. Am ?i baut cafea, influen?eaza cu ceva?
Mihaela14
Scris: Thursday, April 11, 2019 11:34 AM
Nivel

Laurammm wrote:

Mi-e frica ca la prima sarcina beta a ie?it dupa 4 zile de la testul pozitiv. Am ?i baut cafea, influen?eaza cu ceva?

Cate zile dupa ovulatie ai? N-are treaba cafeaua, nu influenteaza. Si eu cred ca ar fi potrivit sa faci beta, poate e pozitiv si ai nevoie de sustinere.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.