|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| eve23 wrote:[quote=eugeia] Ai cumva si ovare polichistice? Din câte ?tiu eu nu am.cel pu?in pe 16 ianuarie când am fosta control doctori?a a zis ca sunt in regula ?i aveam un ovul de 14,6mm...oricum in seara asta nu am cum sa prestez nimic ca sotul se simte rau ?i l am lasat sa se odihneasca Eve ,eu am facut 2 ani teste de ovulatie , nu stiam de temp mare lucru , si multe eco ffff multe nici un medic nu a zic ca am ovare micropolichistice , teste de ov ieseau pozitive si inainte de menstra nu stiam de ce ...pana la analizele hormonale unde lh/fsh nu aveau un raport de 1:1 , si nici atunci dr nu mia spus , pana am trimis analizele la un medic de la bucuresti si atunci am primit inositolul+vit e si diagnostic de ov micro, am schimbat medicul automat si urmatorul a confirmat ov micro ...deci nu stiu nici cu medicii astia .. Trage tu concluzia cat timp am pierdut cu teste de ovulatia ca bebeleam aiurea !
Ps.dr imi dadea sa fac teste de ov si sa merg cu ele la ea !( o nebuna mai bine zic ) |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| M2m2m2 wrote:Eve ,eu am facut 2 ani teste de ovulatie , nu stiam de temp mare lucru , si multe eco ffff multe nici un medic nu a zic ca am ovare micropolichistice , teste de ov ieseau pozitive si inainte de menstra nu stiam de ce ...pana la analizele hormonale unde lh/fsh nu aveau un raport de 1:1 , si nici atunci dr nu mia spus , pana am trimis analizele la un medic de la bucuresti si atunci am primit inositolul+vit e si diagnostic de ov micro, am schimbat medicul automat si urmatorul a confirmat ov micro ...deci nu stiu nici cu medicii astia .. Trage tu concluzia cat timp am pierdut cu teste de ovulatia ca bebeleam aiurea ! Mie testele de ovulatie îmi ies pozitive doar o zi maxim doua...in restul zilelor a doua liniuta de pe test este foarte pala(deci negativ daca am inteles eu bine cum func?ioneaza testele astea). Acum a?tept sa mi vina sa mi fac analize ce ?in de endocrin prin ziua 2-3 a cm...deci a?tept sa mi vina sa vad ce fac... ?i sper sa am timp sa dozez ?i progesteronul saptamâna ce vine in ziua 7 dpo. Zic bine nu? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| M2m2m2 wrote:Eve ,eu am facut 2 ani teste de ovulatie , nu stiam de temp mare lucru , si multe eco ffff multe nici un medic nu a zic ca am ovare micropolichistice , teste de ov ieseau pozitive si inainte de menstra nu stiam de ce ...pana la analizele hormonale unde lh/fsh nu aveau un raport de 1:1 , si nici atunci dr nu mia spus , pana am trimis analizele la un medic de la bucuresti si atunci am primit inositolul+vit e si diagnostic de ov micro, am schimbat medicul automat si urmatorul a confirmat ov micro ...deci nu stiu nici cu medicii astia .. Trage tu concluzia cat timp am pierdut cu teste de ovulatia ca bebeleam aiurea ! Ps.dr imi dadea sa fac teste de ov si sa merg cu ele la ea !( o nebuna mai bine zic ) M2 si temperatura era aiurea sa nu iti po?i da seama? |
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| M2m2m2 wrote: Sa vina si sanatos sa fie !! Dar presimt ca vine 2 linii la Alehim in Spania! M2 Esti simpatica |
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Aleahim wrote:Multumim gagici. Important e sa ne relaxam. Roser pe langa Madrid mergem.Am acolo o prietena si mergem la ea.O sa vizitam Madridul, Cuenca( eu am mai fost acolo) si putin in Benidorm. Abia astept Este superb Benidormul! Amintiri minunate am de acolo. Vacanta minunata ?i relaxare cât cuprinde! |
| Nella wrote: Este superb Benidormul! Amintiri minunate am de acolo. Vacanta minunata ?i relaxare cât cuprinde!
Multumim nella Abia astept vestile bune de la tine |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| La mul?i ani femeilor!!! |
|
| Fetelor am avut o zi cumplita. Diminea?a am mers la analize ?i dupa fuga-fuga la spital, dar dr nu m-a putut vedea atunci ?i m-a chemat la ora 4.mi-a facut ecografia, nu mi-a zis cati foliculi am, nimic, mi-a prescris o re?eta sa încep tratamentul. În acest timp eram sunata de la serviciu pt ca trebuia sa fac o proba de rochie plus proba de sunet pt spectacolul din aceasta seara... Nu va spun în ce stres ?i în ce agita?ie am stat, dupa proba de sunet, am fugit la farmacie, am gasit doar o parte din tratament disperata l-am sunat pe dr, era în opera?ie( cred ca s-a enervat) ?i m-a pus sa sun la clinica sa îmi gasesc solu?ii.Doamne ce starea aiurea aveam ?i eram contra cronometru... într-un final cu telefonul am sunat la help net ?i am gasit o fiola pt. seara aceasta ca altfel mâine trebuiau refacute iara?i analizele ?i ecografia ?i de unde iar bani?! Am traversat tot Ia?iul cu taxiul, am gasit fiola vie?ii ?i am fugit la clinica. Saraca asistenta nici nu a apucat sa îmi explice protocolul pt ca eram în mare, mare criza de timp, spectacolul începuse... Socul serii a fost ca am cheltuit deja 2400 de lei ?i tratamentul nu este complet. Plus ca asta este doar pt 5 zile... La. Un calcul simplu tot tratamentul ajunge 8000 de lei, plus analizele hormonale ?i ecografiile care se fac în prima zi, pe urma în ziua 6, apoi ziua 8, ziua 10 ?i în func?ie de cum raspunde organismul la stimulare vedem daca mai primesc tratament ?i analize sau nu... Sunt disperata ca nu ma a?teptam la asa mul?i bani... Deja rezerva noastra este aproape gata doar din tratament. Pt restul trebuie sa mai împrumutam bani... ?tiam ca va fi scump, dar... Nu în halul asta ?i cred ca mi-ar fi fost mult mai ok sa fi ?tiut dinainte costurile, macar în mare... Personal sunt cu psihicul la pamânt ... Maine merg iar la clinica pt a ma invata sa fac injec?iile pt ca azi nu am re?inut nimic. Dupa toata agita?ia asta, am ajuns la Opera, m-am îmbracat, m-am machiat, coafat ?i... Am întrat în spectacol... Asta este viata noastra agitata ?i plina de neprevazut. |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| eugeia wrote: M2 si temperatura era aiurea sa nu iti po?i da seama?
dupa am inceput cu temp cand am afl at ca la ovare micro sau polichistice nu sunt relevante testele de ov , eu pierzand 2 ani cu ele pt incopetenta unei nebune ! Cu temp e ok tot timpul a fost reala corelata chiar cu eco! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| M2m2m2 wrote:dupa am inceput cu temp cand am afl at ca la ovare micro sau polichistice nu sunt relevante testele de ov , eu pierzand 2 ani cu ele pt incopetenta unei nebune ! Cu temp e ok tot timpul a fost reala corelata chiar cu eco! Si mie mi-a iesit lh mai mare in ziua 4 12,67 si fsh 9,23 dar testele de ovulatie bat cu temperatura, si 2 medici au zis ca nu am ovare micropolichistice, urmeaza sa primesc rezultatul de la amh. Cred ca ii mai sa utilizezi mai multe metode de identificare a ovulatiei, mucus, temperatura ?i teste :) asa nu ratam momentul. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Nella wrote:Fetelor am avut o zi cumplita. Diminea?a am mers la analize ?i dupa fuga-fuga la spital, dar dr nu m-a putut vedea atunci ?i m-a chemat la ora 4.mi-a facut ecografia, nu mi-a zis cati foliculi am, nimic, mi-a prescris o re?eta sa încep tratamentul. În acest timp eram sunata de la serviciu pt ca trebuia sa fac o proba de rochie plus proba de sunet pt spectacolul din aceasta seara... Nu va spun în ce stres ?i în ce agita?ie am stat, dupa proba de sunet, am fugit la farmacie, am gasit doar o parte din tratament disperata l-am sunat pe dr, era în opera?ie( cred ca s-a enervat) ?i m-a pus sa sun la clinica sa îmi gasesc solu?ii.Doamne ce starea aiurea aveam ?i eram contra cronometru... într-un final cu telefonul am sunat la help net ?i am gasit o fiola pt. seara aceasta ca altfel mâine trebuiau refacute iara?i analizele ?i ecografia ?i de unde iar bani?! Am traversat tot Ia?iul cu taxiul, am gasit fiola vie?ii ?i am fugit la clinica. Saraca asistenta nici nu a apucat sa îmi explice protocolul pt ca eram în mare, mare criza de timp, spectacolul începuse... Socul serii a fost ca am cheltuit deja 2400 de lei ?i tratamentul nu este complet. Plus ca asta este doar pt 5 zile... La. Un calcul simplu tot tratamentul ajunge 8000 de lei, plus analizele hormonale ?i ecografiile care se fac în prima zi, pe urma în ziua 6, apoi ziua 8, ziua 10 ?i în func?ie de cum raspunde organismul la stimulare vedem daca mai primesc tratament ?i analize sau nu... Sunt disperata ca nu ma a?teptam la asa mul?i bani... Deja rezerva noastra este aproape gata doar din tratament. Pt restul trebuie sa mai împrumutam bani... ?tiam ca va fi scump, dar... Nu în halul asta ?i cred ca mi-ar fi fost mult mai ok sa fi ?tiut dinainte costurile, macar în mare... Personal sunt cu psihicul la pamânt ... Maine merg iar la clinica pt a ma invata sa fac injec?iile pt ca azi nu am re?inut nimic. Dupa toata agita?ia asta, am ajuns la Opera, m-am îmbracat, m-am machiat, coafat ?i... Am întrat în spectacol... Asta este viata noastra agitata ?i plina de neprevazut. Offf Nella prin cat stress a trebuit sa treci intr-o singura zi. Bine ca pana la urma ai reusit sa gasesti injectiile, incepi azi? Iar preturile bufff nu ma asteptam sa fie asa scumpe Ce tratament ti-a dat, sigur ai calculat bine? Iar ecografiile si analizele nu intra in pret? Eu luam in considerare sa fac vreun fiv in Ro dar vad ca iasa la acelasi pret ca si aici... |
|
| Nella imi pare tare rau ca a decurs asa ziua ta. Referitor la cheltuieli, nu vreau sa te descurajez, dar un ciclu FIV complet, analize, ecografii, tratament, punctie, transfer si tot ce presupune, e undeva intre 3000 si 5000 de euro.Sumele chiar sunt colosale.Depinde de fiecare caz in parte.O suma exacta nu iti poate spune nimeni de la inceput. Ai incrdere in medic si o vezi ca va fi bine |
|
| Roser wrote:Offf Nella prin cat stress a trebuit sa treci intr-o singura zi. Bine ca pana la urma ai reusit sa gasesti injectiile, incepi azi? Iar preturile bufff nu ma asteptam sa fie asa scumpe Ce tratament ti-a dat, sigur ai calculat bine? Iar ecografiile si analizele nu intra in pret? Eu luam in considerare sa fac vreun fiv in Ro dar vad ca iasa la acelasi pret ca si aici... Draga mea stresul a fost f mare ca trebuia început de aseara tratamentul. Acum iar merg prin farmacii sa fac completarea pt aceste 5 zile. În pre? întra doar procedura... Tot ce îmi doresc este sa fie cu reu?ita tot acest efort... |
|
| Aleahim wrote:Nella imi pare tare rau ca a decurs asa ziua ta. Referitor la cheltuieli, nu vreau sa te descurajez, dar un ciclu FIV complet, analize, ecografii, tratament, punctie, transfer si tot ce presupune, e undeva intre 3000 si 5000 de euro.Sumele chiar sunt colosale.Depinde de fiecare caz in parte.O suma exacta nu iti poate spune nimeni de la inceput. Ai incrdere in medic si o vezi ca va fi bine Eu am calculat ?i pana acum vom ajunge la un cost de 4000 de euro... Am încredere mare în medic, ieri am trait o frustrare cumplita, dar dupa ce am bocit bine asta noapte, azi sunt pregatita de lupta. Chiar nu am fost pregatita pt asa soc ?i cred ca de aici a fost si reac?ia de aseara.... |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Nella imi poti spune ce schema de tratament ai primit? Cu ce faci stimularea? |
|
|