|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adinandreea wrote:Buna dimineata femei minunate! Va urmaresc din umbra zilnic si va doresc numai bine celor cu rezultate pozitive si felicitari,iar celor care inca nu au reusit,va doresc sanatate,rabdare si multa incredere in Doamne Doamne. Ce voiam sa va intreb...luni am facut Hsg(chin si durere)bun...iau antibiotic pentru prevenirea infectiei..cele care ati facut hsg vi s a dereglat menstruatia? Cate zile dupa ati mai avut sangerari?Tin sa mentionez ca marti am avut chiar si un cheag de sange pe absorbant..iar de ieri simt intepaturi in ambele parti si cateodata ma ia acceasi durere care am avut-o in timpul procedurii...trompa dreapta o am infundata dar acolo am intepaturile permanente de dupa hsg...programarea la ginecolog o am tocmai pe 2 mai si as vrea sa imi impartasiti experienta voastra xe dupa hsg.Multumesc frumos si o zi minunata ca voi! Adina, eu am sangerat putin in ziua interventiei (sange rosu), apoi ceva spotting a 2-a zi si parca am avut o mica dereglare in luna respectiva, dar atat. Daca asta e a 4-a zi de sangerare la tine, ar trebui sa discuti cu medicul ... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2018 Mesaje: 32
| carlita wrote: Adina, eu am sangerat putin in ziua interventiei (sange rosu), apoi ceva spotting a 2-a zi si parca am avut o mica dereglare in luna respectiva, dar atat. Daca asta e a 4-a zi de sangerare la tine, ar trebui sa discuti cu medicul ...
Mi-au spus ca e posibil sa sangerez pana la 10 zile..mai mult cand fac pipi imi curge... |
| Adinandreea wrote:
Mi-au spus ca e posibil sa sangerez pana la 10 zile..mai mult cand fac pipi imi curge...
Atunci mai asteapta cateva zile sa vezi ce se intampla. Daca apar dureri, musai suna medicul. Nu te stii cu vreun polip/fibrom la purtator, nu? Nu s-a vazut asa o formatiune pe film? |

Inregistrat: 6/13/2018 Mesaje: 32
| carlita wrote: Atunci mai asteapta cateva zile sa vezi ce se intampla. Daca apar dureri, musai suna medicul. Nu te stii cu vreun polip/fibrom la purtator, nu? Nu s-a vazut asa o formatiune pe film?
Nu mi-au spus nimic de asta,atat doar ca solutia nu a iesit prin trompa dreapta si ca pot ramane natural. |

Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| M2m2m2 wrote: Lale din ce am studiat eu ,ovulatia depista cu temperatura bazala ara rata de 3% sa nu fie corecta( 97% precizie) + ca depistezi ovulatia ATAT daca temp ramane ridicata peste linia rosie timp de 18 z de la ovulatie poti BANUI o sarcina ! Eu care o luam in fiecare luna stiam ca daca in z de 13dop e tot ridicata ,de obicei la mine scade stiu ca e sarcina si fara teste( ceea ce nu sa intamplat niciodata ca fac teste repede). Nivelul de hormoni e aratat prin temp.dar nu poti compara grafice in nici un caz!
Multumesc, M2m2m2. Ideea e ca ma gandeam ca exista anumite dereglari hormonale, + - de estrogen/progesteron, ca ma chinui sa imi dau seama cum pot interpreta graficul. Imi dau seama cand are loc ovulatia cu usurinta cu ajutorul temperaturii, eee, dar perioada de dupa ovulatie nu imi dau seama daca?cum pot interpreta daca vine menstruatia sau nu. Stiu varianta cu 18 zile daca ramane ridicata, eu ma gandeam asa mai devreme cam 14-15 zile.
Tu cum mai esti? Urmeaza sa mai incerci luna urmatoare? O zi frumoasa. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Nella wrote:Fetelor tot stresul a trecut. Am facut beta luni pt ca nu mai puteam de stres, dar nu am vrut sa va încarc ?i pe voi, azi am repetat ?i abia am primit rezultatele. Oficial am o luna de sarcina!!! Beta 1 46,8 mui/ml Beta 2 101,3 mui/mlDe acum sa înceapa petrecerea!!!  Va mul?umesc fiecareia în parte pt gânduri bune, pentru sus?inere si pt ca ato fost lânga mine to?i anii a?tia chiar daca nu am scris prea multe... Dupa cum se vede locul 3 de pe lista este un loc f bun, de aici a plecat Laura, a urmat-o Adina ?i acum... eu... Va îmbra?i?ez tare, tare!!!! Dxc... Îmi pare extrem de rau pt. rezultat... Chiar am sperat pana în ultima clipa... Dumnezeu sa va dea putere tuturor ?i reu?ita cât mai curând posibil!
Felicitari Nella |

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Din tot sufletul va mul?umesc tuturor! |
| Adinandreea wrote:
Nu mi-au spus nimic de asta,atat doar ca solutia nu a iesit prin trompa dreapta si ca pot ramane natural.
Eu am invatat sa pun intrebari, daca vad ca dr nu se oboseste sa-mi dea detalii. Oricum, radiografiile si interpretarea radiologului sa le pastrezi ca nu stii cand mergi la alt medic si sa le poti prezenta sa stie cu ce are de-a face. Din informarea medicului tau, eu traduc ca trompa stanga e permeabila si poti ramane natural ... daca e si functionala si nu ai alte problemute .... |
| Roser, cum esti azi? Mihaela? |

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Lale13 wrote:
Multumesc, M2m2m2. Ideea e ca ma gandeam ca exista anumite dereglari hormonale, + - de estrogen/progesteron, ca ma chinui sa imi dau seama cum pot interpreta graficul. Imi dau seama cand are loc ovulatia cu usurinta cu ajutorul temperaturii, eee, dar perioada de dupa ovulatie nu imi dau seama daca?cum pot interpreta daca vine menstruatia sau nu. Stiu varianta cu 18 zile daca ramane ridicata, eu ma gandeam asa mai devreme cam 14-15 zile.
Tu cum mai esti? Urmeaza sa mai incerci luna urmatoare? O zi frumoasa.
In faza foliculara ,temp joasa e data de estrogen dupa ovulatie cea ridicata e data de progesteron( dupa ov de multe ori temp nu se ridica mult deasupra liniei rosi asta ar insemna deficit de progesteron) la tine mi se pare ok hormoni dupa ov a crescut ok progesteronul treptat. Dupa multe luni de grafice incepi sa observi cum sta corpul tau ,la mine scade exact in ziua in care vine , in alte grafice am vazut ca scade treptat ! Mai e posibil ca graficul sa arate implantarea cu o scadere brusca in z7-8 dupa ovulatie,dar nu e neaparat poate sa si creasca! Eu scriu ce am studiat eu , daca nu e asa ma poate corecta cineva!
Depre mine ,nu mai incerc sa raman cel putin nu luna asta ! Inca nu am facut nici un control ,dupa ce am pierdut eram in stare sa mut muntii sa raman din nou ,dar trecand timpul am inteles ca trebuie sa gasesc o cauza apoi sa imi fac curaj sa continui ,4 sarcini mau daramat psihic , si nu imi gasesc motivatia sa lupt inca ! |
|
|

Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| M2m2m2 wrote:In faza foliculara ,temp joasa e data de estrogen dupa ovulatie cea ridicata e data de progesteron( dupa ov de multe ori temp nu se ridica mult deasupra liniei rosi asta ar insemna deficit de progesteron) la tine mi se pare ok hormoni dupa ov a crescut ok progesteronul treptat. Dupa multe luni de grafice incepi sa observi cum sta corpul tau ,la mine scade exact in ziua in care vine , in alte grafice am vazut ca scade treptat ! Mai e posibil ca graficul sa arate implantarea cu o scadere brusca in z7-8 dupa ovulatie,dar nu e neaparat poate sa si creasca! Eu scriu ce am studiat eu , daca nu e asa ma poate corecta cineva! Depre mine ,nu mai incerc sa raman cel putin nu luna asta ! Inca nu am facut nici un control ,dupa ce am pierdut eram in stare sa mut muntii sa raman din nou ,dar trecand timpul am inteles ca trebuie sa gasesc o cauza apoi sa imi fac curaj sa continui ,4 sarcini mau daramat psihic , si nu imi gasesc motivatia sa lupt inca ! In faza asta sunt si eu, incerc sa gasesc cauza pentru care se intampla asta, respectiv, se opresc din evolutie. Desi toti medicii la care am fost, imi spun ca nu au o explicatie concreta, ca se intampla si ca analizele sunt bune, sa nu imi fac griji, ca daca am ramas natural e bine. Cand aud asta imi vine sa le trag un pumn un cap. Le spun, bun, analizele sunt bune, dar de ce de 1 an nu am mai ramas si cand raman se opreste din evolutie apoi peste 1an , 1 an jumate mai raman iar. Cel mai probabil o sa incerc 1-2 inseminari apoi o sa trec la FIV. Simt ca am ajuns ca capatul puterilor si mi se pare din ce in ce mai greu pt mine sa se intample. Asa ca te inteleg. |
|
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Sincer eu incet incet ma retrag ,vrem sa depunem actele pt adoptie ,iar anul viitor sa fac fiv direct fara nici un iui dupa nunta! Pana atunci fac pasi marunti sa nu mai iau temp ,sa nu mai fiu obsedata de teste ,incet incet ... Dar va urmaresc si mai si comentez daca pot sa ajut cu ce stiu .. Si ma bucur cand mai apare cate o minune! |
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| carlita wrote:Roser, cum esti azi? Mihaela? Carlita Am fost marti la un gine oarecare sa imi repet analiza de secretii si mi-a facut si un eco. Marti am fost in ziua 7 a ciclului. S-a vazut pe ovarul drept un folicul dominant si alti cativa mici pe langa( eu am numarat 4 ), iar pe stangul doar vreo doi( ovarul asta e mai lenes). De endometru am intrebat eu ce grosime are, avea 5 in ziua 7, ma intreb daca nu e prea subtire avand in vedere ca eu ovulez f repede, prin ziua 8 sau 9? Sapt viitoare primesc rez la secretii si contactez clinica sa trecem la treaba . Am terminat si tratamentul pt infectia urinara, sper sa nu mai intervina nimic . Tu ai inceput cu analizele ce vroiai sa le faci sau inca nu?
M2 iti doresc multa putere sa mergi mai departe si sa descoperi problema pierderilor!
Mdspa bafta maine la control, sa vii cu vesti bune!
Dxc putere si tie sa o iei de la capat!
LE: M2 acum vad ce ai scris legat de adoptie si fiv, orice decizie luati pe viitor e important sa fiti impacati si sa mergeti inainte fara regrete! Apropo de temp si eu am renuntat sa o mai iau si sunt mai detasata acum, e mai ok asa. Te pup si Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
|
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| carlita wrote:Nella, am citit, m-au bucurat valorile la beta (vazusem pe chart ca aveai beta+ luni), dar am uitat sa te felicit in calitatea ta de graviduta cu acte in regula!  Te predam oficial la burtici si iti uram sarcina usoara si la termen! Anitta, tu ai mai facut beta? Flore, ma bucur ca ai analize bune ... dar pomeneai ceva de lichid in Douglas? N-am retinut ideea ... Buna ,mulÈ›umesc! Da ,mi a spus ca am uter normal,endometrul de 9 mm,miometru omogen ,fara lichid liber în cavitatea peritoneala... |
|
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| M2m2m2 wrote: Sincer eu incet incet ma retrag ,vrem sa depunem actele pt adoptie ,iar anul viitor sa fac fiv direct fara nici un iui dupa nunta! Pana atunci fac pasi marunti sa nu mai iau temp ,sa nu mai fiu obsedata de teste ,incet incet ... Dar va urmaresc si mai si comentez daca pot sa ajut cu ce stiu .. Si ma bucur cand mai apare cate o minune!
Mi se pare un plan foarte bun M2, sunt sigura 100% ca veti reusi sa fiti parinti pana la urma. Dar sa nu te prind ca pleci de pe forum
Carlita eu sunt tot asa, tot cu teste de ovulatie pozitive si temperatura joasa, deja cred ca imi bag picioarele in ea treaba si nu mai consum niciun test si nu mai iau nicio temperatura, sa vina cand vrea. Am facut si un test de sarcina (negativ evident) doar pt ca trebuie sa ii scriu azi doctoritei mele si sigur ma intreba ea, asa ca i-am luat-o inainte.
Mihaela vad ca lucrurile merg bine si imediat incepeti FIV-ul, ai o gramada de foliculi, asta e bine.
|
|
|
|
|