Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lale13
Scris: Wednesday, March 20, 2019 10:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2018
Neata fetelor, am si eu nelamurire daca ma poate ajuta cineva.
Conform graficului de temperatura nu stiu luna asta daca a avut loc ovulatia in ziua 11, m-am sucit si rasucit si nu pot sa-mi dau seama daca a avut loc sau urmeaza.
Hilar
Multuuuu.
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, March 20, 2019 11:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna fetelor,am si eu o intrebare cam tampita care stiu ca nu are treaba una cu cealalta dar am zis sa va intrreb.are treaba "cantitatea"de cm pe ziua cand faci analizele din zilele 2 si 5 ale cm?de exemplu daca sunt in ziua 2 si am doar o cantitae mai redusa influenteaza cu cevanca mie nu imi curge foarte mult si zic sa nu influenteze analizrle
Lale13
Scris: Wednesday, March 20, 2019 11:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2018
Mihaelaalin wrote:
Buna fetelor,am si eu o intrebare cam tampita care stiu ca nu are treaba una cu cealalta dar am zis sa va intrreb.are treaba "cantitatea"de cm pe ziua cand faci analizele din zilele 2 si 5 ale cm?de exemplu daca sunt in ziua 2 si am doar o cantitae mai redusa influenteaza cu cevanca mie nu imi curge foarte mult si zic sa nu influenteze analizrle

Buna, din ce stiu eu nu are absolut nici o legatura cu cantitatea, ci cu schimbarile valorilor din organism in perioada menstruatiei, de aceea se fac analizele respective in perioada asta. Sanatate.
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, March 20, 2019 11:54 AM
Nivel

Lale13 wrote:

Buna, din ce stiu eu nu are absolut nici o legatura cu cantitatea, ci cu schimbarile valorilor din organism in perioada menstruatiei, de aceea se fac analizele respective in perioada asta. Sanatate.

Multumesc mult si tie la fel.am vrut sa fiu sigura de aceea am intrebat
carlita
Scris: Wednesday, March 20, 2019 12:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaelaalin wrote:

Buna! Fiecare organism e diferit. Cantitatea n-are nicio influenta. Doar sa fii in z2 de la sangerarea rosie, daca ai spotting inainte de menstra, nu se ia in calcul.
carlita
Scris: Wednesday, March 20, 2019 12:35 PM
Nivel

Lale13 wrote:
Neata fetelor, am si eu nelamurire daca ma poate ajuta cineva.
Conform graficului de temperatura nu stiu luna asta daca a avut loc ovulatia in ziua 11, m-am sucit si rasucit si nu pot sa-mi dau seama daca a avut loc sau urmeaza.
Hilar
Multuuuu.

Eu cred ca inca n-ai ovulat, dar e pe-aproape. VEdem zilele urmatoare.
carlita
Scris: Wednesday, March 20, 2019 12:41 PM
Nivel

Nella, wow, ai avut super productie! Sa dea Dumnezeu sa evolueze la fel de bine! ASteptam continuarea. computerlove
Aleahim, i-a trecut sotului durerea? Ce diagnostic a avut - colica renala? E extrem de dureroasa! Doare rau pana se elimina „pietricica”.
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, March 20, 2019 12:42 PM
Nivel

carlita wrote:

Buna! Fiecare organism e diferit. Cantitatea n-are nicio influenta. Doar sa fii in z2 de la sangerarea rosie, daca ai spotting inainte de menstra, nu se ia in calcul.

Nu am avut niciodat spotting inainte..imi vine azi putin si de maine mai mult
Aleahim
Scris: Wednesday, March 20, 2019 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:
Nella, wow, ai avut super productie! Sa dea Dumnezeu sa evolueze la fel de bine! ASteptam continuarea. computerlove
Aleahim, i-a trecut sotului durerea? Ce diagnostic a avut - colica renala? E extrem de dureroasa! Doare rau pana se elimina „pietricica”.

Carlita acum nu il mai doare asa rau, doar o senzatie de urinare continua.De la urgente ne-au spus ca il suspecteaza de infectie urinara si probabil ca a eliminat si ceva firisor de piatra.Si sa isi faca control urologic.Vineri merge si vedem cum sta treaba.Pana atunci, cm si cumintel in patuc cu catelulLol
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 20, 2019 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Buna gagici!
Am intrat doar sa va salut!salut

Adina cum te simti azi, ceva noutati??

Madalina am vazut pe graficul tau ca inca n-a venit menstruatia, ai mai avut asa ciclu lung??oare

Astept sa vad deznodamantul in cazul Nellei si al lui Dxc topai
Irina31313
Scris: Wednesday, March 20, 2019 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2019
Fetelor, sunt în ziua 9 dupa ovulatie si tocmai am facut un test Viola ultrasensibil. Deja ma trec transpiratiile, eu vad a doua linie. Va rog dati-mi o parere.

Irina31313 attached the following image(s):
img_20190320_142507.jpg

Mihaela14
Scris: Wednesday, March 20, 2019 2:36 PM
Nivel

Irina31313 wrote:
Fetelor, sunt în ziua 9 dupa ovulatie si tocmai am facut un test Viola ultrasensibil. Deja ma trec transpiratiile, eu vad a doua linie. Va rog dati-mi o parere.

Pfuuu e pozitiv iubita, felicitaaaari !dance yes hainoroc
Irina31313
Scris: Wednesday, March 20, 2019 2:37 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Pfuuu e pozitiv iubita, felicitaaaari !dance yes hainoroc

Ioi, mi s-au taiat picioarele. Abia astept sa vina dimineata, sa îl refac cu prima urina. Înca nu îmi vine sa cred.
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 20, 2019 2:40 PM
Nivel

Irina31313 wrote:

Ioi, mi s-au taiat picioarele. Abia astept sa vina dimineata, sa îl refac cu prima urina. Înca nu îmi vine sa cred.

En n-am nici un dubiu, e pozitiv !
Bravoooo! De cand astept sa vad un test pozitiv aici !! majoreta
Dimineata ar fi bine daca te-ai duce direct la beta si apoi sa repeti la 48 de ore.
Irina31313
Scris: Wednesday, March 20, 2019 2:43 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

En n-am nici un dubiu, e pozitiv !
Bravoooo! De cand astept sa vad un test pozitiv aici !! majoreta
Dimineata ar fi bine daca te-ai duce direct la beta si apoi sa repeti la 48 de ore.

Clar merg si la beta. Dar acu am alta dilema: m-am uitat iar la test (au trecut deja 30 de min de cand l-am facut, termenul maxim de citire e 20 min) si liniuta nr 2 a disparut. Precizez ca atunci când am facut poza trecusera 15 min. E normal sa se întâmple asta dupa ce trece termenul de citire?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.