Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote:Fetelor o sa atasez un test, eu ca de obicei nu vad prea bine, nici ochelarii nu ma ajuta. Spuneti-mi va rog exista a doua linie sau nu ?Am facut barza ultrasensibil. Multumesc! back to the future errors Miha scoate plasticul eu vad ceva |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| M2m2m2 wrote:Miha scoate plasticul eu vad ceva Incerc!
 Din pacate cred ca ma amagesc |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Adina pe seara asteptam sa ne spui cum a decurs totul. Sa fie lipiciosi!!!  Doamne ajuta! Multumesc draga mea, gata si al 2 lea iui... a decurs bine , inseminarea s-a facut cu 15mil/ml. Acum ... 12-14 zile de asteptare... grea asteptarea asta . Dxc inseminarea am facut-o la Columna in Bucure?ti. O aspirica m-a intrebat ce presupune procesul de inseminare, o sa-i raspund cu mare drag dar maine.... am acum o durere de cap groaznica . Mega felicitari Adina... sarcina usoara. Va pup |
|

| Mihaela14 wrote:Incerc!  Din pacate cred ca ma amagesc Eu vad o linie ...oricum si tu ieri ai avut implantarea dupa grafic ..oi avea ca mine putin ! Eu acum 2 zile am facut asta si era complect negativ ! Doamne ajuta ! |
|

| M2m2m2 wrote: Eu vad o linie ...oricum si tu ieri ai avut implantarea dupa grafic ..oi avea ca mine putin !
Scuze de poze ca sunt cam mari. Eu am incercat, am facut un test ..sper sa fie a doua linie si nu doar o iluzie Oricum M2 sper sa-ti creasca val beta , sa fie un inceput de sarcina |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 649
| M2, tu ai promis ca pleci cu Adina. Vad ca nu te lasi! Eu cred ca e de bine la tine! Mihaela, parca e ceva acolo. Ma rog sa fie de bine. Fetele. .. Ne tineti pe jar Sper sa se lase cu liniute puternice, ca la Adina. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1540
| M2m2m2 wrote:Fetelor sa dus ??? Nici eu nu cred ca s-a dus, doar acum incepe sa creasca Sambata vom stii cu siguranta, nu-ti pierde speranta, Dne ajuta sa fie bine si sa treci si tu la gravidute |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| mdspa wrote:Neata, Adina sa fie mareeee beta Nu stiu sa pun poza cu progesteronul meu
Ai reusit sa atasezi poza? Eu nu l-am vazut tot citind pe aici :) Dupa ce postezi un mesaj aici, o sa ai sus in partea dreapta a ecranului butonul de attach. Daca nu, vezi poate te ajuta fetele ca eu nu stiu unde pun ele pozutele si ne dau link aici, scuze :(
M2m2m2 sper sa creasca si la tine beta frumos
Adina, felicitari inca o data, asa de mult ma bucur pentru tine, nu ai idee!!
Mihaela, eu nu prea vad nimic pe test inca, poate e cam devreme? :( |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Miha, nu faci si tu mai bine o beta maine sa stii o treaba? |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| adina1109 wrote: Multumesc draga mea, gata si al 2 lea iui... a decurs bine , inseminarea s-a facut cu 15mil/ml. Acum ... 12-14 zile de asteptare... grea asteptarea asta . Dxc inseminarea am facut-o la Columna in Bucure?ti. O aspirica m-a intrebat ce presupune procesul de inseminare, o sa-i raspund cu mare drag dar maine.... am acum o durere de cap groaznica . Mega felicitari Adina... sarcina usoara. Va pup
Doamne ajuta ca peste 2 saptamani, sa vi si tu cu II liniute |
|

| alina89 wrote:Miha, nu faci si tu mai bine o beta maine sa stii o treaba? Nu stiu daca o sa reusesc chiar de dimineata..n-am amuntat la servici ca intarzii ..sa vad.
Multumesc fetelor pt raspunsuri! |
|

| adina1109 wrote: Multumesc draga mea, gata si al 2 lea iui... a decurs bine , inseminarea s-a facut cu 15mil/ml. Acum ... 12-14 zile de asteptare... grea asteptarea asta . Dxc inseminarea am facut-o la Columna in Bucure?ti. O aspirica m-a intrebat ce presupune procesul de inseminare, o sa-i raspund cu mare drag dar maine.... am acum o durere de cap groaznica . Mega felicitari Adina... sarcina usoara. Va pup
Adina ma bucur ca a decurs totul bine! |
|

| Mihaela14 wrote:Adina ma bucur ca a decurs totul bine! Succes peste 12 zile cu 2 linii magice !! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5995
| Mihaela eu vad o linie slaba dar roza si cred ca ar fi o sansa acolo.Doamne ce mult m-as bucura iti tin pumnii stransi.Poti repeta alt test maine sa vezi daca se va vedea mai tare.Si nu ar trebui sa opresti progesteronul M2 nu ma lasa singura ca ne cunoastem si personal.Daca nu vine ea de buna voie,o trag eu dupa mine stati linistite Adina ma bucur ca a fost totul ok cu inseminarea si Doamne Ajuta de data asta sa fie cu mai mult noroc
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5995
| Va pup fetelor si va multumesc inca odata pt.tot.In 14 am primul eco sa vedem daca sarcina este localizata unde trebuie iar pana atunci am primit acid folic,magne b6,aspenter,progesteron si nospa forte la nevoie.Pt.linistea mea voi repede si beta 3 sambata dar synevo nu mai dau rezultatele in aceasi zi daca le faci sambata numai luni.Asa ca o sa merg sambata dar rezultatul il voi avea numai luni.Sunt rabdatoare de fel dar vreau sa fiu sigura ca este totul ok cu sarcina mea. |
|
|