Clubul aspirantelor - 72
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Friday, March 1, 2019 5:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
galiopiaduo@yahoo.com wrote:
topai buna fetelor o primavara frumoasa va doresc .cu multi bebei . ieri am fost ?i am facut analize medicale ?i au ie?it tare proaste proteina C foarte mare .la rinichi o infec?ie ?i o boala a oaselor artrita NuImiPasa am plâns toata ziua în rest sunt toate bune .la cat sânge miau luat mi-a fost toata ziua rau 7 eprubete de sângeCray alalta seara am avut contact sexual cu so?ul meu ?i ieri am avut un spoting oare ce sa fie ?? Va mul?umesc frumos.majoreta

Imi pare rau ca ai analize care n-au iesit bine, nu ma pricep la artrita, dar daca e vorba de infectie la rinichi, sigur vei primi antibiotic puternic ca nu e de gluma. Cred ca ai avut vreo infectie urinara mai puternica netratata si a urcat spre rinichi. E foarte important sa te tratezi pana sa ramai insarcinata ca apoi tratamentele sunt extrem de ingradite.
In ce zi a cm esti?
Mihaela14
Scris: Friday, March 1, 2019 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
M2m2m2 wrote:
Mihaela cum esti ??
SimplyLove

Multumesc de intrebare, sunt bine, astept ziua de marti sa mergem la clinica. Sunt nerabdatoare sa discut cu doctorita, simt ca avem atatea de discutat si sper sa ne acorde timpul necesar.
Aleahim ne-ai dat niste vesti extraordinare ,ma bucur ca ai sanse natural!newclap
Aleahim
Scris: Friday, March 1, 2019 6:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Carlita sangerarea a fost nesemnificativa.Inca nu stiu daca o sa fiu apta de botez maine, ca ma deranjeaza un pic inciziile si nu ma simt in stare de tocuriLol . Sunt si putin balonata, nu f tare. Cand vrei info, intreaba-ma linistita. Buddy1
Le vitex mi se pare ca 2 pastilute pe zi.Am reteta prin geanta, dar e pe bancheta din spate si mai greu ajung la ea. Ma uit cand ajung acasa si daca nu e asa, corectez
M2m2m2
Scris: Friday, March 1, 2019 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Aleahim wrote:
Carlita sangerarea a fost nesemnificativa.Inca nu stiu daca o sa fiu apta de botez maine, ca ma deranjeaza un pic inciziile si nu ma simt in stare de tocuriLol . Sunt si putin balonata, nu f tare. Cand vrei info, intreaba-ma linistita. Buddy1
Le vitex mi se pare ca 2 pastilute pe zi.Am reteta prin geanta, dar e pe bancheta din spate si mai greu ajung la ea. Ma uit cand ajung acasa si daca nu e asa, corectez

Sigur sunt 2 /z asa a primit si Adina +plus ca si pe flacon scrie 2 pe zi !
Ps: sunt pastiloiaie :004: sunt mari :004:
M2m2m2
Scris: Friday, March 1, 2019 6:16 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Multumesc de intrebare, sunt bine, astept ziua de marti sa mergem la clinica. Sunt nerabdatoare sa discut cu doctorita, simt ca avem atatea de discutat si sper sa ne acorde timpul necesar.
Aleahim ne-ai dat niste vesti extraordinare ,ma bucur ca ai sanse natural!newclap

Asteptam vesti bune, sa scrii daca crezi ca ai emotii ca sigur vei uita multe !
Luna asta nu e nici o sansa ??
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Friday, March 1, 2019 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2019
Mersi mult de raspuns carlita nu sunt la menstra ieri mi-a venit foarte pu?in un sânge rozaliu .nu ?tiu de la ce ?? Dar sunt foarte suparata ?i plâng întruna
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Friday, March 1, 2019 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2019
Boredom plus ca proteina C foarte mare . ?i mai spuneau ceva de coagularea sângelui ca am sângele prea gros .de ce mi se întâmpla numai mie a?a ceva îmi vine sa ma dau cu capul de pere?iBye2
Mihaela14
Scris: Friday, March 1, 2019 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
M2m2m2 wrote:

Asteptam vesti bune, sa scrii daca crezi ca ai emotii ca sigur vei uita multe !
Luna asta nu e nici o sansa ??

Asa m-am gandit si eu sa pun intrebarile pe foaie sa nu uit ceva.
Luna asta daca am avut o ovulatie sanse sunt, dar acum ma concentrez pe ce va urma, adica pe fiv.
Va doresc si eu o primavara frumoasa si sa ramanem la fel de puternice pana cand visul nostru va deveni realitate!campfire
Ella123
Scris: Friday, March 1, 2019 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
M2 nu stiu daca ai spus.. A ie?it beta?
Ella123
Scris: Friday, March 1, 2019 7:59 PM
Nivel

Boredom plus ca proteina C foarte mare . ?i mai spuneau ceva de coagularea sângelui ca am sângele prea gros .de ce mi se întâmpla numai mie a?a ceva îmi vine sa ma dau cu capul de pere?iBye2
nu ti a dat aspenter? Stai linistita sangerarea e nesemnificativa se întâmpla iar probleme de coagulare am si eu ?i mai sunt fete pe grup. În cel mai rau caz se rezolva cu clexane injec?ii în sarcina. Important acum este sa rezolvi infectia si apoi le rezolvi pe toate usurel. Nu te descuraja!
M2m2m2
Scris: Friday, March 1, 2019 8:36 PM
Nivel

Ella123 wrote:
M2 nu stiu daca ai spus.. A ie?it beta?

A iesit Ella 1.6 am scapat sa curatat singura!
Si nu stiu cum sa ii multumesc lui Dumnezeu , era prea chin sa trec si prin asta din nou ! SimplyLove
Ella123
Scris: Friday, March 1, 2019 8:41 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

A iesit Ella 1.6 am scapat sa curatat singura!
Si nu stiu cum sa ii multumesc lui Dumnezeu , era prea chin sa trec si prin asta din nou ! SimplyLove
da asa e. Ma bucur ca e bine. Poti rasufla usurata si sa o iei de la capat.
eugeia
Scris: Friday, March 1, 2019 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/2/2019
Roser wrote:
Aleahim ma bucur pt vestile bune, deci in curand la treaba cu tineyes

Fetelor, eu azi am fost dupa rezultate la progesteron (z7 dpo). Mi-a iesit o valoare mica zic eu, 7.43 ng/mL iar la obeservatii pune ca femeile care iau DHEA au valorile de progesteron mai mici in realitate, ca DHEA il arata marit, deci ar fi mai mic de 7.43.
E cam imposibil ca un embrion sa se implanteze cu valoarea asta nu? Acum macar am o explicatie pt spottingurile mele luna de luna.
De luna viitoare voi pune progesteron fara doar si poate.

Cred ca o sa î?i dea si medicul mai multe detalii, am citit asta
half of the cycle, midcycle, about 7-10 days after ovulation, progesterone levels are usually above 8-10 ng/ml.
Deci esti pe aproape :) asta se poate suplimenta.
Si eu urmează sa il fac săptămână viitoare :)
Albinutza30
Scris: Friday, March 1, 2019 11:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
Buna fetelor am intrat sa va doresc o primavara minunata cu multe liniute duble. M2 imi pare extrem de rau prin ce trebuie sa treci, multa putereCheek Kiss . Eu ieri am facut histeroscopia si nu m a durut deloc, o mica senzatie ca la CM. Pe 24 aprilie avem iar programare la centrul de infertilitate sa vedem ce drum apucam. Va imbratisez cu dragcomputerlove
carlita
Scris: Saturday, March 2, 2019 12:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mersi mult de raspuns carlita nu sunt la menstra ieri mi-a venit foarte pu?in un sânge rozaliu .nu ?tiu de la ce ?? Dar sunt foarte suparata ?i plâng întruna

Acum mi-am amintit ca la tine variaza lungimea cm ului. Cand ai zis de spotting, am vrut sa restrang putin aria cauzelor ca sunt cam multe, de ex: un mic spotting la ovulatie, spotting in faza luteala din cauza deficitului de progesteron, o inflamatie a colului care s-a manifestat prin sangerare, ca urmare a contactului ...dar pt inceput as zice ca nu-i sangerarea asta asa o problema, atata timp cat nu se repeta... Prioritatea e infectia rinichiului si trebuie sa ac?ionezi urgent sa nu se agraveze. Legat de sangele ingrosat, cum zicea si Ella, se rezolva cu Aspenter sau injectii pe perioada sarcinii daca e cazul, in functie de rezultatele analizelor de trombofilie.
Toate ne confruntam cu diverse probl, de aia stam pe aici si ne mai incurajam reciproc, dar vor veni si zile mai bune.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.