Clubul aspirantelor - 73
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaelaalin
Scris: Thursday, March 14, 2019 10:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna fetelor,am si eu o intrebare.mai am de luat decat luna asta tratamentul cu profecund si aspenter si tot luna aceasta trb sa fac urmatoarele analize:lh fsh prolactina amh progesteron estradiol tsh 17hidroxiprogestero in ziua 2 a cm,intrebarea este ca daca continui tratamentu poate afecta rezultatul la analize?uff
Aleahim
Scris: Thursday, March 14, 2019 10:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Irina31313 wrote:

Fetelor, eu am slabit acum 2 ani 15 kg în 6 luni. Ideea e sa reduceti treptat cantitatea de mâncare, nu brusc pt ca nu functioneaza - în câteva zile sigur cazi prada tentatiei, si sa renuntati la bombele calorice gen zahar, fast food. Va recomand aplicatia My Fitness Pal, e gratuita si de mare ajutor la slabit.

Irina eu am slabit anul trecut 6 kg intr-o luna.Fara sa fac foame.Am mancat sanatos si atat.Nu am mai baut cola, decat f rar si fara zahar.Si o data pe sapt imi faceam o pofta.De obicei asa consta in paste, ca mor dupa ele.
Deci nimic f complicat.Doar ambitie
Irina31313
Scris: Thursday, March 14, 2019 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2019
Aleahim wrote:

Irina eu am slabit anul trecut 6 kg intr-o luna.Fara sa fac foame.Am mancat sanatos si atat.Nu am mai baut cola, decat f rar si fara zahar.Si o data pe sapt imi faceam o pofta.De obicei asa consta in paste, ca mor dupa ele.
Deci nimic f complicat.Doar ambitie

Exact. Nu e complicat
Albinutza30
Scris: Thursday, March 14, 2019 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2018
Buna fetelor! Vroiam sa va intreb voi ati avut schimbari ale CM ului dupa histerosonografie ? Poate veni mai devreme? Cu schimbari de textura mai abundent sau mai light? Bafta in continuare tuturor fetelor! computerlove
carlita
Scris: Thursday, March 14, 2019 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Nella wrote:
Carlita din tot sufletul î?i recomand sa mergi la el. E departe de tine, ?tiu, asta presupune costuri suplimentare, dar merita fiecare banut... Este extrem de atent cu toate pacientele, deschis si implicat în fiecare caz în parte.
Mi-e ciuda ca nu am mers la el de acum 2 ani ?i ceva când o prietena mi l-a recomandat cu toata încrederea, dar am fost sceptica pt ca atunci era medic rezident si am zis ca este novice, mare gre?eala, mare....

Nella, iti multumesc pt recomandari si sigur de asa un medic am nevoie ca eu simt nevoia sa rezonez cu dr, sa nu mi se para ca il deranjez cand am o neclaritate si sa nu simt ca ma fugareste din cabinet ca mai are pacienti la usa. Nu stiu cat o sa dureze atitudinea asta si la medicul asta, de obicei medicii tineri is mai rabdatori si foarte la zi cu noutatile, dar pe masura ce se aduna pacientii se mai dilueaza bunele intentii ... mai sunt si exceptii. Cheek Kiss

Ella, bine ca dr a fost sincera si a recunoscut ca e depasita de situatie. Singura mea problema e ca, in cazul asta, nu trebuia sa-ti mai ceara sa platesti ca practic, nu te-a ajutat cu nimic. Ba chiar a avut si ea de invatat unele informatii. Puteai sa-i ceri tu sa-ti plateasca consultanta. Lol E haz de necaz...
carlita
Scris: Thursday, March 14, 2019 12:47 PM
Nivel

Albinutza30 wrote:
Buna fetelor! Vroiam sa va intreb voi ati avut schimbari ale CM ului dupa histerosonografie ? Poate veni mai devreme? Cu schimbari de textura mai abundent sau mai light? Bafta in continuare tuturor fetelor! computerlove

Dupa HSG mai pot aparea unele dereglari de cm, dar sunt normale; chiar sangerare/spotting in primele zile dupa interventie. Sa ne anunti de rezultat! Bafta! Clap Clap Clap
carlita
Scris: Thursday, March 14, 2019 12:54 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Buna fetelor,am si eu o intrebare.mai am de luat decat luna asta tratamentul cu profecund si aspenter si tot luna aceasta trb sa fac urmatoarele analize:lh fsh prolactina amh progesteron estradiol tsh 17hidroxiprogestero in ziua 2 a cm,intrebarea este ca daca continui tratamentu poate afecta rezultatul la analize?uff

Profecundul si aspenterul nu au o influenta asupra rezultatelor hormonalelor. Doar prolactina poate iesi mai mica pt ca Profecundul are o mica cantitate de vitex. DEci, sa tii cont de aspectul asta la interpretare. Adica, fara tratament ar putea fi mai mare valoarea prolactinei. Dar si daca nu iei pastilele cu 1 zi inainte de analize, nu se intampla nimic, ca nu-s pastile de inima, Doamne fereste!
Eu alta intrebare am: ai 21 de ani? Ca nu prea inteleg de ce vrea sa faci amh ul la varsta asta. Sau poate vrea sa coreleze valoarea cu raportul FSH/LH si sa vada cat de polichistice is ovarele...
Nella
Scris: Thursday, March 14, 2019 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
E posibil ca odata cu înaintarea în vârsta sa se mai schimbe, e normal cred... Cu to?ii trecem prin tot felul de stari, de modificari de comportament... Dar... Pana atunci sa ne bucuram de toata aten?ia ?i daruirea lui.
carlita
Scris: Thursday, March 14, 2019 12:59 PM
Nivel

Roser, imi place abordarea! Chiar daca ai si 2 randuri de ovule, continui cu prestatul, nu? Ca nu se stie .... Bafta! Buddy1
Dumica, ai facut analiza sau alt test azi? Nu ne-ai zis daca e asteptat bebele asta si daca da, de cat timp incercati ...
carlita
Scris: Thursday, March 14, 2019 1:00 PM
Nivel

Nella wrote:
E posibil ca odata cu înaintarea în vârsta sa se mai schimbe, e normal cred... Cu to?ii trecem prin tot felul de stari, de modificari de comportament... Dar... Pana atunci sa ne bucuram de toata aten?ia ?i daruirea lui.

thumright exact! floare2
Aleahim
Scris: Thursday, March 14, 2019 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Sa ne bucuram ca am ajuns acum la el, cat inca mai are rabdare.Uneori ma gandeam si eu ca oare de unde atata calm sa imi raspunda la toate intrebarileLol
Ella123
Scris: Thursday, March 14, 2019 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
carlita wrote:

Nella, iti multumesc pt recomandari si sigur de asa un medic am nevoie ca eu simt nevoia sa rezonez cu dr, sa nu mi se para ca il deranjez cand am o neclaritate si sa nu simt ca ma fugareste din cabinet ca mai are pacienti la usa. Nu stiu cat o sa dureze atitudinea asta si la medicul asta, de obicei medicii tineri is mai rabdatori si foarte la zi cu noutatile, dar pe masura ce se aduna pacientii se mai dilueaza bunele intentii ... mai sunt si exceptii. Cheek Kiss

Ella, bine ca dr a fost sincera si a recunoscut ca e depasita de situatie. Singura mea problema e ca, in cazul asta, nu trebuia sa-ti mai ceara sa platesti ca practic, nu te-a ajutat cu nimic. Ba chiar a avut si ea de invatat unele informatii. Puteai sa-i ceri tu sa-ti plateasca consultanta. Lol E haz de necaz...
Lol Lol super raspunsul tau... nu v am zis ca mi a facut si consult cu mana... si pe usa pretul era 100 consult plus 100 eco.. si mi a luat doar 100 lei. practic ar fi trebuit sa plec foarte multumita ca mi-a facut reducere.
carlita
Scris: Thursday, March 14, 2019 2:54 PM
Nivel

Ella123 wrote:
Lol Lol super raspunsul tau... nu v am zis ca mi a facut si consult cu mana... si pe usa pretul era 100 consult plus 100 eco.. si mi a luat doar 100 lei. practic ar fi trebuit sa plec foarte multumita ca mi-a facut reducere.

Da, chiar, noroc de reducere! Auzi, consult cu mana! Da' ce, ti-a verificat colul sa nu fie deschis in sarcina? closedtopic Eu pe masa ma urc doar la recoltare secretii, altfel se vede la eco tot ce am nevoie.
Ella123
Scris: Thursday, March 14, 2019 2:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
carlita wrote:

Da, chiar, noroc de reducere! Auzi, consult cu mana! Da' ce, ti-a verificat colul sa nu fie deschis in sarcina? closedtopic Eu pe masa ma urc doar la recoltare secretii, altfel se vede la eco tot ce am nevoie.
daca iti descriu cum a decurs controlul... pe masa cu instrumentele acelea cu care deschide colul pentru recoltat PAP.. si s-a uitat ca in tunel asa aplecata si a zis.."colul arata super" ..cu luminite nu stiu cum l-o fi vazut de a zis super!Crazy apoi cu mana.. si a zis ca simte totul ok.. si apoi eco. totul s-a petrecut in maaaaaxim 5 min. si cu toate astea a stiut sa imi spuna.. esti caz greu, iti recomand fiv de mi s-a prabusit universul!
carlita
Scris: Thursday, March 14, 2019 2:59 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Sa ne bucuram ca am ajuns acum la el, cat inca mai are rabdare.Uneori ma gandeam si eu ca oare de unde atata calm sa imi raspunda la toate intrebarileLol

thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.