Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eugeia
Scris: Monday, April 8, 2019 6:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
Mihaelaalin wrote:
https://ibb.co/BTGFVZ7

https://ibb.co/R98F6rK
Miau iesit imediat liniulele sper k se vad

Cam ciudate testele astea, linia de control este cea dinspre partea roz, si atunci linia 2 este mai roz ca cea de control.
Mihaela14
Scris: Monday, April 8, 2019 7:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Mihaelaalin wrote:
https://ibb.co/BTGFVZ7

https://ibb.co/R98F6rK
Miau iesit imediat liniulele sper k se vad

Linia de test e mai intensa ca cea de control, asta inseamna ca e pozitiv. Spor la bebelit!Clap
Mihaelaalin
Scris: Monday, April 8, 2019 7:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Mihaela14 wrote:

Linia de test e mai intensa ca cea de control, asta inseamna ca e pozitiv. Spor la bebelit!Clap

Multumesc sper sa fie cu noroc
Mihaelaalin
Scris: Monday, April 8, 2019 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
eugeia wrote:

Cam ciudate testele astea, linia de control este cea dinspre partea roz, si atunci linia 2 este mai roz ca cea de control.

Da sunt foarte ciudate de cand am inceput sa le fac abia daca se vedea liniulele pe el..oricum cred ca pt a mai face progesteronul dupa ovulatie nu mai am sanse k pe 17 aprile ar trb sa imk vina si nu imi intarzie.Boredom
Aleahim
Scris: Monday, April 8, 2019 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Andia wrote:

Despre ce postare vorbesti? Ca eu m-am uitat si inainte dupa ea dar nu am gasit nimic :P

Ai gasit pana la urma postarea?
Irina31313
Scris: Monday, April 8, 2019 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2019
Aleahim wrote:

Ai gasit pana la urma postarea?

Si eu sunt curioasa, chiar am vrut sa te întreb. Poti pune un print screen?
eugeia
Scris: Monday, April 8, 2019 1:50 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Eugeia poate fi implantarea! Însa nu cred ca o sa iasa acum daca vei face test...Si eu am avut disconfort dupa implatare si secretii mai abundente care au fost foarte putin vizibil maro, dar abia am zarit ceva culoare pe acolo ca de aceea nici nu prea m-am bucurat dinainte. Ai unde sa faci un beta? Acolo sigur ar iesi. Bafta multa! Sper sa ne dai o veste!

Pentru ca au continuat asa cum ai zis tu asa putin maro se vad acuma, am facut beta, dar numai mâine primesc rezultatul. Sper sa iasa pozitiv, in rest mai simt cate ceva ca si cum ar veni menstrua?ia :)
Mihaela14
Scris: Monday, April 8, 2019 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
eugeia wrote:

Pentru ca au continuat asa cum ai zis tu asa putin maro se vad acuma, am facut beta, dar numai mâine primesc rezultatul. Sper sa iasa pozitiv, in rest mai simt cate ceva ca si cum ar veni menstrua?ia :)

Tin pumnii sa vii cu vesti bune! Doamne ajuta!computerlove
M2m2m2
Scris: Monday, April 8, 2019 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
eugeia wrote:

Eugenia eu am avut test pozitiv la 6 ore de la scurgerea de implantare,credeam ca imi vine ciclu apoi sa oprit aveam un test si l-am facut , poate ai putea face si un test pana maine !
Bafta sa ai !
eugeia
Scris: Monday, April 8, 2019 2:11 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Eugenia eu am avut test pozitiv la 6 ore de la scurgerea de implantare,credeam ca imi vine ciclu apoi sa oprit aveam un test si l-am facut , poate ai putea face si un test pana maine !
Bafta sa ai !

Multumesc :)! E ok a?tept pana mâine mai sigur, eu ma gândeam sa nu cumva sa nu iasa la beta, l-am facut la 11 zile dpo.
ruxy_
Scris: Monday, April 8, 2019 2:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/7/2019
Buna ziua fetelor!
Am primit si eu rezultatele analizelor in ziua 3 a cm, poate ma ajutati va rog cu interpretarea lor, pe 25.04 merg la control.

Atasamente:
buletin_analize (1).pdf 151 KB, salvati 307 ori.
analize 2.pdf 44 KB, salvati 145 ori.

ruxy_ attached the following image(s):
2019-04-08 at 14.17.35.jpeg

M2m2m2
Scris: Monday, April 8, 2019 2:29 PM
Nivel

ruxy_ wrote:
Buna ziua fetelor!
Am primit si eu rezultatele analizelor in ziua 3 a cm, poate ma ajutati va rog cu interpretarea lor, pe 25.04 merg la control.

Cred ca te poate ajuta Roser cu Fsh mare( asta daca inteleg bine unde e incadrata) si lh si prolactina,nu prea stai bine :((
M2m2m2
Scris: Monday, April 8, 2019 2:34 PM
Nivel

eugeia wrote:

Multumesc :)! E ok a?tept pana mâine mai sigur, eu ma gândeam sa nu cumva sa nu iasa la beta, l-am facut la 11 zile dpo.

Nici un dubiu iese la 11 zile dpo doar daca stii sigur cand a fost ovulatia , si test iese a 11 z dpo! computerlove
ruxy_
Scris: Monday, April 8, 2019 2:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/7/2019
M2m2m2 wrote:

Cred ca te poate ajuta Roser cu Fsh mare( asta daca inteleg bine unde e incadrata) si lh si prolactina,nu prea stai bine :((

Multumesc tare mult!

Sper ca Roser sa vada mesajul meu si sa ma ajute cu o interpretare...uff
Rox4n1k4
Scris: Monday, April 8, 2019 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 4/25/2017
eugeia wrote:

Sa ?tii ca a?a am avut ?i eu când am fost gravida. Dureri u?oare ca la cm care dispareau, ?? succes î?i doresc! Bravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.