|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Carlita tot ma doare in continuare. Nu e insuportabila durerea, dar ma deranjeaza. Ma inteapa ovarul stang si am crampe ca la menstruatie. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| eugeia wrote:Mul?umesc mult! Atunci merg mâine si la beta 2 la acela?i laborator ca sa fie relevanta :) Felicitari Da acelasi laborator ! Asteptam dublarea Bine ai revenit primavera! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| M2m2m2 wrote:Felicitari Da acelasi laborator ! Asteptam dublarea Bine ai revenit primavera! Gata am terminat de dat sange dar rezultatul doar maine. Spor la prins barzute ! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Carlita tot ma doare in continuare. Nu e insuportabila durerea, dar ma deranjeaza. Ma inteapa ovarul stang si am crampe ca la menstruatie. Aleahim, te-a mai lasat durerea/jena azi? De la vitex nu cred ca e ....
|
|
| Roser wrote:Hehe Carlita, vad ca imi copiezi graficul (poate totusi are legatura cu primavara  ), oare tu faceai teste de ovulatie? Nu simt ca ar veni, doar dupa prima doza de progesteron am simtit niste crampe, de atunci deloc. Astept cu nerabdare Daca imi vine duminica/luni ar fi bine ca ma scap de menstruatie pe cand mergem in vacanta saptamana viitoare. Da, cred ca o sa-mi ceri drepturi de autor ... E ceva timp de cand n-am mai facut teste de ovulatie, ma bazam pe grafic ca e verificata metoda la mine. (facut monitorizare in paralel cu teste ovulatie si masurat temp si mi-au confirmat acelasi lucru toate 3). Sigur apar uratii pana duminica, ca doar 5 zile de progesteron ai de luat, nu? |
|

| carlita wrote:Aleahim, te-a mai lasat durerea/jena azi? De la vitex nu cred ca e .... Tot asa e.Am vb si cu adina si mi-a zis ca si ea avea dureri de ovare pana dupa ovulatie cand a luat vitex.Apoi nu stiu ce sa zic, ca mi si jena sa ii scriu medicului |
|
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| buna gagici Eugeia felicitari. Aleahim, vitex am luat si eu dar nu am avut dureri, deloc.
|
|
| Aleahim wrote:Tot asa e.Am vb si cu adina si mi-a zis ca si ea avea dureri de ovare pana dupa ovulatie cand a luat vitex.Apoi nu stiu ce sa zic, ca mi si jena sa ii scriu medicului Tu iei 2/zi, nu? Secom? Poate e doza mare si asa e ok, insemnand ca lucreaza ceva pe acolo. Eu nu am simtit asa jena, dar nici nu m-a ajutat, din contra imi decaleaza foarte tare ovulatia, imi reduce secretiile ... acum am intrerupt de tot vitexul... LE: totusi ar fi ok sa il intrebi pe medic daca e normal sa te simti asa sau fa un eco .. |
|

| carlita wrote: Tu iei 2/zi, nu? Secom? Poate e doza mare si asa e ok, insemnand ca lucreaza ceva pe acolo. Eu nu am simtit asa jena, dar nici nu m-a ajutat, din contra imi decaleaza foarte tare ovulatia, imi reduce secretiile ... acum am intrerupt de tot vitexul...
da da, 2/zi de la secom. Nici nu stiu ce sa zic.Ca ma ingrijorez cand vad ca voi nu ati avut simptome de genul. |
|
| Aleahim wrote: da da, 2/zi de la secom. Nici nu stiu ce sa zic.Ca ma ingrijorez cand vad ca voi nu ati avut simptome de genul.
Am completat post ul anterior, spunand sa adresezi o intrebare unui medic .... ma duce gandul sa nu fie vreo inflamatie. Stiu ca ai luat antb dupa laparo, ai luat si ceva antiinflamator? |
|

| carlita wrote: Am completat post ul anterior, spunand sa adresezi o intrebare unui medic .... ma duce gandul sa nu fie vreo inflamatie. Stiu ca ai luat antb dupa laparo, ai luat si ceva antiinflamator?
ma crezi ca nu mai stiu nici ce antibiotic am luat...nu cred ca am mai luat ceva pe langa.Nu mai stiu... |
|
| Aleahim wrote: ma crezi ca nu mai stiu nici ce antibiotic am luat...nu cred ca am mai luat ceva pe langa.Nu mai stiu...
Eu acum cautam in arhiva ce antibiotic ti-a dat, dar inca n-am gasit ... parca era ceva cu doxo___ /doxi__ pt 3 zile ?!? Eu zic sa-ti faci curaj sa intrebi medicul mai mult pt linistea ta; nu cred ca se supara pt o intrebare ... sau ia ketonal duo 1/zi si no spa cam 3 zile si vezi cum te simti; oricum mai e pana la ovulatie. Eu tind sa cred ca e vorba de o inflamatie tinand cont ca s-a intervenit pe acolo ... |
|
| Rascolind arhiva, am vazut ca Lale are 19dpo cu temp ridicata. Lale, nu faci un test sau ai facut deja? |
|

| carlita wrote: Eu acum cautam in arhiva ce antibiotic ti-a dat, dar inca n-am gasit ... parca era ceva cu doxo___ /doxi__ pt 3 zile ?!? Eu zic sa-ti faci curaj sa intrebi medicul mai mult pt linistea ta; nu cred ca se supara pt o intrebare ... sau ia ketonal duo 1/zi si no spa cam 3 zile si vezi cum te simti; oricum mai e pana la ovulatie. Eu tind sa cred ca e vorba de o inflamatie tinand cont ca s-a intervenit pe acolo ...
Aaaa doxiciclina parca am luat cand am facut HSG.Acuma am luat zinat parca, 7 zile.Nu stiu ce sa zic.Ideea e ca am deja aproape o luna jumate de la operatie si pana acum nu am avut nici o problema, nici macar sangerari dupa.O sa vad, daca persista durerile ii scriu |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Am fost la ginecolog azi, dar inca nu s-a vazut nimic, doar un punct negru ce poate fi si de la sângerarea care am avut-o. Mi-a dat si progesteron ovule pentru sus?inere :), cum am sângerat. A spus ca beta 55 e valoare buna pentru o sarcina viabila. :) |
|
|