|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Neata fetelor, am si eu nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Conform graficului de temperatura nu stiu luna asta daca a avut loc ovulatia in ziua 11, m-am sucit si rasucit si nu pot sa-mi dau seama daca a avut loc sau urmeaza.
Multuuuu. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna fetelor,am si eu o intrebare cam tampita care stiu ca nu are treaba una cu cealalta dar am zis sa va intrreb.are treaba "cantitatea"de cm pe ziua cand faci analizele din zilele 2 si 5 ale cm?de exemplu daca sunt in ziua 2 si am doar o cantitae mai redusa influenteaza cu cevanca mie nu imi curge foarte mult si zic sa nu influenteze analizrle |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| Mihaelaalin wrote:Buna fetelor,am si eu o intrebare cam tampita care stiu ca nu are treaba una cu cealalta dar am zis sa va intrreb.are treaba "cantitatea"de cm pe ziua cand faci analizele din zilele 2 si 5 ale cm?de exemplu daca sunt in ziua 2 si am doar o cantitae mai redusa influenteaza cu cevanca mie nu imi curge foarte mult si zic sa nu influenteze analizrle
Buna, din ce stiu eu nu are absolut nici o legatura cu cantitatea, ci cu schimbarile valorilor din organism in perioada menstruatiei, de aceea se fac analizele respective in perioada asta. Sanatate. |
|
|

| Lale13 wrote:
Buna, din ce stiu eu nu are absolut nici o legatura cu cantitatea, ci cu schimbarile valorilor din organism in perioada menstruatiei, de aceea se fac analizele respective in perioada asta. Sanatate.
Multumesc mult si tie la fel.am vrut sa fiu sigura de aceea am intrebat |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mihaelaalin wrote:Buna fetelor,am si eu o intrebare cam tampita care stiu ca nu are treaba una cu cealalta dar am zis sa va intrreb.are treaba "cantitatea"de cm pe ziua cand faci analizele din zilele 2 si 5 ale cm?de exemplu daca sunt in ziua 2 si am doar o cantitae mai redusa influenteaza cu cevanca mie nu imi curge foarte mult si zic sa nu influenteze analizrle Buna! Fiecare organism e diferit. Cantitatea n-are nicio influenta. Doar sa fii in z2 de la sangerarea rosie, daca ai spotting inainte de menstra, nu se ia in calcul. |
|
|
| Lale13 wrote: Neata fetelor, am si eu nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Conform graficului de temperatura nu stiu luna asta daca a avut loc ovulatia in ziua 11, m-am sucit si rasucit si nu pot sa-mi dau seama daca a avut loc sau urmeaza. Multuuuu. Eu cred ca inca n-ai ovulat, dar e pe-aproape. VEdem zilele urmatoare. |
|
|
| Nella, wow, ai avut super productie! Sa dea Dumnezeu sa evolueze la fel de bine! ASteptam continuarea. Aleahim, i-a trecut sotului durerea? Ce diagnostic a avut - colica renala? E extrem de dureroasa! Doare rau pana se elimina „pietricica”. |
|
|

| carlita wrote: Buna! Fiecare organism e diferit. Cantitatea n-are nicio influenta. Doar sa fii in z2 de la sangerarea rosie, daca ai spotting inainte de menstra, nu se ia in calcul.
Nu am avut niciodat spotting inainte..imi vine azi putin si de maine mai mult |
|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Nella, wow, ai avut super productie! Sa dea Dumnezeu sa evolueze la fel de bine! ASteptam continuarea. Aleahim, i-a trecut sotului durerea? Ce diagnostic a avut - colica renala? E extrem de dureroasa! Doare rau pana se elimina „pietricica”. Carlita acum nu il mai doare asa rau, doar o senzatie de urinare continua.De la urgente ne-au spus ca il suspecteaza de infectie urinara si probabil ca a eliminat si ceva firisor de piatra.Si sa isi faca control urologic.Vineri merge si vedem cum sta treaba.Pana atunci, cm si cumintel in patuc cu catelul |
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna gagici! Am intrat doar sa va salut!
Adina cum te simti azi, ceva noutati??
Madalina am vazut pe graficul tau ca inca n-a venit menstruatia, ai mai avut asa ciclu lung??
Astept sa vad deznodamantul in cazul Nellei si al lui Dxc |
|
|

Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Fetelor, sunt în ziua 9 dupa ovulatie si tocmai am facut un test Viola ultrasensibil. Deja ma trec transpiratiile, eu vad a doua linie. Va rog dati-mi o parere. Irina31313 attached the following image(s):

|
|
|

| Irina31313 wrote:Fetelor, sunt în ziua 9 dupa ovulatie si tocmai am facut un test Viola ultrasensibil. Deja ma trec transpiratiile, eu vad a doua linie. Va rog dati-mi o parere. Pfuuu e pozitiv iubita, felicitaaaari ! |
|
|

|
Ioi, mi s-au taiat picioarele. Abia astept sa vina dimineata, sa îl refac cu prima urina. Înca nu îmi vine sa cred. |
|
|

| Irina31313 wrote:
Ioi, mi s-au taiat picioarele. Abia astept sa vina dimineata, sa îl refac cu prima urina. Înca nu îmi vine sa cred.
En n-am nici un dubiu, e pozitiv ! Bravoooo! De cand astept sa vad un test pozitiv aici !! Dimineata ar fi bine daca te-ai duce direct la beta si apoi sa repeti la 48 de ore. |
|
|

| Mihaela14 wrote:En n-am nici un dubiu, e pozitiv ! Bravoooo! De cand astept sa vad un test pozitiv aici !! Dimineata ar fi bine daca te-ai duce direct la beta si apoi sa repeti la 48 de ore.
Clar merg si la beta. Dar acu am alta dilema: m-am uitat iar la test (au trecut deja 30 de min de cand l-am facut, termenul maxim de citire e 20 min) si liniuta nr 2 a disparut. Precizez ca atunci când am facut poza trecusera 15 min. E normal sa se întâmple asta dupa ce trece termenul de citire? |
|
|
|
|