|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote:Inca nu parasesc casuta! Adina si M2 mergeti fara mine, am un test alb imaculat, nu e nimic. Putin m-am amagit  , sunt trista ca minunea mea se lasa asteptata . Dar asa e viata uneori si cred ca nimic nu e intamplator. Miha eu nu cred inca, nu stiu cat mai speri tu dar eu mai sper pt tine !
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Uf, Mihaela imi pare rau ...nu e luna asta, poate e luna viitoare! Stiu tu nu te da batuta! Te ! |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| M2m2m2 wrote:Miha eu nu cred inca, nu stiu cat mai speri tu dar eu mai sper pt tine ! Tu esti o draguta , dar am zis ca daca testul de azi e neg imi iau gandul. Mirela, Flore poate luna ce vine... |

| Mihaela14 wrote:Tu esti o draguta  , dar am zis ca daca testul de azi e neg imi iau gandul. Mirela, Flore poate luna ce vine... Oooo eu mi l-am luat de 10 ori luna asta ..e normal! Am cumparat si vitex cum spuneam ..sunasem pt sperma sotului la un laborator ieri eram convinsa ca scade ! Nici acum nu sunt prea convinsa ca o sa mearga ..dar ma incred in Dumnezeu ! |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1541
| Doamne cate pagini am avut de citit pana sa ajung aici Am stiut eu ca mai avem o graviduta pe aici de aia e atata forfota.FELICITARI M2 ma bucur enorm pt tine Sarcina usoara, de data asta totul va fi bine |

| Roser wrote:Doamne cate pagini am avut de citit pana sa ajung aici Am stiut eu ca mai avem o graviduta pe aici de aia e atata forfota.FELICITARI M2 ma bucur enorm pt tine Sarcina usoara, de data asta totul va fi bine Eu am inebunit fetele dimi nu eram ...dupamasa sunt Tare nehotarata eram ! Multumesc din suflet! |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1779
| M2m2m2 wrote:Eu am inebunit fetele dimi nu eram ...dupamasa sunt Tare nehotarata eram ! Multumesc din suflet!
Felicitari M2! Ma bucur mult Vine si la noi ziua asta cât de repede
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1779
| Andreea06 wrote:Numerotarea e haos momentan Deci, Adina, te scot nu? M2, si pe tine?
Vreau si eu pe listuta daca se poate |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| M2m2m2 wrote:Eu am inebunit fetele dimi nu eram ...dupamasa sunt Tare nehotarata eram ! Multumesc din suflet! M2 ce ti am zis?aaa?? Ce?? Felicitari draga mea sa dea doamne doamne sa ai o sarcina usoara si la termen doamne ajuta..yeeey casuta noua fetelor sa ne luati dupa voi sa nu ne uitati aici |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Kissnicol wrote: M2 ce ti am zis?aaa?? Ce?? Felicitari draga mea sa dea doamne doamne sa ai o sarcina usoara si la termen doamne ajuta..yeeey casuta noua fetelor sa ne luati dupa voi sa nu ne uitati aici Hai ca de luni încolo iți facem ție galerie |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| M2m2m2 wrote:Pe mine da,  merg asa prin credinta ca o fi bine !!
felicitari pt II liniute |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2019 Mesaje: 5
| Am fost azi din nou la ecografie si se pare ca inca am acele chisturi la ovarul stang. Deci mi-a confirmat ca am si endometrioza pe langa mutatii si glanda autoimuna. Sunt complet devastata Am primit si antibiotic pentru un stafilococ beta hemolitic de tip b trebuie sa il iau 7 zile. Deci luna asta fac pauza de la incercari. Dar pentru celelalte afectiuni nu mi-a zis nimic doar sa ma duc la un endocrinolog si un hematolog. Dar crede ca mutatiile mele nu sunt grave si ca nu am de ce sa imi fac griji. Deci prea multe nu am aflat.
Dar mi-a zis ca am de tras ceva pana o sa reusesc sa raman insarcinata dar ea este optimista dat fiind ca am ramas o data. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andreea06 wrote:Haha, hai Mihaela cu vesti bune!! Ca in cateva zile face si Carlita test apoi si tot asa, profitam de nr. 4! 
se pare ca numarul 4 a adus noroc. eu de acolo, mi am luat zborul si Adina, mi a luat locul si am tot prafuit o si pe ea si pe altele, spunandu i ca o sa si ia zborul si ea de acolo, ca si mine si uite ca s a adeverit. Carlita Flore Andia PPPPPPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU PPPPPPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU PPPPPPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU
haideti cat mai multe dincolo |
|

| ali-1985 wrote:Am fost azi din nou la ecografie si se pare ca inca am acele chisturi la ovarul stang. Deci mi-a confirmat ca am si endometrioza pe langa mutatii si glanda autoimuna. Sunt complet devastata Am primit si antibiotic pentru un stafilococ beta hemolitic de tip b trebuie sa il iau 7 zile. Deci luna asta fac pauza de la incercari. Dar pentru celelalte afectiuni nu mi-a zis nimic doar sa ma duc la un endocrinolog si un hematolog. Dar crede ca mutatiile mele nu sunt grave si ca nu am de ce sa imi fac griji. Deci prea multe nu am aflat. Dar mi-a zis ca am de tras ceva pana o sa reusesc sa raman insarcinata dar ea este optimista dat fiind ca am ramas o data. Aly eu zic sa nu te sperii deloc , chiar nu ai de ce !! Si eu am endometrioza gr 1 Adina are endo nu stiu ce grad dar cu chist mare si parca de curand a aflat ca mai are unul, daca intra te lamureste ea ! Ceea ce stiu eu de endo e ca se pune diagnostic un urma unor analize ca125 analize hormonale laparascopie etc. Eu si Adina am fost la timisoara la Dr Simedrea( specializat pe endometrioza) chisturile chiar daca sunt endo se pot tine sub control si vitexul cum a ajut-o pe Adina a zis medicul ei ca tine sub control aceasta boala! Eu am ramas, ea a ramas+ ca are tiroida deci nu e final de drum la voi! Mai cereti o parere , cautati info ca ai cu certitudine acesta boala apoi vedeti ce e de facut! Hai curaj ,nu am fost atenta cati ani ai dar zic ca te speri degeaba ! Pupici |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| M2m2m2 wrote:Eu am inebunit fetele dimi nu eram ...dupamasa sunt Tare nehotarata eram ! Multumesc din suflet! Felicitari M2m2m2 , sa ai o sarcina de vis . Fetelor e ultima data cand mai intru, desi nu am scris foarte des de vreo 2 ani v-am citit mereu si eram alaturi de voi. Din pacate lupta mea s-a terminat, sarcina ce am avuto a fost extrauterina, am ramas fara ambele trompe.Din situatii financiare nu voi putea continua mai departe cu Fiv. Va doresc tuturor sa vi se indeplineasca visul si sa aveti toate bebei sanatosi si frumosi. |
|
|