|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Nella wrote:Am promis ca va anunt... Dimineata la ora 10 trebuie sa fim la clinica pentru transfer... Au început emo?iile, filmele si tot felul de gânduri. Domnul sa ne ajute! Va pup! Nella Doamne ajuta !!!!! Multe ganduri pozitive si multa bafta |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Multa bafta, Nella! Sa va binecuvanteze Dumnezeu cu copilasul mult dorit!! |
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Nella toate gandurile bune merg spre voi! Doamne ajuta |
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:neata iubita...Mai am o saptamâna Si eu sunt nerabdatoare,apoi tu imi imaginez... dar promit ca nu o sa te stresez |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Nella wrote:Am promis ca va anunt... Dimineata la ora 10 trebuie sa fim la clinica pentru transfer... Au început emo?iile, filmele si tot felul de gânduri. Domnul sa ne ajute! Va pup! Sa fie într-un ceas bun, Nella! Sa se instaleze bine puiu?ul tau în culcu?! |
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Dragile mele va mul?umesc pentru fiecare vorba frumoasa, gând bun ?i emo?ie pozitiva transmisa. Am 4 balstocisti de calitate f buna, 1 l-am transferat, 3 din ei vor fi congela?i azi ?i pentru mâine au mai lasat 2 pt a creste pt ca sunt aproape de stadiul de blasticisti. L-am vazut la microscop, era superb . Transferul a durat câteva minute cu tot cu pregatirea aferenta. Mi-au facut o injec?ie cu no spa ?i cam atât. Acum stau întinsa în pat pt a ajuta pui?orul sa se fixeze,cat timp dr face o inseminare. Ma simt atât de lini?tita în acest moment... Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine ?i sa se fixeze fara probleme. Va pup!!! |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Nella wrote:Dragile mele va mul?umesc pentru fiecare vorba frumoasa, gând bun ?i emo?ie pozitiva transmisa. Am 4 balstocisti de calitate f buna, 1 l-am transferat, 3 din ei vor fi congela?i azi ?i pentru mâine au mai lasat 2 pt a creste pt ca sunt aproape de stadiul de blasticisti. L-am vazut la microscop, era superb . Transferul a durat câteva minute cu tot cu pregatirea aferenta. Mi-au facut o injec?ie cu no spa ?i cam atât. Acum stau întinsa în pat pt a ajuta pui?orul sa se fixeze,cat timp dr face o inseminare. Ma simt atât de lini?tita în acest moment... Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine ?i sa se fixeze fara probleme. Va pup!!! o sa fie bine draga mea! Ai credinta ?i speranta de acum încep emotiile |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Si eu sunt nerabdatoare,apoi tu imi imaginez... dar promit ca nu o sa te stresez mai am si eu putin...o sa va anunt cu siguran?a |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Nella wrote:Dragile mele va mul?umesc pentru fiecare vorba frumoasa, gând bun ?i emo?ie pozitiva transmisa. Am 4 balstocisti de calitate f buna, 1 l-am transferat, 3 din ei vor fi congela?i azi ?i pentru mâine au mai lasat 2 pt a creste pt ca sunt aproape de stadiul de blasticisti. L-am vazut la microscop, era superb . Transferul a durat câteva minute cu tot cu pregatirea aferenta. Mi-au facut o injec?ie cu no spa ?i cam atât. Acum stau întinsa în pat pt a ajuta pui?orul sa se fixeze,cat timp dr face o inseminare. Ma simt atât de lini?tita în acest moment... Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine ?i sa se fixeze fara probleme. Va pup!!! Felicitari Nella, ma bucur ca totul a decurs bine Nu mai incape indoiala, cat de curand o sa fii mamica Cand trebuie sa faci beta? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Nella wrote:Dragile mele va mul?umesc pentru fiecare vorba frumoasa, gând bun ?i emo?ie pozitiva transmisa. Am 4 balstocisti de calitate f buna, 1 l-am transferat, 3 din ei vor fi congela?i azi ?i pentru mâine au mai lasat 2 pt a creste pt ca sunt aproape de stadiul de blasticisti. L-am vazut la microscop, era superb . Transferul a durat câteva minute cu tot cu pregatirea aferenta. Mi-au facut o injec?ie cu no spa ?i cam atât. Acum stau întinsa în pat pt a ajuta pui?orul sa se fixeze,cat timp dr face o inseminare. Ma simt atât de lini?tita în acest moment... Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine ?i sa se fixeze fara probleme. Va pup!!!
Ma bucur mult ca ai obtinut atatia blastociti de calitate foarte buna. Ai sanse maxime de reusita din prima. Iti doresc mult succes si in urmatoarele zile sa fii multumita si linistita ca si cand visul este deja implinit! Astept cu nerabdare vestea ca ai reusit in 9 zile :) Mai e putin |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Nella wrote:Dragile mele va mul?umesc pentru fiecare vorba frumoasa, gând bun ?i emo?ie pozitiva transmisa. Am 4 balstocisti de calitate f buna, 1 l-am transferat, 3 din ei vor fi congela?i azi ?i pentru mâine au mai lasat 2 pt a creste pt ca sunt aproape de stadiul de blasticisti. L-am vazut la microscop, era superb . Transferul a durat câteva minute cu tot cu pregatirea aferenta. Mi-au facut o injec?ie cu no spa ?i cam atât. Acum stau întinsa în pat pt a ajuta pui?orul sa se fixeze,cat timp dr face o inseminare. Ma simt atât de lini?tita în acest moment... Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine ?i sa se fixeze fara probleme. Va pup!!!
Felicitari Nella... Ai raspuns super bine la tratament... ?i eu sper ca în Aprilie sa reu?esc sa fac primul FIV dar mi-e cam groaza pt ca am un singur ovar.. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
Nella, ma bucur ca totul a decurs bine si iti tin pumnii ca sa iasa totul perfect.
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Din tot sufletul va mul?umesc!!! 12 zile fac clexane ?i iau câte un aspenter ?i în ziua urmatoare fac beta. |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Nella wrote:Dragile mele va mul?umesc pentru fiecare vorba frumoasa, gând bun ?i emo?ie pozitiva transmisa. Am 4 balstocisti de calitate f buna, 1 l-am transferat, 3 din ei vor fi congela?i azi ?i pentru mâine au mai lasat 2 pt a creste pt ca sunt aproape de stadiul de blasticisti. L-am vazut la microscop, era superb . Transferul a durat câteva minute cu tot cu pregatirea aferenta. Mi-au facut o injec?ie cu no spa ?i cam atât. Acum stau întinsa în pat pt a ajuta pui?orul sa se fixeze,cat timp dr face o inseminare. Ma simt atât de lini?tita în acest moment... Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine ?i sa se fixeze fara probleme. Va pup!!! D ne ajuta !!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 83
| Fetelor am gasit o carte dragu?a Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama, asa se nume?te, mi se pare foarte buna, în ea descrie efectiv prin ce trecem noi, spune ce controale ce suplimente... Tot ce ar trebuii sa ?tie o aspirica, sper ca nu a deranjat postarea dar am vrut sa împarta?esc cu voi ?i poate unora le este de ajutor, mai ales fetelor mai noi pe acest drum! |
|
|