|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Nella wrote: Andreea da-mi te rog linkul de la gravidute. Nu reu?esc sa îmi dau seama care este casu?a potrivita!
http://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---50.aspx?g=posts&t=19047&find=unread
Daca dai click pe Subiecte active din meniul de sus iti va deschide subiectele in care s-a scris astazi (sau ce ultima perioada alegi tu) si asa poti vedea unde se mai discuta activ. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Nella wrote:Fetelor tot stresul a trecut. Am facut beta luni pt ca nu mai puteam de stres, dar nu am vrut sa va încarc ?i pe voi, azi am repetat ?i abia am primit rezultatele. Oficial am o luna de sarcina!!! Beta 1 46,8 mui/ml Beta 2 101,3 mui/mlDe acum sa înceapa petrecerea!!!  Va mul?umesc fiecareia în parte pt gânduri bune, pentru sus?inere si pt ca ato fost lânga mine to?i anii a?tia chiar daca nu am scris prea multe... Dupa cum se vede locul 3 de pe lista este un loc f bun, de aici a plecat Laura, a urmat-o Adina ?i acum... eu... Va îmbra?i?ez tare, tare!!!! Dxc... Îmi pare extrem de rau pt. rezultat... Chiar am sperat pana în ultima clipa... Dumnezeu sa va dea putere tuturor ?i reu?ita cât mai curând posibil! felicitari draga mea!!! |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:al meu e negativ  chiar nu aveam întârzieri, acum nu stiu ce o fi....înca nu a aparut menstruatia Draga mea imu pare rau :( Sper sa-ti vina fara progesteron sa nu te mai tina asa .. |

| Nella wrote:Fetelor tot stresul a trecut. Am facut beta luni pt ca nu mai puteam de stres, dar nu am vrut sa va încarc ?i pe voi, azi am repetat ?i abia am primit rezultatele. Oficial am o luna de sarcina!!! Beta 1 46,8 mui/ml Beta 2 101,3 mui/mlDe acum sa înceapa petrecerea!!!  Va mul?umesc fiecareia în parte pt gânduri bune, pentru sus?inere si pt ca ato fost lânga mine to?i anii a?tia chiar daca nu am scris prea multe... Dupa cum se vede locul 3 de pe lista este un loc f bun, de aici a plecat Laura, a urmat-o Adina ?i acum... eu... Va îmbra?i?ez tare, tare!!!! Dxc... Îmi pare extrem de rau pt. rezultat... Chiar am sperat pana în ultima clipa... Dumnezeu sa va dea putere tuturor ?i reu?ita cât mai curând posibil! Iuhhuuuu! Partyyy! Am desfacut si eu sampania Nella Ma bucur tare pentru tine, iti diresc numai bine, sarcina usoara si un bebel sanatos si jucaus
|

| FloreFlore wrote:Mihaela, Carlita ,conform analizelor la sânge si urina ,nu sunt insarcinata. ..Din pacate. ..Dar D na dr a spus ca am toate sansele ,deci ramân optimista ca de obicei În rest toate analizele sunt perfecte ,mai am de luat rezultatul la coprocultura pentru ca pana sa îmi faca externarea înca nu iesise si revin mâine. ..La eco abdominal a spus ca am usoara steatoza dar ,cum la analizele de sânge la ficat totul e în regula, nu am de ce sa îmi fac griji si mai mult ca sigur si au spus cuvântul suplimentele luate timp se 4 ani plus combinatii de ceaiuri etc...Va pup Flore ma bucur ca ti-au iesit ok analizele, e f important sa avem grija de sanatatea noastra. Dumnezeu ne va da si noua un copilas cand crede El ca e momentul! Te pup si nu renunta la visul tau! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Buna seara, fetelor. Aveti idee daca temperatura dupa ovulatie trebuie sa fie mult peste linia de coverline? Am vazut ca in cazurile in care a rezultat o sarcina, temperaturile nu au sarit ca un iepure ci s-au pastrat ridicate dar ca o linie paralela cu coverline. Graficele voastre cum arata ? Daca aveti poate postati sa vedem cum arata mai multe tipuri de grafice ca eu am impresia ca ceva nu este in regula cu graficele mele. Multumesc. Lale13 attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Cam asa cica ar trebui sa arate cand rezulta o sarcina in ciclul respectiv. Lale13 attached the following image(s):

|
|
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Felicitari Nella!!!! |
|
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Lale13 wrote:Cam asa cica ar trebui sa arate cand rezulta o sarcina in ciclul respectiv. Lale din ce am studiat eu ,ovulatia depista cu temperatura bazala ara rata de 3% sa nu fie corecta( 97% precizie) + ca depistezi ovulatia ATAT daca temp ramane ridicata peste linia rosie timp de 18 z de la ovulatie poti BANUI o sarcina ! Eu care o luam in fiecare luna stiam ca daca in z de 13dop e tot ridicata ,de obicei la mine scade stiu ca e sarcina si fara teste( ceea ce nu sa intamplat niciodata ca fac teste repede). Nivelul de hormoni e aratat prin temp.dar nu poti compara grafice in nici un caz! |
|
|
| Mihaela14 wrote:Draga mea imu pare rau :( Sper sa-ti vina fara progesteron sa nu te mai tina asa .. am luat duphaston dupa iui si ar fi trebuit sa mi vina...chiar nu inteleg ce se intampla cu corpul meu...m am uitat pe calendar si anul trecut am mai avut o luna cand mi a venit la 35 de zile...poate la fel e si acum..astept inca... |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Nella, felicitari si sarcina usoara! Ma bucur mult pt tine!
Dxc, îmi pare rau. Hai, capul sus!
Fetelor, si eu am o stare aiurea rau de tot. Azi am fost la manichiura ?i 2 dintre clientele salonului erau gravide. Dimineata am aflat ca o cunostinta e gravida, iar mâine merg sa îmi vizitez una dintre cele mai bune prietene, care trebuie sa nasca saptamâna viitoare. Plus ca am fost în weekend acasa si toata lumea ma întreba daca nu fac bebe... Toate astea ma macina si ma fac sa ma simt super naspa. Sotul e plecat saptamâna asta, abia a?tept sa se întoarca si sa facem programare pt repetarea spermogramei. Scuze romanul, simteam nevoia sa ma descarc... |
|
|
| Irina31313 wrote:Nella, felicitari si sarcina usoara! Ma bucur mult pt tine!
Fetelor, si eu am o stare aiurea rau de tot. Azi am fost la manichiura ?i 2 dintre clientele salonului erau gravide. Dimineata am aflat ca o cunostinta e gravida, iar mâine merg sa îmi vizitez una dintre cele mai bune prietene, care trebuie sa nasca saptamâna viitoare. Plus ca am fost în weekend acasa si toata lumea ma întreba daca nu fac bebe... Toate astea ma macina si ma fac sa ma simt super naspa. Sotul e plecat saptamâna asta, abia a?tept sa se întoarca si sa facem programare pt repetarea spermogramei. Scuze romanul, simteam nevoia sa ma descarc... hey noi toate intelegem prin ce treci...dar o sa vina si timpul nostru sa reusim. Pana atunci nu avem decat sa luptam si vom reu?i sunt sigura!!! |
|
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Irina31313 wrote:Nella, felicitari si sarcina usoara! Ma bucur mult pt tine!
Fetelor, si eu am o stare aiurea rau de tot. Azi am fost la manichiura ?i 2 dintre clientele salonului erau gravide. Dimineata am aflat ca o cunostinta e gravida, iar mâine merg sa îmi vizitez una dintre cele mai bune prietene, care trebuie sa nasca saptamâna viitoare. Plus ca am fost în weekend acasa si toata lumea ma întreba daca nu fac bebe... Toate astea ma macina si ma fac sa ma simt super naspa. Sotul e plecat saptamâna asta, abia a?tept sa se întoarca si sa facem programare pt repetarea spermogramei. Scuze romanul, simteam nevoia sa ma descarc... stai linistita irina toate trecem prin asta.. Gura lumii nu o poti închide mereu va avea ceva de comentat. Cat despre prietene... Usor am început sa ma bucur pentru ele si sa nu ma gandesc decat ca va veni si timpul meu ?i pana atunci mai invat de la ele. Toate suntem aici sa ne intelegem ?i sprijinim reciproc. |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Va multumesc, fetelor. Pentru prietena mea chiar ma bucur, mai ales ca s-a luptat 2 ani cu o depresie crunta cauzata de faptul ca nu ramânea insarcinata. Dar acum sunt tare îngrijorata din cauza spermogramei sotului. Sper ca a doua oara sa fie un rezultat interpretabil. Macar sa stim ce si cum... |
|
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Irina31313 wrote:Va multumesc, fetelor. Pentru prietena mea chiar ma bucur, mai ales ca s-a luptat 2 ani cu o depresie crunta cauzata de faptul ca nu ramânea insarcinata. Dar acum sunt tare îngrijorata din cauza spermogramei sotului. Sper ca a doua oara sa fie un rezultat interpretabil. Macar sa stim ce si cum... sa dea Dumnezeu sa fie bine! |
|
|
|
|