|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Lale13 wrote:Buna, poti incerca sa pui link-ul, poate merge asa. Lale nu faci un test ??? |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Aleahim wrote: Numai lucruri bune am auzit despre Dr Doroftei. Eu zic sa te increzi in el si totul va fi bine
Multumesc mult. Mi a confirmat multa lume...sper sa i dam de capat. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Multumesc mdspa si M2. Ea are 6s3z, la 6s1z se vedea doar sacul gol. La Beta a avut cresteri cam cu 66-30%. Si cam de o saptamana are scurgeri maronii, de 2 zile cu pete rosii si cateva chegulete, dar rare, dar beta totusi in crestere cu 30-40%. Eu m-am gandit la sarcina cu ou clar, sacul e in uter si trompele curate. A mai trecut printrun chiuretaj si nu mai vrea sa auda de inca unul. nici nu am cuvinte sa o consolez, o tot ajut cu info pe care le-am mai invatat de la voi. |

| alina89 wrote:Multumesc mdspa si M2. Ea are 6s3z, la 6s1z se vedea doar sacul gol. La Beta a avut cresteri cam cu 66-30%. Si cam de o saptamana are scurgeri maronii, de 2 zile cu pete rosii si cateva chegulete, dar rare, dar beta totusi in crestere cu 30-40%. Eu m-am gandit la sarcina cu ou clar, sacul e in uter si trompele curate. A mai trecut printrun chiuretaj si nu mai vrea sa auda de inca unul.  nici nu am cuvinte sa o consolez, o tot ajut cu info pe care le-am mai invatat de la voi. Daca nu are vezicula in sac , sarcina e cam compromisa si din cate stiu de atunci beta trebuie sa creasca cu 60% la aceasta varsta a sarcini! Pare un avort spontan dupa experienta mea cu 4 sarcini pierdute! Imi pare tare rau |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| alina89 wrote:Multumesc mdspa si M2. Ea are 6s3z, la 6s1z se vedea doar sacul gol. La Beta a avut cresteri cam cu 66-30%. Si cam de o saptamana are scurgeri maronii, de 2 zile cu pete rosii si cateva chegulete, dar rare, dar beta totusi in crestere cu 30-40%. Eu m-am gandit la sarcina cu ou clar, sacul e in uter si trompele curate. A mai trecut printrun chiuretaj si nu mai vrea sa auda de inca unul.  nici nu am cuvinte sa o consolez, o tot ajut cu info pe care le-am mai invatat de la voi.
la 6s1z , e greu de crezut ca mai apare un embrion pe acolo, din pacate. mai erau sanse, daca era embrion si nu avea inca actvitate cardiaca, asta e posibil, ca nu stii exact cand a fost ovulatia si sarcina e mai mica decat crezi. eu ii recomand sa repete beta chiar si la alt laborator, o zi la unul, alta la alltul si apoi inca o serie la fel la 24 de ore. sa aiba 2 rezultate la 48 ore din 2 locuri diferite plus o eco macar joi. Va fi cel macar convinsa ca nu e... |

| mdspa wrote:
la 6s1z , e greu de crezut ca mai apare un embrion pe acolo, din pacate. mai erau sanse, daca era embrion si nu avea inca actvitate cardiaca, asta e posibil, ca nu stii exact cand a fost ovulatia si sarcina e mai mica decat crezi. eu ii recomand sa repete beta chiar si la alt laborator, o zi la unul, alta la alltul si apoi inca o serie la fel la 24 de ore. sa aiba 2 rezultate la 48 ore din 2 locuri diferite plus o eco macar joi. Va fi cel macar convinsa ca nu e...
Sunt sanse daca are vezicula , daca e gol gol nu e ..eu dupa experienta mea nu m-as mai baza pe beta pt ca creste sacul la sarcini fara embrion , embrionul sa oprit mult mai repede , aceleasi speranta am avut si eu cand beta crestea dar nu e asa ! Cand corpul detecteaza ca ceva nu e ok , sub influenta progesteronului trage sa creasca ,dar la un moment dat se opreste!
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Da, doar saculetul era, dar parca nu corespundea cu sapt de sarcina ca dimensiuni. Off, greu e cu vestile astea sper sa treaca usor si peste incercarea asta si sa gaseasca putere sa incerce iar. |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| "Cunoscute si sub numele de celule NK, ele se gasesc in mod normal in corpul uman si au rolul de a lupta cu infectiile sau tumorile care intentioneaza sa patrunda/se instaleze in organism. In cazul unei dereglari, cand celulele NK sunt in numar crescut (peste 12%, desi intervalul de referinta este pana la 18%) ele ataca tot ce le apare in cale, adica inclusiv embrionul care e pe cale sa se implanteze in endometru. Procesul se poate repeta la infinit. Luni si ani la rand bebelusii intarzie sa apara, fiindca nu au nicio sansa in fata acestor celule "criminale", dupa cum le spune si numele. In tot acest timp, pacientele sunt linistite de medic ca totul este ok, intr-o zi minunea se va intampla, fiindca toate celelalte analize sunt bune." Concluzia? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| FloreFlore wrote:"Cunoscute si sub numele de celule NK, ele se gasesc in mod normal in corpul uman si au rolul de a lupta cu infectiile sau tumorile care intentioneaza sa patrunda/se instaleze in organism. In cazul unei dereglari, cand celulele NK sunt in numar crescut (peste 12%, desi intervalul de referinta este pana la 18%) ele ataca tot ce le apare in cale, adica inclusiv embrionul care e pe cale sa se implanteze in endometru. Procesul se poate repeta la infinit. Luni si ani la rand bebelusii intarzie sa apara, fiindca nu au nicio sansa in fata acestor celule "criminale", dupa cum le spune si numele. In tot acest timp, pacientele sunt linistite de medic ca totul este ok, intr-o zi minunea se va intampla, fiindca toate celelalte analize sunt bune." Concluzia? Am mai citit si eu zi zice ca 50 la suta din cauze au si probleme cu tiroida. Oricum sunt foarte multe cauze pentru care nu ramai in fiecare luna, prea multe sa te po?i gândi la toate :)) |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2018 Mesaje: 64
| M2m2m2 wrote:Lale nu faci un test ??? Buna M2, acum cateva secunde am facut. M-am foit azi toata ziua daca sa fac sau nu... A iesit linia de test si o linie orizontala, nu paralele cum se intampla de obicei. A mai patit cineva asa la sure check? E prima data cand mi se intampla asa cu un test si am facut cred ca sute de a lungul anilor. . Lale13 attached the following image(s):

|
|
|

| Ella123 wrote: e postat in urma cu 16 h de Luminita Constantin Tsakoniati
Multumesc, Ella. O sa il caut acum ca nu am mai avut timp de azi dimineata. Toate cele bune. |
|
|

| Lale13 wrote:Buna M2, acum cateva secunde am facut. M-am foit azi toata ziua daca sa fac sau nu... A iesit linia de test si o linie orizontala, nu paralele cum se intampla de obicei. A mai patit cineva asa la sure check? E prima data cand mi se intampla asa cu un test si am facut cred ca sute de a lungul anilor. . Ignora linia orizontala..sure asta lung are aceasta problema , nu se vede nimic ?? Tot ma chioresc dar nu imi dau seama ! Incearca teste mai ieftine , sure cel mic e mai ok.ca asta ! |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dragele mele, astazi am fost la second opinion la o doctorita tare draguta care s-a uitat in dosarul de analize si investigatii si parerea ei este ca ar trebui sa mai incercam o inseminare la menstruatia urmatoare. Mi-a facut o ecografie, sunt in ziua 11 si am endometru de 9.7, 1 folicul dominant de 14mm pe ovarul drept si 12 alti foliculi de mici dimensiuni ( 6 pe dreptul si 6 pe stangul). Am produs luna aceasta multi foliculi ( chiar si ea era surprinsa ). Totul este ok, totul este perfect. Considera ca voi ovula pe joi-vineri si ne-a pus la treaba. Cine stie, daca voi schimba vibe-ul, poate va fi cu noroc
|
|
|

| M2m2m2 wrote:Ignora linia orizontala..sure asta lung are aceasta problema , nu se vede nimic ?? Tot ma chioresc dar nu imi dau seama ! Incearca teste mai ieftine , sure cel mic e mai ok.ca asta !
Asa m-am gandit si eu... ca nu e nimic. De obicei fac Barza ultrasensibil dar nu aveau decat surecheck la farmacia la care am oprit. Poate luna viitoare. O seara frumoasa. |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Lale13 wrote:Buna M2, acum cateva secunde am facut. M-am foit azi toata ziua daca sa fac sau nu... A iesit linia de test si o linie orizontala, nu paralele cum se intampla de obicei. A mai patit cineva asa la sure check? E prima data cand mi se intampla asa cu un test si am facut cred ca sute de a lungul anilor. . Buna. Am pa?it ?i eu tot la sure check...?i am cerut sa vad ce se întâmpla daca mai introduc o data in urina acela?i test. A disparut linia asta ciudata ?i a ramas doar cea de control pt ca nu eram însarcinata...acum vreo 2 luni s a întâmplat asta. |
|
|
|
|